vahidmy

وبلاگ شخصی وحید محمدی

vahidmy

وبلاگ شخصی وحید محمدی

وحیدمی

وبلاگ شخصی وحید محمدی . یک تایپیست که عاشق علم و تجربه است.


آدرس وبلاگ وحیدمی :

Home Page


https://vahidmy.blog.ir

+


Archive

آرشیو و بایگانی وبلاگ وحیدمی

https://vahidmy.blog.ir/archive

+


نقشه وبلاگ وحیدمی:

Sitemap

https://vahidmy.blog.ir/sitemap.xml

+

خوراکخوان وبلاگ وحیدمی

Feed

RSS

https://vahidmy.blog.ir/rss

+

آدرس مورد استفاده خزنده ها روباتها و موتورهای جستجوگر

Robot

https://vahidmy.blog.ir/robots.txt


+

مشخصات وبلاگ وحیدمی:


ساعات انتشار پست جدید وبلاگ :

بیست و چهار ساعته

وضعیت انتشار پست : نامنظم . در طول شبانه روز و در صورت صلاحدید ؛ پست جدید منتشر می کنم.


نام مدیر : وحید محمدی

گونه : وبلاگ شخصی با آدرس اختصاصی و محتوای عمومی

ژانر : تمام ژانرها

کاربرد : همه منظوره

هدف وبلاگ : به اشتراک گذاشتن دانش و تجربه با مردم و پرداخت زکات علم

مقصد مدیر وبلاگ : کسب رضای خداوند .

جنس وبلاگ : وبلاگ شخصی

تاریخ تاسیس : تیر 1398 خورشیدی



موضوعات وبلاگ : تمام علوم و فنون و مسائل مختلف در تمام زمینه


کپی برداری از مطالب وبلاگ وحیدمی به شرط لینک دادن به آدرس اصلی وبلاگ با دامنه vahidmy.blog.ir ، بلامانع و آزاد است . با خیال راحت ، کپی برداری نمایید . هیچگونه کپی رایت و انحصار برای وبلاگ وحیدمی ، وجود ندارد .

بروزرسانی:

وبلاگ وحیدمی منحصرا توسط سایت بلاگ دات آی آر به آدرس blog.ir میزبانی می شود . بنابراین بجز دامنه vahidmy.blog.ir سایر دامنه ها جعلی و فیک و خطرناک هستند .
برای مشاهده نکات جدید و ترفندهای امنیتی لطفا به آدرس زیر مراجعه فرمایید:

https://vahidmy.blog.ir/post/1



آدرس وبلاگهای تخصصی :

https://spasm.blog.ir

https://fasmy.blog.ir

https://binasm.blog.ir

طبقه بندی موضوعی
مطالب پربحث‌تر
  • ۰۱/۰۴/۱۱
    adc
نویسندگان
پیوندها

مزایا و معایب بلاگ بیان

يكشنبه, ۴ مهر ۱۴۰۰، ۰۲:۵۶ ب.ظ




به نام خدا


مزایا و معایب بلاگ بیان:



مزایا :


1- دارای کوتاهترین دامنه در میان تمامی سرویسهای وبلاگدهی می باشد .

من شخصا عاشق اسامی و کلمات کوتاه می باشم و سایتهایی که دامنه شان از کمترین تعداد کاراکتر تشکیل شده باشد را بیشتر از بقیه دوست دارم .


شخصا دوست دارم دامنه ی وبلاگ یا سایت ، کوتاه و مختصر باشد . زیرا اینطوری به خاطر سپردن اش آسانتر است .



سیستم وبلاگدهی بلاگ بیان ، به دلیل اینکه از کوتاهترین نام دامنه برخوردار است محبوبیت بالایی نزد بلاگرها دارد و من نیز به همین دلیل این سیستم را دوست دارم .  هرچه قدر تعداد کاراکترهای نام دامنه ی یک سایت یا وبلاگ کوتاهتر باشد زیباتر و جذابتر و خواناتر و کاربرپسندتر است .


ضمنا این  نام یعنی  blog.ir   از فاصله ی بیست هزار کیلومتری به مخاطب و البته به موتورهای جستجو می فهماند که این سایت ، یک سیستم وبلاگدهی می باشد .


سایر سیستمهای وبلاگدهی متاسفانه دچار یک اشتباه بزرگ شده اند و از کلمات اضافی در نام دامنه استفاده کرده اند که گنگ و مبهم می باشد خصوصا برای موتورهای جستجو .


کلمات زیر واقعا زیبنده ی یک سیستم وبلاگدهی نیستند و اضافی و گمراه کننده می باشند و موتورجستجو و ربات را به اشتباه می اندازند و از خوانایی اندکی برخوردار می باشند :


Persian

Parsi

Farsi

sky

mahdi

javan

mihan

roz

teblog

fa

….


