تاریخ محاسبات بخش چهارم از کنراد زوس تا کامپیوتر کوانتومی
به نام خدا
تاریخ محاسبات بخش چهارم از کنراد زوس تا کامپیوتر کوانتومی
و اما می رسیم به مهمترین و آخرین بخش از سری پستهای " تاریخ محاسبات" :
از کنراد زوس مخترع نخستین کامپیوتر قابل برنامه نویسی جهان و مخترع زبانهای برنامه نویسی ماشین و اینستراکشن( اسمبلی) تا کامپیوترهای آینده یعنی کامپیوترهای کوانتومی !!
این بخش، خودش شامل یک تاریخ خیلی بزرگ و مفصل می شود که می توانید با مراجعه به ویکی پدیا و سایر وبسایتهای بزرگ و مرجع ، با اسامی تک تک انسانها و کامپیوترها آشنا شوید .
اما من به مهمترین انسان و مهمترین کامپیوتر و مهمترین زبان ، اشاره می کنم .
مهمترین انسان در این بخش ، کسی نیست بجز دکتر کنراد زوس
مهمترین کامپیوتر نیز ، کامپیوتر Z1 می باشد که شبیه ساز این کامپیوتر بسیار قدیمی را می توانید از وبسایت رسمی کنراد زوس دانلود کنید .
این شبیه ساز با زبان جاوا نوشته شده و بر روی تمام مرورگرهای وب ، اجرا می شود .
متاسفانه چیزی که در ویکی پدیا هرگز به آن اشاره نشده است این است که مهمترین دستاورد و اختراع دکتر کنراد زوس یعنی زبان برنامه نویسی ماشین و اینستراکشن را هرگز ذکر نکرده است .
اما من با استناد به 15 گیگابایت فایل مستند و معتبر که از وبسایت رسمی دکتر کنراد زوس دانلود کرده ام ، به شما می گویم که مهمترین اختراع و دستاورد دکتر کنراد زوس ، کامپیوتر نبود بلکه زبان برنامه نویسی بود .
این چیزی است که متاسفانه هرگز در ویکی پدیا نوشته نشده و شاید در آینده نیز هرگز نوشته نشود .
دکتر کنراد زوس دانشمند آلمانی همعصر با آدولف هیتلر در شهر برلین آلمان نازی و در سال 1935 میلادی و براساس دست نوشته های چارلز بابیج ، نخستین کامپیوتر قابل برنامه نویسی دیجیتال جهان یعنی Z1 را اختراع کرد اما مهمترین نکته که مغفول مانده است و در ویکی پدیا به آن اشاره نشده است این است که ایشان فقط کامپیوتر اختراع نکرد بلکه زبان برنامه نویسی را نیز اختراع کرد .
دکتر کنراد زوس - konrad zuse- در سال 1935 میلادی ، نخستین زبان برنامه نویسی واقعی و حقیقی و کاربردی جهان یعنی زبان ماشین -machine code- را در مبنای باینری - 0 و1 - اختراع کرد و در کامپیوتر Z1 بکار برد .
دکتر کنراد زوس ، در سال 1935 میلادی همزمان با اختراع زبان ماشین -machine code-، زبان دیگری بنام اینستراکشن -instruction - را نیز اختراع کرد که این زبان نیز هنوز در ویندوز دیده می شود !!
هر دستور زبان اینستراکشن دقیقا به یک دستور زبان ماشین ترجمه می شود و بالعکس !
هنوز هم در ویندوز 10 و 11 شاهد پیام خطایی هستیم که معنای فارسی اش چنین است :
" اینستراکشن واقع در آدرس فلان ، به حافظه در آدرس بهمان رجوع -اشاره- کرد!! لطفا روی دکمه ی "اوکی" کلیک کنید تا برنامه بسته شود !!"
اینستراکشن یعنی دستورالعمل یا کاتالوگ
از همین رو می باشد که من معتقدم منظور از اینستراکشن ، زبان اسمبلی می باشد .
لذا من مخترع زبان اسمبلی را از خانم کاتلین بوث به آقای کنراد زوس تغییر دادم !!
زیرا کنراد زوس اولین کسی بود که نخستین زبان برنامه نویسی کاربردی یعنی زبان ماشین را عملا و به شکل واقعی و امروزی یعنی در اشکال بایت و بیت ، در کامپیوتر بکار برد و هر بایت را با هشت بیت ، معادل و برابر کرد !!
