vahidmy

وبلاگ شخصی وحید محمدی

vahidmy

وبلاگ شخصی وحید محمدی

وحیدمی

وبلاگ شخصی وحید محمدی . یک تایپیست که عاشق علم و تجربه است.


آدرس وبلاگ وحیدمی :

Home Page


https://vahidmy.blog.ir

+


Archive

آرشیو و بایگانی وبلاگ وحیدمی

https://vahidmy.blog.ir/archive

+


نقشه وبلاگ وحیدمی:

Sitemap

https://vahidmy.blog.ir/sitemap.xml

+

خوراکخوان وبلاگ وحیدمی

Feed

RSS

https://vahidmy.blog.ir/rss

+

آدرس مورد استفاده خزنده ها روباتها و موتورهای جستجوگر

Robot

https://vahidmy.blog.ir/robots.txt


+

مشخصات وبلاگ وحیدمی:


ساعات انتشار پست جدید وبلاگ :

بیست و چهار ساعته

وضعیت انتشار پست : نامنظم . در طول شبانه روز و در صورت صلاحدید ؛ پست جدید منتشر می کنم.


نام مدیر : وحید محمدی

گونه : وبلاگ شخصی با آدرس اختصاصی و محتوای عمومی

ژانر : تمام ژانرها

کاربرد : همه منظوره

هدف وبلاگ : به اشتراک گذاشتن دانش و تجربه با مردم و پرداخت زکات علم

مقصد مدیر وبلاگ : کسب رضای خداوند .

جنس وبلاگ : وبلاگ شخصی

تاریخ تاسیس : تیر 1398 خورشیدی



موضوعات وبلاگ : تمام علوم و فنون و مسائل مختلف در تمام زمینه


کپی برداری از مطالب وبلاگ وحیدمی به شرط لینک دادن به آدرس اصلی وبلاگ با دامنه vahidmy.blog.ir ، بلامانع و آزاد است . با خیال راحت ، کپی برداری نمایید . هیچگونه کپی رایت و انحصار برای وبلاگ وحیدمی ، وجود ندارد .

بروزرسانی:

وبلاگ وحیدمی منحصرا توسط سایت بلاگ دات آی آر به آدرس blog.ir میزبانی می شود . بنابراین بجز دامنه vahidmy.blog.ir سایر دامنه ها جعلی و فیک و خطرناک هستند .
برای مشاهده نکات جدید و ترفندهای امنیتی لطفا به آدرس زیر مراجعه فرمایید:

https://vahidmy.blog.ir/post/1



آدرس وبلاگهای تخصصی :

https://spasm.blog.ir

https://fasmy.blog.ir

https://binasm.blog.ir

طبقه بندی موضوعی
مطالب پربحث‌تر
  • ۰۱/۰۴/۱۱
    adc
نویسندگان
پیوندها

نکات مهم در مورد بانک و بورس و ارز دیجیتال

سه شنبه, ۱۷ فروردين ۱۴۰۰، ۰۵:۲۹ ب.ظ




به نام خدا


نکات مهم در مورد بانک و بورس و ارز دیجیتال:


سلام دوستان !

قصد داشتم چند تا دیگه از شاهکارهای نوابغ موسیقی جهان را اینجا آپلود کنم اما صلاح دیدم یکسری نکات ایمنی و ایده و پیشنهاد را در مورد بانک و بورس و ارز دیجیتال  به عرض تان برسانم تا  شما را از خطرات احتمالی در این سه حوزه اگاه نمایم . به نظر من  اقتصاد فعلا  در اولویت اول  زندگی  مردم است و  موسیقی  در اولویت دوم یا ...   به هر حال فعلا که 99 درصد مردم ایران  اعصاب شان بابت سقوط پی در پی شاخص کل بورس  و ضررهای فراوان  خرد و خاکشیر شده و بعضا به سمت ارزهای دیجیتال رفته اند لازم است که فعلا موسیقی را کنار بگذارم و به مقوله ی اقتصاد که مقوله ای حیاتی و مهم است بپردازم . موسیقی باشد برای یک وقت دیگه .

