مصاحبه وبلاگ وحیدمی با خودش
به نام خدا
مصاحبه وبلاگ وحیدمی با خودش !!!
این مصاحبه ی توهمی را عمدا می نویسم تا شما مخاطبین محترم به جواب سوالهایتان برسید و به این وبلاگ امیدوار باشید و دقیقا شخصیت و رفتار مرا بشناسید و به پیگیری مطالب بعدی این وبلاگ خوشبین و امیدوار باشید و بتوانید از این وبلاگ ، بهره مند شوید .
خودم از خودم یکسری سوال می پرسم و خودم به خودم جواب می دهم تا شما مخاطب محترم تکلیف ات نسبت به این وبلاگ ، مشخص شود و بهتر بتوانی در مورد این وبلاگ قضاوت نمایید !
شاید این سوال و جواب بتواند بسیاری از سوالاتی که در ذهن شما مخاطبین محترم ، رسوب کرده است را پاسخ دهد و شما را از بلاتکلیفی و سرگردانی نجات دهد .
دقت کنید : ممکن است این سوالات و جوابها همان چیزهایی باشد که در ذهن شما وجود دارد . پس لطفا این پست را جدی بگیرید و به تمام سوالات و جوابها نگاه کرده و فکر کنید .
شاید سوالی که در ذهن تان هست در همین پست پاسخ داده شود .
شروع مصاحبه وبلاگ وحیدمی با خودش !!!
سوال: خودتان را برای مخاطبین ، معرفی کنید :
جواب : من وحید محمدی ، تایپیست ، محقق ، متفکر ، ایده پرداز ، مترجم متون انگلیسی ، پژوهشگر علوم ریاضی و انسانی و تجربی و هنر ، پژوهشگر زبانهای خارجی ، محقق و پژوهشگر زبانهای برنامه نویسی ، علاقه مند به کامپیوتر و فناوری اطلاعات و روانشناسی و زبان شناسی و نجوم و علوم ماورای طبیعه و .... می باشم .
من اهل مطالعه و تحقیق و تجربه و آزمایش هستم .
من به دنبال کشف راههایی برای ساده کردن سیستم ها هستم . دوست دارم چیزهای پیچیده را ساده و قابل لمس نمایم .
سوال : چرا به همه چیز و همه کس گیر می دهید و مدام علیه همه چیز و همه کس با بیانی تند و آتشین مطلب می نویسی ؟؟؟
جواب: چون من دنیا را از زاویه ای متفاوت می بینم و متاسفانه ناهنجاریهای فراوانی را در دنیا و مردم دنیا می بینم و افسوس می خورم . من دغدغه های فراوان دارم و دوست دارم دنیا را بهتر و زیباتر کنم . لذا از این ناهنجاریها ناراحت می شوم و زبان به اعتراض و انتقاد می گشایم و ایده و راه حل می دهم تا شاید اوضاع دنیا بهتر شود .
سوال : دید شما نسبت به دنیا چگونه است ؟
جواب : من یک انسان کل گرا و ایده آلیست هستم . یعنی اهل ایده پردازی و تئوری پردازی می باشم . من دوست دارم برای رفع مشکلات ، یکسری ایده و عقیده و راهکار به مردم بدهم . من از مشاوره دادن به جامعه و مردم لذت می برم . دوست دارم یک مشاور کلی و بزرگ باشم که به کل جامعه مشاوره می دهد .
من زیاد به جزئیات دقت نمی کنم زیرا از جزئیات دشوار و پیچیده متنفر هستم . من دیدگاهی کل گرا و شهودی دارم و از حل کردن معما و تست هوش و ریزبین شدن بیزارم .
من معتقدم به جای حل کردن تست هوش و شرکت در آزمون تیزهوشان و آزمون تست شخصیت شناسی و تست سن عقلی و سایر کارهای مهمل و بی فایده که بدجوری ذهن آدم را در جزئیات بی ارزش درگیر و خسته و ناتوان می کند بهتر است که به کلیات کیهان و دنیا و جامعه بپردازیم و خودخواه نباشیم و دیدمان از یک دید جز گرا که به ما توهم نبوغ و هوش سرشار می دهد به یک دید ساده ولی کلی و عمومی که بتواند به جامعه خدمت کند تغییر دهیم .