او اولین کسی بود که قوانین کامپیوترهای دیجیتال را نوشت و کامپیوترهای دیجیتال طبق نوشته های او ساخته شدند .
دکتر کنراد زوس اولین کسی بود که نخستین کامپیوتر دیجیتال تاریخ و اولین زبان برنامه نویسی کامپیوتری را اختراع کرد .
تمام کامپیوترهای دیجیتال که فقط زبان ماشین را می فهمند از سال 1935 میلادی تا به امروز ، بر اساس همان معماری کار می کنند که کنراد زوس تعیین کرده بود .
کنراد زوس ، هر بایت را با هشت بیت ، مطابق و برابر کرد .
یعنی او اولین کسی بود که تعیین کرد هر بایت باید برابر با هشت بیت باشد !
آنهم در دهه 1930 میلادی و در آستانه شروع جنگ جهانی دوم !!
بدبختانه نخستین کامپیوتر دیجیتال تاریخ ، قربانی جنگ جهانی دوم شد و در بمباران شهر برلین آلمان نازی ، توسط ارتش بریتانیای خبیث و بدذات ، نابود شد .
اما خوشبختانه ، دکتر کنراد زوس بعد از فروکش کردن آتش جنگ جهانی دوم ، سریعا از روی نقشه های قدیمی ، یکبار دیگر ، نخستین کامپیوتر دیجیتال تاریخ یعنی کامپیوتر زد یک را مجددا اختراع کرد .
تاریخی که ویکی پدیا برای اختراع نخستین کامپیوتر قابل برنامه نویسی جهان تعیین کرده است ، اشتباه است .
ویکی پدیا هنوز نمی داند که نخستین کامپیوتر قابل برنامه نویسی و دیجیتال جهان ، در سال 1935 میلادی اختراع شد لذا تاریخ اختراع این کامپیوتر را به دهه 1940 میلادی ، محدود کرده است که این تاریخ ، اشتباه است .
کنراد زوس ، نخستین و دومین و سومین کامپیوتر دیجیتال تاریخ یعنی z1 و z2 و z3 را در همان دهه 1930 میلادی و قبل از شروع جنگ جهانی دوم ، اختراع کرده بود .
او اولین کسی بود که مفاهیم اولیه زبان ماشین یعنی بایت و بیت را به دنیا معرفی کرد و عملا و شخصا در کامپیوترش پیاده سازی کرد و زمینه ی اختراع کامپیوترهای مشهور بعدی از جمله کامپیوتر معروف انیاک و کامپیوترهای معروف شرکت IBM را فراهم کرد .
متاسفانه شرکت IBM طی یک اقدام خودسرانه و خودخواهانه و انحصارطلبانه و نژادپرستانه ، در دهه 1930 میلادی بدون اشاره به نام دکتر کنراد زوس و دکتر آتاناسوف ، خودش را بعنوان مخترع اولین کامپیوتر دیجیتال جهان ، معرفی کرد .
متاسفانه بسیاری از مردم جهان هنوز نمی دانند که شرکت IBM و نیز مخترعین کامپیوتر انیاک و سایر کامپیوترهای معروف جهان ، با سو استفاده از دستاوردهای افرادی همچون کنراد زوس و آتاناسوف ، توانستند کامپیوترهای دیجیتال جدید و مدرن را بسازند و بفروشند و مشهور و ثروتمند شوند .
زادگاه کامپیوترهای دیجیتال و زبان ماشین و اسمبلی ، هنوزهم کشور آلمان و شهر برلین است.
اما استعمار انگلیس و آمریکا با سو استفاده از جایگاه و شهرت دانشمندان انگلیسی از قبیل چارلز بابیج و کاتلین بوث و آلن تورینگ ، عملا کامپیوترهای دیجیتال و زبان ماشین و اسمبلی را از دست آلمان نازی گرفتند و قاپیدند و سرقت کردند و به نام خود ثبت و ضبط کردند و حتی برای آن کپی رایت نیز تعیین کردند !!!