+


بانک:

لابد می دانید که بانکهای  دی و  پست بانک  بواسطه ی اینکه مشمول ماده ی 141 قانون تجارت شده اند تعلیق می باشند .و به احتمال زیاد در آینده  ورشکسته و یا منحل خواهند شد .  چوب خط این دو بانک پر شده و عملا هیچ مهلتی ندارند که از ضرر و ورشکستگی بیرون  آیند . لذا احتمال انحلال کامل بانک های  دی و  پست بانک ( و البته بانکهای سرمایه و ملل و آینده و خاورمیانه )   دور از ذهن نیست .  پس هرگز نباید در این دو بانک ( و سایر بانکهای مشابه که اسامی شان را در خط بالا می بینید )  سپرده گذاری یا سرمایه گذاری کنید . یعنی سعی کنید در اسرع وقت پولهایتان را از این دو بانک ( و اون چهار بانک بالایی )  بیرون کشیده و به بانکهای بزرگ و معتبر دولتی مثل بانک ملی ایران  یا بانک صادرات ایران  واریز کنید .


اگر سهامدار این دو بانک یعنی دی و پست بانک ( و اون چهار بانک بالایی )  هستید هرچه سریعتر سهامتان را بفروشید و از سهم خارج شوید و یک یا دو روز بعد  پول حاصله از فروش سهام بانکهای دی و پست بانک را به خرید صندوقهای با درامد ثابت قابل معامله خصوصا  یاقوت و کیان  اختصاص دهید . البته صندوق اعتماد  وابسته به تامین سرمایه لوتوس بانک پارسیان  نیز گزینه ی خوبی می باشد و سودده و بسیار فعال و می باشد و هر روز حجم فراوان می خورد و لذا شما ضرر نمی کنید . . توصیه می کنم این  صندوق را نیز بخرید .


تامین سرمایه ی لوتوس وابسته به بانک پارسیان ، چندین صندوق دارد که برخی از انها کاملا مستقل هستند و هرگز زیر نظر سازمان بورس نیستند و به بانک پارسیان تعلق دارند و  بانک پارسیان ضامن نقد شوندگی این صندوقها می باشد . در نتیجه این صندوقها کاملا  مستقل و ایمن و امن بوده و از  شر سیاستهای ظالمانه ی سازمان بورس در امان می باشند .


این صندوقها در واقع مستقیما از بانک پارسیان دستور می گیرند نه از یک سازمان قمارگونه و مکار  تحت عنوان سازمان بورس .


اما در میان این صندوقها ، صندوق با درامد ثابت با نام  اعتماد نیز وجود دارد که از جنس قابل معامله می باشد یعنی می توانید مستقیما سهام اش را از طریق سامانه ی کارگزاری تان بخرید .  البته  صندوقهای درون بورس معمولا ضامن نقد شوندگی ندارند  .  اعتماد نیز یک صندوق بورسی می باشد لذا  همانند کیان و یاقوت و دهها صندوق قابل معامله در بورس ، ضامن نقد شوندگی ندارد . این را خوب در نظر بگیرید و در موردش تحقیق کنید .


صندوق های کیان و اعتماد جزو معتبرترین و بهترین صندوق های بورسی  می باشند و در اکثر روزها سودده هستند و حجم معاملات بالایی دارند و سود و بازدهی ماهیانه و سالیانه ی خوبی دارند .

صندوق یاقوت نیز خوب است  و سودده می باشد .

صندوق آکورد نیز خوب است و سود ده می باشد . اما من هنوز نفهمیدم که این صندوق آکورد به کدام بانک یا کارگزاری یا سازمان وصل می باشد و هویت اش برایم معلوم نشده است . لذا هنوز سهام صندوق آکورد را نخریده ام . شخصا از خرید سهام های مبهم و مجهول الهویه خودداری می کنم .


صندوق تصمیم نیز خوب است و به شدت سودده و ارزشمند است  و  بازدهی سالیانه ی بالای 35 درصد دارد  اما دو مشکل اساسی دارد: 1- مشکل اول  اینکه این صندوق در سال 97 درخواست انحلال داده که متاسفانه سازمان بورس با درخواست انحلال صندوق تصمیم ،  موافقت کرده است . لذا هر لحظه امکان دارد منحل شود . بنابراین هرگز انرا نخریدم  و نمی خرم .  2- این صندوق هویت مشخصی ندارد و معلوم نیست به کدام بانک یا کارگزاری وابسته می باشد . لذا از این جهت نیز اصلا به این صندوق اعتماد ندارم .   من یکی جرات نکردم سهام صندوق تصمیم را بخرم  چون می ترسم منحل شود و تمام پول ام  به فنا برود . ضمنا مجهول الهویه است .



