دانلود آرشیو زبان اسمبلی از 1935 تا 1939 میلادی
به نام خدا
دانلود آرشیو زبان اسمبلی از سال 1935 تا 1939 میلادی
کاربران گرامی. سلام !
در راستای قولی که داده بودم ، به وعده ی خودم یعنی شروع آپلود منابع آرشیو و تاریخی زبان برنامه نویسی اسمبلی و زبان ماشین ، عمل کردم .
در این پست ، یک فایل متعلق به سالهای 1935 تا 1939 میلادی که شامل تعدادی فایل PDF می باشد و توسط دکتر کنراد زوس ، دانشمند آلمانی مقیم برلین و مخترع اولین کامپیوتر دیجیتالی تاریخ ، ساخته شده اند را آپلود می کنم .
البته من اخیرا متوجه شدم که قبل از دکتر کنراد زوس ، شخص دیگری نیز یکسری اسناد و کاغذها در مورد معماری کامپیوتر و برنامه نویسی را در سال 1931 میلادی نوشته است .
من اگر فرصتی برایم پیش آمد و در مورد این شخص ، بیشتر تحقیق کردم و کارهای تاریخی اش را دانلود کردم ، در پست های بعدی آپلود خواهم کرد .
اما این موضوع را همین الان متوجه شدم اما گویا ایشان کامپیوتر دیجیتالی و زبان برنامه نویسی را اختراع نکرده و کارهای ساده تری انجام داده است .
مثلا شخص دیگری به نام جی تاشک که یک مهندس اتریشی بود ، در سال 1932 ( یعنی فقط سه سال قبل از دکتر کنراد زوس ) یک غلطک ضبط مغناطیسی را ساخت که دیتای مورد نظرش را به زبان ماشین و در مبنای باینری یعنی 0 و 1 ، ذخیره می کرد .
احتمالا این دیتا ، صدای ایشان بوده است .
اما شاید باور نکنید که در وبسایت رسمی دکتر کنراد زوس ، هزاران فایل را پیدا کردم که برخی از آنها در همین امسال یعنی سال 2025 ، به درون این وبسایت ، آپلود شده بودند و محتوایشان با محتوای فایلهای قبلی تفاوت داشت .
همچنین از دکتر کنراد زوس ، دست نوشته ها و کتابهای بسیار زیادی به یادگار مانده است و عملا ایشان بیشترین سهم را در اختراع نخستین کامپیوتر دیجیتالی تاریخ و نخستین زبانهای برنامه نویسی تاریخ یعنی زبانهای ماشین و اسمبلی و پلانکالکول را داشته است .
البته زبان پلانکالکول که توسط دکتر کنراد زوس و در دهه 1940 میلادی اختراع شد ، فقط چهار سال عمر کرد و قبل از پایان جنگ جهانی دوم ، این زبان که نخستین زبان برنامه نویسی سطح بالا در تاریخ می باشد ، منقرض و نابود شد
زیرا در آن دهه ، دانشمندان همگی متفق القول بودند که کامپیوتر فقط زبان ماشین را می فهمد و بنابراین ، باید فقط با زبان ماشین ، برنامه نویسی کرد .
لذا دکتر کنراد زوس مجددا به زبان ماشین و البته زبان اینستراکشن که شکل اولیه ی زبان اسمبلی بود و امروزه نیز بصورت پیام خطا در ویندوز دیده می شود ، برگشت .
فایلی را که می خواهم در این پست آپلود کنم حاوی تعداد 34 فایل PDF می باشد و به سالهای 1935 تا 1939 میلادی مربوط می شود و نخستین اسناد دنیای کامپیوتر محسوب می گردند .
من هرچه جستجو کردم هیچ سند یا کاغذ یا دست نوشته ای ز از چارلز بابیج ، پدر کامپیوتر و مخترع نخستین کامپیوتر تاریخ ، پیدا نکردم
از ادا لاولیس که می گویند اولین برنامه نویس تاریخ و هم عصر با چارلز بابیج بود نیز ، هیچ نوع دست نوشته یا کد زبان برنامه نویسی پیدا نکردم .
بنابراین ، تا این لحظه ، نخستین و اولین اسناد و دست نوشته ها و معماری ها و نقشه های مربوط به کامپیوترهای نسل اول ، به دکتر کنراد زوس تعلق دارند .
علت استفاده از عبارت " زبان اسمبلی " در این آرشیوها این است که لغت اسمبلی به معنای کلکسیون و مجموعه و اتحاد و جمع آوری می باشد .
یعنی من معناهای دیگری نیز از لغت اسمبلی ، بکار برده ام !!
اما از بحث فلسفی و اخلاقی که بگذریم ، از نظر فنی مهندسی نیز ، دکتر کنراد زوس ، اولین بار در تاریخ کامپیوتر و محاسبات ، زبانهای ماشین و اینستراکشن ( پدر زبان اسمبلی ) و البته زبان پلانکالکول را اختراع نمود و این معماری ها و نقشه های مربوط به نخستین کامپیوتر تاریخ ، براساس این زبانها شکل گرفته اند .