بنابراین اولین دزدان و سارقان دنیای کامپیوترو محاسبات را می توان مخترعین کامپیوتر انیاک و البته شرکتهای آی بی ام و اپل و AT&T و MIT برشمرد که بدون کوچکترین اشاره به هزاران فایل تولید شده در بین سالهای 1935 تا 1945 میلادی که همگی توسط کنراد زوس دانشمند آلمانی نوشته شده بودند ، علم کامپیوتر و خصوصا کامپیوتر دیجیتال و برنامه نویسی را به نام خودشان ثبت کردند !!!
هیچکدام از این اشخاص حقیقی یا حقوقی ، مخترع نخستین کامپیوتر دیجیتال و نخستین زبان برنامه نویسی نبودند و نیستند و نخواهند بود .
اینها فقط یک مشت شیاد پول پرست بودند که از سقوط آلمان نازی و هیتلر سو استفاده کرند و با به خدمت گرفتن هزاران دانشمند آلمان نازی و البته سرقت اسناد دکتر کنراد زوس ، علم اختراع کامپیوتر و زبان برنامه نویسی را مفت و مسلم به دست آوردند و بعدها برای این دزدی و سرقت آشکار ، خودشان را محق و صاحب حق تکثیر معرفی کرده و برای این دزدی آشکار ، قانون کپی رایت را نیز تعیین کردند!!
بهرحال ، من حقیقت را به شما گفتم که بدانید مخترع واقعی کامپیوتر و زبان ماشین چه کسی بود و نخستین نوابغ کامپیوتر در کدام کشور بودند
کنراد زوس در ویکی پدیا انگلیسی :
https://en.wikipedia.org/wiki/Konrad_Zuse
شاید خیلی از مردم خیال می کنند که کامپیوتر انیاک که توسط دانشمندان آمریکایی و مخترعین بمب اتمی در سال 1944 میلادی اختراع شد ، نخستین کامپیوتر دیجیتالی تاریخ است .
اما این تصور کاملا اشتباه است .
نخستین کامپیوتر دیجیتال تاریخ ، کامپیوتر Z1 بود که در سال 1935 میلادی نخستین نقشه ها و اسنادش توسط دکتر کنراد زوس ، دانشمند آلمانی طراحی شد و خود این کامپیوتر نیز در سال 1936 میلادی در شهر برلین و در منزل پدر کنراد زوس و در اتاق نشیمن ساخته شد .
وبسایت رسمی دکتر کنراد زوس مخترع نخستین کامپیوتر دیجیتال تاریخ و مخترع زبانهای برنامه نویسی ماشین و اسمبلی در دهه 1930 میلادی :
کلمه کلیدی که در وب باید تایپ و جستجو کنید تا به این وبسایت رسمی برسید :
konrad zuse internet archive
خوشبختانه وبسایت رسمی دکتر کنراد زوس به آدرس بالا ، رفع فیلتر شده است !!
امیدوارم وبسایت اینترنت آرشیو به آدرس archive.org نیز رفع فیلتر شود تا ما بتوانیم به میلیاردها وبسایت مفید و کاربردی که برای همیشه مدفون شده و به تاریخ پیوستند از طریق وبسایت اینترنت آرشیو ، دست یابیم و فایلهای مفید را که اکثرا نرم افزار می باشند دانلود کنیم .
بسیاری از فایلهای مفید مربوط به زبان برنامه نویسی اسمبلی را منحصرا از طریق این وبسایتهای آرشیو شده می توانید دانلود کنید و متاسفانه این وبسایتها هیچ نسخه ی آنلاین ندارند و متاسفانه وبسایت اینترنت آرشیو هنوز فیلتر است و رفع فیلتر نشده است .
نرم افزارهایی همچون powerHex را که یک هگز ادیتور مدرن و قدرتمند است را فقط می توانید از وبسایت اینترنت آرشیو دانلود کنید .
بنابراین رفع فیلترینگ وبسایت archive.org مهمترین کاری است که دولت ایران موظف است در اسرع وقت انجام دهد .
توجه داشته باشید که وبسایت اینترنت آرشیو ، فقط از پسوند ORG استفاده می کند .
به هیچ وبسایت دیگری که این پسوند را ندارد یا پسوند دیگری از قبیل GOV دارد رجوع نکنید .
فایلهای PDF مربوط به اسناد و معماری نخستین کامپیوتر دیجیتال تاریخ . ساخته شده طی سالهای 1935 تا 1939میلادی . دکتر کنراد زوس :
نکته :
شما باید کاری کنید که تمام این فایلها لود شوند سپس روی فایل با پسوند ZIP کلیک کنید تا دانلود شود .