بنابراین صندوق تصمیم را به شما پیشنهاد نمی کنم . چون هر لحظه ممکن است منحل شود و شما متضرر شوید .  خرید سهام صندوق با درامد ثابت  تصمیم  با مسئولیت خودتان است و من هیچ مسئولیتی به گردن نمی گیرم . 


هشدار : از خرید سهام های مجهول الهویه و مبهم و گنگ جدا خودداری کنید .

+


توجه داشته باشید که اینها همگی صندوقهای با درآمد ثابت قابل معامله می باشند .

یعنی همانند بانک ، حرکتی آهسته و پیوسته و رو به بالا دارند و هر روز به شما سود اندکی در حد یک دهم درصد می دهند . البته سود این صندوقها صرفا بابت افزایش قیمت ناو می باشد و از نوع سود مرکب و روزشمار است . لذا این صندوقها که اینجا اسم شان را اوردم سود ماهیانه ندارند .


اگر به دنبال کسب سود ثابت ماهیانه هستید می توانید سهام صندوقهای امین یکم و کمند را بخرید !

ولی این دو صندوق بعد از واریز کردن سود ماهیانه به حساب بانکی معرفی شده درسامانه ی سجام ، به قیمت ابتدای ماه برمی گردند و اصطلاحا ریست می شوند لذا قیمت واحدهای این دو صندوق و سایر صندوقهای مشابه هرگز افزایش نمی یابد.

در نتیجه شما عملا مدت یک ماه  علاف و سرگردان هستید و باید همانند بانک منتظر بمانید تا یک سود اندک به شما داده شود و متاسفانه بر خلاف بانک ، در این دو صندوق  ، اصل سرمایه ی شما به روز اول برمی گردد یعنی اصل سرمایه تان کم می شود . این را خوب در نظر بگیرید .


خودم شخصا هیچ تمایلی به خرید واحدهای چنین صندوقهایی ندارم و ترجیح می دهم صندوقهایی بخرم که هر روز به قیمت شان افزوده شود و به من سود روزشمار مرکب بدهند و بعد از یکماه  ، سرمایه ام افزایش یابد . دقیقا شبیه به سیستم قدیمی بانکهای ایران  که ضمن افزایش میزان پول سپرده ، بصورت روزشمار سود مرکب می دادند . یادش به خیر . 

+

من کماکان توصیه می کنم فقط صندوقهایی را بخرید که به یک بانک یا کارگزاری معتبر وصل باشند و مورد حمایت قرار گرفته باشند و حقوقی تنبل نداشته باشند .


از خرید صندوق هایی که حقوقی ندارند مثل دارا یکم جدا خودداری کنید . زیرا این صندوق ها بهشت نوسانگیران می باشند و شما به شدت متضرر خواهید شد .


هشدار:

هر سهام یا هر صندوق را نخرید وگرنه بعدا پشیمان می شوید  .

+

+

+

متاسفانه سه بانک بزرگ صادرات - تجارت و ملت برخلاف افزایش سرمایه و مثبت شدن تراز مالی شان و خرید سهام چند پالایشگاه و چند شرکت بزرگ ، هنوز که هنوزه در حال سقوط هستند  و صف فروش شان هنوز قفل است .

+

ایده : فردا صبح راس ساعت  8 و 45 دقیقه خیلی سریع تمام سهامهای ضررده خصوصا سهامهای بانکی مثل وبصادر یا وبملت یا وتجارت را بفروشید .  زیرا من فکر نمی کنم این سه نماد معروف  حالا حالاها مثبت شوند و شما اگر دیر بجنبید تمام سرمایه تان را به باد فنا می دهید .


