idea 3
idea 3
به نام خدا
ایده ی 3 :
کاربران عزیز سلام!
امروز چند ایده را که در ذهنم دارم طرح می کنم . این ایده ها بصورت سوال و جواب مطرح می شوند:
سوال:
من دوست دارم برنامه نویسی را یاد بگیرم و نرم افزار تولید کنم . اما بین صدها زبان برنامه نویسی مردد و دودل هستم . هرکسی یک زبان خاصی را توصیه می کند . الان تکلیف من چیست ؟؟
ایده :
برنامه نویسی همانند آهنگسازی است . شما در آهنگسازی از کدام زبان استفاده می کنید ؟؟
مسلما در تمام دنیا از همان الفبای 7 گانه ی معروف نتهای موسیقی برای آهنگسازی استفاده می شود و هیچکس هرگز و تحت هیچ شرایطی برای آهنگسازی یا خوانندگی یا نوازندگی از یک زبان جدید استفاده نمی کند بلکه از همان زبان اصلی و سنتی موسیقی یعنی همان نتهای هفتگانه ی دو - ر- می - فا - سل - لا - سی استفاده می کند هرچند این نتها برای مردم عادی ، غیرقابل فهم هستند اما برای کارشناسان موسیقی و اهالی موسیقی و خواننده ها و نوازنده ها کاملا قابل فهم هستند . لذا براحتی این زبان را می فهمند و بکار می برند .
خب شما در برنامه نویسی نیز بجای اینکه وقت و انرژی و پول ات را بابت یادگیری صدها زبان برنامه نویسی سطح بالا و دهها کامپایلر زبان اسمبلی هدر بدهی ، مثل بچه ی آدم منحصرا با زبان سنتی و اصیل کامپیوتر یعنی زبان ماشین ، برنامه نویسی کن و خودت را خلاص کن .
زبان ماشین در نگاه اول نامفهوم است اما اگر نزد یک برنامه نویس واقعی و عاقل بروی او به تو روش برنامه نویسی با زبان ماشین را یاد می دهد و تو تا آخر عمر دیگه به زبانهای سطح بالا حتی فکر هم نمی کنی . برنامه نویس عاقل و واقعی کسی است که منحصرا با زبانهای ماشین و اسمبلی برنامه بسازد . برای یادگیری زبان ماشین باید اول زبان اسمبلی را یاد گرفت . برای یادگیری زبان اسمبلی باید به سایتها وانجمنهای معتبر خارجی مبلغ زبان اسمبلی مراجعه کنید . مثل سایت فلت اسمبلر .
تاکید می کنم فقط به سایتها و انجمنهای خارجی مراجعه کنید . از سایتها و انجمنهای ایرانی هیچوقت نمی توانید زبان اسمبلی یا ماشین یا سایر چیزهای جدید و مفید را یاد بگیرید چون بروز نیستند و منابعشان قدیمی و منسوخ است و اکثرا بطور غیرمستقیم علیه زبانهای ماشین و اسمبلی تبلیغ می کنند . بصورت کاملا زیرپوستی ! این سایتها و انجمنهای ایرانی واقعا مخرب هستند و شما چیزی را یاد نمی گیرید و به جاده ی خاکی می روید .
من هیچگاه برای تبلیغ از زبانهای ماشین و اسمبلی ، سایتهای ایرانی را به شما معرفی نمی کنم . بلکه سایتهای معتبر خارجی را معرفی می کنم تا از مسیرتان منحرف نشوید و کسی نتواند شما را فریب دهد و جیب تان را خالی کند
اکثر سایتهای ایرانی طوری در مورد زبان اسمبلی مطلب می نویسند که شما از این زبان بیزار شوید و مجددا به دام زبانهای سطح بالا بیفتید . مراقب باشید . در دنیای فناوری اطلاعات و سیستم عامل و زبانهای برنامه نویسی خصوصا بخش ایرانی و فارسی اش ، گرگ و روباه زیاد است . دقت کنید یک وقت فریب حرفهایشان را نخورید و بابت دوره های آموزشی بدوی و بی ارزششان به این افراد پول ندهید .
شما بعنوان یک کاربر اگر می خواهی از شر این تردید و دودلی خلاص شوی منحصرا با زبان ماشین ، برنامه نویسی کن و تمام زبانهای سطح بالا را از ذهنت و از روی هارد کامپیوترت حذف کن و خیال خودت را راحت کن . ذهن ات را خالی کن و تمرکز کن .
تمام زبانهای سطح بالا را به درون سطل زباله بیانداز و یک نفس راحت بکش .
جمیع زبانهای سطح بالا ، آشغال و زباله و مکار و وسوسه انگیز هستند و باید دور ریخته شوند .