سوال: شما از حل کردن پازل و تست هوش و تست شخصیت شناسی و تست سن عقلی و موارد مشابه بیزار هستید ؟؟
جواب : بله . بیزار هستم . تست هوش را فقط و فقط یکبار باید حل کنید . اولین جواب ، درست ترین جواب است . اگر جوابها را پیدا کردیم دیگه نباید به سمت تست هوش برویم مگه اینکه تست هوش از نوع پویا و غیرقابل پیش بینی باشد و سوالات جدیدی عرضه کند .
بهرحال حل کردن تست هوش یا پازل یا بازیهای فکری و پرداختن به سایر نکات ریز جزئی و دشوار که به مغز و اعصاب ، فشار و صدمه وارد می کند از نظر من کاری بیهوده و حتی خطرناک است . حتی می تواند باعث سکته ی مغزی شود .
ترجیح می دهم بجای حل معما و تست هوش و پازل و بازی فکری ، یک راهکار برای رفع مشکلات مردم ارائه دهم و جزئیات بی ارزش را از ذهن ام دور بریزم .
سوال : ولی پرداختن و دقت کردن به جزئیات ، نشانه ی هوش بالا می باشد .
جواب: نکته دقیقا همینجاست . نکته ی انحرافی . طراحان تست هوش و تست سن عقلی و سایر تستهای مشابه عملا ما را به بازی می گیرند و به تمسخر گرفته و شخصیت ما را لکه دار می کنند .
بهره ی هوشی هر انسانی از دوران جنینی مشخص شده است و قابل افزایش نیست . که به آن اصطلاحا هوش عمومی یا هوش سیال یا هوش مایع گفته می شود . بنابراین ، آی کیو یا هوش قابل افزایش نیست مگر هوش متبلور که البته افزایش هوش متبلور نیز کار چندان ساده ای نیست و مشکلات خاص خودش را دارد .
هوش متبلور بعد از تولد ایجاد می شود و با آموزش و انجام کارهای خاص ، کمی تا چند واحد قابل افزایش است . فقط تا چند واحد نه بیشتر .
ضمن اینکه پرداختن به جزئیات خصوصا در تست هوش ریون و سایر تستهای هوش فضایی ، ضمن آسیب رساندن به چشم موجب آسیب به مغز و اعصاب نیز می شوند و خطرناک هستند .
چه دلیل دارد که برای اینکه ثابت کنیم باهوش هستیم ، به جزئیات دقت کنیم ؟؟
ما انواع هوش داریم که بهترین نوع هوش ، هوش وجودی است که همان هوش کل گرا و ایده آالیست و شهودی است که به جزئیات بچه گانه ی تستهای هوش یا تصاویر ، دقت نمی کند بلکه به مسائل کلان دنیا و جامعه می پردازد و یک هوش دغدغه مند و کاربردی و مفید است و هیج فشاری به مغز و اعصاب وارد نمی کند .
من شخصا طرفدار هوش کلان و عمومی و کل گرا هستم و از هوش جزئی نگر که به جزئیات تصاویر یا اشکال تاکید دارد نفرت دارم .
هوش کل گرا از هوش جزئی نگر بسیار مهمتر و ارزشمندتر و کاربردی تر است .
انسان باهوش و زیرک لزوما جزء گرا نیست و می تواند کل گرا باشد .
مثل آلبرت اینشتین که هوش کل گرا و کیهانی و جهان شمولی و شهودی داشت .
بنابراین هوش لزوما به معنای دقت در جزئیات نیست بلکه به معنای تفکر کل گرا نیز می باشد .
دقت در جزئیات بجز اتلاف وقت و انرژی و خسته کردن چشم و مغز و ایجاد سرخوردگی و شکست ، هیچ نتیجه ی دیگری ندارد .
شخصا از هوش جزء گرا متنفرم و ترجیح می دهم منحصرا از هوش جهانی و کل گرا استفاده نمایم .
هوشمند و نابغه ی واقعی کسی است که کلیت جهان هستی را در نظر بگیرید و مشکلات مردم را حل کند و سیستمهای پیچیده را ساده و قابل درک نماید نه اینکه در جزئیات احمقانه غرق شود .