من خودم امروز صبح راس ساعت 8 و 45 دقیقه تمام سهام خودم از بانک صادرات ایران با نماد وبصادر را فروختم و تصمیم گرفتم که دو روز بعد  با پول حاصله از فروش نماد وبصادر ؛  صندوق با درآمد ثابت قابل معامله ،  بخرم . من صندوق اعتماد را زیر نظر گرفته ام و قصد دارم این صندوق را بخرم . شما نیز سعی کنید این  صندوق را بخرید چون این صندوق ، معتبر و البته  سودده می باشند . از خرید این  صندوق هرگز ضرر نمی کنید .

صندوق اعتماد به شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان بانک پارسیان وابسته می باشد لذا یک صندوق معتبر و قابل اطمینان است چون بطور غیرمستقیم توسط بانک پارسیان حمایت می شود .

+

من هر بانک یا هر صندوق را پیشنهاد نمی کنم و در این موارد به شدت وسواس دارم تا  دچار دردسر نشوم . 

 بانک پارسیان  از نظر من یک بانک معتبر و موثق و موفق می باشد و حتی از بانکهای بزرگ دولتی نیز در بسیاری  موارد  پیشروتر و موفقتر وبروزتر بوده است .


لذا بانک پارسیان را تایید می کنم و زیرمجموعه های مستقیم و غیرمستقیم اش از جمله  تامین سرمایه ی لوتوس پارسیان و صندوق اعتماد را نیز تایید می کنم و قبول دارم .

+

بهرحال برای هر نوع سرمایه گذاری باید به شدت وسواس و دقت داشته باشید تا سرتان  کلاه نرود و متضرر نشوید .

+

+

+

در بالا گفتم که برای خلاص شدن از شر سهام های قرمز و ضررده باید راس ساعت  8 و 45 دقیقه  صبح در یک اقدام سریع و فوری ، تمام سهام را به یکباره بفروشید و خودتان را خلاص کنید .


به محض اینکه به ساعت 9 صبح برسید حقوقی  صف فروش سنگین و فیک ایجاد می کند و شما دیگه نمی توانید سهام تان را بفروشید و بازهم متضرر می شوید . قبل از ساعت 9   صبح  اقدام به فروش کامل تمام سهامهای ضررده نمایید .


دو روز بعد از فروش تمام نمادهای قرمز و ضرر ده ، اقدام به خرید سهام صندوقهای با درآمد ثابت قابل معامله  که نامشان را در بالا بردم بنمایید و از هر صندوق فقط مبلغ  500 هزار تومان بخرید .


باید دو روز صبر کنید وگرنه  کارگزاری خطای کسری موجودی به شما نشان می دهد در حالیکه موجودی حساب تان کامل است . این خطا بخاطر سیستم کارگزاری می باشد . پس دو روز صبر کنید و بعد اقدام به خرید سهام صندوقهای با درآمد ثابت نمایید .

+


ایده:  فعلا از خرید صندوقهای سهامی که همپای شاخص کل بورس در حال سقوط هستند و ضررده می باشند خودداری کنید .  فقط صندوق با درامد ثابت بخرید .

+

اگر احتمالا  نمادهای بانکی خصوصا وبصادر یا وتجارت یا وبملت سبز شدند احتیاط کنید زیرا حقوقی این سه بانک بسیار خبیث و نامرد است و از شما نوسان می گیرد .


به محض سبز شدن  این سه نماد ، آنها را بفروشید وگرنه مجددا در صف فروش گیر می افتید . تعلل نکنید و سریع بفروشید .


نکته ی مهم :  ساعت 8 و 45 دقیقه صبح هر روز ، بهترین زمان برای خلاص شدن از شر سهام های ضررده می باشد .


این سه بانک  بزرگ و معتبر ( صادرات - تجارت - ملت ) متاسفانه و بدبختانه  بنا به دستور مقامات بالا  ( لعنت ا... علیهم اجمعین ) ، وظیفه دارند شما را متضرر نمایند تا شما از بازار بورس متنفر و بیزار و  فراری شوید .  اما هوشیار باشید و فریب این حرکت کثیف دولت ایران را نخورید ( سهام این سه بانک را بفروشید اما دو روز بعد،  سهام صندوقهای با درآمد ثابت قابل معامله را بخرید و به صورت غیرمستقیم به سرمایه گذاری در بورس ادامه دهید  تا چشم دولت کور شود و نقشه های شیطانی اش نقش بر آب شود ) .