فقط با زبان ماشین برنامه نویسی کن .
+
سوال: اما این قیاس اشتباه است و آهنگسازی را نمی توان با برنامه سازی (برنامه نویسی ) یکسان دانست زیرا هر پردازنده زبان ماشین خاص خود را دارد . درحالیکه تمام سازهای موسیقی از یک زبان مشترک استفاده می کنند .
ایده : خب عزیزم ! وقتیکه بیش از 90 درصد دستگاههای دیجیتالی دنیا از پردازنده ی اینتل استفاده می کنند شما دیگه نگران چیزی نباید باشی زیرا زبان ماشین 90 درصد دستگاههای دیجیتالی دنیا یکسان است و عملا آن 10 درصد باقیمانده را بکلی فراموش کن .
بجز پردازنده ی اینتل و زبان ماشین اینتل به هیچ معماری دیگری اصلا فکر نکن و منحصرا برای پردازنده ی اینتل برنامه نویسی کن .
+
سوال: اما اسمارتفونها و تبلتها و بسیاری از دستگاهها ، از پردازنده های آرم یا سایر پردازنده ها استفاده می کنند که زبان ماشین متفاوتی دارند . در این مورد چه باید بکنیم و تکلیف چیست ؟؟
ایده : اولا همانطور که در بالا گفتم بیش از 90 درصد دستگاههای دیجیتالی دنیا منحصرا از پردازنده ی اینتل استفاده می کنند . ثانیا برخی از انواع گوشیها و برخی دستگاههای متفرقه و همچنین برخی از انواع تبلتها و البته تمامی عینکهای واقعیت ترکیبی خود مایکروسافت یعنی هولولنز و بسیاری از دستگاههای دیجیتالی از قبیل کنسول بازی ایکس باکس منحصرا از پردازنده ی اینتل استفاده می کنند .
اینطور نیست که هرچی اسمارتفون یا تبلت ببینی به یاد پردازنده ی آرم یا پاورپی سی یا اسپارک یا میپس بیفتی !!!
در میان این ابزارها نیز ابزارهای حاوی پردازنده ی اینتل دیده می شود .
درضمن پردازنده ی اینتل منحصر به ویندوز نیست و سایر سیستم عاملها نیز از اینتل استفاده می کنند مثل برخی گوشیهای لینوکسی و ....
پس عملا اینتل خیلی بیشتر از 90 درصد دنیای دیجیتال را فتح کرده است . شما فقط به اسمارتفونهای اندرویدی نگاه نکن .
ضمنا بسیاری از محصولات شرکت اپل نیز از پردازنده ی اینتل ایکس 86 استفاده می کنند .
این یعنی اینکه پردازنده ی اینتل به تنهایی بیش از 97 درصد دنیای دیجیتال را فتح کرده است .
ضمنا زبان اسمبلی پردازنده ی معروف AMD در مدل 64 بیتی با زبان اسمبلی پردازنده ی اینتل 64 بیتی هیچ فرقی ندارد و یکسان است .
اگر نمی دانستید بدانید پردازنده های اینتل و آرم و AMD در مدل 64 بیتی از زبان اسمبلی یکسان استفاده می کنند زیرا معماری یکسان دارند .
اینجاست که امپراطوری قدرتمند و وسیع پردازنده ی شرکت اینتل معلوم و مشخص و ثابت می شود .
عملا بجز اسمارتفونهای اندرویدی و چند دستگاه دیگه سایر دستگاههای دیجیتالی دنیا منحصرا از پردازنده ی اینتل یا پردازنده های شبیه به اینتل استفاده می کنند . لذا زبان اسمبلی شان یکسان است .
ضمنا در آینده تمام دستگاههای دیجیتالی دنیا از هر پلتفرم که باشند منحصرا با پردازنده ی اینتل و سیستم عامل ویندوز عرضه می شوند .
همین حالا نیز بسیاری از سرورها و مین فریمها و سوپرکامپیوترهای معروف نیز از پردازنده ی اینتل استفاده می کنند .
بنابراین شما نباید به لشکر ملخ گونه ی اسمارتفونهای مجهز به پردازنده ی آرم نگاه کنی . به چیزهای دیگه هم نگاه کن تا وسعت و قدرت امپراطوری اینتل را درک کنی .
همین اسمارتفونها و تبلتها در مدل 64 بیتی با پردازنده ی آرم از زبان اسمبلی نسبتا یکسان با اسمبلی اینتل 64 بیت بهره مند هستند . پس باز هم مشکلی ایجاد نمی شود چون بین این دو مدل پردازنده شباهتهای فراوانی وجود دارد و زبان اسمبلی نسبتا یکسان و مشابه دارند .
