vahidmy

وبلاگ شخصی وحید محمدی

vahidmy

وبلاگ شخصی وحید محمدی

وحیدمی

وبلاگ شخصی وحید محمدی . یک تایپیست که عاشق علم و تجربه است.


آدرس وبلاگ وحیدمی :

Home Page


https://vahidmy.blog.ir

+


Archive

آرشیو و بایگانی وبلاگ وحیدمی

https://vahidmy.blog.ir/archive

+


نقشه وبلاگ وحیدمی:

Sitemap

https://vahidmy.blog.ir/sitemap.xml

+

خوراکخوان وبلاگ وحیدمی

Feed

RSS

https://vahidmy.blog.ir/rss

+

آدرس مورد استفاده خزنده ها روباتها و موتورهای جستجوگر

Robot

https://vahidmy.blog.ir/robots.txt


+

مشخصات وبلاگ وحیدمی:


ساعات انتشار پست جدید وبلاگ :

بیست و چهار ساعته

وضعیت انتشار پست : نامنظم . در طول شبانه روز و در صورت صلاحدید ؛ پست جدید منتشر می کنم.


نام مدیر : وحید محمدی

گونه : وبلاگ شخصی با آدرس اختصاصی و محتوای عمومی

ژانر : تمام ژانرها

کاربرد : همه منظوره

هدف وبلاگ : به اشتراک گذاشتن دانش و تجربه با مردم و پرداخت زکات علم

مقصد مدیر وبلاگ : کسب رضای خداوند .

جنس وبلاگ : وبلاگ شخصی

تاریخ تاسیس : تیر 1398 خورشیدی



موضوعات وبلاگ : تمام علوم و فنون و مسائل مختلف در تمام زمینه


کپی برداری از مطالب وبلاگ وحیدمی به شرط لینک دادن به آدرس اصلی وبلاگ با دامنه vahidmy.blog.ir ، بلامانع و آزاد است . با خیال راحت ، کپی برداری نمایید . هیچگونه کپی رایت و انحصار برای وبلاگ وحیدمی ، وجود ندارد .

بروزرسانی:

وبلاگ وحیدمی منحصرا توسط سایت بلاگ دات آی آر به آدرس blog.ir میزبانی می شود . بنابراین بجز دامنه vahidmy.blog.ir سایر دامنه ها جعلی و فیک و خطرناک هستند .
برای مشاهده نکات جدید و ترفندهای امنیتی لطفا به آدرس زیر مراجعه فرمایید:

https://vahidmy.blog.ir/post/1



آدرس وبلاگهای تخصصی :

https://spasm.blog.ir

https://fasmy.blog.ir

https://binasm.blog.ir

طبقه بندی موضوعی
مطالب پربحث‌تر
  • ۰۱/۰۴/۱۱
    adc
نویسندگان
پیوندها

دلایل شکست لینوکس در دسکتاپ

سه شنبه, ۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۰۱ ق.ظ





به نام خدا


دلایل شکست لینوکس در دسکتاپ :


1- لینوکس هرگز یک سیستم عامل نبوده و نیست و نخواهد بود . لینوکس صرفا یک کرنل است که برای بکار افتادن سیستم عامل گنو ، توسط لینوس توروالدز ساخته شد  .


بنابراین یک کرنل به تنهایی هرگز نمی تواند با سیستم عاملهای واقعی و بزرگ و مدرن و هوشمند مثل ویندوز یا مک  رقابت کند . 


آن چیزی که شما تحت عنوان توزیع های لینوکس ، در وب فارسی یا انگلیسی می بینید هرگز لینوکس نیستند بلکه سیستم عامل گنو می باشند که از لینوکس صرفا بعنوان کرنل استفاده می کنند . 


در واقع ، سیستم عاملهایی همچون دبیان ، اوبونتو ، کالی لینوکس ، لینوکس مینت ، پاپی لینوکس ، ردهت لینوکس ، فدورا ، لینوکس مانجارو ، و صدها توزیع مختلف و بی در و پیکر لینوکس همگی نسخه های جورواجور  سیستم عامل گنو هستند  و هیچکدامشان لینوکس نیستند و از لینوکس منحصرا  به عنوان کرنل  و هسته  استفاده می کنند . 