این کلمات که همگی پیشوند یا پسوند اسامی دامنه ی سیستم های وبلاگدهی ایرانی می باشند واقعا زائد و اضافی می باشند و می بایست مختصر می شدند مثل رزبلاگ :


rzblog.com



خوشبختانه سیستم وبلاگدهی بلاگ شرکت بیان از تمامی این پیشوندها و پسوندها بدور است و خالص و تمیز و کوتاه و خوانا می باشد و خواندن و نوشتن اش و تایپ کردن اش بسیار راحت و آسان است .



شاید باور نکنید ولی یکی از دلایلی که هنوز مرا به بلاگ ، پایبند کرده است همین کوتاه و تمیز بودن نام دامنه ی او می باشد .


هرچه نام دامنه ی یک سایت با وبلاگ  کوتاهتر باشد جذابیت و زیبایی بیشتری  دارد .


من شخصا نامهای کوتاه و مختصر را دوست دارم .




2- خوانا و قابل فهم است . 


گرچه نام دامنه ی بلاگ بیان کوتاهتر از سایر سیستمهای وبلاگدهی است اما یک کلمه ی کامل و خوانا و قابل فهم  می باشد . مثل لغت Windows .


همانطور که لغت Windows  به دلیل اینکه یک لغت کامل و قابل فهم است و مختصر شده ی هیچ عبارت دیگری نیست و به همین دلیل،  یک اسم  با مسما  می باشد و قابل فهم است و به همه ی دنیا می فهماند که  Windows یعنی سیستم عامل ویندوز و به معنای " پنجره ها "    می باشد و لوگویش نیز اتفاقا به شکل  " پنجره "   است ( و  نه به شکل جک و جانور : پنگون یا بز یالدار یا غول نیزه به دست و از اینجور جنگولک بازیهای دنیای یونیکس !!  که هیچ ربطی به نام و معماری و  مفهوم  و ساختار و عملکرد و ظاهر سیستم عامل ندارد . حقیقتا چه ربطی بین پنگوئن و سیستم عامل لینوکس وجود دارد ؟؟؟  بجز یک نوک زدن پنگوئن به انگشت جناب لینوس توروالدز ، آیا دلیل دیگری نیز وجود داشت که او  لوگوی سیستم عامل لینوکس را به شکل پنگوئن درآورد ؟؟؟ من که می گویم هیچ دلیل منطقی دیگری در ذهن نداشت مگر اینکه لینوکس را واقعا به یک پنگوئن ساکن قطب جنوب و ویندوز را به یک خرس سفید ساکن قطب شمال تشبیه کنیم و انیمیشن هایش را نیز بسازیم و پنگوئن را باهوش و خرس قطبی را احمق نشان دهیم که اصلا اینطور نیست . از این دست انیمیشن ها در شبکه ی پویا زیاد پخش می شود که خلاف حقیقت است زیرا در دنیای واقعی و البته با استناد به فیلمهای مستند و واقعی از حیات وحش ، اتفاقا پنگوئن یک جانور کودن است که براحتی گول می خورد و توسط نهنگ قاتل ، شکار می شود اما خرس قطبی در دنیای واقعی (براساس فیلمهای مستند )  بسیار باهوش و زیرک است و فرق بین  جانور واقعی  و ربات جانور نما  را می فهمد و حتی کنجکاو  است که از درون ربات سردربیاورد لذا با دستان اش ربات را می شکافد تا آنرا مهندسی معکوس نماید ! )  ،

بله  برهمین اساس ، لغت   blog نیز یک لغت کامل و قابل فهم است و گرچه ترکیبی از لغات Web و Log می باشد ولی مدتهاست که بعنوان یک لغت جدید و خالص و استاندارد در زبان انگلیسی ، جای خود را پیدا کرده و مفهوم و معنا دارد و یک لغت استاندارد است .


ضمنا لغت blog  می تواند بازهم کوتاهتر شده  و به لغت  log تبدیل شود  که بازهم یک نام با مسما و قابل فهم و استاندارد است . زیرا log یعنی یادداشت  و روزانه نویسی و ثبت وقایع و رخدادها . 


من مدتها پیش با یک دامنه تحت عنوان Log.ir روبرو شدم که فروشنده اش قصد داشت این دامنه را به قیمت 4 میلیون تومان بفروشد !!


چند بار وسوسه شدم که این دامنه ی کوتاه را بخرم و انرا به سایت شخصی ام تبدیل نمایم ولی دست نگه داشتم زیرا چنین پولی در دست نداشتم و البته قیمت دامنه ی ir را می دانستم : 16000 تومان و نه 4 میلیون تومان .


بله اگر قیمت این دامنه ی خشک و خالی را همان 16000 تومان تعیین کرده بود از او می خریدم اما حقیقتا  4 میلیون تومان برای یک دامنه ی خشک و خالی  مبلغ بسیار بالایی می باشد .


بهرحال اگر یک سیستم وبلاگدهی پیدا شود که نام دامنه اش log.ir باشد من کنجکاو می شوم که ببینم آیا به درد وبلاگنویسی می خورد یا نه و آیا معتبر و سالم و قابل اعتماد است یا یک کلاهبرداری است !