بنابراین لازم نیست در این مورد نگران باشید . چون بیش از 97 درصد دستگاههای دیجیتالی دنیا از زبان اسمبلی یکسان شبیه به اسمبلی اینتل استفاده می کنند . بنابراین با خیال راحت می توانید از زبان اسمبلی اینتل بر روی بیش از 97 درصد دستگاههای دیجیتالی دنیا از جمله اسمارتفونهای حاوی پردازنده ی آرم استفاده نمایید .
ثانیا واقعیت اش را اگر بخواهی باید بگویم که : برنامه نویسی برای هر دستگاهی بجز کامپیوتر شخصی ، کاری بیهوده است . زیرا دستگاه واقعی همین کامپیوترهای شخصی هستند و سایر دستگاهها از جمله اسمارتفون و تبلت ، اسباب بازی محسوب می شوند نه کامپیوتر واقعی لذا بهتر است فقط روی کامپیوترهای شخصی که کامپیوترهای واقعی و حقیقی محسوب می شوند تمرکز نمایی و صد البته تنها سیستم عاملی که بطور تخصصی برای کامپیوترهای شخصی ساخته شده است همین ویندوز است . سایر سیستم عاملها عملا اسباب بازی هستند نه سیستم عامل . سیستم عامل واقعی فقط ویندوز است . اندروید و سایر سیستم عاملهای شبه یونیکس عملا اسباب بازی محسوب می شوند و ساختاری مبهم دارند و برنامه نویسی برای این پلتفرمهای ضد ویندوزی ، دشواریهای خاص خود را دارد . چون یونیکس و شبه یونیکسها از ساختاری بسیار قدیمی و منسوخ شده و مازوخیستی و بدوی استفاده می کنند و عملا با ویندوز و زبان اسمبلی سازگار نیستند .
برنامه نویسی تحت شبه یونیکسها دشواریهای فراوان دارد . اصلا نباید وقت را بابت برنامه نویسی برای صدها شبه یونیکس هدر داد .
پس فقط برای کامپیوتر شخصی که دستگاه واقعی است و فقط برای ویندوز که سیستم عامل واقعی است برنامه نویسی کن . اینطوری مشکل حل می شود .
ضمن اینکه دستگاههای هوشمند خانگی و صنعتی در آینده منحصرا توسط مایکروسافت ساخته شده و ویندوز به سیستم عامل اصلی و غالب در این دستگاهها تبدیل خواهد شد . لذا شما بازهم با ویندوز سروکار خواهید داشت . دوران پادشاهی اندروید و سایر سیستم عاملهای شبه یونیکس رو به پایان است . سیستم عامل ویندوز در آینده جایگزین اندروید و آی او اس و لینوکس و بی اس دی و سایر شبه یونیکسها خواهد شد زیرا این خواسته ی دولت آمریکا و مایکروسافت و هزاران شرکت کامپیوتری در سرتاسر دنیا و البته خواسته ی میلیاردها کاربر در سرتاسر دنیاست .
مایکروسافت بخوبی می داند که بیش از 3 میلیارد کاربر در دنیا منحصرا از ویندوز خوششان می آید و نمی توانند با شبه یونیکسها ( لینوکس - بی اس دی - اندروید - مک - آی او اس و ...) کنار بیایند . لذا از این وضعیت که کاملا طبیعی نیز می باشد به نفع ویندوز استفاده کرده و می کند و خواهد کرد .
دولت آمریکا نیز از این وضعیت به نفع خودش در سطح جهان استفاده کرده و می کند تا بتواند کماکان تنها ابرقدرت دنیا باشد و با همین ویندوز بر دنیا حکومت نماید علت تسلط آمریکا بر کل دنیا همین ویندوز است . ویندوز بزرگترین و قدرتمندترین سلاح دولت آمریکا می باشد آمریکا با وجود سیستم عامل ویندوز هیچ نیازی به سلاحهای کشتار جمعی ( شیمیایی - میکروبی - رادیو اکتیویته ) ندارد لذا با همین ویندوز دشمنان اش را شناسایی و ترور می کند . به همین راحتی !!
تمام کسانی که توسط آمریکا ترور شدند کاربر ویندوز بودند . حالا هی بگویید: مرگ بر آمریکا !!!!
تا زمانیکه سیستم عاملی کاملا بومی و از روی ویندوز و بدور از ابزارهای جاسوسی نسازیم نمی توانیم به مرگ توهمی آمریکا در ذهنمان دلخوش باشیم .
ویندوز عمری ابدی دارد زیرا بزرگترین جاسوس افزار و سلاح کشتار جمعی مخفی و خاموش جهان است . البته ویندوز هرکسی را به قتل نمی رساند . فقط افراد گل درشت و مهم را ترور می کند نه آدمهای گمنام و معمولی مثل من و شما . خیالتان راحت باشد . هرکس را ترور کنند من و شما را ترور نمی کنند .