خصوصا در مورد دبیان که بطور کامل خودش را سیستم عامل گنو می نامد و  علاوه بر لینوکس ، از  کرنل هرد و کرنل سیستم عامل بی اس دی نیز بعنوان کرنل و هسته ی  مرکزی  استفاده می نماید و رسما یک سیستم عامل گنویی می باشد .  یعنی دبیان همان سیستم عامل گنو می باشد که توسط ریچارد استالمن ساخته شد و در نتیجه  ربط چندانی به لینوکس ندارد زیرا چندین کرنل مختلف دارد که بعضا از زمین تا آسمان با لینوکس فرق  دارند ( کرنل هرد ) . 


خب با این تفاسیر ، کدام کاربر عاقلی پیدا می شود که وقت و پولش را بابت تست کردن و ناخنک زدن به صدها توزیع ناقص لینوکس ( بخوانید : گنو/لینوکس ) هدر دهد ؟؟؟؟


بجز یک عده کاربر متعصب لینوکس که بین خودشان بر سر اینکه این شبه سیستم عامل آیا گنو می باشد یا لینوکس  مدام بحث و دعوا دارند و همدیگر را تیکه پاره می کنند ، هیچ  شخص دیگری به سمت صدها توزیع لینوکس نمی رود و وقت و پول و اعصاب اش را به پای صدها توزیع ناقص و بی و در و پیکر گنو لینوکس هدر نمی دهد . 



من از شما می پرسم !


آیا شما مخاطبین محترم  حاضرید صدها گیگابایت دیتا را بابت دانلود و اپدیت صدها توزیع لینوکس هدر بدهید ؟؟؟


آیا شما روی گنج نشسته اید که این همه حجم نت و پول تان را بابت دانلود صدها  توزیع حجیم و سنگین لینوکس هدر دهید ؟؟؟؟


آیا شما برای پول و وقت و زمان تان ارزش قائل نیستید ؟؟


آیا شما با دیدن هرج و مرج در دنیای لینوکس ، و مردد شدن در انتخاب صدها توزیع بی در  و پیکر و متناقض لینوکس که برخی اوقات اصلا نرم افزارهای همدیگه را اجرا نمی کنند  باز هم دوست دارید به لینوکس فکر کنید ؟؟؟


ایا دوست دارید وقت تان را و فکر و ذکرتان را بابت تردید بین اینهمه توزیع لینوکس هدر دهید ؟؟


آیا شما سلیقه ی مختلف و جورواجور کاربران لینوکس را بر استانداردهای دنیای سیستم عامل ترجیح می دهید و خودتان را اسیر سلیقه و افکار طراحان توزیعهای لینوکس می نمایید ؟؟


آیا شما دوست ندارید سیستم عامل تان پدر و مادر و اصالت داشته باشد و توسط قدرتمندترین شرکت جهان ، مستقیما ساخته و پشتیبانی شود ؟؟


آیا شما به پشتیبانی ده ساله ی مایکروسافت حتی برای کاربران ایرانی ، اعتماد ندارید ؟؟؟


آیا از اینکه در دنیای ویندوز ، تکلیف تان مشخص است و مردد و سرگردان نیستید و می دانید که یک ابرغول یعنی مایکروسافت ، از شما پشتیبانی می کند و ویندوزهای کرکی و غیرقانونی تان را به صورت رایگان اپدیت می کند خوشحال نیستید ؟؟؟


آیا از اینکه مایکروسافت تمام مردم دنیا حتی مردم ایران را  ساپورت می کند ناراحت هستید ؟؟؟


آیا از اینکه مایکروسافت ، ویندوز را علاوه بر دسکتاپ ، بر روی سرورها و تبلتهای تاشو و گوشی های هوشمند و سایر لوازم  پورت کرده و پورت می کند خوشحال نیستید ؟؟؟


آیا از اینکه در ویندوز می توانید هم نرم افزار آزاد و رایگان و اوپن سورس  و هم نرم افزار انحصاری و اصیل و با کیفیت و با هویت  را نصب و اجرا کنید و آزادی واقعی دارید ناراحت هستید ؟؟؟


آیا از اینکه در ویندوز ، شما می توانید هارد دیسک را به معنای واقعی کلمه ، پارتیشن بندی کنید و بجز درایو اصلی که ویندوز روی آن نصب شده  سایر درایوها را بعنوان انباری و محل نگهداری دائمی فایلهای شخصی تان  بکار گیرید و در مواقع بحرانی کافیست فقط پارتیشن ویندوز را فرمت کنید و هرگز به سایر پارتیشنها صدمه وارد نمی شود و فایلهایتان حذف نمی شوند خوشحال نیستید ؟؟