ثانیا وقتیکه بفهمیم بهره ی هوشی مان چقدر است یا سرخورده و افسرده می شویم یا مغرور و خودشیفته و خود بزرگ بین و در هردو حالت به یک موجود خودخواه تبدیل می شویم که از جامعه غافل است و فقط به فکر خودش می باشد .
لذا من معتقدم اصلا به سمت تست هوش و تست سن عقلی و سایر چرندیات نباید برویم .
دید جزئی نگر یک دید مخرب و اتلاف کننده ی وقت و انرژی است . دیدمان باید کلی نگر باشد .
سایتهایی که تست هوش یا تست سن عقلی یا تست نوع هوش یا معما یا تست شخصیت شناسی را ارائه می دهند عملا ما را به بازی می گیرند و در دل خودشان به ریش ما می خندند و توهم دارند و خیال می کنند از همه بیشتر می فهمند که البته اینطور نیست زیرا همه چیز را فقط همه دان می داند و همه دان را هنوز خدا نیافریده است .
بنابراین روانشناسان و طراحان سایتهای روانشناسی خیلی به خودشان اطمینان دارند و حاضر نیستند اشتباهات خودشان را قبول کنند و عملا موجوداتی متوهم و خود بزرگ بین و انتقاد ناپذیر می باشند و مردم را مضحکه ی خودشان کرده اند.
از هرچی تست هوش و بازی فکری و پازل و تست شخصیت شناسی و ... هست بیزار و متنفر شده ام زیرا حس می کنم که تمام اینها ابزارهایی هستند که توسط غربی ها خصوصا انگلیسی ها و به منظور تبعیض نژادی و تحقیر ملت ها طراحی شده اند .
هوش یک مفهوم انتزاعی و مجرد و غیرقابل درک است و چیزی که غیرقابل درک است قابل اندازه گیری نیست. بنابراین تست هوش فقط یک ابزار فریبنده است و هوش یا آی کیو نیز عملا یک دروغ بزرگ است که توانسته مردم دنیا را به یک رقابت احمقانه وارد نماید .
طراحی تست هوش از نقشه های پلید انگلیس و امریکا می باشد . ما چیزی به نام آی کیو و بهره ی هوشی نداریم . چون هوش یک پدیده ی ذهنی و غیرقابل اندازه گیری می باشد و تمام این اعداد و ارقام نیز یک مشت خزعبلات هستند و نباید اینها را جدی گرفت .
آدم عاقل نباید از خودش تست هوش یا تست سن عقلی بگیرد . اگر اینکار را انجام دهد یعنی عقل اش پاره سنگ برداشته و نیاز به مداوا دارد .
تست هوش یا تست سن عقلی یا تست شخصیت شناسی یکسری مهملات و خزعبلات می باشند و غربی ها خصوصا انگلیس و آمریکا با طراحی این سرگرمیهای احمقانه ی دنیوی مردم دنیا را به جان هم انداخته و تحقیر کرده اند .
سوال : الان شما خودتان فکر می کنید که بهره ی هوشی تان چند است ؟؟
جواب : از خودم بارها تست هوش گرفتم . بهره ی هوشی ام همیشه بین 71 تا 80 بوده است . یعنی در مرز عقب ماندگی ذهنی !!!!
این در حالیست که من مبلغ زبان برنامه نویسی اسمبلی هستم یعنی زبانی را تبلیغ می کنم که به ترم هشتم مقطع کارشناسی رشته ی مهندسی کامپیوتر مربوط می شود .
یعنی زبانی که حتی مهندسین کامپیوتر از او فراری می باشند بس که دشوار و مبهم و پیچیده است .
آیا انسانی همچون من که حتی فرق بین اسمبلرهای خوب و بد را می داند و به مردم می گوید که به کدام کامپایلر زبان اسمبلی روی بیاورید و از کدامیک دوری کنید یک عقب مانده ی ذهنی است و بهره ی هوشی اش 71 می باشد ؟؟؟؟!!!
خودتان قضاوت کنید .
اینجاست که می گویم این اعداد که نتیجه ی تست هوش می باشند یک مشت چرندیات می باشند .
من شخصا تست هوش را یک بازی فکری می دانم و نه بیشتر . یک بازی فکری و سرگرم کننده که اصلا و ابدا نمی تواند هوش انسان را اندازه بگیرد زیرا هوش همانطور که گفتم یک پدیده و مفهوم انتزاعی و ذهنی و شهودی می باشد و قابل اندازه گیری نیست .
