نقدی بر سریال آقای قاضی
به نام خدا
تاریخ انتشار این پست :
شنبه 16 فروردین 1404 هجری شمسی ساعت 16 و 41 دقیقه عصر
نقدی بر سریال آقای قاضی
سریال آقای قاضی در ویکی پدیا فارسی
بر روی لینک بالا کلیک کنید تا از زبان ویکی پدیا فارسی ، با این سریال آشنا شوید
برروی این لینک پایین نیز کلیک کنید و محتوایش را بخوانید تا مطمئن شوید که رشته ی حقوق و دانش حقوق ، هرگز علم نیست بلکه شبه علم و سلیقه است !!!:
خبرآنلاین :
فاجعه ای به نام آقای قاضی در تلویزیون
https://www.khabaronline.ir/news/1649196/
من نسبت به سریال تلویزیونی " آقای قاضی " و قضاوتهای عجیب وغریب شخص قاضی درون این مجموعه ی تلویزیونی ، نقد و اعتراض دارم !!
یکی از جملات مشهور بازیگر نقش قاضی در این سریال :
" جهل به قانون ، رافع مسئولیت نمی شود" !!!
اینکه بگوییم عدم آگاهی به قانون ، از شخص متهم یا مجرم ، سلب مسئولیت نمی کند و او کماکان باید پاسخگو باشد ، هم خلاف شرع است و هم خلاف عقل سلیم !
این حرف ، با هیچ عقل سلیم و سالمی ، جور در نمی آید و کاملا غیرمنطقی و غیرعقلانی و حتی ضد شرعی و خلاف احکام دین اسلام می باشد و واقعا یک حرف خنده دار است که البته بابت این حرف باید گریه کرد !
این حرف کاملا در تضاد با قرآن و احادیث و رساله ی مجتهدان و مراجع تقلید و کاملا خلاف عقل و منطق می باشد
شما در سوره ی نور در قرآن ، با یکسری قوانین حقوقی و کیفری روبرو هستید :
مثال :
" مرد زناکار و زن زناکار را هرکدام یکصد ضربه شلاق بزنید "
اما بعد می بینیم که در جمهوری اسلامی ایران ، این آیه ی قرآن را زیر پا می گذارند و زن یا مرد زناکار را اعدام یا سنگسار می کنند که این خودش نوعی توهین به قوانین شرع اسلام است
در همین قرآن و نیز در احادیث دین اسلام و در تمام کتابهای رساله ی توضیح المسائل مجتهدین و فقها و صاحبان فتوا ، نوشته است که اگر گناهکار نمی داند که فلان عملی که مرتکب شده است ، حرام یا گناه یا جرم بوده و آنرا از روی عدم آگاهی و ندانستن مسئله یا حتی از روی سهو مرتکب شده است ، خدا او را می بخشد و مثلا نماز یا روزه اش باطل نیست .
اما گویا قوانین من درآوردی و قراردادی حکومت جمهوری اسلامی ایران ، این احکام شرعی را که اکثرا بار حقوقی و کیفری دارند نمی بیند یا خودش را به ندیدن زده و می گوید :
"جهل به قانون ، رافع مسئولیت نمی شود " !!!
این حرف کاملا غیرعقلانی و ظالمانه است .
وقتیکه یک نفر حقیقتا نمی داند که فلان کار آیا جرم است یا خیر ، عقل و شرع حکم می کند که او را بی گناه قلمداد کرده و او را عفو نمایند .
در پاسخ به این حکم ضد انسانی و ضد شرعی ، می توانم یک چیز دیگر را نیز بگویم :
" قصاص پیش از جنایت "!!
اینکه بگوییم " عدم آگاهی به قانون ، موجب سلب مسِوولیت نمی شود و شخص متهم ، درهرحال ، پاسخگو و حتی مجرم است و باید مجازات شود ، مثل این است که یک انسان بی گناه را تنها به واسطه ی اینکه امکان دارد در آینده مرتکب جرم و جنایت بشود ، قصاص و اعدام کنیم !!!
تا این حد احمقانه و ظالمانه .
قانون دیگری نیز می گوید :
" قانون ، عطف به ماسبق نمی شود "
یعنی قانون ، هرگز به احکام قبل از خودش رجوع نمی کند و فقط براساس احکام زمان و تاریخ تصویب خودش رفتار می نماید .
وقتیکه من می گویم ، رشته ی حقوق ، یک علم نیست ، دروغ نمی گویم .
در بسیاری از کشورهای جهان ، اولا افراد زیر 18 سال هرگز در هیچ دادگاهی محاکمه نمی شوند زیرا سن قانونی در تمام جهان ، 18 سال کامل است و ثانیا افراد می توانند با استناد به بسیاری از احکام و قوانین و رویه های قضایی ، از خودشان سلب مسئولیت کنند .