آیا از ویندوز بعنوان یک رسانه ی قابل اطمینان برای نگهداری دائمی فایلها روی هارد، استفاده نمی کنید و ترجیح می دهید لینوکس تمام هارد را فرمت و فایلهایتان را نابود کند  ؟؟؟


آیا از وجود میلیونها نرم افزار قدرتمند و تخصصی  در همه ی زمینه ها و میلیونها درایور و میلیونها بازی مفید و آموزشی در ویندوز  ناراحت هستید ؟؟؟


آیا از اینکه در ویندوز می توانید بین فارسی معمولی و واقعی  و البته  فارسی به اصطلاح  استاندارد و غیرمعمول  هرکدام را که خواستید انتخاب کنید یا هردو را بطور همزمان  بکار گیرید ناراحت هستید ؟؟


آیا از اینکه در ویندوز می توانید با صدها زبان برنامه نویسی سطح بالا و سطح پایین و حتی با هگز ادیتور ، برنامه نویسی کنید ناراحت هستید ؟؟


آیا از مهندسی معکوس نرم افزار و درایور در ویندوز  و کرک کردن نرم افزارهای گران قیمت و انحصاری  و تخصصی و ضروری محل کارتان  ، ناراحت می شوید و عذاب وجدان می گیرید ؟؟؟


مسلما خیر  . 


آیا از اینکه ویندوز یک سیستم عامل همه منظوره است و حتی می توانیم برای تست نفوذ و هک نیز از ویندوز استفاده کنیم  ناراحت می شوید ؟؟؟؟


مسلما خیر . 


آیا از اینکه مایکروسافت هنوز هم ویندوز ایکس پی را پشتیبانی می کند ناراحت هستید ؟؟


آیا از اینکه مایکروسافت به شدت به امنیت و پایداری ویندوز اهمیت می دهد ناراحت هستید ؟؟؟


آیا از هوشمندی و قدرت بالای ویندوز دفندر در کشف و نابود سازی انواع بدافزار و تروجان و ویروس و باج افزار و اکسپلویت ناراحت می شوید ؟؟؟


مسلما خیر . 



آیا از اینکه در ویندوز می توانید صدها مرورگر و صدها موتور جستجوی مختلف را همزمان  بکار بگیرید و تنها به یک فایرفاکس یا کرومیوم  محدود نیستید ناراحت می شوید ؟؟؟


آیا ...


مسلما خیر و خیر و خیر . 


آیا از اینکه ویندوز کاملا گرافیکی است و خط فرمان نقش چندانی ندارد و وقت ارزشمندتان را هدر نمی دهد ناراحت هستید ؟؟


آیا از اینکه خط فرمان ویندوز به کوچکی و بزرگی حروف دستورات حساس نیست و گیرهای الکی به شما نمی دهد و شما را اذیت نمی کند ناراحت می شوید ؟؟؟



آیا از مدیریت صحیح و درست منابع سخت افزاری در ویندوز (  انواع و اقسام حافظه مجازی دستی و اتوماتیک )  و عدم هنگ و کرش در ویندوز خصوصا از ویندوز ایکس پی به این طرف و امکان ریستارت کردن ویندوز اکسپلورر  در محیط ویندوز و بدون نیاز به ریست کردن کل ویندوز ، ناراحت هستید ؟؟؟



آیا از اینکه می توانید با کمک زبانهای ماشین و اسمبلی  رابط گرافیکی کاربر ویندوز را دستکاری و ویرایش و شخصی سازی کنید ناراحت می شوید ؟؟؟



آیا از اینکه می توانید با کمک زبانهای ماشین و اسمبلی ، ویندوز را به یک سیستم عامل رایگان و اوپن سورس و آزاد یعنی  " ری اکت او اس "  ، تبدیل کنید ناراحت می شوید ؟؟؟


مسلما خیر . 