اینست که ویندوز را بسیار قدرتمند و مخوف اما دوست داشتنی و جذاب کرده است
( چگونه می توان بمب اتمی را دوست داشت و به آن عشق ورزید : فیلم معروف ساخته شده توسط استنلی کوبریک که در دهه ی 60 میلادی ( حدودا در سال 1963 میلادی و در هنگام تولد سیستم عامل مولتیکس ) ساخته شد . تصویر مین فریم ها ( کامپیوترهای بزرگ و غول پیکر ) همراه با نوار مغناطیسی گردان را پشت سر بازیگر نقش اول فیلم (بازیگر نقشهای دیمیتری و رئیس جمهور آمریکا در همین فیلم ) می توانید ببینید . نوارها در تمام طول مدت نمایش فیلم درحال گردش بودند !! حدس می زنم از سیستم عامل بسیار بسیار قدیمی سی تی اس اس CTSS استفاده شده بود چون مولتیکس هنوز اختراع نشده بود) . این فیلم قدیمی سیاه و سفید در انگلستان و با فناوریهای پوکیده ی این کشور ساخته شد و با نام " دکتر استرانجلاو" بارها و بارها در تلویزیون ایران پخش شده است . )
حالا در سال 2021 میلادی باید بگوییم : چگونه می توان ویندوز را دوست داشت و به آن عشق ورزید !!!
بله ویندوز در سال 2021 میلادی در حکم بمب اتم در دوران جنگ سرد می باشد . به همان اندازه خطرناک ولی جذاب و دوست داشتنی !!
ویندوز با سیاستهای دولت آمریکا گره خورده است .
فرقی نمی کند رئیس جمهور آمریکا چه کسی باشد . مهم اینست که از ویندوز حمایت کند که حمایت کرده و حمایت خواهد کرد .
ویندوز همان سلاح مخفی است که ترامپ به آن اشاره کرد !
الان در خود ایالات متحده ی آمریکا اکثرا از ویندوز استفاده می کنند و سهم لینوکس یا همیشه بین 1 تا 2 درصد است یا رو به کاهش است .
بجز هند و یکی دو کشور اروپایی سایر کشورها منحصرا از ویندوز استفاده می کنند و تعداد کاربران لینوکس در سایر کشورها انگشت شمار است . در ایران کمتر از یک صدم درصد از کاربران ، از لینوکس استفاده می کنند . مابقی تماما کاربر ویندوز هستند .
بجز هکرها و مجرمین سایبری چه کسی از لینوکس بعنوان سیستم عامل اصلی استفاده می کند ؟؟؟؟
کمی فکر کنید .
لینوکس هرگز نمی تواند در دسکتاپ جایگاهی داشته باشد ( نه از نظر فنی نه از نظر سیاسی نه از هیچ نظر دیگری نمی تواند جای ویندوز را اشغال کند . غیرممکن است ) . در سرور نیز عمرش ابدی نیست و کم کم استفاده از ویندوز سرور در تمام دنیا رایج خواهد شد .
همین الان حدود 41 درصد سرورهای کل دنیا از سیستم عامل ویندوز سرور استفاده می کنند این عدد رو به افزایش است .
در مین فریمها و سوپرکامپیوترها نیز هنوز ویندوز حضور دارد که این حضور در آینده پررنگتر خواهد شد .
سلطنت لینوکس بر دنیای سوپرکامپیوترها هرگز ابدی نخواهد بود و این سیستم عامل در آینده جای خود را به ویندوز خواهد داد .
ویندوز سیستم عامل دنیای آینده است . اینتل نیز پردازنده ی دنیای آینده است .
در همین ایران بسیاری از سایتها منحصرا از ویندوز برای مدیریت سرورها استفاده می کنند مثل سایت تبیان . تبیان اینترنت ملی سرتاسر ایران است و این یعنی هزاران دیتا سنتر و البته میلیونها سرور غول پیکر و بزرگ که همگی از ویندوز بعنوان سیستم عامل استفاده می کنند .
تبیان که کاملا با ویندوز آمیخته شده است زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی است و این سازمان نیز جزو زیرمجموعه های وابسته به رهبر انقلاب می باشد !!!
کی گفته رهبر انقلاب با ویندوز مشکل دارد ؟؟؟؟!!!
خیر . هیچ مشکلی با ویندوز ندارد .
بانک ملی ایران بعنوان نخستین و بزرگترین و گسترده ترین و معروفترین و معتبرترین و ایمن ترین بانک ایران و جهان اسلام نیز منحصرا از ویندوز بعنوان سیستم عامل سرور استفاده می کند .