متاسفانه بورس ایران مدت یکسال است که دستوری می باشد و باید به دستور بچه های بالا  ( مافیای اقتصاد ایران ) رفتار کند . شاخص کل بورس مدام با دستور مقامات بالا ، دستکاری می شود .

+

توصیه ی نهایی و قطعی من در مورد سرمایه گذاری اینست که یا تمام  پول تان را منحصرا در بانک  قرار دهید یا اینکه 99  درصد را در بانک و 1 درصد را در صندوقهای با درامد ثابت که به یک بانک یا کارگزاری معتبر وابسته هستند واریز کنید .

و البته اخرین توصیه نیز این است که هرگز سهام را مستقیما نخرید و بجای اینکار از صندوق استفاده نمایید .  دور سهام را کاملا خط بکشید و فقط به بانک و صندوق فکر کنید .


در پورتفوی حساب کارگزاری تان  بجز صندوق هیچ صنعت  دیگری نباید باشد وگرنه متضرر می شوید . از من گفتن بود . . خود دانید .  فقط صندوق بخرید . البته صندوقهای معتبر و موثق .

+

+

+

+

+

ارز دیجیتال ( رمز ارز )  :

خطرناکترین و وسوسه انگیزترین تجارت و بازار در دنیا ، بازار ارزهای دیجیتال  می باشد .

این ارزها به شدت سودده هستند و  بسیاری از متضررین بورس به سمت این ارزها رفته اند غافل از اینکه اینها  بازارهایی بی پدر و مادر و بی هویت و بی پشتوانه هستند و اگر ضرر کنید هیچکس به دادتان نمی رسد و البته این بازارهای ارز دیجیتال همیشه  لقمه ی چرب و نرمی برای هکرها می باشند .


بسیاری از  باج افزارهای خطرناک ضد ویندوزی مثل  واناکرای و پتیا ،   سهامداران ارزهای دیجیتال ( رمز ارز) را مورد حملات باج افزاری و فیشینگ ( فریب و کلاهبرداری )  و باج خواهی قرار داده اند  و از آنها باج گرفته اند . مراقب باشید .


ارزهای دیجیتال  به شدت ناامن می باشند و هکرها همیشه منتظر فرصتی هستند تا شما را به زانو درآورند و تمام دارایی تان را یکدفعه و ناگهانی از شما سرقت کنند .


ایده :  بهترین کار اینست که هرگز به سمت  ارزهای دیجیتال ( بیت کوین ، اتریوم ، دوج کوین و ... ) نروید . دنیای ارزهای دیجیتال (رمز ارزها ) بسیار بسیار خطرناک و مبهم و بی درو پیکر و هولناک  است .


به توئیتهای ایلان ماسک توجه و اعتنا نکنید . این  دیوانه  عملا با توئیت هایش میلیاردی سود می کند و سهامداران این ارزها را  به این طرف و ان طرف  هدایت می کند و عملا انها را گیج و هیجانی و  سردرگم می کند . از این  آدم مرموز  و حرفهایش دوری کنید .



+

هشدار  : برخی ارزهای دیجیتال صرفا کیف پول سخت افزاری دارند و هرگونه نرم افزار که مدعی است کیف پول این رمز ارزها  می باشد غیرقانونی و جعلی است و توسط هکرها ساخته شده است . هرگز این نرم افزارها را که مدعی هستند کیف پول نرم افزاری رمز ارزها می باشند دانلود و نصب نکنید .


توجه داشته باشید که  برخی ارزهای دیجیتال که امن تر هستند منحصرا کیف پول سخت افزاری دارند و هیچ نرم افزاری در هیچ  استور ندارند . اگر نرم افزاری در این مورد دیدید بدانید که جعلی و فیک و خطرناک است .


برای کسب اطلاعات دقیق و کامل در مورد ارزهای دیجیتال به سایت  ارز دیجیتال  مراجعه نمایید .  


به نکات ایمنی که در سایت ارز دیجیتال  آمده دقت کنید و بی گدار به آب نزنید .  ریسک  ارزهای دیجیتال هزاران مرتبه بیشتر و خطرناکتر از بورس است .


دنیای ارزهای دیجیتال بسیار پیچیده و مبهم و خطرناک است . مراقب باشید .  هکرها در این دنیای مرموز در کمین تان هستند .

