نظریه زبان ها و فرهنگ ها
به نام خدا
نظریه زبان ها و فرهنگ ها
ما در رشته مهندسی کامپیوتر ، درسی تخصصی داریم با نام "نظریه زبان ها و ماشین ها " که من تقریبا تمام کتابهای رفرنس و زبان اصلی (انگلیسی) و کتابها و جزوات دانشگاههای ایران مربوط به این درس را دانلود کردم که اگر عمری باشد ، از پست های بعدی ، کتابهای این درس یعنی " نظریه زبان ها و ماشین ها " را آپلود خواهم کرد .
انشاا...
اما انتخاب عنوان بالا برای این پست که بی شباهت به عنوان این درس تخصصی نیست ، کاملا عمدی بود !
من معتقدم که زبانها فقط به انسان یا فقط به کامپیوتر یا فقط به حیوان یا فقط به ....... تعلق ندارند .
زبانها ، مستقیم یا غیرمستقیم ، به تمام موجودات زنده و غیرزنده ، تعلق دارند
همچنین با این اشتباه رایج در دنیای برنامه نویسی که می گویند " هر زبان برنامه نویسی کاربرد خاص خودش را دارد و هیچ زبان برنامه نویسی همه منظوره وجود ندارد " نیز کاملا مخالف هستم .
زیرا ثابت شده است که زبانهای برنامه نویسی ماشین و اسمبلی ، زبانهایی همه منظوره هستند و برای هر مقصودی دستکم یک فایل را تولید کرده اند .
من هم اکنون مدت دو شبانه روز است که در حال دانلود کل وبسایت زبان اسمبلی هستم تا بعدا آنرا به تدریج آپلود نمایم تا ثابت کنم که زبان اسمبلی ، یک زبان همه منظوره است و گفتار رایج بالا ، کاملا غلط و اشتباه است
بالغ بر هفت گیگابایت ، فایل تا این لحظه دانلود کرده ام زیرا هزاران فایل که همگی توسط زبان اسمبلی ساخته شده اند را دانلود کرده ام !!
این فایلها ثابت می کنند که زبان اسمبلی ، یک زبان همه منظوره است .
یعنی شما بعنوان برنامه نویس یا مهندس کامپیوتر ، همینقدر که بر زبان اسمبلی مسلط شوید کاملا کافی است و یادگیری سایر زبانها اصلا اهمیت ندارد و لازم نیست و یادگیری زبانهای سطح بالا ، فقط اتلاف وقت و اتلاف پول است .
زیرا دستورات تمام زبانهای سطح بالا ، در هنگام کامپایل ، ابتدا به زبان اسمبلی و سپس به زبان ماشین ترجمه می شوند
بنابراین عقل حکم می کند که از همان روز اول ، مستقیما به سراغ زبان اسمبلی بروید و وقت خودتان را هدر ندهید
در تعریف کامپایلر در تمام کتابها و جزوات ، این اشتباه را شاهد هستم :
تعریف کامپایلر در تمام کتابها و جزوات :
کامپایلر برنامه ای است که کد نوشته شده با زبان سطح بالا را به کد زبان ماشین تبدیل می کند
این تعریف کاملا غلط و اشتباه است . زیرا هیچکدام از زبانهای سطح بالا ، به زبان ماشین دسترسی ندارند و برای تولید نرم افزار ، باید دستورات را به زبان اسمبلی تبدیل کنند و سپس این زبان اسمبلی است که کد زبان ماشین را تولید می کند .
زبان اسمبلی ، هم بصورت زبان دستی و هم بصورت کامپایلر مستقل و هم بصورت بخشی از بدنه ی کامپایلر زبانهای سطح بالا ، همیشه مهمترین و عجیب ترین کار یعنی تولید کد ماشین را انجام می دهد .
درواقع ، زبان اسمبلی در بخش بک اند ( عقب بندی ) کامپایلر زبانهای سطح بالا قرار دارد .
در نتیجه تولید کد ماشین ، همیشه توسط زبان اسمبلی انجام می شود.
بنابراین تعریف صحیح کامپایلر بدین شکل است :
کامپایلر ، نرم افزاری است که کد زبان سطح بالا را به زبان اسمبلی تبدیل می کند و سپس زبان اسمبلی این کد را به زبان ماشین ترجمه می نماید.