بنابراین تست هوش نیز فقط یک بازی احمقانه است و عملا با عقل و منطق جور در نمی آید .
هوش یک پدیده ی معنوی است و پدیده های معنوی و مجرد همانند هوش یا عقل یا حافظه یا شخصیت هرگز با ابزارهای مادی قابل اندازه گیری نیستند . زیرا ماهیتی شهودی و کل گرا و معنوی دارند .
بنابراین تست هوش عملا یک بازی جفنگ است و نباید انرا جدی بگیریم .
سوال : بنابراین شما از اساس، با تست هوش و تست سن عقلی و تست شخصیت شناسی و سایر تستهای مشابه که در سایتها یا نرم افزارها ارائه می شود مخالف هستید ؟؟
جواب : بله مخالف هستم . اصولا تست هوش یا تست سن عقلی یا تست شخصیت شناسی نوعی توهین به شعور و شخصیت انسان محسوب می شود .
اگر در اینترنت سرچ کنید می توانید با مقالاتی که علیه تست هوش و تست شخصیت شناسی و ... نوشته شده است و این چیزها را نقشه ی استعمار پیر انگلیس می داند ، مواجه شوید . بروید این مقالات را پیدا کرده و بخوانید تا بفهمید که این انگلستان مکار و حیله گر چطوری با طراحی تست هوش به شعور تمام مردم دنیا توهین کرده است .
همین تست هوش ریون توسط یک روانشناس انگلیسی طراحی شده است . حالا شما تا اخر داستان را خودتان بخوانید تا بفهمید که پشت پرده ی تست هوش چه نقشه ی کثیفی طراحی شده است .
تست هوش ابزاری قدرتمند و مخرب در دست انگلستان و آمریکا می باشد تا بتوانند کشورهای جهان سوم را تحقیر و ذلیل کرده و به بردگی بکشانند .
هوش یک پدیده ی ذهنی است و معنوی می باشد و چیزهای معنوی قابل اندازه گیری نیستند . لطفا این را خوب درک کنید و در مورد ش فکر نمایید .
اصلا همین فکر کردن آیا قابل اندازه گیری است ؟؟؟؟!!!
هروقت توانستید میزان تفکر یک انسان را با ابزارهای مادی و ارقام و اعداد اندازه بگیرید شاید بتوانید میزان هوش او را نیز اندازه بگیرید !!!!
تست هوش از اساس ، یک جوک خنده دار است . مثل اینکه بخواهیم میزان شادی یا غم انسان را اندازه بگیریم !!!!
هوش ، بخشی از روح انسان است و هیج ربطی به مغز و سیستم عصبی ندارد و بنابراین قابل اندازه گیری نیست .
سایر آزمونهای احمقانه مثل آزمون تعیین میزان عمر انسان نیز از همین دست خزعبلات می باشند که نباید جدی گرفته شوند .
در سایتهای روانشناسی از این دست تست های احمقانه زیاد دیده می شود . اصلا جدی نگیرید .
سوال: چرا در نوشتار وبلاگ وحیدمی اینهمه تناقض دیده می شود ؟؟؟ شما در پست قبلی از هوش و تست هوش و تست سن عقلی تعریف و تمجید کردید و حتی مخالفین با دین و مذهب را باهوش و نابغه خواندید و الان دارید هوش را از اساس می کوبید !!
دلیل این تناقض آشکار در چیست ؟؟ آیا در شکست در آزمون تست هوش یا تست سن عقلی و ... می باشد و از دست روانشناسان کینه به دل گرفته اید ؟؟؟
جواب : من هرگز از هوش تعریف نکردم . من فقط گفتم که برخی آدمهای نابغه به دلیل اینکه جمود فکری ندارند با دین و مذهب مخالفت می کنند .
آخر مطلب نیز به شوخی گفتم که من اصلا باهوش نیستم و فقط ادای آدم های باهوش را در می اورم و عقل ام پاره سنگ برداشته و گرنه یک عقب مانده ی ذهنی هستم !!!
خب ، همیشه در کلام وبلاگ وحیدمی شاهد تناقض گویی و شوخی و جدی هستید و این طبیعت این وبلاگ است . شما نباید این رفتارهای متناقض را جدی بگیرید .