 

هرچه قدر طول نام دامنه کوتاهتر باشد ، بهتر است .


من از سیستم عامل یونیکس فقط نام اش را دوست دارم : UNIX 


زیرا نام اش فقط از 4 حرف انگلیسی تشکیل شده است هرچند ، این نام مختصر شده ی یک عبارت طولانی است .


بهرحال کوتاه بودن نام  کافی نیست و باید نام مذکور یک کلمه ی واقعی و قابل فهم و استاندارد باشد و نباید مختصر شده ی یک عبارت طولانی باشد .


شاید کسی بپرسد نظرت در مورد DOS چیست ؟؟


در جواب می گویم : گرچه این نام مختصر شده ی یک عبارت سه کلمه ای می باشد ولی با مسما می باشد زیرا داس حقیقتا یک سیستم عامل مبتنی بر دیسک است . پس نام اش با معماری اش و ساختارش مطابقت کامل دارد . اما مثلا یونیکس ، بین نام اش و ماهیت و ساختارش چه تطابقی دیده می شود ؟؟


یونیکس فقط یک بازی با لغت مولتیکس  بود و البته یک چیز بی سرو ته .


درواقع ، جناب دنیس ریچی ،  سر و ته  مولتیکس را زد و یک چیز ناقص و بدوی و کودن  به نام یونیکس را به دنیا معرفی کرد .


باور کنید همان مولتیکس سال 1964 میلادی  خیلی بهتر از یونیکس سال 1973  میلادی  بود اما در دهه ی 60  میلادی ، سیستم عامل مدرن مولتیکس خیلی جلوتر از زمان خود بود و بعدا نیز به امان خدا رها شد و به فراموشی سپرده شد .


سیستم عامل مولتیکس جد مشترک تمام سیستم عامل های امروزی می باشد چه سیستم عاملهای مبتنی بر یونیکس و چه سیستم عاملهای مبتنی بر سی پی ام و داس و ویندوز


مولتیکس ، حافظه ی مجازی پویا و هوشمند  داشت و ویندوز این را از مولتیکس به ارث برده است (pageFile.sys) اما یونیکس حافظه ی مجازی نداشت و لینوکس نیز حافظه ی مجازی ندارد و یک سواپ به درد نخور و کودن  و ایستا دارد که قادر نیست از رم های بیشتر از 8 گیگ پشتیبانی کند  و هنوز هم از رم دیسک اوایل  دهه ی 90 استفاده می کند !!!


لینوکس هنوز تازه به حد و اندازه ی ویندوز 98 رسیده است و خیلی راه مانده تا به حد ویندوز ویستا برسد . ویندوز 10 که پیشکش .

استفاده از RamDisk  ویندوز 98  در جدیدترین نسخه های لینوکس واقعا ما کاربران ویندوز را به خنده می اندازد .


خب طبیعی است زیرا کرنل لینوکس همچون کرنل ویندوز 98  ، به شکل مونولیتیک  ( یکپارچه ) طراحی شده و مادولار نیست لذا لینوکس به همان راحتی ویندوز 98  راه به راه هنگ می کند و باید مدام کامپیوتر را ریبوت کرد !!!


عدم وجود سنسورهای حرارتی در کرنل لینوکس ، نیز باعث افزایش شدید و سریع دمای پردازنده و هارد دیسک می شود و صدای سشوار را همیشه از  فن  لپ تاپ های لینوکسی می شنویم !!!


خوشبختانه از ویندوز 2000   به این طرف،  ما شاهد یک کرنل مادولار و  ترکیبی و دورگه  (هیبریدی )  و هوشمند و انعطاف پذیر در ویندوز ،  هستیم که سنسورهای حرارتی و سیستم هوشمند مدیریت حافظه و مدیریت پردازنده و دیسک و البته حافظه ی مجازی مدرن  و چندگانه  و پویا با قابلیت تنظیم دستی  را دارد و مانع از داغ شدن هارد و پردازنده و کارت گرافیک می شود  و ویندوز دیگه هرگز هنگ نمی کند و بخوبی می تواند سخت افزارهای مختلف را مدیریت کند .


درایورهای ویندوز روز به روز مدرن تر و هوشمندتر و قویتر می شوند اما درایورهای لینوکس هنوز در دهه ی 90 میلادی و در خواب ناز به سر می برند !


باگهای فراوان و آسیب پذیری ها و حفره های امنیتی فراوان لینوکس که خودش جای بحث دارد

 

هر روز دهها حفره ی امنیتی  و آسیب پذری  در دبیان  و البته کرنل لینوکس ، کشف می شود


حمله ی خونریزی قلبی که دو سوم وب جهانی را  داغون کرد بدین دلیل بود که دو سوم سرورهای دنیا از لینوکس بعنوان سیستم عامل سرور استفاده می کردند !!!