آیا از اینکه حتی قدیمی ترین نرم افزارهای کلاسیک و استاندارد ویندوز براحتی روی تمام نسخه های جدید ویندوز اجرا می شوند ناراحت می شوید ؟؟؟


آیا از اینکه حتی بازیهای نینتندو و سگا و میکرو  و سونی و .....   بر روی ویندوز 10 بخوبی اجرا می شوند ناراحت می شوید ؟؟



آیا از اینکه مایکروسافت با خریدن شرکت  اکتیویژن بلیزارد توانست به غول صنعت گیم و بازی کامپیوتری تبدیل شود ناراحت  شده اید ؟؟؟



آیا از اینکه سیستم عاملهای بسیار قدیمی دهه ی 60 میلادی (IBM 7090  و  CTSS  به عنوان اجداد سیستم عامل یونیکس  ) براحتی بر روی ویندوز 10 اجرا می شوند ناراحت می شوید ؟؟


مسلما خیر . 


پس دلیلی ندارد که از ویندوز متنفر باشیم و در باتلاق توزیعهای لینوکس ، خودمان را غرق کنیم . 


این یعنی کاربرپسندی و همه منظوره بودن و انعطاف پذیری .  این چیزی است که برگ برنده ی ویندوز است و لینوکس و سایر شبه لینوکس ها هرگز این برگ برنده را ندارند . چون با ذات و معماری و ماهیت و فلسفه و لایسنس شان همخوانی ندارد . 



اگر نمی دانستید بدانید که در فروشگاه ویندوز 11 شما می توانید تمام بازی ها  و نرم افزارهای اندروید را داشته باشید و اجرا کنید و لذت ببرید  . 



اگر نمی دانستید بدانید که مایکروسافت هنوز هم در پی اینست که ویندوز را بر روی گوشیهای هوشمند بیاورد ولی فعلا محتاطانه و بی سرو صدا اینکار را انجام می دهد تا اپل و گوگل خبردار نشوند که البته خبردار شده اند !!!



آیا از قدرت بی انتهای ویندوز سرور 2023   که به ردهت لینوکس در بحث سرورها و سوپرکامپیوترها  تنه می زند  خبر دارید ؟؟؟


آیا می دانستید که مایکروسافت قصد دارد در آینده ، دنیای سرورها و مین فریمها و سوپرکامپیوترها را فتح کند و لینوکس را از این آشیانه ی گرم و نرم  بیرون بیاندازد ؟؟؟


آیا کسی در دنیا حریف مایکروسافت می شود ؟؟؟


آیا می دانستید که مایکروسافت در تدارک خرید تدریجی تمام شرکتهای صنعت گیم می باشد و عملا در چند سال آینده   شرکت مایکروسافت  مالک و صاحب و تولید کننده و ترویج دهنده ی صنعت گیم و بازیهای ویدیویی می شود ؟؟


مسلما خیر . 



2- انحصار باعث اصالت می شود . برخلاف تصور ما ایرانیها و برخی خارجیها ، انحصار اصلا چیز بدی نیست زیرا انحصار یعنی اصالت . یعنی نرم افزار اصیل و اوریجینال  .


وقتیکه شما می خواهید یک گوشی هوشمند را بخرید دنبال این هستید که معتبرترین و اصیل ترین و اوریجینال ترین  برند را انتخاب کنید مثلا سامسونگ یا ال جی 

هرگز به سمت هر برندی نمی روید . 


در مورد تلویزیون و سایر لوازم خانگی  نیز همین رفتار را در پیش می گیرید و البته کاملا درست است و حق با شماست زیرا عقل دارید و هرگز جنس بازار مشترکی و بی هویت را نمی خرید . 



در بحث سخت افزار به دنبال کیفیت و اصالت برند هستید . پس در بحث نرم افزار نیز باید همینقدر حساس و دقیق باشید و  نرم افزار اصیل و با کیفیت و اوریجینال بخرید . 


ویندوز یعنی سیستم عامل اصیل و اوریجینال و معتبر و قابل  اعتماد . 


وقتیکه شما تلویزیون سونی یا توشیبا می خرید قطعا سیستم عامل تان نیز باید مک یا ویندوز باشد تا خدای ناکرده یک بدافزار را به جای سیستم عامل روی کامپیوترتان نصب نکرده باشید . 


اندروید اصالت دارد زیرا در دست گوگل است. 


