امو 8086 زبان اسمبلی نیست مهندس جان
نرم افزار emu8086 v4.08 - کامپایلر برنامه نویسی به زبان اسمبلی - سورس سرا (sourcesara.com)
https://sourcesara.com/software-emu8086-for-language-assembly/
به نام خدا
امو 8086 زبان اسمبلی نیست مهندس جان !
به سایت بالا یک نگاه بیاندازید . مدیر محترم این سایت یعنی سایت سورس سرا ، گرچه در لینک بالا از قدرت و سرعت و انعطاف پذیری فراوان زبان اسمبلی صحبت کرده است اما متاسفانه همانند بسیاری از مهندسین محترم کامپیوتر ، زبان اسمبلی را در برنامه ی قدیمی و منسوخ شده ی امو 8086 یا همان emu8086 خلاصه کرده است !!
مهندس جان ! دوست عزیز ! زبان اسمبلی صدها محیط برنامه نویسی قدرتمند و حرفه ای برای ویندوز و حتی لینوکس دارد چرا هنوز هم به این برنامه ی منسوخ شده ی قدیمی بسنده می کنید و چرا زبان اسمبلی را فقط در قالب این برنامه محدود می نمایید ؟؟؟
مگه شما نمی دانید که برای برنامه نویسی حرفه ای با زبان اسمبلی تحت ویندوز ، نرم افزارهای قدرتمند و حرفه ای زیر را در اختیار داریم که اتفاقا کاملا رایگان و حتی اوپن سورس می باشند و خیلی بهتر و قدرتمندتر و مدرن تر از امو 8086 می باشند :
Winasm Studio
Fresh Flat Assembler
Radasm
RosAsm
Fasm
easycode visual Assembler
و دهها IDE قدرتمند دیگه که برای زبان اسمبلی ویندوز 32 بیتی و 64 بیتی ساخته شده اند .
آیا شما اینها را نمی شناسید ؟؟؟
در پست جنجالی IDE زبان اسمبلی که موجب خشم و غضب کاربران لینوکس شد ، عملا لینک مستقیم دانلود این نرم افزارهای قدرتمند زبان اسمبلی را اورده ام .
آدرس پست جنجالی IDE زبان اسمبلی :
https://vahidmy.blog.ir/post/The%20Assembly%20IDE
از لینک بالا محیطهای مدرن و پیشرفته برنامه نویسی با زبان اسمبلی 32 بیتی و 64 بیتی ویندوز و لینوکس را دانلود نمایید .
نمی دانم تا کی باید شاهد این باشم که جامعه ی مهندسین محترم کامپیوتر به محض معرفی زبان اسمبلی فقط همین امو 8086 قدیمی و منسوخ را که صرفا یک امولاتور و شبیه ساز اسمبلی 16 بیتی سیستم عامل داس است و برای ویندوز و لینوکس و اندروید و مک هیچگونه کارایی ندارد را معرفی می کنند ؟؟؟!!!
واقعا از این تکرار مکررات اشتباهات قدیمی تعجب می کنم .
چرا دست از سر کچل برنامه ی قدیمی و منسوخ شده ی emu8086 برنمی دارید و IDE های قدرتمند و حرفه ای اسمبلی 32 بیتی و 64 بیتی ویندوز و لینوکس را به ملت معرفی نمی کنید ؟؟؟؟
چرا ؟؟؟
گناه کاربران چیست که باید مدام این برنامه ی منسوخ و قدیمی را ببینند و از زبان اسمبلی مایوس و ناامید شوند و به سراغ زبانهای سطح بالا بروند ؟؟؟
چرا اطلاع رسانی نمی کنید حضرات مهندسین محترم کامپیوتر ؟؟؟؟
چرا نرم افزارهای مدرن و بروز و رایگان و اوپن سورس زبان اسمبلی را به ملت معرفی نمی کنید ؟؟؟
چرا مدعی هستید که زبانهای سطح بالا با وجود امکانات فراوان (!!!) قادر به ارتباط با سخت افزار نیستند اما بدون هیچ مدرک و دلیلی زبان برنامه نویسی C را طبق همیشه از این قاعده مستثنی می کنید و مدعی هستید که زبان C در کار با سخت افزار حتی از اسمبلی نیز قویتر است ؟؟؟؟!!!!