درحالیکه آن یک سوم باقیمانده که از ویندوز بعنوان سیستم عامل سرور استفاده می کردند هیچ مشکلی پیدا نکردند و مثل ساعت سوئیسی به کار خود ادامه دادند که هنوز هم دارند به همان خوبی کار می کنند .


ویندوز ،  هنوز هم مثل ساعت سوئیسی  ، بخوبی و با دقت کار می کند چه در دسکتاپ و چه در سرور و چه در گوشی هوشمند .


دو سوم وب جهانی بواسطه ی جهل و تعصب جماعت لینوکسی داغون شد


ولی باز هم درس عبرت نشد و تعصب بیجا  روی لینوکس باعث شد  کماکان دو سوم سرورهای دنیا از یک سیستم عامل کودن و عقب مانده و آسیب پذیر و ناامن  یعنی لینوکس استفاده نمایند  و  ما بازهم شاهد حملات سایبری و داغون شدن سرورها  باشیم !!!


امان از جهل و بیسوادی و تعصب  مدیران و توسعه دهندگان لینوکس و کاربران لینوکس


کرنل لینوکس ، هنوز هم عقب مانده و قدیمی و بدوی است


کافیست سورس کد کرنل لینوکس را مطالعه کنید تا به صحت حرفهایم برسید .


حقیقت ، همیشه تلخ و گزنده است .



من اگر قرار باشد  هاست بخرم منحصرا هاست ویندوز می خرم و اگر قرار باشد سیستم عامل سرور را روی سیستم هایم بکار گیرم منحصرا از ویندوز استفاده می کنم و هرگز از لینوکس استفاده نخواهم کرد


برای هرکاری سعی می کنم منحصرا از ویندوز استفاده کنم . چون ویندوز تنها سیستم عامل کاربردی و تجاری و خانگی و مدرن و قابل فهم و به درد بخور دنیا می باشد . مابقی سیستم عاملها یک مشت اسباب بازی هستند و بیشتر پروژه ی دانشجویی هستند تا سیستم عامل .


لذا کاربرد واقعی ندارند کما اینکه یونیکس نیز کاربرد واقعی نداشت و خیلی زود منقرض شد  .


سیستم عاملهای تحقیقاتی و آزمایشگاهی مثل یونیکس  و لینوکس و بی اس دی  عملا به درد کارهای واقعی و دنیای واقعی نمی خورند و جایشان همان آزمایشگاه است .



+


خب از بحث اصلی دور شدم .


+

بقیه ی  مزایای سیستم  وبلاگدهی بلاگ شرکت بیان :



3- در اکثر سرویسهای وبلاگدهی ، بلاگر حس می کند دارد برای دیوار مطلب می نویسد و اصلا حس خوبی به  آدم دست نمی دهد . اما در بلاگ بیان همینکه می توانیم همدیگه را دنبال کنیم و بعد قطع دنبال بزنیم  نوعی سرزندگی و شادابی و هیجان به ما منتقل می کند .


بنابراین امکان فالو و انفالو  یکی از امتیازات بزرگ سیستم وبلاگدهی بلاگ بیان می باشد .


من شخصا با دیدن فالوورها  انگیزه پیدا می کنم و به خودم می گویم بنویس و ناامید نشو . بنویس حتی اگر تنها فالورت خودت باشی و  همه قهر کنند و بروند !!!


بله . حتی اگر تمام فالوورها این وبلاگ را قطع دنبال کنند و من خودم با چند وبلاگ شخصی ام این وبلاگ را دنبال کنم بازهم انگیزه پیدا  می کنم که  مطلب بنویسم و بیکار نباشم .


زیرا من هرگز خودم را  انفالو نمی کنم  مگر اینکه عقل ام را از دست داده باشم !!!



بهرحال وجود فالوور  از هرنوع اش ( واقعی یا تقلبی )  به  بلاگر انگیزه و انرژی می دهد و او را به ادامه ی کار تشویق می کند .



من در فارسی بلاگ ، 8 وبلاگ را فالو کردم اما اون بی معرفتها حاضر نشدند وبلاگ هکسر را فالو کنند  لذا من انگیزه ام را از دست دادم !


علت اش کاملا واضح است:

اگر در فارسی بلاگ یک وبلاگ را فالو بنمایید هرگز نمی توانید او را انفالو کنید .  لذا کاربران فارسی بلاگ هرگز هر وبلاگی را فالو نمی کنند .

آنها فقط خودشان را فالو می کنند زیرا از قبل همدیگه را می شناسند و با هم دوست و آشنا و قوم و خویش هستند.



من از فارسی بلاگ برای روزهای پیری و کوری استفاده می کنم . یعنی فارسی بلاگ برای من در حکم سرای سالمندان است و وبلاگنویسی را در فارسی بلاگ ، به پایان می رسانم .




4- امکان فالو شدن به صورت ناشناس !!!


برخلاف بسیاری از بلاگرهای بیان که اصلا دوست ندارند به صورت ناشناس ، دنبال شوند ؛ من اتفاقا دوست دارم به صورت ناشناس دنبال شوم و برایم مهم نیست که تعداد دنبال کنندگان ناشناس چند تا می باشد . هرچه بیشتر ، بهتر !!!