در مجموع ، من از حل کردن این به اصطلاح تست های هوش خوشم نمی آید زیرا باعث ایجاد استرس می شوند و عملا نوعی توهین به شعور انسان می باشند .
ضمنا باعث نابودی اعتماد به نفس می گردند و این خیلی خطرناک است .
زیرا شخص را افسرده و غمگین می نمایند و ممکن است که شخص بعد از دیدن نمره ی ضریب هوشی اش از شدت غصه دست به کارهای خطرناک مثل خودکشی بزند .
نه . از روانشناسان کینه به دل نگرفته ام . زیرا با هیچکدامشان جر و بحث نکرده ام تا کدورت و کینه ای ایجاد شده باشد .
دلیل اینکه تست هوش را می کوبم اینست که این تست ها عملا یک اسباب بازی فکری هستند و هرگز میزان هوش انسان را نمی توانند تعیین کنند زیرا هوش یک پدیده ی معنوی است و قابل اندازه گیری نمی باشد .
شخصا علاقه ای به حل بازیهای فکری و پازل و تست هوش ندارم و مغزم را بابت این جزئیات احمقانه و دشوار ، خسته و فرسوده نمی کنم و وقت ام را هدر نمی دهم .
من دارای تفکر شهودی و کل گرا هستم و کل عالم هستی و کیهان و دنیا و آخرت و برزخ را می بینم و در نظر می گیرم . من اصلا از این بازیهای کودکانه و فریبنده یعنی تست هوش و تست شخصیت شناسی و تست سن عقلی خوشم نمی آید . اینها ابزارهایی برای فریب انسانها می باشند .
تست هوش فقط برای تبعیض نژادی و تحقیر و استثمار ملتهای جهان سوم ، طراحی شده است . بنابراین از تست هوش باید فاصله گرفت .
تست هوش توسط انگلستان و بهتر است بگویم روباه پیر ، طراحی شده است . این را هرگز فراموش نکنید .
سوال :
شما دقیقا کدام تیپ شخصیتی را دارید ؟؟
جواب : من همیشه یک انسان درونگرا بوده ام و بنابراین تمامی تیپهای شخصیتی که با حرف I شروع می شوند را در خودم دارم مثل :
ISTP
INTP
INFP
ISTJ
INTJ
ISFP
ISFJ
من فردی درونگرا و منزوی هستم و اخلاق و رفتارم با تمامی این تیپهای شخصیتی بالا ، همخوانی دارد . من یک مولتی تیپ هستم بنابراین آزمونهای تست شخصیتی مثل آزمون MBTI و سایر آزمونهای شخصیت شناسی را اصلا قبول ندارم و رد می کنم .
این آزمونها نیز عملا گمراه کننده هستند و نمی توانند شخصیت واقعی انسان را تشریح و بازگو نمایند .
آزمون تست شخصیت شناسی MBTI یک آزمون ناقص و گنگ و مبهم است و عملا کارایی لازم را ندارد .
سایر آزمونهای تست شخصیت نیز به همین منوال هستند . همگی گنگ و مبهم می باشند .
زیرا شخصیت نیز همانند هوش ، یک پدیده ی ذهنی و معنوی است و قابل اندازه گیری نمی باشد . اگر کمی عقل در انسان باشد می فهمد که تمام اینها را ساخته اند تا برای خودشان دکان و دستگاهی جور کنند و جیب ملت را خالی نمایند و تز روشنفکری بدهند و مردم را تحقیر نمایند .
شخصیت را نمی توان اندازه گیری و تعیین کرد زیرا یک امر معنوی است . امور معنوی همچون شخصیت یا هوش یا میزان عمر یا ... قابل اندازه گیری نیستند و نباید به این آزمونها و تستهای احمقانه اهمیت داد .
سوال: شما با مقوله ی کمالگرایی و کمال طلبی موافق هستید و تفاوت این دو را در چه می بینید ؟؟؟
جواب: کمالگرایی یک غریزه است که خداوند به انسان داده است و اصلا و ابدا بد نیست و برخلاف ادعای روانشناسان ، کمال طلبی و کمال گرایی یا کامل گرایی اصلا مانع رشد و پیشرفت نمی شود .