جل الخالق !!
سی از اسمبلی برای کار با سخت افزار مناسبتر و قویتر است ؟؟؟
سی می تواند با سخت افزار ارتباط مستقیم برقرار کند ؟؟!!!!
کی این اشتباه را رواج داده و چرا مدام این اشتباه را ترویج می کنید و مردم را به بیراهه می کشانید و گمراه می کنید ؟؟؟
کی گفته زبان C یک زبان همه منظوره است و در کار با سخت افزار حتی از زبان اسمبلی نیز قویتر و قدرتمندتر است ؟؟؟؟؟!!!!!
شما گفتید ؟؟؟؟
واقعا که !
از شما انتظار نداشتم که بعنوان مهندس این مملکت ، این حرف اشتباه یعنی قویتر بودن زبان سی از زبان اسمبلی در کار با سخت افزار و البته نرم افزار و تولید سیستم عامل و ... را که سالها پیش توسط برخی افراد بیان شده است را بدون تحقیق و تفکر و آزمایش ؛ چشم و گوش بسته قبول کنید و مدام تکرار کنید و بر تصورات و نوشته های اشتباه مهندسین قبلی مهر تایید بزنید .
شما باید این عقیده ی رایج را به چالش بکشانید نه ابنکه آنرا تکرار کنید .
اولا آن به اصطلاح امکانات زبانهای سطح بالا هیچ ربطی به کامپایلر این زبانها ندارد و فقط به امکانات ظاهری و فریبنده ی محیط برنامه نویسی یعنی IDE مربوط می باشد .
قدرت دلفی هیچ ربطی به زبان پاسکال ندارد
قدرت ویژوال سی پلاس پلاس هیچ ربطی به زبان سی پلاس پلاس ندارد
قدرت ویژوال بیسیک هیچ ربطی به زبان بیسیک ندارد .
اگر این محیطهای برنامه نویسی را از این زبانها حذف کنید قدرت واقعی این زبانهای مشهور را درک می کنید و متوجه می شوید که تمام زبانهای سطح بالا خصوصا زبان C فقط در حکم یک ماسک روی صورت زبان اسمبلی می باشند نه چیز دیگری و عملا هیچ قدرتی ندارند .
ثانیا هیچ مدرک و سند و دلیل علمی مبنی بر قویتر بودن زبان سی نسبت به زبان اسمبلی ؛ وجود ندارد و این عقیده صرفا یک تصور و تخیل است و خلاف واقعیت است .
بدبختانه هرچه فک می زنم و حرف می زنم و مطلب می نویسم عین خیال این ملت نیست و بازهم این مردم همان حرفهای اشتباه قدیمی را به خورد همدیگه می دهند و خودشان و بقیه را ناخواسته و سهوا فریب می دهند.
هنوز حتی یک سایت فناوری اطلاعات را ندیدم که در مورد زبان اسمبلی و زبانهای سطح بالا ؛ واقعیتها را بازگو کند و دست از غلو و زیاده روی و تبلیغ بی مورد از زبانهای سطح بالا و پرستش این زبانها بردارد .
متاسفانه مردم خیلی راحت از انسانها و اشیا و پدیده ها ، بت می سازند و زحمت تحقیق و آزمایش و تفکر و تجربه را به خودشان نمی دهند .
وقتیکه می گویم زبان اسمبلی در ایران مظلوم واقع شده است نگویید نه . دروغ نمی گویم . عین حقیقت است .