من با شما فرق دارم و فرق من اینست که من اصلا به این چیزها حساس نیستم و برایم فرقی نمی کند که دیگران مرا به چه شکلی دنبال کنند :

عمومی

خصوصی

ناشناس

با آدرس

بدون ادرس

فالوور واقعی

فالوور فیک و جعلی


بله هرطور که دنبال بشوم برایم اهمیتی ندارد . پس اگر دوست دارید فالو کنید اما نمی خواهید کسی متوجه شود می توانید وبلاگ مرا بصورت ناشناس  فالو کنید   .  باور کنید اصلا  ناراحت نمی شوم و اتفاقا از این حالت  خوشم می آید !


هرکس مردد و دو دل است  می تواند وبلاگ وحیدمی را بصورت ناشناس  یا خصوصی یا بدون آدرس ،  دنبال کند . از نظر  من هیچ مشکل و ایرادی ندارد .  من  به این چیزها اهمیت نمی دهم و بی جهت حساس نمی شوم و کار خودم را انجام می دهم .


بنابراین ، وبلاگ وحیدمی را هرطور که دوست دارید فالو کنید حتی بصورت ناشناس .



این چیزها جذابیت بلاگ بیان را دو چندان می کند . همینکه فالورهایت ناشناس باشند و تو انها را نشناسی یک  جذابیت خاصی برای تو دارد .



البته باید بگویم که من خودم هرگز تا به حال هیچ وبلاگی را بصورت خصوصی یا ناشناس دنبال نکرده ام و اگر دقت کنید نام مرا همیشه در ردیف فالوورهای عمومی همراه با آدرس می بینید .


من شخصا سایر وبلاگها را بصورت عمومی و با آدرس دنبال می کنم ولی اجازه  می دهم که سایر وبلاگها مرا هرطور که دلشان می خواهد ( عمومی - خصوصی - ناشناس - با ادرس - بدون ادرس ) دنبال کنند .



به این می گویند : آزادی کاربر . وقتیکه شما کاربر گرامی این آزادی را داشته باشی که مرا هرطور که دلت می خواهد دنبال کنی و هروقت که دلت خواست قطع دنبال کنی یعنی آزادی کامل را در دست داری و هیچ چیزی بر تو تحمیل نشده است .


خب ، چنین آزادی را در هیچ سیستم دیگری ندیدم . بنابراین بلاگ بیان از این جهت نیز خوب است و یک سیستم وبلاگدهی آزاد و استاندارد محسوب می شود .




5- مناسبترین سیستم برای تایپ :


در میان سیستمهای وبلاگدهی معروف ، بلاگ بیان از نظر ادیتور و امکانات تایپ از بقیه بهتر و مناسبتر می باشد  .


من معمولا مطالب پستهای وبلاگهایم را فی البداهه و بصورت آنلاین و از طریق تایپ مستقیم ، تهیه می کنم .


از نظر من و بعنوان یک تایپیست ، عملا ادیتورهای قدرتمند و هوشمند بلاگ بیان بهترین ادیتورها می باشد و تمام نیازهای یک تایپیست را فراهم می کند .


تایپ کردن  در بلاگ بیان  با هرکدام از این سه ادیتور ، کاری بسیار آسان و راحت است هرچند که روزهای اول که از بلاگفا به بیان امده بودم تقریبا سردرگم شده بودم و حتی کلافه و عصبی شده بودم ولی کم کم به محیط ویراستاری ادیتورهای بلاگ  عادت کردم و الان بخوبی و براحتی در این محیط ، تایپ می کنم .


سایر سیستمهای وبلاگدهی ( بجز بلاگفا  و میهن بلاگ ) عملا  ادیتورهای بسیار چرت و خشک و مزخرف و کودن دارند که اصلا  و ابدا به درد تایپ و وبلاگنویسی نمی خورند .


البته قدرت و کیفیت تنها فاکتور نیست و تنوع در ادیتورها نیز  یک مزیت است که فقط بلاگ بیان دارد و من در سایر سیستمها این تنوع در ادیتورها را ندیدم .


شاید سیستمهایی باشند که تمام مزایای بلاگ بیان را داشته باشند و من بی خبر باشم .


ولی مهمترین ملاک برای من یکی کوتاه بودن دامنه و دیگری تنوع در ادیتور است .





6- واحد حقوقی :


این فاکتور دیگه  ورای مسائل فنی است . بحث  مرگ و زندگی است .  اگر سایر سیستمهای وبلاگدهی معروف مثل بلاگفا  و میهن بلاگ و  بلاگ اسکای ، واحد حقوقی داشتند انهمه  بلا و مصیبت بر سر مدیران این سیستمها و البته بر سر کاربران (بلاگرها )  نمی امد و هیچکس بابت حرف حق ، شکنجه نمی شد و سر از زندان یا طناب دار در نمی اورد و آزادی بیان  در این مملکت خراب شده ، به معنای واقعی  تجلی می کرد .



