vahidmy

وبلاگ شخصی وحید محمدی

vahidmy

وبلاگ شخصی وحید محمدی

وحیدمی

وبلاگ شخصی وحید محمدی . یک تایپیست که عاشق علم و تجربه است.


آدرس وبلاگ وحیدمی :

Home Page


https://vahidmy.blog.ir

+


Archive

آرشیو و بایگانی وبلاگ وحیدمی

https://vahidmy.blog.ir/archive

+


نقشه وبلاگ وحیدمی:

Sitemap

https://vahidmy.blog.ir/sitemap.xml

+

خوراکخوان وبلاگ وحیدمی

Feed

RSS

https://vahidmy.blog.ir/rss

+

آدرس مورد استفاده خزنده ها روباتها و موتورهای جستجوگر

Robot

https://vahidmy.blog.ir/robots.txt


+

مشخصات وبلاگ وحیدمی:


ساعات انتشار پست جدید وبلاگ :

بیست و چهار ساعته

وضعیت انتشار پست : نامنظم . در طول شبانه روز و در صورت صلاحدید ؛ پست جدید منتشر می کنم.


نام مدیر : وحید محمدی

گونه : وبلاگ شخصی با آدرس اختصاصی و محتوای عمومی

ژانر : تمام ژانرها

کاربرد : همه منظوره

هدف وبلاگ : به اشتراک گذاشتن دانش و تجربه با مردم و پرداخت زکات علم

مقصد مدیر وبلاگ : کسب رضای خداوند .

جنس وبلاگ : وبلاگ شخصی

تاریخ تاسیس : تیر 1398 خورشیدی



موضوعات وبلاگ : تمام علوم و فنون و مسائل مختلف در تمام زمینه


کپی برداری از مطالب وبلاگ وحیدمی به شرط لینک دادن به آدرس اصلی وبلاگ با دامنه vahidmy.blog.ir ، بلامانع و آزاد است . با خیال راحت ، کپی برداری نمایید . هیچگونه کپی رایت و انحصار برای وبلاگ وحیدمی ، وجود ندارد .

بروزرسانی:

وبلاگ وحیدمی منحصرا توسط سایت بلاگ دات آی آر به آدرس blog.ir میزبانی می شود . بنابراین بجز دامنه vahidmy.blog.ir سایر دامنه ها جعلی و فیک و خطرناک هستند .
برای مشاهده نکات جدید و ترفندهای امنیتی لطفا به آدرس زیر مراجعه فرمایید:

https://vahidmy.blog.ir/post/1



آدرس وبلاگهای تخصصی :

https://spasm.blog.ir

https://fasmy.blog.ir

https://binasm.blog.ir

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
مطالب پربحث‌تر
  • ۰۱/۰۴/۱۱
    adc
نویسندگان
پیوندها

تاریخ محاسبات بخش اول عصر یخبندان

چهارشنبه, ۱ اسفند ۱۴۰۳، ۰۴:۰۳ ب.ظ




به نام خدا


تاریخ محاسبات بخش اول عصر یخبندان



این پست شاید به مرور زمان تکمیل شود



نخستین بخش از تاریخ محاسبات را باید به دوران ماقبل تاریخ و عصر یخبندان و غارنشینی نسبت داد


آثار بجا مانده از اجداد ما  انسانها که صدها هزار سال پیش و در عصر یخبندان و در درون غارها زندگی می کردند ، علاوه بر اشکال مربوط به حیوانات و شکار و سایر چیزهای بسیار قدیمی ، شامل خطوطی نیز می شود که شبیه به خطوطی است که معمولا  زندانیان روی دیوار می کشند !



یعنی روزها و شب ها در عصر یخبندان و حدود هشتصد هزار سال پیش در ایران باستان و در نزدیکی شهر مشهد امروزی ، توسط اجداد ما ایرانیان ، با این خطوط تعیین می شدند .



گویا نخستین تمدن های ماقبل تاریخ که در ایران باستان و توسط ایرانیهای بسیار قدیمی و اصیل و بومی در استانهای خراسان و کرمان و سیستان و بلوچستان و همدان و مازندران و خوزستان و سمنان و کرمانشاه ، تشکیل شده بودند ، نخستین اثر از محاسبات ساده ی ذهنی را بصورت خطوط روی دیوار غارها و روی سنگها ، برجای گذاشتند .



البته در مورد تاریخ اقوام بومی ماقبل تاریخ و انسانهای نخستین و عصر سنگ و دوران یخبندان و غارنشینی و دوران ماقبل تاریخ و تمدن ،  باید تحقیقات بیشتری انجام دهم تا این پست کامل شود .



علی الحساب من معتقدم که نخستین محاسبات ، به دوران ماقبل تاریخ  و عصر یخبندان و غارنشینی یعنی حدود هشتصد هزار سال پیش و کشور ایران و استانهای خراسان و سیستان و بلوچستان و کرمان و یزد و ...... برمی گردد .



در مورد قدمت کشور ایران ، کافیست به پست  " ایران چند سال قدمت دارد " رجوع نمایید .



در پست مذکور ، یک فیلم کاملا مستند و سیاه و سفید بسیار قدیمی را آپلود کردم که قدمت تمدن جیرفت استان کرمان را به شما می گوید .



چیزی حدود 11 تا 12 هزار سال پیش ، نخستین تمدن رسمی و مدرن تاریخ جهان ، در شهر جیرفت استان کرمان و تحت عنوان تمدن آرتا یا ارتا  تشکیل شد .