من خودم هرگز برنامه ی منسوخ شده ی امو 8086 را که فقط یک شبیه ساز اسمبلی پردازنده ی 16 بیتی سازگار با سیستم عامل داس می باشد را به کاربران معرفی نمی کنم . زیرا می دانم که دوران داس و برنامه نویسی 16 بیتی و برنامه نویسی تحت خط فرمان و محیط ترمینال؛ سالهاست که به آخر رسیده و ما باید محیطهای گرافیکی و کاربرپسند و سازگار با ویندوز 32 بیتی و 64 بیتی و لینوکس و مک و اندروید را به عنوان ابزار برنامه نویسی زبان اسمبلی به مردم معرفی کنیم .
مهندس جان ! دوست گرامی ! خدا شاهد است این برنامه آبروی زبان اسمبلی را برده است . این برنامه سالهاست که منسوخ شده است و اصلا کارایی ندارد . دست از سر کچل این برنامه بردار و برنامه های مدرن 32 بیتی و 64 بیتی زبان اسمبلی را به کاربران معرفی کن .
شبیه به این برنامه را که شامل نرم افزارهای رایگان و اوپن سورس و دارای رابط گرافیکی کاربر می باشد و زبان اسمبلی ۳۲ و ۶۴ بیتی را آموزش می دهد را در لینوکس دیدم و برخی از این برنامه ها نسخه ی ویندوزی نیز دارند . کافیست پکیج های سیستم عامل دبیان را جستجو کنید تا به این برنامه ها دست یابید .
حرف آخر :
تنها زبان برنامه نویسی که ارتباط مستقیم و کامل با سخت افزار دارد زبان ماشین است . یعنی 0 و 1 . برای اینکار می توانید از هر نوع هگز ادیتور دلخواه استفاده نمایید و دست تان کاملا باز است و آزادی و قدرت کامل را به دست می آورید و می توانید سخت افزار را مستقیما هک کنید یا اینکه برای سخت افزار ، مستقیما برنامه ی کاربردی یا درایور و سفت افزار بسازید .
بله حتی زبان اسمبلی نیز نمی تواند ارتباط مستقیم با سخت افزار برقرار کند زیرا اسمبلی نیز باید به زبان ماشین ترجمه شود .
آدرس پست مربوط به محیطهای برنامه نویسی با زبان ماشین ( هگز ادیتور ) :
https://vahidmy.blog.ir/post/The-Machine-Code-IDE
برنامه نویسی با زبان ماشین یعنی حرف زدن با سخت افزار . بدون هیچ واسطه ای .
برنامه نویسی با زبان ماشین یعنی برنامه نویسی همه منظوره و چند سکویی . یعنی برنامه نویسی بدون باگ
زبان ماشین ، تنها زبان برنامه نویسی است که ارتباط مستقیم و کامل با سخت افزار دارد و برای کار با سخت افزار بهترین گزینه می باشد .
هرچند که زبان ماشین یک زبان همه منظوره است و حتی برای طراحی صفحات وب یا حتی طراحی وب سرور و برنامه نویسی شیئ گرا و ... نیز می توانید از زبان ماشین استفاده کنید .
برای هک و کرک نیز زبان ماشین از تمام زبانها حتی اسمبلی ، مناسبتر و بهتر است.
برای برنامه نویسی با زبان ماشین می توانید از هر نوع Hex Editor دلخواه استفاده کنید . زیرا تمام انواع هگز ادیتور ، در حکم IDE و محیط جامع برنامه نویسی برای زبان ماشین ، محسوب می شوند . این یعنی آزادی عمل . یعنی قدرت .
تمام زبانها حتی اسمبلی ، به زبان ماشین نیاز دارند اما زبان ماشین به هیچ زبانی محتاج نیست . زیرا زبان ماشین ، زبان اول و آخر دنیای فناوری اطلاعات می باشد .
توصیه می کنم فقط روی زبان ماشین ، تمرکز کنید و وقت تان را بابت یادگیری صدها زبان سطح بالا و صدها کامپایلر زبان اسمبلی هدر ندهید .