شرکت آمریکایی معروف دل Dell نیز تمام سیستمهایش را منحصرا به ویندوز 10 تجهیز کرده و هرگز از لینوکس استفاده نمی کند . از دسکتاپ بگیر تا سرور تا ورک استیشن تا برج تا .......
بنابراین ویندوز طبق خواسته ی دولت آمریکا و بسیاری از کشورها و شرکتها و سازمانها و البته میلیاردها کاربر ، عمری ابدی خواهد داشت .
پس همان قوانین و معماری ویندوز دسکتاپ و سرور را می توانید در ویندوز موبایل (ویندوز قابل حمل ) نیز پیاده کنید . یعنی همان سبک برنامه نویسی و همان معماری و همان زبان ماشین پردازنده ی اینتل را در آینده در تمام دستگاههای قابل حمل خواهید دید . بنابراین نیازی نیست به سیستم عاملی غیر از ویندوز و پردازنده ای غیر از اینتل فکر کنید .
سوال: خب برای برنامه نویسی وب و طراحی صفحات وب از چه زبانی استفاده کنیم ؟؟
ایده : بازهم می توانید از زبان ماشین یا اسمبلی در اینجا نیز استفاده کنید . شما می توانید با مراجعه به وبسایت رسمی فلت اسمبلر Fasm شاهد نمونه ی کارهایی باشید که منحصرا با زبان اسمبلی و برای طراحی و ساخت صفحات وب انجام شده اند .
سایت رسمی فلت اسمبلر :
آینده به زبان اسمبلی و سیستم عامل ویندوز تعلق دارد . حالا فرقی نمی کند دسکتاپ باشد یا سرور یا گوشی هوشمند یا طراحی و ساخت صفحات وب یا اپلیکیشنهای وب یا هرچیزی که به وب مربوط باشد .
در همین وبسایت فلت اسمبلر شاهد انواع نمونه کارهایی هستید که برای انواع پلتفرمها و منحصرا با زبان اسمبلی ساخته شده اند . از جمله برنامه های ویندوزفون و یونیورسال ویندوز 10 و ...
به ایران نگاه نکنید که همه به دنبال پایتون و پرل و روبی و سی شارپ و جاوا و راست و سی پلاس پلاس و .... هستند . به کشورهای اروپایی و امریکایی و چینی و روسی و .... نگاه کنید که همگی با زبان اسمبلی آشتی کرده اند و سختیهای کار با اسمبلی را به تن می خرند تا آزادی و قدرت را به دست گیرند و به هیچ شرکتی باج ندهند و ویندوز را به سیستم عامل بومی خودشان تبدیل کنند !
استفاده از لینوکس و سایر سیستم عاملهای آزاد یعنی پاک کردن صورت مسئله . درحالیکه برنامه نویسی با زبان اسمبلی و رایگان کردن ویندوز یعنی حل کردن صورت مسئله .
سعی کنید جزو گروه دوم باشید که با کمک زبان اسمبلی از سد ویندوز عبور کرده اند و به قدرت و آزادی رسیده اند بدون اینکه با ویندوز دشمنی کنند . ویندوز در دست این افراد مثل موم نرم و انعطاف پذیر شده است لذا این افراد هیچ نیازی به لینوکس یا اندروید ندارند .
ویندوز توسط همین افراد و سایر کاربران به سیستم عامل تک قطبی جهان آینده تبدیل خواهد شد
مایکروسافت در آینده تمام دنیای دیجیتال را به سیستم عامل ویندوز تجهیز خواهد کرد .
ویندوز هم که بهترین سیستم عامل برای برنامه نویسی می باشد . پس می توانید با خیال راحت با زبان اسمبلی یا ماشین تحت ویندوز برای وب نیز برنامه نویسی کنید .
برنامه های یونیورسال ویندوز 10 و ویندوزفون و ویندوزموبایل و ویندوز سرور نیز با زبان اسمبلی نوشته می شوند . اگر باور نمی کنید به سایت فلت اسمبلر مراجعه کنید . روی Message Board کلیک کنید تا وارد انجمن کاربران فلت اسمبلر شوید و این نمونه کارهای جالب را با چشم ببینید و دانلود کنید . برای دانلود کردن فایلهای درون این انجمن و بسیاری از انجمنهای خارجی و مشاهده ی لینکها هیچ نیازی به عضویت و این مسخره بازیها و گروکشی ها نیست .
فقط انجمنهای ایرانی با این عضویت اجباری از کاربر گروکشی می کنند . دست پیش می گیرند که پس نیفتند!
خارجی ها اخلاقمدارتر از ما هستند . هیچ ادعایی هم ندارند .