آیا خبر دارید که گوگل تصمیم گرفته نسخه های بعدی اندروید را براساس اندروید وان ( اولین نسخه ی اوریجینال اندروید که  توسط خود گوگل ساخته شده بود و کاملا اصیل و اوریجینال بود )  بسازد و منتشر نماید ؟؟؟



آیا خبر دارید که گوگل به لینوکس پشت کرده و سیستم عامل انحصاری و اوریجینال خودش یعنی کروم او اس را ساخته است ؟؟؟


بله حتی گوگل نیز می داند که لینوکس ، اصالت و اعتبار ندارد و یک سیستم عامل بی هویت و سلیقه ای و بازار مشترکی است . 


شما نیز سعی کنید به دنبال جنس و کالای اصل و اوریجینال بگردید  و هر آت و آشغالی را که رایگان و اوپن سورس است  تحت عنوان سیستم عامل ، روی کامپیوترتان نصب نکنید . 

سیستم عامل لینوکس هرگونه آسیب به سخت افزار را از گردن خود برداشته است و مسئولیت هرنوع خرابی سخت افزار طبق لایسنس گنو ( جی پی ال ) بر عهده ی خودتان است . 


حالا اگر می خواهید یک سیستم عامل بی هویت و بازار مشترکی و بی اصل و نسب و  بی مسئولیت و ولنگار  و مشکوک و پیچیده و گنگ  و مازوخیستی را روی کامپیوترتان نصب کنید و کامپیوتر چند ده میلیون تومانی تان را به فنا بدهید ، این دیگه مشکل شماست نه مشکل لینوکس !!


چون لینوکس خودش موقع نصب به شما اخطار می دهد که مسئولیت خراب شدن سخت افزار بر گردن خودتان هست زیرا شما دارید یک سیستم عامل کاملا  آزاد ( رها و بی قید و بند ) را نصب می کنید . 







3- ویندوز بهترین سیستم عامل برای برنامه نویسی و توسعه ی نرم افزار است اما نه فقط  بخاطر ویژوال استودیوی قدرتمند  مایکروسافت !!!


نه !


بلکه بخاطر وجود هزاران زبان برنامه نویسی قدرتمند ویندوزی که منحصرا برای ویندوز ساخته شده اند و بخاطر مستندات بسیار زیاد برنامه نویسی برای ویندوز حتی برنامه نویسی با هگز ادیتور !


بله حتی برای برنامه نویسی با هگز ادیتور نیز صدها مطلب اموزشی وجود دارد که من فقط تعداد اندکی از اینها را برایتان آپلود کردم . البته خودم نیز قصد دارم به زودی روش برنامه نویسی با هگز ادیتور  (برنامه نویسی بدون باگ )  را به کاربران ویندوز آموزش بدهم  . 


خب در چنین شرایطی؛  ویندوز ، برخلاف تمام نوشته های وب ،  بهترین پلتفرم برای برنامه نویسی و شبیه سازی و مهندسی معکوس می باشد . 



آیا می دانستید که ویندوز تنها به مایکروسافت افیس وابسته نیست و شما لیبره آفیس و اوپن آفیس و هزاران آفیس مختلف را می توانید روی ویندوز نصب کنید ؟؟؟



آیا می دانستید که ویندوزهای ایکس پی و 7 و 10  هنوز هم محبوبترین سیستم عاملهای دنیا هستند ؟


آیا می دانستید که کاربران حتی به سمت ویندوز 95 رفته اند تا بتوانند ویندوز 95 را مهندسی معکوس نمایند و یک سیستم عامل شبه ویندوزی برای خودشان بسازند ؟؟



آیا از قدرت ویندوز سرور در دنیای سرورها و مین فریمها و سوپرکامپیوترها  خبر دارید ؟؟؟


آیا از قدرت پلتفرم جهانی مایکروسافت آژور خبر دارید ؟؟؟



دقیقا برای چی و به چه دلیلی باید به سمت لینوکس برویم ؟؟


برای آزادی ؟؟


برای اوپن سورس بودن لینوکس ؟؟؟


برای رایگان بودن لینوکس ؟؟؟


برای شخصی سازی لینوکس ؟؟؟



خب این ها را می توانید هم در ویندوز و هم در سیستم عامل  " ری اکت او اس"  پیدا کنید . ReactOS


مگه نمی دانید که سیستم عامل ری اکت او اس ( ReactOS یا  ریاکتوس !!!)  همان ویندوز ایکس پی  می باشد که رایگان و اوپن سورس و آزاد است و هنوز هم در حال توسعه می باشد و در حال نزدیک شدن به ویندوز 7 می باشد و در آینده جایگزین ویندوز 7  خواهد شد  ؟؟؟؟!!!