مثلا تولید کننده ی نرم افزار آزاد می تواند با استناد به لایسنس های این نوع نرم افزارها و قوانین حاکم بر نرم افزار آزاد ؛ ، از خودش رفع مسئولیت کند .
حتی من خودم بابت آپلود کتابهای ممنوعه و غیرقانونی ، از خودم سلب مسئولیت کردم و این حق هر شهروند است که خودش را بی جهت گرفتار نکند و هرگز بار گناه سایر اشخاص را به گردن نگیرد .
من هرگز بابت آپلود هیچ نوع فایل اعم از نرم افزار یا کتاب یا هرچیز دیگری ، هیچ مسئولیتی بر گردن نمی گیرم زیرا من هرگز این فایلها را نساخته ام بلکه دیگران بودند که آنها را ساخته اند و من در جهت افزایش آگاهی مردم و آزادی بیان و حقوق شهروندی و ترویج علم و دانش ، این فایلها را آپلود کرده ام
حتی اگر من خودم نویسنده ی یک کتاب ممنوعه یا یک نرم افزار مخرب باشم ، قانون نمی تواند مرا محکوم کند زیرا باید از من بپرسد که چرا و به چه دلیلی این کار را کرده ام و من مسلما پاسخ مناسبی برای اینکار دارم که به قاضی بگویم
من برای تمام کارهایی که تا این لحظه در این وبلاگ انجام داده ام ، دلایل منطقی فراوان در دست دارم که اگر لازم باشد این دلایل را در معرض دید همگان قرار می دهم و از خودم سلب مسئولیت می کنم .
یک تذکر و نکته ی بسیار مهم خطاب به تمام مردم جهان و تمام قضات دادگستری در سرتاسر جهان :
من بعنوان یک وبلاگنویس و تولید کننده ی محتوا در فضای مجازی ، تابع قانون نیستم بلکه خودم ، وضع کننده و تصویب کننده ی قانون می باشم . دقیقا مثل یک فرمانروا
فرمانروایان تابع قانون نیستند بلکه خودشان قانون می باشند
من نیز بعنوان مافیا و رهبر فضای مجازی ، تابع هیچ قانونی نیستم و خودم ، مصداق قانون می باشم و خودم قانون را تعیین می کنم بنابراین به هیچ شخص حقیقی یا حقوقی پاسخگو نیستم و کماکان از خودم رفع مسولیت می کنم .
زیرا من فراتر از قانون هستم زیرا من خودم ، قانون هستم
در دنیای مجازی ، هر انسانی می تواند خودش ، قانون باشد و قوانین جدید را وضع و اجرا کند
دنیای واقعی نیز دیر یا زود مجبور است که از قوانین دنیای مجازی تبعیت و اطاعت کند .
شما باید فضای مجازی را بر دنیای واقعی ترجیح دهید وگرنه شما را به گناه ناکرده و بی جهت ، محکوم و مجازات می نمایند .
آزادی بیان را فقط در فضای مجازی ، می توانید ببینید و لمس کنید .
قضات دادگستری هرگز به روز نیستند و عملا توسط هوش مصنوعی فریب خورده و علیه انسان بی گناه ، حکم صادر می کنند .
باید قضات دادگستری و نمایندگان مجلس ، به عواقب هوش مصنوعی و جرم شناسی کامپیوتری آگاه باشند و در این مورد ، آموزش ببینند
رشته ی حقوق گرایش جرم شناسی باید از آن حالت قدیمی و مستعد خطا ، بیرون آمده و بروز شود و با مقوله هایی همچون فضای مجازی و هوش مصنوعی و سایر موارد مشابه آشنا شود تا بتواند با جرم یا شبه جرم و موارد متناقض و مشکوک حاصله از هوش مصنوعی ، به درستی و از روی عقل و دانش تخصصی و آگاهی کامل ، برخورد عقلانی نماید تا حق هیچکس ضایع نشود .
نمایندگان مجلس و فقها و مراجع تقلید و قضات دادگستری باید نسبت به فناوری اطلاعات و مهندسی اجتماعی و جرایم کامپیوتری و هوش مصنوعی و کامپیوترهای کوانتومی و سایر موارد جدید ، آگاه باشند و این موارد و سایر موارد مشابه را آموزش ببینند تا از تصویب قوانین عجیب و غریب و ضد عقلانی و ظالمانه و صدور احکام ظالمانه جلوگیری شود
و اما مصداق دیگری مبنی بر آزادی بیان و عدم امکان صدور حکم علیه کسی که جهل به قانون دارد و از قانون خبر ندارد :
آیه ی قرآن
لا تزر وازره وزر اخری
هیچ انسانی ، بار گناه انسان دیگر را بردوش نمی کشد و بابت رفتارهای او مسئولیتی ندارد
بله حتی در قرآن هم ؛ راههای رفع مسئولیت برای ما پیش بینی شده است .