شخصا هرچه بخواهم از سایتها و انجمنهای خارجی دانلود می کنم . چون نیازی به عضویت و این غرتی بازیها و این مردم آزاری ها نیست و صد البته که سایتها و انجمنهای خارجی همگی رفرنسهای معتبر و قابل اعتماد و صحیح و کامل و غنی می باشند .
عضویت اجباری در انجمنهای ایرانی نوعی توهین به شعور و آزادی و امنیت کاربر محسوب می شود .
هرگز عضو انجمن های ایرانی نشوید و امنیت خودتان را به خطر نیاندازید .
+
+
+
سوال: مایکروسافت دشمن زبان اسمبلی می باشد و مدام از زبانهای دات نت و فناوریهای انحصاری اش تبلیغ می کند . تکلیف برنامه نویسان زبان اسمبلی این وسط چیست ؟؟
ایده : مایکروسافت می خواهد کسی به اسرار ویندوز پی نبرد و نان او را آجر نکند وگرنه خودش از اسمبلی برای ساخت بسیاری از محصولاتش استفاده می کند .
ضمنا مایکروسافت با اسمبلرهای استاندارد مثل فلت اسمبلر هیچ کاری ندارد .
ویندوزدفندر فقط محتاط است و اگر شما از ویندوز کرکی هم استفاده کنید بازهم مایکروسافت کاری به زبان اسمبلی و ویندوز کرکی و ابزارهای کرک ندارد مگر اینکه اون ابزار کرک واقعا مشکل امنیتی داشته باشد .
الان در سیستم خودم از زبان اسمبلی و ماشین و ابزارهای کرک که سالم هستند استفاده می کنم و مایکروسافت هرگز مانع نشده است و نمی شود چون من فقط از ابزارهای کاملا سالم و استاندارد استفاده می کنم .
من هرگز از زبانهای ماشین و اسمبلی برای هک و تولید بدافزار استفاده نکرده و نمی کنم و نخواهم کرد . بلکه از این زبانها برای تولید نرم افزارهای سالم و قانونی و کاربردی و استاندارد و فشرده و ایمن و بی خطر و قابل حمل و مفید و معتبر استفاده می کنم که از نظر مایکروسافت بی خطر هستند .
من هرگز در طول عمرم هیچ بدافزاری نساخته ام و نخواهم ساخت زیرا از اینکار بشدت متنفرم .
فقط هکرها و مجرمین سایبری و افراد عقده ای و حقیر ، بدافزار می سازند و امنیت سیستمها را به خطر می اندازند تا قدرت پوشالی شان را به رخ من و شما بکشانند . من از زبانهای ماشین و اسمبلی منحصرا برای تولید نرم افزارهای سالم و قانونی و معتبر و کاربردی استفاده می کنم چون به حق الناس و عذاب الهی اعتقاد دارم و هرگز به دنبال قدرت نمایی و غرتی بازی و مردم آزاری نیستم . لذا از طرف من هیچ بدافزاری به سمت شما نمی آید . خیالتان راحت باشد .
+
+
سوال: اگر وارد دانشگاه شدیم و اساتید رشته ی مهندسی کامپیوتر ، با زبان اسمبلی مخالفت کردند یا به زور زبانهای سطح بالا و یا سیستم عامل لینوکس را به ما یاد بدهند چه باید بکنیم ؟؟؟
ایده : یا اصلا وارد دانشگاه نشوید تا دچار چنین مشکلی نشوید و اعصابتان بی جهت بابت کم سوادی و بروز نبودن و تعصب و جمود فکری اساتید ایرانی رشته ی مهندسی کامپیوتر ، خرد نشود یا اگر وارد شدید بی خیال شوید و تابع خواسته های انها شوید و بعد که مدرک مهندسی کامپیوتر را گرفتید و به قول معروف خرتان از پل گذشت ! در منزل یا محل کارتان با خونسردی نرم افزارهایتان را منحصرا با زبان ماشین یا اسمبلی بسازید و از خدا بخواهید که جمیع مهندسین ایرانی را شفا دهد تا از این جمود فکری و تعصب نجات پیدا کنند و بروز شوند و با زبان اسمبلی آشتی کنند .
من خودم گزینه ی اول را انتخاب کردم . یعنی هرگز وارد دانشگاه نمی شوم. چون خیلی زود جوش می آورم و ممکن است با این مهندسین کم سواد و متعصب ایرانی دست به یقه شوم . لذا شان خودم را پایین نمی آورم و در خانه می مانم و با کمک اینترنت و منابع معتبر خارجی به علم روز دست می یابم و از خیر مدرک مهندسی کامپیوتر می گذرم که سالهاست از خیرش گذشته ام چون برایم هیچ ارزشی ندارد . من بدنبال مدرک و عنوان و لقب و شهرت نیستم . بدنبال کسب علم و دانش و تجربه هستم . بدنبال آزادی هستم و آزادی ام در گرو خانه نشینی و وبگردی در سایتهای معتبر خارجی و استفاده ی محض از زبانهای ماشین و اسمبلی می باشد .