مگه نمی دانستید که با مهندسی معکوس (یعنی با کمک  ابزارهای کرک و زبانهای قدرتمند اسمبلی و ماشین می توانید ویندوز را به یک سیستم عامل رایگان و اوپن سورس و آزاد شبیه به ری اکت او اس ، تبدیل کنید و آنرا از اول تا به آخر سفارشی و شخصی سازی نمایید ؟؟؟؟!!!


تا جاییکه زبانهای ماشین و اسمبلی در دستان شما قرار دارند و می توانید ویندوز را به یک سیستم عامل رایگان و اوپن سورس و آزاد تبدیل کنید واقعا به لینوکس  نیاز ندارید.  


نیاز به لینوکس یک نیاز کاذب و دروغین است 



هیچ دلیل منطقی و عقلانی برای مهاجرت به لینوکس وجود ندارد . 


ویندوز ،  با مایکروسافت یا بدون مایکروسافت ، عمر ابدی دارد 


هنوز هم  گوشیهای لومیا  طرفداران خود را دارند 


اما حتی یک گوشی لینوکسی در دنیا وجود ندارد و عملا سیستم عامل اوبونتوتاچ  مرده است 


شرکتهای کنونیکال ( خالق اوبونتو ) و ردهت ( خالق ردهت لینوکس و فدورا )  عملا سیاستهای اشتباه را بکار گرفتند و در بحث  گوشیهای هوشمند و کامپیوترهای دسکتاپ و لوازم خانگی با شکست مواجه شدند. 


اما مایکروسافت علاوه بر دسکتاپ و سرور ، هنوز هم گوشیهای ویندوزی را رها نکرده است و در تدارک انتشار سیستم عامل ویندوزی برای گوشیهای هوشمند می باشد . 


ردهت یک شرکت در شرف ورشکستگی و انحلال بود . 


اگر شرکت آی بی ام  ، شرکت ردهت را نخریده  بود علاوه بر ردهت ، کنونیکال و تمامی شرکتهای لینوکسی ورشکسته می شدند و لینوکس بکلی نابود می شد و به تاریخ می پیوست همانطور که یونیکس و بی اس دی به تاریخ پیوستند . 



شرکت  ردهت باید خدا را شکر کند که شرکت آی بی ام او را خرید و از ورشکستگی نجات داد . 


به لطف اشتباه مرگبار شرکت آی بی ام  شرکت ردهت توانست کمر راست کند و زنده بماند . این یک اشتباه بزرگ بود که باعث ضعف آی بی ام شد . 


الان آی بی ام توسط کدام شرکت نجات می یابد ؟؟؟


پاسخ : مایکروسافت 


هزاران دلیل دیگه در ذهن ام بود که ثابت کنم لینوکس به چه دلیل  در دنیای پرطرفدار دسکتاپ ، شکست خورده است  . 


اما چون فی البداهه می نویسم  سایر دلایل را فراموش کردم !! 



علی الحساب همین دلایل را خوب مطالعه کنید و فکر کنید تا بفهمید که چرا لینوکس هیچوقت نمی تواند در دسکتاپ به جایگاهی مقبول برسد و همیشه و تا ابد محکوم به شکست است . 


بیش از  ششصد توزیع لینوکس روی هم فقط یک درصد در دسکتاپ سهم دارند !!!!!


اما ویندوز 10 به تنهایی بیش از 88 درصد از دسکتاپ را در اختیار دارد  . ( ویندوز 7 و سایر ویندوزها و البته سیستم عامل مک و سایر سیستم عاملها را به حساب نیاوردم !!) 


ویندوز تا ابد ، پادشاه دسکتاپ خواهد بود.  شک نکنید . می توانید روی ویندوز ، سرمایه گذاری کنید  و با خیال راحت به زندگی تان برسید  و از قبال ویندوز ، درآمد کسب کنید . 


لینوکس هرگز نمی تواند دنیای وسیع و کاربردی  دسکتاپ را فتح کند و کاربران متعصب لینوکس باید با این حقیقت تلخ  کنار بیایند و دست از تعصب بردارند  



با کمک زبانهای ماشین و اسمبلی  در محیط ویندوز نیز ،  از آزادی کامل و انعطاف پذری و سفارشی سازی و .... برخودار می شوید . هیچ نیازی به لینوکس نیست . 