این تمدن دوازده هزار ساله ی جیرفت استان کرمان همزمان با تمدن دوازده هزار ساله  شهر سوخته استان سیستان و بلوچستان و تمدن بسیار قدیمی و دوازده هزار ساله  گل مژه در کشور پاکستان و تمدن دوازده هزار ساله رود سند در کشور هندوستان ،  نخستین و قدیمی ترین تمدن های رسمی و مدرن تاریخ جهان می باشند .



قبلا گفته بودم  و الان نیز می گویم که مطابق اسناد معتبر و علمی و البته طبق تحقیقات جدید و اخیر  ، این تمدنهای بسیار قدیمی ماقبل تاریخی ، توسط موجودات فضایی یعنی فرشتگان و اجنه  و از کره ی مریخ به کره ی زمین منتقل شدند و آثاری همچون زیگورات ها و کعبه های ایران باستان از قبیل کعبه ی زرتشت و کعبه ی حجاز عربستان در شهر مکه  و زیارتگاه های واقع در کشورهای حبشه و یمن و عمان و  اهرام مصر و اهرام مایا  و سر سنگی مکزیک و بنای استون هنج در انگلستان را تشکیل دادند .


البته به اضافه ی تمدن جزیره ی ایستر در اقیانوس آرام و در غرب کشور شیلی و تمدن ناشناخته ی اقیانوس اطلس و مثلث برمودا و تمدن ناشناخته  واقع در قطب جنوب  .




بهرحال در تمام این تمدن های بسیار قدیمی و ماورایی و فضایی که توسط موجودات فضایی یعنی اجنه و فرشتگان و در حدود دوازده هزار سال پیش ، از کره ی مریخ به کره ی زمین منتقل شدند ، آثاری از محاسبات و ریاضی را خواهید دید .


طبق نقل تاریخی ، ایرانیان باستان ، نخستین مردم کره ی زمین بودند که اعداد را در هزاران سال پیش اختراع کردند .


البته طبق گفته ی ویکی پدیا ، قوم مایا واقع در آمریکای مرکزی ، نخستین اقوام بودند که به ارزش عدد صفر پی بردند و عدد صفر را با یک هیروگلیف خاص ، اختراع کردند .



اما من معتقدم در  غارها و آثار باستانی و دیرینه شناسی مربوط به صدها هزار سال پیش و عصر حجر و خصوصا  در غار مرموز در قطب جنوب نیز می توانیم آثاری از عدد و محاسبات را پیدا کنیم .



بنابراین نخستین بخش از تاریخ محاسبات ، به قبل از پیدایش نخستین تمدنهای ماقبل تاریخ ، یعنی به عصر حجر یا دوران پارینه سنگی یا عصر یخبندان یعنی چیزی حدود هشتصد هزار سال پیش ، برمی گردد . 



 البته علم ژنتیک و سایر علوم از قبیل  علم انسان شناسی و مردم شناسی و زمین شناسی و زیست شناسی نیز ثابت کرده اند که انسان از میمون ، مشتق شده است .


یعنی نخستین انسانهای ماقبل تاریخ ، از نسل میمون بوده اند و طبق نظریه داروین ، طی حدود هشتاد و هشت میلیون سال از آفرینش میمون ، انسان نیز به تدریج از میمون جدا شد و به شکل انسان امروزی درآمد .


کمااینکه آیه ی  "کونوا قردتا خاسرین"  در قرآن مجید نیز از میان هزاران نوع جانور ، فقط به میمون اشاره کرده است . در حالیکه می توانست به سگ و خوک اشاره کند .


این آیه نیز ثابت می کند که انسان حقیقتا از نسل میمون است .


علم ژنتیک نیز این را ثابت می کند .



البته امروزه نیز ثابت شده است که میمون نیز همچون انسان  توانایی شمارش و محاسبه را دارد .


دستها و پاهای میمون نیز بسیار شبیه به دستهای انسان است و برای شمارش اعداد دسیمال یعنی اعداد 0 تا 9 یا 1 تا 10 ؛ مناسب می باشد .




بنابراین نخستین و مبهم ترین بخش از تاریخ محاسبات را باید به دورانی بسیار قدیمی تر یعنی دوران خلقت میمون یعنی حدود هشتاد و هشت میلیون سال پیش  ، به عقب برد .



البته این عدد هشتاد و هشت میلیون سال  را از ویکی پدیا اقتباس کردم !




این پست جنجالی ، بعدا تکمیل خواهد شد .



ویکی پدیا معتقد است که انسان حدود هشتاد و هشت میلیون سال پیش از میمون مشتق شد و به تدریج و طبق نظریه داروین ، به شکل انسان امروزی درآمد .



انسان امروزی با میمون ، حدود 95 درصد اشتراک ژنتیکی دارد .


کمااینکه فیلم های مستند نیز ثابت کرده اند میمون همچون انسان توانایی محاسبه  و شمارش را دارد .



بنابراین قدمت نخستین بخش از تاریخ محاسبات ، حتی از عصر یخبندان یعنی حدود هشتصد هزار سال پیش نیز بیشتر است .



یعنی نخستین بخش از تاریخ محاسبات و شمارش ، به حدود هشتاد و هشت میلیون سال پیش و آفرینش میمون و انسان  ، برمی گردد .