+
شما اگر خواستید ، وارد شوید و به روی خودتان نیاورید و با اساتید درگیر نشوید و طبق برنامه ی دانشگاه رفتار کنید تا بتوانید بعد از چندسال مدرک مهندسی بگیرید و یک نفس راحت بکشید.
بعد از اخذ مدرک مهندسی کامپیوتر ، با هر زبانی که دلتان خواست برنامه نویسی کنید . حالا چه اسمبلی چه ماشین چه زبانهای سطح بالا !
نتیجه ی نهایی همه ی اینها زبان ماشین است . پس زیاد حرص و جوش نخورید .
+
+
سوال: اگر مایکروسافت ، به توسعه ی ویندوز ادامه نداد و به سمت یونیکس یا شبه یونیکسها رفت تکلیف چیست ؟؟
ایده : از ویندوز استفاده کنید زیرا وقتی مایکروسافت ویندوز را بازنشسته کند و به سمت یونیکس برود عملا هیچ حقی نسبت به ویندوز نخواهد داشت و شما قانونا می توانید ویندوز را از اول تا اخر با کمک زبان ماشین ، مهندسی معکوس کنید و از آن یک سیستم عامل جدید با هر نام دلخواهی بسازید .
مایکروسافت الان هیچ ادعایی نسبت به ویندوزهای قدیمی ندارد زیرا خودش اینها را بازنشسته کرده است . پس، از همین الان شروع کنید به مهندسی معکوس ویندوزهای قدیمی تا کم کم به ویندوز 10 برسید !
+
+
سوال: ما از دات نت متنفریم ولی ویندوزهای جدید بطور کامل با دات نت ساخته شده اند . تکلیف چیست ؟؟
ایده: شما از ویندوزهای قدیمی و اصیل و خالص مثل ویندوز 98 یا 2000 یا XP استفاده کنید تا چشمتان به این دات نت لعنتی و آشغال نخورد و حالتان بد نشود .
اما روی ویندوز 10 نیز می توانید دات نت را بکلی فراموش کنید . کاری که خودم کردم . روی ویندوز 10 دارم از نرم افزارهای خوب قدیمی اصیل ویندوز استفاده می کنم و از زبانهای دات نت و هر زبان سطح بالا بشدت دوری کرده ام .
بله تحت ویندوز 10 نیز می توانید دات نت را بکلی فراموش کنید و منحصرا با زبانهای ماشین یا اسمبلی برنامه بنویسید . گور بابای دات نت .
+
+
سوال: اگر روزی رسید که مایکروسافت اجازه ی استفاده از ویندوز کرکی را نداد و مجبور شدیم لایسنس گران قیمت ویندوز اوریجینال را بخریم چه باید بکنیم ؟؟؟
ایده : یا از نسخه های قدیمی ویندوز 10 و ویندوز سرور استفاده کنید یا از ویندوزهای قدیمی و اصیل استفاده کنید و در هر حال به مایکروسافت باج ندهید .
من خودم هرگز به مایکروسافت باج نداده و نمی دهم . لذا تحت هیچ شرایطی اجازه نمی دهم که مایکروسافت برایم تعیین تکلیف کند و در کار و زندگی ام دخالت کند . بنابراین از ویندوز 10 کرکی استفاده می کنم و دارم با کمک زبان ماشین این ویندوز را مهندسی معکوس می کنم تا آنرا به یک ویندوز کاملا رایگان و آزاد تبدیل کنم .
بله اینجاست که قدر زبان ماشین را می فهمید .
+
سوال: اگر ایران به قانون تجارت جهانی پیوست و کپی رایت جهانی را پذیرفت چه کار باید بکنیم ؟؟؟
ایده : اولا ایران هرگز چنین کاری انجام نمی دهد چون کاملا به ضرر خودش تمام می شود. ثانیا اگر برفرض ایران مرتکب چنین اشتباهی شد کافیست شما از نسخه های قدیمی و اصیل و کرک شده ی ویندوز ( ویندوزهای 98 تا ایکس پی ) یا از ویندوزهای 10 یا سرور کرکی استفاده کنید تا از قوانین بین المللی کپی رایت و شکایت احتمالی مایکروسافت و شرکایش در امان باشید . . از نرم افزارهای قدیمی و رایگان استفاده کنید . از نرم افزارهای رایگان ویندوزی مثل لیبره آفیس یا اوپن آفیس تحت ویندوز استفاده کنید .