مستندات آموزشی اولیه و خام ؛ مربوط به آموزش برنامه نویسی با زبان ماشین ( برنامه نویسی با هگز ادیتور):
https://vahidmy.blog.ir/post/pe-txt
https://vahidmy.blog.ir/post/pe-file-format
متاسفانه نتوانستم به شکل حرفه ای و مدرن ؛ روش برنامه نویسی با هگز ادیتور را آموزش دهم . از این بابت عذرخواهی می کنم . مشکلات فنی فراوان بر سر راه بود که مانع از انجام اینکار شد .
ولی همین مستندات خام و اولیه را می توان ترجمه کرد و آزمایش کرد تا به نتیجه برسیم و براساس این نتیجه ؛ دوره آموزشی برنامه نویسی با هگز ادیتور را بسازیم و در اختیار مردم قرار بدهیم .
اینکار به یک عزم ملی و مشارکت گروهی و کار تیمی و همفکری نیاز دارد .
+
وقتیکه حتی اسمبلی به این قدرتمندی که اتفاقا یک زبان سطح میانی و همه منظوره است نمی تواند مستقیما با سخت افزار ارتباط برقرار کند دیگه نباید مدعی شوید که زبان C که یک زبان سطح بالا و ناقص می باشد ، قادر به ارتباط مستقیم با سخت افزار است !!!!
اینقدر برای زبان C ، قدرتهای ماورایی و تخیلی در نظر نگیرید و واقع بین باشید .
زبان سی یک زبان سطح بالا و ناقص می باشد که فقط ادای زبان اسمبلی را در می آورد و هر قدرتی هم که دارد از اسمبلی دارد نه از خودش . زبان C نسخه ی قابل حمل اما ناقص شده ی زبان اسمبلی است . نه کمتر و نه بیشتر . یعنی سر و ته زبان اسمبلی را زدند و یک چیزی به نام زبان برنامه نویسی سی را به دنیا معرفی کردند و مردم را فریب دادند .
البته زبان C نمی تواند عملیات مهندسی معکوس نرم افزار یا سخت افزار ( هک و کرک ) را انجام دهد و باید دست به دامن زبانهای ماشین و اسمبلی شوید . شرمنده !!
در ضمن زبان C شیی گرا نیست که اگر شیئ گرا بود زبان ++C ( سی پلاس پلاس ) را اختراع نمی کردند اما زبان اسمبلی ذاتا یک زبان شیئ گرا و همه منظوره است .
اسمبلی به هیچکدام از زبانهای سطح بالا نیاز ندارد اما تمام زبانهای سطح بالا به زبان اسمبلی نیاز دارند .
در پکیج کامل اسمبلر RosAsm تحت عنوان RosAsmFull می توانید نمونه هایی از برنامه نویسی شیی گرا که توسط زبان اسمبلی پیاده سازی شده اند را مشاهده کنید . این ثابت می کند که اسمبلی یک زبان برنامه نویسی شیئ گرا می باشد .
لینک دانلود پکیج کامل اسمبلر RosAsm حاوی برنامه های اسمبلی شیئ گرا :
https://vahidmy.blog.ir/post/RosAsmFull
البته در برنامه ی Fresh Flat Assembler نیز می توانید نمونه هایی از برنامه نویسی شیئ گرا در زبان اسمبلی ، را مشاهده نمایید .
لینک مربوط به فلت اسمبلر بعنوان قدرتمندترین کامپایلر زبان اسمبلی و صدها نرم افزار حرفه ای و استفاده از زبان اسمبلی برای برنامه نویسی شیئ گرا و استفاده از اوپن جی ال و دایرکت ایکس و سایر فناوریهای مدرن ویندوزی توسط اسمبلی :
https://vahidmy.blog.ir/post/FasmFull
لینک بالا ؛ اوج قدرت زبان اسمبلی را به شما کاربران گرامی نشان می دهد .
از لینک بالا و پس از دانلود فایل FasmFull.zip عملا به قدرت و عظمت و انعطاف پذیری بی همتای زبان اسمبلی پی می برید و بر شما ثابت می شود که زبان اسمبلی یک زبان برنامه نویسی همه منظوره می باشد .