در ضمن ، هیچ تفاوتی بین کمال طلبی و کمال گرایی و کامل گرایی وجود ندارد و هر سه یک چیز هستند .
در یک کلام ، علم روانشناسی را باید بدهید دم کوزه آب اش را بخورید !!!
اصولا علم روانشناسی را نمی توان یک علم استاندارد دانست . روانشناسی را دشمنان دین و مذهب و روح ، ساختند و بر دنیا تحمیل کردند . افرادی مثل فروید که خداناباور و کافر و ضد دین بود روانشناسی را بر مردم دنیا تحمیل کردند .
یا مثلا برتراند راسل که روانشناس بود نیز به شدت هوسباز و شهوتران و ضد خدا و دین بود و دین را به تمسخر می گرفت و وجود خدا را منکر شده بود .
چنین موجودات منحوس و خبیث ، علم روانشناسی را بر مردم دنیا تحمیل کردند .
ما چیزی به نام روانشناسی نداریم . این موجودات خبیث یعنی غربی ها که به روح اعتقاد ندارند از واژه ی روان استفاده کردند چون خودشان نیز می دانستند که روح قابل سنجش و اندازه گیری نیست .
روانشناسی از نظر من ، یک علم مضحک و پوشالی است و عملا روح و روان انسان را به چیزهای مضحک و مزخرف آلوده می کند و نوعی اتلاف وقت و توهین به بشریت است .
سوال : یعنی بیماریهای روانی مثل اسکیزوفرنی یا فوبیا یا پانیک یا مانیا را قبول ندارید ؟؟
جواب : همه ی اینها مشکلات روحی هستند و به روح مربوط می شوند (نه به روان ) که قابل درمان هستند البته با طب سنتی و اسلامی نه با طب مدرن غربی . بله اعتقاد دارم اما زیاد جدی نمی گیرم .
نباید به مردم برچسب بیمار روانی بزنیم . این نوعی توهین و اهانت محسوب می شود.
سوال: خب می رسیم به موضوع اصلی وبلاگ وحیدمی : برنامه نویسی با هگز ادیتور یا برنامه نویسی بدون باگ !!
در این مورد چه چیزی دارید که به مخاطبین بگویید ؟؟؟
جواب: بارها گفته ام و باز هم می گویم : به خدا قسم تنها دلیل که وبلاگنویس شدم احیای زبانهای برنامه نویسی سطح پایین ( ماشین و اسمبلی ) بود و هیچ دلیل دیگری نداشتم .
لذا هروقت فرصت کنم و از شر وبلاگ وحیدمی خلاص شوم بطور جدی به مقوله ی احیای زبانهای ماشین و اسمبلی و روش برنامه نویسی با هگز ادیتور یا همان برنامه نویسی بدون باگ ، می پردازم .
فعلا وقت کافی برای اینکار ندارم . باید مدتی صبر کنید . شاید چند ماه یا حتی چند سال !!
بهرحال فعلا هیچ قولی نمی توانم بدهم . زیرا هنوز آمادگی لازم برای تدریس روش برنامه نویسی با هگز ادیتور ، را ندارم . فعلا سرم خیلی شلوغ است و گرفتار هستم .
هروقت سرم خلوت شد به وعده ی خودم عمل کرده و روش برنامه نویسی با هگز ادیتور را به ملت یاد می دهم . انشاء ا...
سوال: به نظر شما مهمترین خواسته ی مخاطبین از شما و وبلاگهایتان چیست ؟؟؟
جواب : کاملا مشخص است . مهمترین درخواست و خواسته ی کاربران و مخاطبین از وبلاگ وحیدمی ، آموزش برنامه نویسی با زبانهای ماشین و اسمبلی می باشد
این چیزی است که بارها شاهدش بودم . اکثر بازدید کنندگان اصلا کاری به وبلاگ وحیدمی ندارند و منحصرا به دنبال یادگیری زبانهای ماشین و اسمبلی هستند .
بارها در وبلاگ وحیدمو و سایر وبلاگهای بلاگ اسکایی ام از من در مورد زبان اسمبلی سوال کرده اند که متاسفانه هنوز نتوانسته ام به این سوالات پاسخ دهم .
ولی شاید در آینده بتوانم به تمامی سوالات مربوط به زبانهای ماشین و اسمبلی پاسخ بدهم و کاربران را از سرگردانی و بلاتکلیفی نجات دهم .