از سیستم عامل ری اکت او اس ReactOS استفاده کنید .
از سیستم عامل فری داس FreeDOS استفاده کنید .
اینطوری شما از شکایت احتمالی مایکروسافت و شرکایش در امان خواهید بود و پیوستن ایران به این قانون مشکلی برای شما ایجاد نخواهد کرد .
اینها ایده هایی است که در ذهن من قرار دارند و من به شما پیشنهاد می کنم .
درهرحال هزاران ایده در ذهن خودتان نیز شکل می گیرد . لازم نیست نگران باشید . خودتان نیز می توانید ایده هایی را بکار گیرید تا به مشکل برخورد نکنید .
بازهم می توانید فکر کنید و خودتان ایده های جالبی برای رفع مشکلات احتمالی آینده مطرح کنید .
به هرحال مایکروسافت بخاطر جلوگیری از کاهش سهم ویندوز در بازار دسکتاپ و سرور و دستگاههای قابل حمل و هوشمند نیز که شده هرگز تا این حد حماقت نمی کند و مدارا می کند . چون می داند که اگر بخواهد زیاد روی لایسنس ویندوز و قوانین کپی رایت مانور دهد کاربران اش را از دست می دهد . پس چنین ریسکی را مرتکب نمی شود . خیالتان راحت باشد .
مایکروسافت از هزاران روش مختلف کسب درامد می کند و عملا فروش لایسنس ویندوز و آفیس فقط برای روز مبادا می باشد و مایکروسافت هرگز بابت ویندوزها و آفیسهای کرکی و رایگان ضرر نمی کند و هیچ ضرری تا به امروز از این بابت متحمل نشده است . این شرکت زرنگ تر از این حرفهاست و مثلا از طریق فروش اطلاعات کاربرانش به سازمانهای امنیتی و جاسوسی میلیاردها دلار در سال کاسب می شود و عملا هیچ نیازی به فروش لایسنس ویندوز و آفیس ندارد . خیالتان راحت باشد . مایکروسافت دیگه مثل سابق روی لایسنس ویندوز و آفیس سختگیری نمی کند چون به حد کافی ثروت و قدرت دارد و صدها روش آشکار و مخفی برای کسب درآمدهای میلیاردی در اختیار دارد .
پس هرگز شاهد رفتارهای عجیب از مایکروسافت نخواهید بود و می توانید تا آخر عمرتان از ویندوز و آفیس کرکی استفاده کنید .
+
+
سوال: آیا بهتر نیست از سیستم عاملهای رایگان و آزاد مثل لینوکس یا بی اس دی استفاده کنیم ؟؟؟
ایده : اگر از معماری ویندوز خوشتان نمی آید و اطلاعات و فایلهایتان را روی هارد ذخیره و انبار نمی کنید و از هارد دیسک برای انبار کردن و ذخیره سازی اطلاعات استفاده نمی کنید می توانید از لینوکس یا بی اس دی یا اندروید ایکس 86 یا هر سیستم عامل آزاد و رایگان دیگری که شبه یونیکس باشد استفاده کنید .
اما اگر مثل من عادت دارید که میلیاردها فایل را روی هارد ذخیره و نگهداری کنید و دوست دارید هارد را به شکل فیزیکی و واقعی پارتیشن بندی کنید و دوست دارید سیستم عامل تان سخت افزار را به شکل واقعی و حقیقی و نه به شکل یک فایل متنی ببیند (و انرا خراب کند) ، فقط باید از ویندوز یا شبه ویندوزها (ری اکت او اس ) یا شبه داس ( فری داس ) استفاده کنید .
بهرحال اختیار با خودتان هست که از ویندوز استفاده کنید یا سایر سیستم عاملها . هرطور که راحت هستید . در باب زبانهای برنامه نویسی نیز هرطور که راحت هستید رفتار کنید .
من فقط ایده دادم و هرگز حکم ندادم . لذا اگر از ویندوز و زبان اسمبلی متنفر هستید یا اگر حس می کنید که ویندوز و زبان اسمبلی دیگه قدیمی شده و دوست دارید سیستم عاملهای جدید و زبانهای جدید را تجربه کنید خب تجربه کنید . کسی جلویتان را نگرفته است !!!
من فقط ایده می دهم . شما دوست داشتید این ایده ها را بکار گیرید نداشتید بکار نگیرید . به همین راحتی !
+
اما این جمله را از من به یادگار داشته باشید: با ویندوز و زبان ماشین ، آسوده خاطر و آزاد و در اوج قدرت باشید !
+
+
وحید محمدی - وبلاگ وحیدمی