تعریف ساده تر از لغت کامپایلر :
کامپایلر برنامه ای است که کد زبان سطح بالا را ابتدا به زبان اسمبلی و سپس به زبان ماشین ترجمه می کند .
بطور مثال :
زبانهای فرترن و بیسیک و پاسکال و سی و سی پلاس پلاس و جاوا و پایتون ، کدهای خود را ابتدا به زبان اسمبلی تبدیل می کنند و سپس ، زبان اسمبلی این کدها را به کد زبان ماشین ترجمه می نماید .
یعنی هیچکدام از زبانهای سطح بالا ، هرگز نمی تواند به کد زبان ماشین دسترسی داشته باشد .
تبدیل مستقیم کد زبان سطح بالا از قبیل پاسکال یا سی پلاس پلاس به کد زبان ماشین ، غیرممکن است و با هیچ ترفندی قابل انجام نیست .
اگر اینگونه بود و زبانهای سطح بالا می توانستند بدون نیاز به زبان اسمبلی ، کد زبان ماشین را بسازند ، آنوقت دیکامپایلرها نیز بجای کد زبان اسمبلی سطح بالا ، کد زبان سطح بالای اولیه را به ما نشان می دادند !!
می بینیم که در دنیای واقعی ، هیچ دیکامپایلری قادر نیست کد زبان سطح بالا را به ما برگرداند .
همین ثابت می کند که هیچ زبان سطح بالایی قادر نیست با زبان ماشین ، رابطه ی مستقیم برقرار کند .
دسته بندی زبانها به دو گروه زبانهای طبیعی و برنامه نویسی ، اشتباه است .
ما زبان بدن نیز داریم . زبان لحن نیز داریم .
مثلا :
حالت خوبه ؟؟
جمله ی بالا در زبان فارسی ، دو معنای تقریبا متضاد دارد که این می تواند باعث ابهام یا حتی مشکلات بزرگتر شود .
معنای اول :
حالت خوب است ؟؟ مشکلی نداری ؟؟؟ اگر مشکلی داری بگو شاید من بتوانم به تو کمک کنم
معنای دوم :
چطوری ؟؟ با خودت چند چندی ؟؟ مریضی ؟؟ دوقطبی داری ؟؟؟ چرا دیروز یک چیز گفتی حالا یک چیز دیگه میگی ؟؟ می خواهی نان ما را آجر کنی ؟؟؟
خدا شفات بده ! برو پیش روانپزشک !!
یک عبارت ساده ی "چطوری" در زبان فارسی ، این گونه می تواند فاجعه بیافریند !
حالا فرض کنیم که بخواهیم زبانهای برنامه نویسی که قطعا نه خطاب به انسان هوشمند بلکه خطاب به کامپیوتر کودن ، بکار رفته و بکار می روند و به همین منظور یعنی ارتباط با یک ماشین کودن ، اختراع شدند و بکار گرفته می شوند را براساس زبانهای طبیعی و پر ابهام انسانی ، بسازیم و بکار گیریم تا به خیال خودمان از صدها زبان برنامه نویسی سطح بالا و سطح پایین و وابسته به معماری های گوناگون و سیستم عامل های گوناگون ، خلاص بشویم و یک نفس راحت بکشیم و زبان برنامه نویسی ، همان زبان مادری یا زبان بین المللی باشد !!
غافل از اینکه تمام زبانهای طبیعی و انسانی ، شامل هزاران لغت هستند که هر لغت ، هزاران معنا و تفسیر مختلف و حتی متضاد دارد و این اصلا برای یک کامپیوتر ، قابل فهم و قابل اجرا نیست !!
هر لغت یا واژه یا کلمه یا عبارت در زبانهای طبیعی ، بسته به جای آن واژه در متن و لحن گوینده یا نویسنده و نوع و ساختار متن و فرهنگ پشت آن متن ، هزاران معنای مختلف دارد و هزاران شکل مختلف تفسیر به همراه دارد و این یعنی اوج ابهام و سردرگمی و این اصلا برای انسان نیز قابل درک نیست چه رسد به ماشینی به نام کامپیوتر !!
حتی باهوشترین و باسوادترین انسانها نیز همیشه در معرض خطر سو تفاهم و کج فهمی هستند چه رسد به کامپیوتر که فقط یک ماشین کودن است و فقط همان کاری را انجام می دهد که انسان به او گفته باشد و هرگز نمی تواند در هیچ زمینه ای از انسان ، جلو بیفتد و انسان را پشت سر بگذارد !