+

+

من خودم شخصا هرگز ریسک نمی کنم و به سمت ارزهای دیجیتال نمی روم و  صرفا از طریق سپرده گذاری در بانک که سالمترین و رایج ترین و بی خطرترین شکل سرمایه گذاری است کسب درآمد می نمایم و البته در کنارش سعی می کنم چند صندوق با درآمد ثابت از جنس ETF (قابل معامله در بورس )  بخرم تا بعنوان سرمایه و سپرده ی کمکی  به مرور زمان موجب افزایش دارایی ام شود .

+

همین بورس با ریسکهای دستوری اش  برای هفت پشتم ام بس است .  لذا عقل حکم می کند که هرگز طمع نکنم و حرص نزنم و  به سمت ارزهای دیجیتال که بی پشتوانه و مبهم  و بسیار خطرناک می باشند نروم .

+

من  شخصا با همین سپرده ی بانکی و صندوقهای با درامد ثابت می توانم ثروتمند شوم و  عملا  از نوسانات دستوری یا غیر دستوری شاخص کل بورس  راحت می شوم و الان ذهن ام آزاد است و اعصاب ام راحت شده است .

+

ایده : تا جاییکه می توانید در بورس ، صرفا سهام صندوق ها را بخرید و از روش سرمایه گذاری غیرمستقیم و ایمن و کم ریسک یعنی خرید واحدهای صندوقهای قابل معامله  خصوصا صندوقهای با درآمد ثابت قابل معامله   استفاده کنید  تا از ضرر و زیان خارج شده و هر روز سود ثابت ولی مطمئن دریافت کنید و اعصاب تان راحت شود .  تا جاییکه می توانید از خرید مستقیم سهام  خودداری نمایید . چون به ریسک اش نمی ارزد .

+

توصیه ی همه ی فعالان بازار سرمایه به سهامداران این است که از خرید مستقیم سهام خودداری کرده و صرفا واحدهای صندوقهای قابل معامله در بورس را بخرند تا کمتر متضرر شوند .

این روش که بدان سرمایه گذاری غیرمستقیم می گویند هم کم ریسک است و هم اینکه شما را از نوسانات ذاتی بازار سرمایه در امان نگه می دارد و اعصاب و روان تان را نابود نمی کند و خیالتان بابت سرمایه تان راحت می شود . ضمنا صندوقها حجم مبنا ندارند ( حجم مبنا در تمام صندوقها برابر با  1 می باشد ) و درنتیجه شما خیلی سریع می توانید صندوق را بخرید و همان لحظه بفروشید زیرا به ندرت در صف گیر می کنید .

+

همچنین صندوقها هرگز متوقف یا تعلیق یا ممنوع المعامله نمی شوند زیرا ماهیتی مستقل از بورس دارند و صابون ناظر بورس به تن شان نمی خورد .

ضمنا معاملات صندوقها هرگز باطل نمی شود

همچنین صندوقها هرگز به بهانه های مختلف از جمله افشای الف و ب و ... متوقف نمی شوند  .

همه ی این مزایا که در تمام صندوقها دیده  می شود تنها یک دلیل دارد: مستقل بودن صندوقها از بورس و بازار سرمایه .


صندوقها ذاتا نهادهایی مستقل هستند که به ندرت حاضرند به بورس وارد شوند . لذا تمام این دنگ و فنگها و بلاهایی که بر سر سهام های عادی در بورس می آید هرگز به سر صندوقها نمی آید .


نکته ی مهم:

شما می توانید از صندوقهای خارج از بورس که بعضا ضامن نقد شوندگی نیز دارند و کاملا مستقل هستند و هیچ ارتباطی با سازمان بورس ندارند   استفاده کنید و بطور کامل و برای همیشه از شر بورس و سازمان بورس و ناظر بازار و قوانین احمقانه ی سازمان بورس  راحت شوید . این دسته از صندوقها تحت هیچ شرایطی به باتلاق بورس وارد نمی شوند و استقلال خودشان را حفظ می کنند و هرگز از سازمان بورس دستور نمی گیرند و نهادهایی کاملا مستقل و خودمختار می باشند و معمولا توسط بانک ها  تضمین و حمایت می شوند  و بانکها ضامن سرمایه و سود شما در این صندوقها می باشند .