ایشان در سال 1935 میلادی ، نخستین نرم افزار مجازی جهان را خلق کرد و سپس براساس آن ، نخستین کامپیوتر دیجیتالی تاریخ را نیز اختراع نمود !
نکته مهم :
این بخش از آرشیو ، به دلیل حجم و تعداد بسیار زیاد فایل ها ، به صورت تدریجی آپلود خواهد شد .
اما سعی می کنم به ترتیب تاریخ اختراع کامپیوترها و اختراع زبانهای ماشین و اسمبلی این کامپیوترها ، این فایلها را آپلود نمایم
یعنی من تاریخ کلی دهه ها را مدنظر قرار می دهم .
حجم برخی از این فایلهای آرشیو خصوصا در مورد کنراد زوس ، بسیار زیاد است .
اما اینها همگی فایلهای آرشیو هستند و در درون اینها ، صدها فایل PDF یا JPG وجود دارد که این فایلهای JPG ، نخستین نقشه های مربوط به نخستین کامپیوترهای تاریخ را به ما معرفی می نمایند .
خوشبختانه از بعد از کنراد زوس ، سایر دانشمندان علوم کامپیوتری ، فایلهای کم حجم تری را تولید کرده اند
زیرا کنراد زوس ، کار افراد بعدی را آسان کرده بود و البته امروزه نیز تمام کامپیوترها براساس اصول معماری کامپیوترهای دهه 1930 دکتر کنراد زوس ، کار می کنند !!
یعنی کامپیوترهای امروزی که در سال 2025 میلادی ساخته می شوند براساس معماری کلی کامپیوترهای دیجیتالی دهه 1930 میلادی و نقشه های ترسیم شده توسط کنراد زوس ، ساخته می شوند .
از این جهت است که به دکتر کنراد زوس ، لقب پدر کامپیوتر مدرن و پدر زبانهای برنامه نویسی سطح بالا و سطح پایین را داده اند .
البته همزمان با کنراد زوس ، آلن تورینگ دانشمند معروف انگلیسی نیز در حال طراحی و ساخت کامپیوتر و برنامه نویسی با زبانهای ماشین و اسمبلی بود و عملا ایشان قصد داشت با کنراد زوس که یک آلمانی بود رقابت کند !
خب سخن کوتاه می کنم و از شما دعوت می کنم که فایل حاوی اسناد نخستین کامپیوتر دیجیتال تاریخ را که به دهه 1930 میلادی مربوط می شود ، دانلود نمایید .
نوع فایل : آرشیو
پسوند : ZIP
محتویات : تعداد 34 فایل PDF شامل معماری و نقشه ی نخستین کامپیوتر دیجیتال تاریخ در دهه 1930 میلادی
تاریخ انتشار فایلها :
بین سالهای 1935 تا 1939 میلادی
قبل از شروع جنگ جهانی دوم
مکان نگارش این اسناد :
آلمان نازی - شهر برلین
حجم فایل آرشیو :
71 مگابایت
Size of File is 71 MB
ZIP file:
Konrad Zuse-Sat_Nov_16_19-40-48_CET-2024-1935-1939
نکته مهم :
من از وبسایت رسمی دکتر کنراد زوس ، دهها فایل آرشیو با اسامی نسبتا مشابه را دانلود کرده ام اما محتویات این فایلها، اصلا مشابه و تکراری نیست .
بنابراین اگر در پست های بعدی با فایلهایی شبیه به این فایل برخورد کردید بدانید که محتویات درون آنها با این فایل تفاوت دارند و اصلا تکراری نیستند .
در پست بعدی ، آرشیو زبان اسمبلی از سال 1940 تا سال 1949 را آپلود خواهم کرد .
انشاا...
نکته :
منظور از زبان اسمبلی در این پستها ، هم زبان اسمبلی می باشد و هم معنای فلسفی لغت اسمبلی یعنی اتحاد و یکپارچگی و مجموعه داری و کلکسیون و تجمیع و گردآوری و تدوین می باشد !!
بنابراین اگر در این فایلها ، با کد زبان اسمبلی روبرو نشوید باید بدانید که من از معنای فلسفی و اخلاقی این زبان ، استفاده کرده ام و هدفم فقط یک چیز بوده است :
خط بطلان کشیدن روی این عقیده ی رایج که زبان اسمبلی ، قابل حمل نیست .
زیرا من قصد دارم زبان اسمبلی را به تنها زبان برنامه نویسی دنیا تبدیل نمایم .
اینگونه و به روش فلسفی ، زبان اسمبلی ، قابل حمل خواهد شد !!
ضمن اینکه زبان اسمبلی یک زبان همه منظوره و البته یک زبان برنامه نویسی سطح میانی می باشد و بعنوان یک زبان سطح میانی ، تمام کارهای زبانهای سطح پایین و سطح بالا را یکجا و در یک محیط واحد ، انجام می دهد .
پایان بخش اول آپلود آرشیو زبان اسمبلی
- ۰۴/۰۳/۱۴