برای سرورها و گوشیهای هوشمند  و لوازم خانگی و دستگاههای پزشکی و خودپردازهای بانکها و  سیستمهای توکار و ماشین آلات صنعتی  نیز نیازی به لینوکس نداریم و همین ویندوز کاملا کفایت می کند . 



حتی برای مسیریاب ها و روترها نیز می توانیم از ویندوز استفاده کنیم . چه نیازی به لینوکس وجود دارد ؟؟؟


نیاز به لینوکس یک نیاز کاذب و دروغین است. 


لطفا گول  حرفها و نوشته های کاربران لینوکس را  نخورید و هرگز سنگر ویندوز را خالی نکنید و به اردوگاه دشمن یعنی لینوکس نروید که این بزرگترین خیانت است که به خودتان روا می دارید . 


از نظر من ، لینوکس تا ابد در همان یک درصد سهم اش باقی می ماند کمااینکه سالهاست همیشه روی یک درصد باقی مانده و تکان نخورده است . 


لایسنس لینوکس و سلیقه ای بودن و هرج و مرج و عدم اصالت لینوکس مانع از ورود کاربران و توسعه دهندگان شده است و لینوکس را باید دیار فراموش شده  دانست . 



لایسنس لینوکس (  لایسنس جی پی ال  نوشته ی ریچارد استالمن ) و فلسفه ی لینوکس ، عملا توسعه دهندگان نرم افزار و درایور و بازیهای کامپیوتری را فراری می دهد و عملا لینوکس با بنیاد مستضعفان هیچ فرقی ندارد و دست گدایی اش همیشه به سوی ویندوز دراز است . 


هیچ برنامه نویس عاقلی با رفتن به لینوکس نان خودش را آجر نمی کند . 


اگر برنامه نویسان عقل داشته باشند هرگز به سمت لینوکس نمی روند و نان خودشان را آجر نمی کنند زیرا زندگی خرج دارد . برنامه نویسی ، بچه بازی یا تفریح نیست شغل است . 


باید بتوانیم شکم خودمان و زن و بچه مان را با برنامه نویسی سیر کنیم و این میسر نمی شود مگر با بازگشت به آغوش گرم ویندوز و فراموش کردن لینوکس .



استیو بالمر خیلی باهوش بود و حرف حق را زد : " لینوکس ، سرطان صنعت و شغل برنامه نویسی می باشد " 


این حرف استیو بالمر را باید با آب طلا نوشت و به دیوار محل کارمان یعنی جاییکه داریم برنامه نویسی می کنیم تا شکم زن و بچه مان را سیر کنیم   آویزان نماییم  و مدام به این گفتار طلایی خیره شویم و لینوکس را از مغزمان دور بریزیم  و منحصرا برای ویندوز ، برنامه نویسی کنیم و نرم افزار و درایور و بازی کامپیوتری بسازیم و بفروشیم تا بتوانیم از عهده ی مخارج سنگین زندگی برآییم و شرمنده ی زن و بچه مان نشویم . 





لینوکس را از مغزتان دور بریزید زیرا  لینوکس شما را از  نان خوردن باز می دارد و باید گرسنگی  و تشنگی و بدبختی را تجربه کنید و البته طلاق همسر و راهروهای دادگاه و ....  


همسر و فرزندتان از شما پول می خواهند نه شعار و فلسفه بافی . باید پول داشته باشید تا همسر و فرزندان از شما راضی باشند  و از دادگاه و حکم طلاق سر در نیاورید . 



هیچکدام از شرکتهای تولید کننده ی نرم افزار و درایور و زبان برنامه نویسی و شبیه ساز و بازیهای کامپیوتری حاضر نیستند به سمت لینوکس بروند . چون این یعنی مرگ و ورشکستگی کامل این شرکتها . این شرکتها عقل دارند و هرگز با دست خودشان نان خودشان را آجر نمی کنند لذا هرگز به سمت لینوکس نمی روند . 



لینوکس تا ابد همان یک درصد سهم را دارد و محکوم به زوال و انزوا می باشد و هیچ آینده ی روشن و درخشان ندارد . 