حجم تمام این فایلها حدود 15 گیگابایت می باشد .
این فایلها بین سالهای 1935 تا 1981 میلادی توسط خود کنراد زوس و البته سایر افراد ، ساخته شده اند .
درواقع ، این فایلها ، نخستین کتابهای تاریخ کامپیوتر محسوب می شوند .
بعید می دانم که اسناد علوم کامپیوتر که قبل از سال 1935 میلادی نوشته شده اند به این زودی کشف شوند .
اگر این اسناد بسیار قدیمی راجع به علوم کامپیوتری کشف شوند حتما در همین وبلاگ آنها را به شما معرفی خواهم کرد .
زیرا من هرگز روی هیچ شخص خاص یا کامپیوتر خاص یا زبان خاص ، تعصب ندارم .
بنابراین اگر از چارلز بابیج نیز اسناد دست نوشته ای راجع به زبان ماشین یا معماری کامپیوتر پیدا کنم حتما دانلود و سپس در همین وبلاگ، آپلود خواهم کرد .
اگر اینقدر روی کنراد زوس تاکید و اصرار دارم بیشتر بخاطر زبان برنامه نویسی است نه بخاطر کامپیوتر .
زیرا اولا نخستین کامپیوترهای جهان ، همگی قبل از دکتر کنراد زوس و توسط افراد مختلف از جمله چارلز بابیج و بلز پاسکال و سایر اشخاص ، اختراع شده بودند و کنراد زوس مخترع نخستین کامپیوتر دیجیتال و قابل برنامه نویسی بود و ثانیا کامپیوترهای امروزی همگی فرزندان کامپیوتری هستند که در دهه ی 1930 میلادی و با کمک زبان برنامه نویسی ماشین ، اختراع شدند و مفاهیم امروزی مثل بایت و بیت از سال 1935 میلادی به این طرف ، رایج شدند .
از دهه 1930 میلادی و از زمان کنراد زوس بود که هر بایت دقیقا با هشت بیت ، معادلسازی شد .
کنراد زوس اولین کسی بود که رسما زبان ماشین را در مبنای باینری یعنی 0 و 1 اختراع کرد و بکار برد و تمام مفاهیمی که او در دهه ی 1930 میلادی نوشته است امروزه نیز در کامپیوترها بکار می روند .
به همین دلیل است که از میان صدها دانشمند علوم کامپیوتری و مخترعین کامپیوتر ، من فقط روی کنراد زوس تاکید و اصرار دارم .
ضمن اینکه من از وبسایت رسمی کنراد زوس ، حدود 15 گیگابایت فایل معتبر راجع به نخستین کامپیوتر دیجیتال و زبان ماشین و زبان اینستراکشن ، دانلود کردم و مطالعه کردم و دیدم اولین کسی که هر بایت را با هشت بیت ، معادلسازی کرد کنراد زوس بود .
بنابراین من هیچ تعصبی روی کنراد زوس ندارم و هرچه نوشته ام عین حقیقت و کاملا مستند و علمی بودند .
من قبلا در همین وبلاگ ، یک فایل PDF از مجموع صدها فایل که در دهه 1930 میلادی ساخته شده و بعدا اسکن شده بودند را به شما معرفی و آنرا آپلود کردم .
این فایل PDF را حتی در فایل RosAsmFull.zip نیز قرار دادم تا بتوانم یک ارتباط ذهنی بین زبان اسمبلی دهه 1930 میلادی و زبان اسمبلی دهه 1990 و ابتدای دهه 2000 میلادی در ذهن خودم و ذهن شما ایجاد کنم .
من با اینکار عملا می خواستم بگویم که قدمت زبان اسمبلی هرگز به دهه 1990 یا 1980 یا 1970 یا 1960 یا حتی 1950 و 1940 نمی رسد .
بلکه به دهه 1930 می رسد .
یعنی زبان اسمبلی در دهه 1930 میلادی و توسط دکتر کنراد زوس اختراع شد .
البته وبسایت گیتهاب ، قدمت زبان اسمبلی را در حد همان دهه 1940 میلادی محدود کرده و نام خانم کاتلین بوث را بعنوان مخترع زبان اسمبلی ذکر کرده است !