سوال: شما انسانی رئالیست هستید یا ایده آلیست ؟؟؟
جواب : هردو !! من هم رئالیست هستم و هم ایده آلیست . هم واقع گرا هستم و هم آرمانگرا
گفتم که من مولتی تیپ و چند شخصیتی هستم و عملا تنها تفاوت من با سایر مردم در اینست که من درونگرا هستم و مابقی مردم ، برونگرا .
سوال: یک انسان درونگرا چطوری می تواند با مردم ارتباط برقرار کند و به آنها چیزی آموزش دهد یا به سوالاتشان جواب دهد ؟؟؟
جواب : از طریق وبلاگنویسی .
بله یک درونگرا به راحتی با کمک وبلاگ می تواند با مردم در ارتباط باشد .
البته من برای وبلاگنویسی ، سبک منحصر به خودم را دارم و هرگز مستقیما به سوالات جواب نمی دهم . بلکه در قالب یک پست و به صورت سوال و جواب ، سعی می کنم به سوالاتی که در ذهن مخاطب می باشد بصورت غیرمستقیم ، جواب داده باشم .
سوال آخر : چرا مدام از بلاگ بیان قهر می کنید و به بلاگ اسکای می روید و مجددا برمی گردید ؟؟؟
جواب : بخاطر مشکلات امنیتی و حفره هایی که هکرها در ساختار بلاگ بیان ایجاد کرده اند و به خاطر مشکلات فنی و پولی و پول پرست بودن آقایون مدیران شرکت بیان و به خاطر وجود هکرهایی که در قالب بلاگر در بلاگ بیان مشغول به خرابکاری و حمله به وبلاگ وحیدمی هستند !
بله اینها باعث می شود که موقتا به بلاگ اسکای مهاجرت نمایم و بعد که دیدم اوضاع بهتر شد مجددا به بلاگ برمی گردم .
در هرحال اگر خدا بخواهد تا چند ماه آینده به ماموریت اصلی ام یعنی تدریس زبانهای ماشین و اسمبلی ادامه می دهم و از انتشار هر محتوایی غیر از این ، خودداری می نمایم .
چه در بلاگ بیان باشم و چه در بلاگ اسکای باشم سعی می کنم بجز تدریس زبانهای برنامه نویسی سطح پایین ( ماشین و اسمبلی ) هیچ کار دیگری انجام ندهم .
سیاست وبلاگ وحیدمی در اینست که دیگه به پرو پای هیچکس و هیچ چیز نپیچد و علیه هیچ کس و هیچ چیز مطلبی ننویسد . به حد کافی علیه همه چیز و همه کس مطلب نوشته ام .
الان وقت آموزش است . به امید خدا از پست بعدی حالا چه در بلاگ بیان چه در بلاگ اسکای یا هر جای دیگری ، اقدام به آموزش زبانهای ماشین و اسمبلی خواهم نمود .
بعد از اتمام دوره ی آموزش زبانهای سطح پایین ، ماموریت اینجانب به پایان می رسد و با دنیای وبلاگنویسی خداحافظی خواهم کرد .
وبلاگ وحیدمی و سایر وبلاگهای اینجانب ، از این به بعد فقط در مورد زبانهای سطح پایین ، مطلب می نویسد و از نوشتن هر مطلب دیگری در هر موضوع دیگری ، اکیدا خودداری می نماید .
من وحید محمدی بعنوان بلاگر سیار ، در هر سیستم وبلاگدهی که حضور داشته باشم به ماموریت اصلی ام یعنی احیای زبانهای برنامه نویسی ماشین و اسمبلی ادامه می دهم .
من خودم را جای دیگران قرار می دهم و سعی می کنم احساسات و توقعات مردم را درک کنم و با مردم همدردی نمایم .
بهرحال مردم منتظر هستند و من نباید بیش از این وقت را هدر دهم و نباید مردم را معطل کنم .
چه در بلاگ بیان باشم و چه در هر سیستم دیگری که باشد فرقی نمی کند زیرا به احیای زبان اسمبلی خواهم پرداخت . انشا ء ا...
وحید محمدی . بلاگر سیار .
https://vahidmy.blog.ir/sitemap.xml
- ۰۰/۱۰/۱۹