در این مورد می توانید به بانک ها مراجعه کرده و از انها بخواهید که لیست صندوقهای مورد حمایت شان را که ضامن نقد شوندگی دارند و از سازمان بورس جدا می باشند را در اختیارتان قرار دهند .  این دسته از صندوقها بهترین نوع صندوق هستند  و عملا از حمایت کامل بانک ها برخوردار می باشند .

+



در مجموع پیشنهاد می کنم از باتلاق بورس و بازار سرمایه بیرون بیایید و در بانک و صندوقهای تابعه ی بانک سرمایه گذاری کنید و از شر بورس و سیاستها و قوانین ظالمانه اش راحت شوید .


بورس و در یک کلام بازار سرمایه  یک قمارخانه  و یک باتلاق مرگبار و فریبنده می باشد .

+

سهام ها را بفروشید و فقط صندوق بخرید و خودتان را نجات دهید .

+

من الان خودم از خیر سهام های ارزشمندی همچون وبصادر  گذشتم و تصمیم گرفتم که در پورتفو  منحصرا صندوق با درامد ثابت قابل معامله  را قرار بدهم و هرگز به سمت سهام نروم . من دیگه به سهام فکر نمی کنم و فقط به صندوق با درامد ثابت قابل معامله،  فکر می کنم .

+

من الان با این استراتژی جدید ( خرید انحصاری صندوقهای با درامد ثابت قابل معامله و پرهیز از خرید سهام ) برای همیشه از ضرر و زیان بیرون آمدم و اعصابم راحت است و دیگه نگران نوسانات همیشگی بازار سرمایه نخواهم بود .

+

از این به بعد بورس چه سبز باشد و چه قرمز به حال من دیگه فرقی نمی کند چون من فقط صندوق با درآمد ثابت قابل معامله   خریده ام و در پورتفوی من فقط صندوق با درامد ثابت وجود دارد  و خیالم راحت است  و لذا هیچ کاری به بورس و شاخص کل بورس و سهامهای بازار بورس و ریزش یا صعود بورس ندارم . الان اعصاب ام راحت و آسوده هست و با خیال راحت در بورس به روش غیرمستقیم سرمایه گذاری می کنم و از سود ثابت این صندوقها بهره مند می شوم .

+

فراموش نکنید که سپرده گذاری در بانک ، بهترین و سالم ترین و بی خطرترین شکل سرمایه گذاری است . پس طمع نکنید و حرص نزنید و قانع باشید  و گول چرندیات و تبلیغات فریبنده ی سایتهای بورسی و ارز دیجیتال که علیه بانک حرف می زنند و بانک را تحقیر می کنند و مدام از بی ارزش شدن پول ملی در بانک حرف می زنند  را نخورید و کماکان سعی کنید 99 درصد پولتان را به سپرده گذاری در بانک  اختصاص داده و 1 درصد باقیمانده را به خرید واحدهای صندوق اختصاص دهید .

+

این سایتها که مدام از بورس یا ارز دیجیتال تعریف و تمجید کرده و بانک را مسخره می کنند توسط یک مشت زامبی و مکار و کلاهبردار و شیاد و  دروغگو اداره می شوند . گول چرندیات این سایتها را که اکثرا نماینده ی سازمان بورس یا کارگزاریها هستند و اتفاقا همیشه  از یک کارگزاری خاص تبلیغ می کنند  را نخورید و تمام پولتان یا لااقل 99 درصد پولتان را همیشه در بانک ، سپرده گذاری نمایید .

+

+

امیدوارم توانسته باشم خدمتی هرچند کوچک برای نجات هموطنان از باتلاق بورس ارائه کرده باشم .  بیایید با بانک آشتی کنیم و قانع باشیم تا آرامش را تجربه کنیم .

+

+

+


برای کسب خبرهای جالب که شاید برایتان مفید باشد   توصیه می کنم به سایت زومیت مراجعه نمایید . در سایت  زومیت  هر روز با خبرهای جالب و مفید روبرو می شوید .

+

+

+

وحید محمدی - وبلاگ وحیدمی


https://vahidmy.blog.ir