من قبلا در همین وبلاگ ، با پستی با عنوان زیر ، در مورد یک زبان برنامه نویسی جدید به نام " زبان برنامه نویسی انگلیسی " صحبت کردم و گفتم که این زبان ، یک پروژه ی عقیم است زیرا از زبان اسمبلی استفاده نمی کند و ما مجبوریم صدها جمله ی طولانی و مبهم انگلیسی را بنویسیم تا شاید یک برنامه ی ساده و البته حجیم و بسیار کند روی ویندوز اجرا شود و کل صفحه ی مانیتور را اشغال کند و به نوعی ، چشم بصیرت ما را کور کند !!!
عنوان پست قدیمی همین وبلاگ درمورد زبان برنامه نویسی انگلیسی :
Plain-English-Programming
آدرس پست قدیمی این وبلاگ :
https://vahidmy.blog.ir/post/128
من در آدرس بالا که در تاریخ 24 بهمن 1399 نوشته بودم ، آدرس رسمی زبان برنامه نویسی انگلیسی را آوردم و بطور کلی و مختصر ، دلایل طرد شدن این زبان از سوی جامعه ی برنامه نویسان سرتاسر جهان را ، آوردم و خودم نیز رسما این زبان را طرد کردم !
اما گویا این زبان ، در حال پیشروی است و قصد دارد رویای جادی میرمیرانی ، هکر و گیک معروف لینوکس و کارمند شرکت مخابرات ، را عملی کند . !!
جادی میرمیرانی معتقد است که هوش مصنوعی باعث می شود که در آینده ی نزدیک ، زبانهای برنامه نویسی ، به شکل زبان انسانی درآیند و تردید در انتخاب زبانهای برنامه نویسی به پایان برسد . !!
او در مورد کرنل و هسته ی لینوکس نیز مدعی شد که قرار است کرنل و هسته ی سیستم عامل لینوکس ، با کمک یک فناوری مدرن و احتمالا هوش مصنوعی ، از نو ساخته شود و لینوکس ، پوست اندازی کند و به یک سیستم عامل جدید تبدیل شود !!
من اخیرا که داشتم کل وبسایت زبان اسمبلی را دانلود می کردم متوجه شدم که زبان برنامه نویسی انگلیسی با نام کلی cal.exe ، از نظر عدد نسخه ، آپدیت شده است .
اما من هیچ تغییری در آن ندیدم !!
همان مشکلات قبلی و همان یک عدد برنامه ی حجیم و سنگین و بسیار کند قبلی که بازهم کل صفحه ی مانیتور را اشغال می کند و عملا چشم کاربر را می بندد و اجازه نمی دهد کاربر ، بین پنجره های مختلف سیستم عامل ، رفت و آمد کند و عملا به نوعی ، آزادی کاربر را لگدمال و نابود می کند !
جالب اینکه این زبان برنامه نویسی انگلیسی که نام اصلی اش ، Plain English Programmnig می باشد و تحت کپی رایت توسط یک گروه ناشناس به نام Osmosian Order می باشد ، اصلا یک زبان آزاد نیست !!
یعنی جزو نرم افزارهای آزاد محسوب نمی شود و کپی رایت دارد .
البته یک کپی رایت متعلق به یک شخص نامعلوم و مجهول الهویه !!
من متوجه شدم که این زبان ، با ترفندی زیرکانه ، توابع ویندوز و کدهای زبان ماشین را مستقیما بکار گرفته و یک چیز "من درآوردی" و عجیب ، تحت عنوان نرم افزار ویندوزی را روی ویندوز بدبخت ، می سازد و بر ویندوز تحمیل می کند .
صفحه ی ویکی متعلق به زبان برنامه نویسی انگلیسی :
https://wiki.osdev.org/Plain_English_Programming
نسخه ی جدید از این زبان که در هنگام دانلود وبسایت زبان اسمبلی ، روی هارد کامپیوترم دانلود شد :
CAL-4700
قبلا CAL-3040 بود !!
اما از نسخه ی 3040 تا نسخه ی 4700 ، من هیچ تغییر جدیدی ندیدم !!