(متاسفانه شرکت مایکروسافت ، وبسایت گیتهاب را خراب کرده است طوریکه بخش سرچ دیگه اصلا کار نمی کند و شما نمی توانید هیچ لغت انگلیسی را در گیتهاب ، جستجو کنید . بنابراین من فعلا نمی توانم آدرس مخازن زبان اسمبلی در گیتهاب و نام خانم کاتلین بوث را به شما نشان بدهم . زیرا ابزار جستجو خراب شده است .
مایکروسافت فقط بلد است خرابکاری کند و کارهای خوب دیگران را به گند بکشاند و زحمات آنها را به باد فنا بدهد .گیتهاب نیز بعد از تصرف شدن توسط مایکروسافت ، نابود شد و عملا بی مصرف و بلا استفاده است )
اما از آنجاییکه هر دستور زبان اینستراکشن دقیقا با یک دستور زبان ماشین برابری می کند و این دو زبان یعنی اینستراکشن و ماشین ، توسط کنراد زوس اختراع شدند ، بنابراین من در مورد مخترع واقعی زبان اسمبلی ، تجدید نظر کردم و بجای کاتلین بوث ، کنراد زوس را بعنوان مخترع زبان اسمبلی قرار دادم .
زیرا از نظر من ، اینستراکشن ، شکل اولیه ی زبان اسمبلی می باشد
مثال :
x86 instruction set
ترجمه :
مجموعه دستورات پردازنده اینتل ایکس 86
دکتر کنراد زوس در دهه 1930 میلادی برای نخستین بار ، از لفظ instruction برای نامگذاری زبانی سمبولیک استفاده کرد که هر دستور این زبان نمادین و سمبولیک دقیقا با یک دستور زبان ماشین ، برابری می کرد .
بنابراین زبان instruction ، را می توان پدر زبان اسمبلی -Assembly- در نظر گرفت .
امروزه نیز در ویندوز ، با پیامهای خطا که از لغت instruction استفاده می کنند روبرو می شویم .
من در حال سازماندهی به فایلهای روی هارد کامپیوترم هستم تا بعدا آنها را آپلود نمایم .
فایلهای مربوط به اسناد و نقشه ها و معماری نخستین کامپیوتر دیجیتال تاریخ نیز بخشی از فایلهای مرا تشکیل می دهند که پس از سازماندهی ، به مرور زمان در همین وبلاگ یا در سایر وبلاگهایم آپلود خواهند شد .
نظر به اینکه آتاناسوف و سایر مخترعین کامپیوتر از دهه 1930 میلادی تا به امروز ، همگی از اسناد کنراد زوس و نقشه ها و معماری کامپیوترهای سری Z استفاده کرده و استفاده می نمایند و بین این کامپیوترها یک ارتباط خونی و خویشاوندی وجود دارد ، لذا من فاصله ی زمانی بین دهه 1930 میلادی تا سال 2025 میلادی را بعنوان چهارمین و آخرین بخش از تاریخ محاسبات ، تعیین کردم .
هرچیزی که در کامپیوترهای دیجیتالی امروزی مشاهده می کنید ، مستقیم یا غیرمستقیم ، به کنراد زوس و کامپیوترهای سری Z و دهه ی 1930 مربوط می شود.
بنابراین پدر واقعی علوم کامپیوتری و زبانهای برنامه نویسی و الکترونیک دیجیتال، کسی نیست بجز دکتر کنراد زوس .
او نخستین کسی بود که "رله" را اختراع کرد .
بسیاری از سخت افزارهای امروزی ، هرچه دارند اعم از رله یا ترانزیستور یا مقاومت یا دیود یا خازن یا ... ، مستقیم یا غیرمستقیم ، از کامپیوترهای کنراد زوس و دهه 1930 میلادی دارند .
سایر افراد از جمله آتاناسوف و آلن تورینگ و نویمن و کاتلین بوث و ........... و مور و دنیس ریچی و بیل گیتس و استیو جابز و ریچارد استالمن و لینوس توروالدز و سایرین ، هرچه دارند از کنراد زوس دارند هرچند که هرگز به این واقعیت ، اعتراف نکرده باشند !
کنراد زوس ، پدر بزرگ تمام این افراد محسوب می شود و اگر او نبود اینها هم نبودند .