آنوقت چگونه است که قوانین حقوقی و کیفری جمهوری اسلامی ایران چشمشان را روی تمام قوانین شرعی و عقلی می بندند و تافته ی جدا بافته می شوند و هر حکمی که دلشان بخواهد صادر می کنند ؟؟؟
من اصلا این جمله ی سریال " آقای قاضی " را و البته رفتارهای عجیب بازیگر نقش قاضی را قبول ندارم .
در هیچ دادگاه واقعی چه در ایران و چه در سایر کشورها ، شاهد چنین رفتارها و گفتارهای عجیب از هیچ قاضی یا دادستان نیستیم .
اگر قرار باشد ما انسانها بابت جهل به قانون نیز ؛ محاکمه شویم پس آزادی بیان چه می شود ؟؟؟
پس چه فرقی بین متهم و مجرم می باشد ؟؟
پس چه فرقی بین بی گناه و گناهکار می باشد ؟؟؟
آیا چنین حرفی ، خلاف عقل و دانش و علم و خلاف عدالت نیست ؟؟؟
مسلما خلاف عقل و خلاف عدالت و آزادی است
قانون باید مطابق با عقل و حقوق شهروندی و آزادی بیان نوشته شود اما قوانین حقوقی و کیفری جمهوری اسلامی ایران ؛ خلاف عقل و خلاف قوانین بین المللی و خلاف آیات قرآن و احادیث و رساله های مجتهدین می باشند و عملا " من درآوردی" و بی اعتبار هستند .
من ضمن محکوم کردن این حرف و این قانون ضدعقلی و ضد آزادی بیان و خلاف شرع ، اتفاقا می گویم که :
" جهل وعدم آگاهی به قانون ، رافع و دافع مسئولیت می شود و هرکسی فقط بار گناه خودش را بر دوش می کشد و هرگز بابت اعمال دیگران ، پاسخگو نیست و هرگز بابت گناه ناکرده یا گناهی که نسبت به آن جهل و عدم آگاهی داشته است و در مورد جهل به قانون ، پاسخگو و مسئول نیست و باید تبریه و اعاده ی حیثیت شود و آزاد گردد . "
نه فقط جهل وعدم آگاهی به قانون ، رافع و دافع مسئولیت می شود بلکه حتی آگاهی به قانون نیز می تواند در برخی موارد ، از شخص متهم ، رفع مسئولیت کند .
مثل جرایم کامپیوتری
من در بحث معرفی فیلترشکن و معرفی لینک دانلود کتابهای غیرقانونی ، از خودم رفع مسئولیت کرده ام و هرگز به این حرف غیرعقلانی این قاضی ، اهمیت نمی دهم
زیرا من صلاح را در این دیدم که فیلترشکن رایگان و کتابهای ممنوعه را به مردم نشان بدهم .
این یک مصلحت و تشخیص بود . نه گردن کشی و قانون شکنی .
اگر لازم باشد و صلاح و مصلحت باشد و تشخیص بدهم و احساس کنم که باید مردم را از خطرات و حوادث مرگبار نجات بدهم ، آنگاه بابت همه چیز حتی اعمال به ظاهر مجرمانه ی خودم نیز ، از خودم سلب مسئولیت می کنم تا این قوانین من درآوردی و ضد بشری و ضد انسانی و خلاف شرع و خلاف دین و خلاف عقل و خلاف آزادی بیان را نابود کنم .
ایده و راه حل :
تنها راه جلوگیری از گناه و معصیت و جرم و جنایت این است که ریاضت بکشیم و تهذیب نفس کرده و مثل مرتاضان هندی ،؛ زندگی فردی و انزوا را در پیش بگیریم تا ناخواسته مرتکب جرم نشویم و گناه نکنیم .
زندگی اجتماعی و تعامل با مردم ،؛ خواسته یا ناخواسته ممکن است انسانها را به مجرمان و تبهکاران و جنایتکاران تبدیل کند .
من پیشنهاد می کنم که زندگی انفرادی و انزوا و گوشه گیری و ریاضت و تهذیب نفس را بکار گیرید تا هرگز مرتکب هیچ گناه یا معصیت یا جرم یا جنایت نشوید .