هیچ تلاشی برای بهبود وضعیت رابط گرافیکی کاربر ، و فونت زشت و غلط های املایی ، صورت نگرفته است !!
تکرار یک اشتباه بزرگ !
من بعید می دانم که هوش مصنوعی ، چنین چیزی را تحت عنوان " زبان برنامه نویسی جدید " به دنیا عرضه کند !!
خب ببینید هر زبان انسانی از جمله فارسی و عربی و انگلیسی و روسی و هندی و چینی و فرانسوی و ....؛؛؛ یک فرهنگ خاصی را بر انسان ، تحمیل می کند .
زبانهای انسانی ( زبانهای طبیعی ) ، هر کدام ، یک فرهنگ و جهان بینی و دین و مذهب و فرقه و آیین و کیش و ایدئولوژی و طرز تفکر خاصی را بر مردم تحمیل و دیکته می کنند و عملا هر زبانی که به کشوری وارد می شود ، فرهنگ خودش را بر مردم آن کشور تحمیل می نماید و نوعی شبیخون فرهنگی ایجاد می کند که می تواند خطرناک باشد .
مثل شبیخون و تهاجم فرهنگی زبانهای عربی و انگلیسی و فرانسوی و روسی و ... بر زبان فارسی ایران باستان ، که فرهنگ چند هزار ساله و حتی موسیقی سنتی چند هزار ساله ی ایران را نابود کرد .
هنوز هم آثار مخرب ورود زبانهای عربی و انگلیسی و فرانسوی و روسی و .... بر ایران را حس می کنیم و می بینیم !!
اما خب ، من با مقوله ی زبان پاک ، مخالف هستم زیرا اگر بخواهیم هزاران لغت و اصطلاح عربی و انگلیسی و فرانسوی و روسی و آلمانی و چینی و هندی و .... را از زبان فارسی حذف کنیم ، زبان فارسی نابود می شود.
بطور مثال ، پیشنهاد حذف یا معادلسازی لغات زیر با لغات نه چندان جالب فارسی از طرف فرهنگستان زبان ایران یا از طرف شبکه ی پویا و نهال ، کار عجیب و اشتباهی می باشد :
بارگیری بجای دانلود
بارگذاری بجای آپلود
نمایه بجای پروفایل
رایانه مالشی بجای تبلت !!
رایانه بجای کامپیوتر !!
لوح فشرده بجای دیسک فشرده !!!!
من معتقدم از میان زبانهای طبیعی و برنامه نویسی ، آن زبانی تا ابد زنده و پویا می باشد که بجای معادلسازی ، سعی کند تمام این لغات را بپذیرد و در خودش هضم کند و البته از افعال ساده که قابل زایش هستند نیز استفاده کند .
یعنی همان کاری که زبان انگلیسی در حال انجام است .
زبان انگلیسی از افعال ساده ی قابل زایش که مشتق پذیر هستند استفاده می کند و هر نوع واژه ی بیگانه از هر زبانی را با آغوش باز می پذیرد لذا زبان انگلیسی ، پرواژه ترین زبان دنیا می باشد .
زبان عربی نیز لغات بیگانه را می پذیرد اما آنها را به زور شمشیر کج عربی !! در قالب های خاصی فرو کرده و از این لغات بیگانه ، لغات جدید در هفتاد مشتق ، می سازد
مثال :
لغت پردیس یک لغت فارسی باستانی است که پس از ورود به قرآن و زبان عربی ، به لغات زیر تبدیل شد :
فردیس
فردوس ( در سوره ی کهف قرآن)
همین لغت پردیس پس از ورود به زبان انگلیسی ، به لغات زیر تبدیل شد :
پارادیس
پارادایز
پارادایس
پردیس
الان خودمان داریم از این لغات عربی شده و انگلیسی شده ی لغت اصلی یعنی پردیس ، استفاده می کنیم و من هیچ ایرادی در اینکار نمی بینیم .
من بجای اینکه از لغت رایانه که با لغت یارانه ، اشتباه می شود ، استفاده کنم ، ترجیح می دهم لغت کامپیوتر را بکار گیرم
ضمنا تبلت به معنای قرص و مسطح نیز می باشد .
این هیچ ربطی به مالش دادن ندارد !!!
فردا پس فردا ، فرهنگستان می آید و می گوید بجای لغت اسمبلی ، از این لغات پیشنهادی استفاده کنید :
اتحاد
سرهم بندی
تجمیع
همایش
جلسه
همدلی
همفکری
مونتاژ
و ....