خوشبختانه  شرکت بیان با هوشمندی و زیرکی خاصی با تاسیس واحد حقوقی جلوی ترکتازی گردن کلفتهای این مملکت که اکثرا  آخوند و  آقازاده و یا از فرماندهان و مسئولین نظامی و انتظامی می باشند ایستاد و اجازه نداد این افراد قلدر و گردن کلفت  به حریم خصوصی بلاگرها تجاوز کنند و جلوی این قلدرها که بعضا هنوز هم در راس قدرت هستند ایستاد .


آزادی بیان بصورت رسمی فقط در بلاگ بیان دیده می شود . البته در بلاگ اسکای و فارسی بلاگ نیز تا حدودی آزادی بیان وجود دارد ولی جنبه ی رسمی و قانونی ندارد و نمی توان هرچیزی را تایپ یا منتشر کرد .


من طرفدار آزادی بیان هستم و به همین دلیل بلاگ بیان تنها جایی است که در ان با خیال راحت ، تمام فرماندهان و مسئولین قلدر  جمهوری اسلامی ایران را به توپ می بندم و رسوا و بی آبرو می کنم .


خدا را شکر که تا این لحظه هیچ اتفاق بدی برایم نیفتاده و هیچکدام از پستهای وبلاگهایم فیلتر نشده اند  .


یعنی اگر فیلتر کنند  جد و آبا تمام مسئولین ایران را جلوی چشمانشان می اورم  و دمار از روزگار همه شان در می اورم . چون از خودشان خشن تر و قلدرتر هستم .


مسئولین ایران مگر اینکه خیلی احمق و نادان باشند که بخواهند با من دربیفتند  زیرا ممکن است خون کثیف شان را به زمین بریزم  .


من از هیچکس نمی ترسم و همه ی مسئولین را رسوا کرده و  رسوا می کنم .

وقتیکه به سیمکارت ایرانسل ام رحم نکردم و خرد و خاکشیرش کردم انتظار دارید به مسئولین بی وجدان ایران رحم کنم ؟؟؟


بهرحال بلاگ بیان با واحد حقوقی و عدم دخالت در کار بلاگرها محیطی مناسب برای من می باشد و یکی از دلایلی که مرا هنوز به بلاگ بیان وفادار کرده است همین آزادی بیان است .


این آزادی بیان و عدم دخالت مدیران سرویس وبلاگدهی ، در کار بلاگرها و عدم نظارت انها بر محتویات وبلاگها ، نوعی آرامش به انسان می دهد و اینست که مرا هنوز به بلاگ ، وفادار کرده است .


چه چیزی بهتر از آزادی بیان ؟؟؟


سرویس وبلاگدهی که واحد حقوقی ندارد و در کار بلاگرها دخالت می کند ( بلاگفا و بلاگ اسکای و سایر سرویسهای وبلاگدهی ) و حتی اجازه ی لینکدهی را به کاربر نمی دهد و مثل فضولها حتی برای نفس کشیدن هم حکم صادر می کند (بلاگفا با اون مدیر بشدت فضول اش )  و همه ی سایتهای دنیا را اسپم می داند ( بلاگفا )  و ...  اصلا به درد نمی خورد .

لذا من دیگه الان مدتهاست که در بلاگفا حضور ندارم زیرا از فضولیهای بلاگفا و ممانعت کردن اش از لینکدهی و درج لینک ، به شدت متنفرم .


شخصا از آقای شیرازی مدیر احمق و نادان و دیکتاتور  بلاگفا  به خاطر فضولیهای مکرر در کار بلاگرها  متنفر هستم .  این مردک احمق یعنی مدیر بلاگفا  اگر به اندازه ی یک گربه شعور داشت می بایست بفهمد که ممانعت از درج لینک در محتوا ، توهین به شعور و آزادی بلاگر است نه برقراری امنیت . کدام امنیت ؟؟؟


بلاگفا یک سیستم احمقانه و بدبین و کهنه است که تمام سایتهای دنیا را اسپم می بیند و اجازه ی لینکدهی نمی دهد .


این سیستم احمقانه  توسط یک احمق و نادان یعنی علیرضا شیرازی مدیریت می شود و باید انرا از اساس منهدم  کرد .


این مردک احمق و نادان یعنی علیرضا شیرازی مدیر بی کفایت بلاگفا باید بخاطر این فضولیها و دخالتهای بیجا  محاکمه  و مجازات شود .