بنابراین تمام دنیای کامپیوتر و فناوری اطلاعات ، به دکتر کنراد زوس دانشمند آلمان نازی و زبان ماشین و اسمبلی و کامپیوتر Z1 ، مدیون و بدهکار می باشد .
زمانی که این فایلهای دست نوشته ی کنراد زوس را دانلود و مطالعه کنید به حقیقت ماجرا پی می برید و می فهمید که چه کلاه گشادی بر سرتان رفته است و سالهای سال به شما دروغ گفته اند !
کامپیوتر دیجیتال از سال 1935 میلادی اختراع شد تا به دست من و شما رسید و حالا باید منتظر باشیم و ببینیم که کامپیوترهای کوانتومی که من آنها را فاجعه ی قرن نامیده ام ، چه برخوردی با دستاورد یکصد ساله ی دکتر کنراد زوس می نمایند ؟!
سال 2035 میلادی ، یکصدمین سالگرد اختراع کامپیوتر دیجیتال و زبان برنامه نویسی ماشین ، می باشد .
من اگر کامپیوتر کوانتومی بخرم سریعا به دنبال کشف اسرار زبان ماشین این نوع کامپیوترها می گردم تا ببینم که چه تفاوتهای بنیادی بین زبان ماشین کامپیوترهای دیجیتال و کامپیوترهای کوانتومی وجود دارد .
من در مقابل کامپیوترهای کوانتومی هرگز تسلیم نمی شوم و سعی می کنم زبان ماشین و اسمبلی این نوع کامپیوترها را نیز رمزگشایی و کشف کنم و روی کامپیوتر کوانتومی نیز با زبان ماشین ، برنامه نویسی نمایم .
من قبلا زبان ماشین و اسمبلی کامپیوترهای بسیار قدیمی و البته تمام کامپیوترهای دیجیتال از سال 1935 میلادی تا امروز یعنی سال 2025 میلادی را کشف و رمزگشایی کرده ام.
حالا فقط منتظرم که یک کامپیوتر کوانتومی را در دست بگیرم و او را هک کنم تا به اسرار او پی ببرم و با زبان ماشین او نیز برنامه نویسی کنم و مهار او را در دست بگیرم و با زبان ماشین به او دستور بدهم !!
من کامپیوترهای کوانتومی را با استفاده از زبان ماشین ، رام و مطیع خواهم کرد و افسار آنها را به دست می گیرم . همانطور که افسار کامپیوترهای دیجیتال را به دست گرفتم .
من از زبان ماشین برای رام کردن اسب وحشی استفاده می کنم !
و چه اسبی وحشی تر از کامپیوتر کوانتومی ؟؟؟!!
بهرحال در جنگ بین کامپیوترهای دیجیتال و کامپیوترهای کوانتومی ، من فقط به دنبال کشف اسرار زبان ماشین و اسمبلی کامپیوترهای کوانتومی هستم و کاری به فناوری و شعارهای تجاری و احساسی و تعصبی اشخاص حقیقی و حقوقی ندارم .
من در تمام اجزای دنیای فناوری اطلاعات و تاریخ محاسبات و کامپیوترها فقط به دنبال یک چیز می گردم :
رمزگشایی زبان ماشین
بجز زبان ماشین ، به هیچ چیز دیگری فکر نمی کنم و کاری ندارم .
خیلی دوست دارم همانطور که با بایت و بیت ، مستقیما برنامه نویسی کرده ام حالا با کیوبیت نیز برنامه نویسی کنم !!
برخی ها می گویند :
فیزیک کوانتوم همچون خدا می باشد و حتی خود خدا هست زیرا :
هم خدا و هم کوانتوم ، در یک لحظه ی واحد ، در همه جا هستند اما در هیچ جایی نیستند !!!
لذا برخی ها اخیرا ادعا کرده اند که خدا همان کوانتوم می باشد و خدا را به ذرات کوانتومی و کیوبیت تشبیه کرده اند که قابل پیش بینی نیست و به فضا و زمان وابسته نیست و همه جا هست اما هیچ جا نیست !!
آیا می توان با کیوبیت و کامپیوتر کوانتومی نیز با زبان ماشین برنامه نویسی و هک کرد ؟؟؟؟
آینده همه چیز را معلوم خواهد کرد .
تا بعد ....
- ۰۳/۱۲/۰۱