اما از طرفی دیگر ، باید کاری کنیم که زبان به درستی به مخاطب ، رسانده شود و مردم از تهاجم فرهنگی و استحاله ی فکری در امان بمانند و مثلا در بحث موسیقی ، به بیراهه نروند
مثال :
چند روز پیش یک مهندس جوانی دریک مسابقه ی تلویزیونی ، بخشی از آهنگ گلپونه ها استاد ایرج بسطامی را می شنود اما خیال می کند که شاعر یا خواننده ، این شعر را خطاب به همسرش گفته است !!!!
در حالیکه این شعر ، خطاب به گلپونه ها ، سروده شده است و هیچ ربطی به همسر شاعر یا خواننده ندارد !!!
بعد که مجری از او می پرسد چطوری است که تو هیچ آشنایی با موسیقی سنتی ایرانی نداری و خیال کردی که شاعر یا خواننده (!!!) ، این شعر را خطاب به همسر خودش گفته است ؟؟؟ ، می گوید: من موسیقی ایرانی گوش نمی دهم و هیچ خواننده ی ایرانی را نمی شناسم !!! . من فقط آهنگ انگلیسی گوش می دهم !!!!
مجری برنامه نیز که گویا از این جوان فریب خورده ، خوشش نیامد و آن لحن گستاخانه و دور از ادب را از او مشاهده کرد ، کاری کرد که او توسط رقبای خودش که آنها نیز مهندس بودند ، از مسابقه تلویزیونی ، خط بخورد و از صحنه خارج شود !
بعد ، همین جوان مهندس مملکت !! در پشت صحنه با لحنی تمسخرآمیز و گستاخانه و با عصبانیت رو به دوربین تلویزیون ، گفت : فکر نمی کردم واسه ی یک همچین چیزی ( موسیقی سنتی ایرانی ) ، مرا از مسابقه حذف کنند !!!
یعنی بازهم حاضر نشد که به تهاجم فرهنگی و فقر فکری که به آن دچار شده است اعتراف کند و از خانواده ی مرحوم استاد ایرج بسطامی بابت این توهین و رفتار زشت ، عذرخواهی کند و بازهم تکبر و غرور سرتاسر وجودش را فرا گرفته بود !!
ضمن اینکه ادب را نیز رعایت نکرد و قبل از اخراج از مسابقه و در پاسخ به سوال مجری برنامه ، بجای عبارت " همسرش " از عبارت عامیانه ی " زنش" در مورد خواننده ی این اثر ، استفاده نمود !!
من شخصا خیلی از این جوان بد اخلاق و مغرور و بی ادب و بی سواد که به مفاخر این مملکت توهین کرد ، بدم آمد و از اینکه مجری برنامه ، او را اخراج کردم خوشحال شدم .
تا او باشد به فرهنگ کشور خودش و به مفاخر این مملکت توهین نکند و بجای موسیقی انگلیسی ، موسیقی ایرانی گوش کند تا بلکه قلبش از زنگار و پلیدی پاک شود .
بله ! این است اثر زبانها و فرهنگ ها بر روی یک مملکت !!
خب این بحث انسانی را با یاد آوری این حقیقت تلخ که انگلیسی های مکار و حیله گر با کمک همین زبان مادری خود ، توانستند کل کره ی زمین را به خاک و خون بکشانند ، همینجا به پایان می رسانم .
تنها زبانهایی که هیچ نوع تهاجم فرهنگی را در پی ندارند این زبانها هستند که می توانند بعنوان زبان مشترک بین انسان و کامپیوتر بکار روند :
1- زبان ماشین ( زبان اعداد - زبان اصلی کامپیوتر )
2- زبان اسمبلی ( نسخه ی قابل فهم و انعطاف پذیر زبان ماشین و تنها زبان برنامه نویسی سطح میانی در جهان )
3- زبان اسپرانتو ( زبان بین المللی و بدون هرگونه تهاجم فرهنگی و برای برقرار صلح جهانی )
4 - زبان ایدو (زبان بین المللی . نسخه ی ساده شده و منعطف شده ی زبان اسپرانتو )
می خواستم زبان فارسی را نیز به این لیست اضافه کنم اما بعد دیدم که زبان فارسی ، غنی ترین و بهترین فرهنگ جهان را بر مخاطب غیر ایرانی یا بر مخاطب ایرانی غرب زده یا عرب زده یا عجم زده ، تحمیل می کند ، لذا زبان فارسی را حذف کردم تا بی طرفی و خنثی بودن این فرضیه را اثبات کرده باشم .