من عملا در زبان سی پلاس پلاس چیزی به نام شیئ گرایی ندیدم . باور کنید راست می گویم . کدام شیئ گرایی ؟؟؟
در پاسکال و بیسیک و اسمبلی ، برنامه نویسی شیئ گرا را دیدم و عملا تجربه کردم ولی در زبان سی پلاس پلاس (++C ) هیچ اثری از شیئ گرایی ندیدم !
به گمانم زبانهای سی و سی پلاس پلاس ، اضافی و زائد هستند ولی متاسفانه بسیار باهوش و مکار می باشند و توانسته اند تحت عنوان قابلیت حمل و اجرا روی انواع پردازنده ؛ میلیونها برنامه نویس و مهندس کامپیوتر را از سال 1972 میلادی تا به امروز ( سال 2022 میلادی ) فریب دهند !!!
قابلیت حمل و پرتابل بودن زبانهای سطح بالا و سیستم عامل یونیکس ؛ یعنی یک اقیانوس پهناور و وسیع که البته عمق ندارد و نمی توان در آن شنا کرد .
در شرایطی که پردازند ه های اینتل و AMD با معماری و زبان اسمبلی یکسان و مشابه ، توانسته اند 99 درصد کامپیوترهای جهان را به خود اختصاص دهند ؛ حرف زدن از قابلیت حمل زبانهای سطح بالا یک شوخی و جک خنده دار است !!!
ببخشید شرمنده ، اما حرف حق ، تلخ است .
وقتیکه خوب فکر می کنم می بینم طراحی دیکامپایلر دستی برای زبانهای سطح بالا گرچه یک سرگرمی و نوعی کشف اسرار بود ولی کاربردی برایم نداشت .
من با همین زبانهای سطح پایین یعنی ماشین و اسمبلی در اوج قدرت هستم و نیازی به زبانهای سطح بالا ندارم .
تنها هدف و دلیل ام برای وبلاگنویسی ، احیای زبانهای ماشین و اسمبلی بود . هروقت که به هدف ام برسم ، با دنیای وبلاگنویسی خداحافظی خواهم کرد . ( حدس می زنم دیگه وقت خداحافظی فرا رسیده است . زیرا تا حدودی توانستم زبانهای برنامه نویسی واقعی و اصیل یعنی ماشین و اسمبلی را ترویج و تبلیغ و احیا نمایم . تکلیف شرعی از گردن ام ساقط شد . خدا را شکر می کنم که می توانم به کار و زندگی ام برسم و دست از سر کچل زبانهای سطح بالا خصوصا زبانهای سی و سی پلاس پلاس بردارم و بیش از این استخوانهای دنیس ریچی را در قبر نلرزانم و نفرین او را به جان نخرم !! ) .
شما برای تمام اهداف و مقاصد حتی برای طراحی وب سایت و طراحی وب سرور و سایر موارد تخصصی و پیچیده و بزرگ ، نیز می توانید از زبان اسمبلی یا حتی زبان ماشین استفاده کنید و هیچ نیازی به زبانهای سطح بالا ندارید . کافیست فکر و تحقیق و آزمایش کنید .
بجای یادگیری صدها زبان سطح بالا ، سعی کنید منحصرا روی زبان ماشین (هگز ادیتور ) تمرکز کنید .
فراموش نکنید که :
تمرکز ، رمز اصلی موفقیت است .
زبانهای سطح بالا بجز سردرگمی و ایجاد تردید و دودلی و شک ، کار دیگری برای شما انجام نمی دهند . از من گفتن بود و از شما گوش نکردن و بی اعتنایی کردن .
آخرین وصیت :
سیستم ها را ساده کنید .
التماس دعا .
وحید محمدی . زبان شناس !!!
+
نقشه ی وبلاگ وحیدمی :
Site Map
https://vahidmy.blog.ir/sitemap.xml
- ۰۱/۰۳/۱۳