اما آینده ی دنیای فناوری اطلاعات در دستان ویندوز و مک می باشد و شرکتهای مایکروسافت و اپل  برنده ی این جنگ خواهند بود . 


امیدوارم کاربران لینوکس ، از تعصب بیجا روی لینوکس و جنگیدن با ویندوز یا مک دست بردارند و شرایط سخت اقتصادی را در نظر بگیرند و عاقل شوند . 


ویندوز چه با مایکروسافت و چه بدون مایکروسافت عمری ابدی دارد . چون میلیاردها طرفدار عاقل دارد که از او حمایت می کنند و کاری به مایکروسافت ندارند بلکه به خود ویندوز کار دارند و از ویندوز پشتیبانی می کنند و او را دوست دارند . 


هنوز هم ویندوز 95 کاربران خاص خود را دارد و البته  هنوز هم در بسیاری از کشورها از ویندوز 2000 یا  ایکس پی یا ویندوز 10 موبایل  استفاده می شود . 


ویندوز 10 موبایل ، هنوز هم زنده است . اما سیستم عامل اوبونتوتاچ ، مرده است . 


ویندوز ، عمری ابدی دارد . زیرا  میلیاردها کاربر وفادار دارد  و یک سیستم عامل همه منظوره و کامل و استاندارد است . 


هرگز یک سیستم عامل محبوب جهانی ( ویندوز)  را با یک کرنل  متورم و زهوار دررفته  و پر از باگ ( لینوکس )  مقایسه نکنید . 



التماس تفکر ( خصوصا برای ترول های محترم و متعصب لینوکس !!!)  



مقالات مرتبط :


خیانت شرکت ردهت به کاربران لینوکس سنت او اس


نرم افزارها و شرکتها


سرنوشت مبهم لینوکس

+


وحید محمدی .  وبلاگ وحیدمی


https://vahidmy.blog.ir



https://vahidmy.blog.ir/sitemap.xml







  • ۰۰/۱۱/۰۵
  • vahidmy

Apple

Assembly

Canonical Ltd

IBM

IT

Linux

Microsoft

Music

OS

ReactOS

Red Hat

Redhat

Windows

Windows 10

Windows 10 Mobile

Windows 11

Windows 2000

Windows 95

Windows Server

Windows xp

canonical.com

hex editor

in my opinion

mac os x

macOS

www.redhat.com

آزادی کاربر

آی بی ام

اتلاف وقت

از نظر من

استانداردهای دنیای سیستم عامل

استیو بالمر

اعتماد

انحصار

انحصار باعث اصالت می شود

اوبونتوتاچ

اوبونتوتاچ مرده است

ایده

برنامه نویسی

برنامه نویسی با زبان ماشین

برنامه نویسی با هگز ادیتور

برنامه نویسی بدون باگ

بیکار

بیکارالدوله

بیکاری

تردید

تست کردن

تعصب

تعصب مانع درک حقایق می شود

تفاوت نسخه با نام

تناقض

توزیع لینوکس

توزیعهای ناقص و تکراری لینوکس

دلایل شکست لینوکس در دسکتاپ

دلایل عدم استقبال کاربران از لینوکس

دلایل موفقیت ویندوز در دسکتاپ

ری اکت او اس

ری اکت او اس یعنی ویندوز رایگان و اوپن سورس

ریاکتوس همان ری اکت او اس می باشد

زبان اسمبلی

زبان ماشین

زیرکی

سرگردانی

سرگرمی

سلیقه

سیاست

سیستم عامل

شرکت کنونیکال

شرکت کنونیکال با مسئولیت محدود

شکست

لینوکس

لینوکس برروی ویرانه های یونیکس بنا شده است

لینوکس پارتیشن ندارد

متعصب

معماری نرم افزارهای ویندوز

موسیقی

موفقیت

مک

مکینتاش

ناخنک زدن

ناسازگاری

نسخه

نسخه ی ویندوز

نیاز کاذب و دروغین

هرج و مرج

هزینه

هزینه های زندگی

هوشمندی

وقت

ویندوز

ویندوز 10 موبایل هنوز زنده است

ویندوز 95 هنوز زنده است

ویندوز پادشاه دسکتاپ است

ویندوز یک سیستم عامل همه منظوره است

پیروزی

کاربر

کاربران

کنونیکال

گوشی لومیا هنوز زنده است

گوشیهای لومیا