7- سیستم آماردهی مدرن و پیشرفته :

بجز فارسی بلاگ که تا حدود زیادی از روی دست بلاگ بیان کپی برداری کرده است ، سایر سرویسهای وبلاگدهی عملا هیچ سیستم اماری درست و حسابی ندارند و برخیها که اصلا هیچ چیزی ندارند ( بلاگفا )


من خیلی اوقات براساس آمار و خزنده ها و ارجاع دهندگان ، مطلب بعدی را می نویسم . دقیق نگاه می کنم ببینم اون بازدید کننده یا ارجاع دهنده یا  موتور جستجوگر  یا  خزنده  به دنبال کدام پست یا کدام کلمه ی کلیدی بوده است دقیقا برهمان اساس مطلب پست بعدی یا پستهای بعدی را تنظیم می کنم . هرچند که معمولا فی البداهه  می نویسم و اهل خلاصه برداری و فیشنگاری و این جنگولک بازیها نیستم  و مثل یک تراکتور  ، تایپ می کنم !!!


خب ابزار کارم همین سیستم آمار است . من دقیقا براساس سیستم آمار سعی می کنم محتوای جدید بنویسم زیرا برایم خیلی مهم است که بدانم کدام مطلب وبلاگ ام برای مخاطب جذاب  است .


مثلا همین پست معروف " سرنوشت مبهم میهن بلاگ "  که  پربازدیدترین پست وبلاگ وحیدمی می باشد می تواند جزو افتخارات و نقاط روشن کارنامه ی من باشد .


هرچند که من ذاتا به هیچ چیز و هیچکس افتخار نمی کنم .


شاید باور نکنید اما :


تنها افتخار من در دنیا اینست که : من مخلوق خدا هستم .


بله من فقط به صرف اینکه مخلوق خدا هستم به خودم می بالم و هیچ نیازی ندارم که به چیز دیگری ببالم و افتخار کنم .


افتخار من در دنیا اینست که مخلوق خدا هستم   .   همین و بس .


من به هیچ چیز دیگری افتخار نمی کنم . چون اصولا  از این اخلاقها ندارم که بخواهم به چیزی افتخار کنم زیرا اهل فخرفروشی و ریاکاری نیستم .


فقط افراد ریاکار  دم به دقیقه به یک چیزی افتخار می کنند .


 در حالیکه آدم عاقل باید فقط به اینکه مخلوق خدا می باشد افتخار کند.



من سرباز خدا هستم و تنها افتخارم در دنیا و برزخ و آخرت اینست که : مخلوق خدا هستم .


+

بهرحال داشتم می گفتم که سیستم آمار دهی نقش بسیار پررنگی در کارهایم دارد .  شخصا از سیستمهای وبلاگدهی که لخت مادرزاد هستند (بلاگفا ) و هیچ امکاناتی ندارند یا سیستم آماری ضعیف و گنگ و مبهم و احمقانه و پر از ضد و نقیض دارند ( بلاگ اسکای )  متنفرم  و حالم بد می شود .


هنوز هم معنای بازدید منفی و مثبت را در بلاگ اسکای ، نفهمیدم .  یعنی چی 100 درصد منفی یا 300 درصد مثبت !!!


این منفی و مثبت را از کجا  در آوردی جناب چنگیزی ؟؟؟؟


فارسی بلاگ ظاهرا سیستم آماردهی مدرن تر و هوشمندتری دارد اما درواقع کودن است و مثلا  بخشی بنام ارجاع دهنده ندارد و مرجع هر پست  مشخص نیست یا خود وبلاگ مرجع خودش می باشد !


نوع مرورگر را نیز تعیین نمی کند .


عملا سیستم آماری فارسی بلاگ یک کپی ناقص از روی سیستم آماری بلاگ بیان است .



خب خیلی وقتها انگیزه ای برای ادامه ی وبلاگنویسی ندارم ولی همین سیستم آماری مدرن بلاگ بیان مرا مجددا به تولید محتوا  تشویق می کند .


خصوصا پیدا کردن کلمات کلیدی مفقوده که برایم خیلی جالب و بامزه است !!!!


یعنی این وبلاگ انقدر کلمات کلیدی مفقوده دارد که هروقت یکی از این کلمات   کلیدی را در دست یک خزنده یا ارجاع دهنده یا بازدید کننده می بینم لذت می برم و با وجود اینکه در حالت رایگان نمی توانم ان کلمه ی کلیدی را به پست مربوطه الصاق کنم و سنجاق بزنم ولی دیدن همین صحنه برایم جذاب و شگفت انگیز و لذتبخش است !!


یکی از تفریحات ام همین است که مدام به دنبال کلمات کلیدی مفقوده ی وبلاگ ام هستم !!




8- انتقاد پذیر بودن مدیران بلاگ بیان :


من بارها علیه شرکت بیان مطلب نوشته ام و حتی مدیر عامل شرکت بیان را به باد فحش و ناسزا و نفرین گرفتم ولی ایشان  اصلا خم به ابروی مبارک اش نیاورد و خونسرد و ارام و انتقاد پذیر بود هرچند این پستهای حاشیه ای  هیچ تاثیری در امکانات بلاگ بیان نداشت و کماکان محدودیتهای فنی و پولی  بلاگ بیان  مرا تا سرحد مرگ  عصبانی می کند .