من دیکتاتور نیستم لذا هرگز هیچ زبان انسانی حتی زبان فارسی را بعنوان زبان برنامه نویسی ، بر هیچکس تحمیل نمی کنم .
ضمنا نوشتن اعداد یعنی زبان ماشین ، هیچ نوع فرهنگ یا دین یا مذهب یا فرقه یا گرایش را در ذهن ما ایجاد نمی کند
بنابراین من معتقدم که بهترین زبان برنامه نویسی که البته انسان نیز قادر به درک آن می باشد ، زبان ماشین است .
یعنی 0 و 1
مزیت عدد در این است که عدد ، یک زبان بین المللی است و هیچ نوع تهاجم فرهنگی در پی ندارد .
بنابراین ، من طبق روال همیشه ، ضمن طرد مجدد زبان برنامه نویسی انگلیسی ، بر احیای زبان ماشین بعنوان زبان برنامه نویسی و زبان مشترک بین انسان و کامپیوتر و زبان بین المللی و زبان خنثی و بی طرف و بدون تهاجم ، تاکید می نمایم.
وبسایت رسمی زبان برنامه نویسی انگلیسی :
آدرس وبلاگ زبان برنامه نویسی انگلیسی :
https://osmosianplainenglishprogramming.blog
نکته :
لغت Osmosian به معنای اسمزی می باشد
نتایج جستجو در گوگل بابت کشف معنای لغت بالا :
https://www.google.com/search?q=معنای+Osmosian
اسمز ، یعنی نفوذ مایع از غشای سلول
اسمز یعنی نفوذ
اسمزی یعنی نفوذی !!
+
+
نکته
این پست ، تکمیل و آپدیت می شود زیرا من توهم توطئه ندارم !!!
قصد دارم در این پست و پست های بعدی ، ایده های شخصی خودم را در مورد بهترین زبان برنامه نویسی جهان ، مطرح نمایم .
انشاا...
+
+
نتایج جستجوی زبان برنامه نویسی انگلیسی در گوگل :
کلمه ی کلیدی که باید در گوگل جستجو نمایید :
Plain English Programming
https://www.google.com/search?q=plain+english+programming+language
خب فکر می کنم به حد کافی ، به منابع معتبر ، ارجاع دادم
ببینید من اصلا کاری به معنا و مفهوم لغت Osmosian Order که گویا مالک کپی رایت این زبان است ، ندارم .
در نسخه ی جدید ، فقط عکس یک پیرمرد و یک جوان دیده می شود .
در وبلاگ نیز عکس هایی از پیرمرد و حتی از یک دستگاه الکترونیکی دیده می شود که گویا این زبان برنامه نویسی انگلیسی ، بعنوان سیستم عامل این دستگاه ، بکار گرفته شده است و یک کودک از این دستگاه بعنوان اسباب بازی استفاده می کند !
البته این لغت اسمز ، بیانگر یک شخصیت اسطوره ای در انیمیشن ها نیز می باشد
اما بهرحال ، دیکشنری آبادیس ، این لغت را به عنوان نفوذی ، ترجمه کرد !!
با این وجود ، من کاری به معنای لغت نفوذی ندارم
زیرا اگر پستهای سازنده ی این زبان که در انجمن فلت اسمبلر نوشته است را بخوانید متوجه می شوید که او اصلا اصرار ندارد زبان انگلیسی را بر کاربرها تحمیل کند و حتی معتقد است که هرکسی می تواند زبان مادری کشور خودش را بعنوان زبان برنامه نویسی بکار ببرد .
این عقیده را سالها قبل بصورت عملی در زبان برنامه نویسی " دانش" پیدا کردم .
یک مهندس جوان کامپیوتر ، در اواخر دهه 1370 هجری شمسی ، با کمک زبان ویژوال بیسیک 6 ، یک زبان برنامه نویسی به نام زبان دانش ساخته بود که دستوراتش کاملا به زبان فارسی بودند مثال :
یک دایره ترسیم کن
خب من جمله ی بالا را در این زبان تایپ کردم و کلید Enter را فشار دادم و بعد دیدم نشانگر ماوس به شکل دایره درآمد و سپس با کشیدن ماوس روی یک محیط سیاه رنگ تحت ویندوز 98 ، یک دایره تشکیل شد !