ادامه ی بحث اصلی :
این نوع قوانین بشری و من درآوردی و قراردادی ، باید بازنویسی و اصلاح شوند و این وظیفه ی مراجع تقلید و مجتهدان است که وارد میدان شده و قوانین مجلس و احکام دادگاه ها و دادسراها را اصلاح کنند تا دیگه شاهد این نباشیم که یک انسان به واسطه ی عدم آشنایی با قوانین پیچیده و گنگ و نامفهوم حقوقی و کیفری و بابت هرگناه کرده و ناکرده ، مسئول باشد !
واقعا رشته ی حقوق ، علم نیست بلکه شبه علم و یک چیز من درآوردی و سلیقه ای است .
هرکس که زورش بیشتر باشد طبق قانون جنگل ، احکام سنگین تر برای مردم می تراشد و آنها را به تیغ تیز گیوتین یا طناب دار می سپارد .
این وضعیت احمقانه باید هرچه سریعتر رفع شود و بساط جرم تراشی علیه مردم ، هرچه زودتر جمع شود و با آبروی مردم بازی نشود .
اگر آبرو برود عملا انسان نیز می میرد
هرچیزی که جبران بشود دو چیز هرگز جبران نمی شود :
1- جان رفته . اعدام . تیرباران و ...
2- آبرو و حیثیت برباد رفته . اتهام بی اساس
رفتار قضات دادگستری در دنیای واقعی نیز ، بسیار بد و فاجعه شده است و اصلا فرصت حرف زدن و دفاع را به آدم نمی دهند .
این را در دنیای واقعی از نزدیک دیدم و تجربه کردم .
قاضی دادگاه ، دست پیش را گرفت تا پس نیفتد و اصلا به من و سایر افراد ، فرصت حرف زدن و دفاع را نداد و مدام حرف ما را قطع می کرد و من نیز دیگه در دادگاه حرف نزدم و سکوت اختیار کردم .
بعنوان رهبر و مافیای فضای مجازی ، برای خودم اعتبار و شخصیت قائل هستم و هرگز هیچ نوع قاضی یا دادگاهی را به رسمیت نمی شناسم و ترجیح می دهم سکوت کنم .
البته تصمیم گرفتم تا پایان عمر ، در هیچ دادگاهی حاضر نشوم و شخصیت و اعتبار خودم را بعنوان رهبر فضای مجازی و مافیای فناوری اطلاعات ، حفظ کنم و به شعور خودم توهین نکنم .
اگر احضاریه دادگاه به دستم برسد براحتی آنرا بایگانی می کنم و با کمال خونسردی به کارم ادامه می دهم و هرگز به دادگاه نخواهم رفت .
هروقت قضات دادگستری توانستند فضای مجازی را نابود کنند آنوقت مرا نیز می توانند نابود کنند !!
ازهرچه دادگاه و قاضی است حالم بهم می خورد .
در این سریال نیز می بینیم که بجای آشنا کردن مردم با قوانین ومقررات و موارد رفع مسئولیت و آشنا کردن مردم با حقوق اولیه شان ، آنها را چشم بسته محکوم و بی آبرو می کنند و بعد اینگونه توجیه می کنند :
" جهل به قانون ، رافع مسئولیت نمی شود " !!!
آره جون خودت جناب آقای قاضی !! . حالا بیا و ببین که من یک تنه چطوری کل قوانین من درآوردی جمهوری اسلامی ایران و احکام جنابعالی را باطل می کنم ؟؟؟
من شخصا بابت هیچ چیز حتی بابت جرایم خودم ، مسئول نیستم و از خودم رفع مسئولیت می کنم و حتی با آگاهی از قوانین نیز می توانم از خودم رفع مسئولیت کنم .
حالا اگر می توانی بیا و مرا بگیر !!!
گردن من آنقدر کلفت است که حتی با اره برقی هم نمی توانی آن را بزنی !!
من بعنوان مافیای فضای مجازی ، اجازه نمی دهم دنیای واقعی اینگونه بر مردم ظلم و ستم کند و خون مردم را بریزد و جلوی آزادی بیان را بگیرد و مردم را به گناه کرده یا ناکرده اعدام کند .
هر شخصی حتی یک جنایتکار جنگی نیز می تواند برای خودش وکیل بگیرد و با استناد به قوانین شرعی و عقلی و کشوری و بین المللی و موقعیتهای خاص ، از خودش رفع مسئولیت کند .
ضمنا برای هرعملی در هر کشوری ، یک قانون مجزا و حتی قوانین متضاد وجود دارد !!
مثلا برای لواط و همجنس بازی در ایران ، حکم اعدام صادر می شود در حالیکه لواط و همجنس بازی در بسیاری از کشورهای دنیا ، یک عمل قانونی و مجاز است !!
اینجاست که بازهم می گویم و می گویم و می گویم و تکرار می کنم که :
حقوق ، علم نیست ؛ شبه علم و سلیقه است .
پایانی بر رشته ی حقوق