اما بهرحال مدیران شرکت بلاگ بیان ، انتقادپذیر هستند و هرچقدر هم که به انها اعتراض کنی  یا توهین بنمایید  ناراحت نمی شوند !


چون سعه ی صدر دارند  و افرادی خونسرد و باوقار هستند !!


این اخلاق مدیران شرکت بیان  مرا خشنود می کند چون می توانم بازهم به انها اعتراض کنم  و دل ام را خنک کنم و یک نفس راحت بکشم .


در مجموع ، انتقادپذیری و سکوت و رفتار جوانمردانه ی مدیران شرکت بیان ، یکی از دلایل بازگشتهای مکرر من به بلاگ بیان می باشد .



من دیگه دارم کم کم یاد می گیرم چطوری با محدودیتهای فنی و پولی بلاگ بیان کنار بیایم .





معایب  بلاگ بیان :


1- محدودیتهای پولی و فنی بلاگ بیان


2- عدم پاسخگویی مدیران این شرکت به تماسها و ایمیلها و پیامها و کامنتها


3- عدم امکان پشتیبان گیری از مطالب وبلاگ



4- منجمد شدن  بلاگ بیان از سال 1396 تا الان ( سال 1400 شمسی ) .  مدت 4 سال است که بلاگ بیان به گونه ای عجیب وارد فاز  عصر یخبندان شده است  . 




5- مشکلات و باگهای ریز و درشت  در بدنه ی آپلودسنتر بلاگ بیان ( صندوق بیان )



6- هک شدن وبلاگهای بیان توسط هکرها . 


بلاگ بیان آشیانه ی گرم و نرم هکرها و مجرمین سایبری می باشد . لذا  در بلاگ بیان مدام هک می شویم . کسی هم نیست که نظارت کند .



7- جو متشنج و شلوغ بلاگ بیان که  البته پر است از بلاگرهای بدبین و عجیب و غریب با اخلاقهای عجیبتر .

در این جو متشنج ، بارها مورد هجمه و  حمله ی سایر بلاگرهای بیان قرار گرفتم  . لذا  مصوب شد که تا آخر عمر  به کامنتها پاسخ ندهم و وقت ام را بر تولید محتوا  متمرکز نمایم . 


شاید اگر خدا عمری طولانی به من بدهد  در پست شماره ی 5000 که آخرین پست این وبلاگ می  باشد به سوالات سایر بلاگرهای بیان ، پاسخ بدهم .

فقط بلاگرهای بیان می توانند کامنت بگذارند .


کامنتهای کاربران میهمان یا ناشناس تایید نمی شود .


البته فعلا که بدلیل مشغله ی کاری و گرفتاریهای فراوان نمی توانم هیچ کامنتی را تایید نمایم . پس فعلا کامنت دونی این وبلاگ بسته است


فعلا سرم شلوغ است و خیلی گرفتار هستم و هیچ وقت اضافی برای پاسخ دادن به سوالات ندارم . پس تا پست شماره ی 5000  لطفا صبر کنید و دندان روی جگرتان بگذارید !!!


اگر تا ان موقع زنده باشم حتما به تک تک سوالات تان جواب خواهم داد . انشاء ا...



+

+

خب  . این پست خیلی طولانی شد . حرف جدیدی برای گفتن نداشتم فقط خواستم مزایا و معایب بلاگ بیان را بار دیگر به شما یادآور بشوم . این پست هیچ حرف تازه ای برای گفتن نداشت و بازهم تکرار مکررات بود .


گویا من به تکرار افتاده ام و کلیشه شده ام و دیگه مغزم کشش ندارد که محتوایی خوب و بدرد بخور تولید کند . هرچند که مطالب قبلی ام نیز چنگی به دل نمی زنند .

اگر از من بپرسند از کدام یک از وبلاگهایت راضی هستی ؟؟

می گویم :  هیچکدام


اگر از من بپرسند کدامیک از مطالب وبلاگ وحیدمی را بیشتر از بقیه دوست داری


می گویم : هیچکدام


اگر بپرسند : چرا ؟؟


می گویم : 

چون همه ی مطالب وبلاگ وحیدمی  تکرار مکررات و روده درازی هستند و حتی خودم را راضی نمی کنند چه رسد به مخاطب .


بهرحال وبلاگ وحیدمی یک وبلاگ درب و داغون و بی کیفیت است و هرگز نتوانسته است به هدف اصلی اش برسد .


این پست  و پستهای قبلی و بعدی  را جدی نگیرید . 


تمام محتوای این وبلاگ ، صرفا یک نظر شخصی می باشد و ارزش مطالعه ندارند .  وقت تان را اینجا  هدر ندهید .  وبلاگهای بهتری هم هستند . می توانید به آنجا بروید و بر علم و دانش و مهارتهای خود اضافه کنید . مشکلات شما اینجا حل نمی شود . مشکلات تان را در وبلاگهای واقعی پیدا و حل کنید .


+

+

+

وحید محمدی . وبلاگ وحیدمی .

https://vahidmy.blog.ir