من به یاد برنامه ی اتوکد 2000 افتادم .
حس کردم که زبان برنامه نویسی دانش ، عملکردی شبیه به اتوکد 2000 فارسی دارد .
من آن موقع یعنی در سال 1380 هجری شمسی ، از ویندوز 98 و اتوکد 2000 فارسی استفاده می کردم !
این زبان برنامه نویسی دانش ، دیگر هرگز توسعه داده نشد و من نیز الان هرچقدر که وب را شخم می زنم چیزی پیدا نمی کنم .
اما شاید با دانلود کل وبسایت فلت اسمبلر ، بتوانم این زبان را برحسب تصادف پیدا کنم . همانطور که زبان برنامه نویسی انگلیسی را پیدا کردم .
در مجموع می خواهم بگویم که در بحث زبانها ، باید خیلی مراقب باشیم زیرا زبانها اعم از زبانهای انسانی یا زبانهای برنامه نویسی ، همیشه پر از ابهام هستند و این ابهامات ممکن است دردسر و گرفتاری ایجاد کند .
به نظرم ، زبان ماشین و سپس زبان اسمبلی ، بهترین گزینه ها برای برنامه نویسی می باشند
من هیچگونه تهاجم فرهنگی یا ماتریکس و محدودیت یا بهره برداری و استثمار و برده داری و جمود فکری یا دین یا مذهب یا خشونت یا هر نوع رفتار غیرانسانی را در زبانهای ماشین و اسمبلی ندیدم !
اما متاسفانه زبانهای سطح بالا و خصوصا زبانهای انسانی ، همیشه یک نوع تهاجم فرهنگی را بر ما وارد می کنند و همیشه پر از ابهام هستند و تبدیل زبانهای انسانی به زبان برنامه نویسی ، واقعا پردردسر است و البته حتی هوش مصنوعی هم شاید نتواند خروجی دلخواه را به ما بدهد .
اما بر فرض اینکه هوش مصنوعی ، زبان انسانی را به زبان برنامه نویسی تبدیل کرد و از زبانهای ماشین و اسمبلی نیز در کدها بطور مستقیم استفاده نمود و یک زبان کاملا بی طرف و خنثی را به ما تحویل داد ، بازهم باید به دیده ی شک و تردید در چنین زبان جدید نگاه کرد
من کماکان معتقدم که زبان ماشین یعنی اعداد ، همیشه بی طرف و خنثی و بی خطر بوده و هستند و البته قابل حمل و همه منظور نیز می باشند
و البته تمام انسانها ، اعداد را می فهمند .
بنابراین ، زبان ماشین که زبان اعداد است ، هم قابل حمل است و هم قابل فهم و هم بدون دیکتاتوری و تهاجم فرهنگی و هم اینکه ما را از این مقایسه های رنج آور و خسته کننده و تکراری نجات می دهد و تکلیف ما را روشن می نماید .
اما اگر به 1001 دلیل ، زبان ماشین را که فقط از 0 و 1 تشکیل شده است متوجه نشدیم ، می توانیم به زبان اسمبلی پناه ببریم و از این همه مشکلات گوناگون نجات پیدا کنیم .
خب من باید مجددا به وبسایت اسمبلی مراجعه کنم و مابقی این وبسایت را نیز بطور کامل دانلود نمایم تا به تمام مردم دنیا ثابت کنم که اسمبلی ، بهترین و کاملترین زبان برنامه نویسی جهان است و تمام تردیدها و شک ها و دودلی ها را برطرف می کند .
شاید باور نکنید اما زبان اسمبلی می تواند تمام کارهایی را که جمیع زبانهای سطح بالا انجام می دهند را بهتر از خود این زبانها و به تنهایی انجام دهد .
خوشبختانه من برای اثبات این ادعا ، هزاران فایل را بعنوان نمونه و بعنوان سند و مدرک ، دانلود و بارگیری کرده ام که به مرور زمان در پستهای بعدی ، آپلود و بارگذاری خواهم کرد . انشاا...
پایان این پست