vahidmy

وبلاگ شخصی وحید محمدی

vahidmy

وبلاگ شخصی وحید محمدی

وحیدمی

وبلاگ شخصی وحید محمدی . یک تایپیست که عاشق علم و تجربه است.


آدرس وبلاگ وحیدمی :

Home Page


https://vahidmy.blog.ir

+


Archive

آرشیو و بایگانی وبلاگ وحیدمی

https://vahidmy.blog.ir/archive

+


نقشه وبلاگ وحیدمی:

Sitemap

https://vahidmy.blog.ir/sitemap.xml

+

خوراکخوان وبلاگ وحیدمی

Feed

RSS

https://vahidmy.blog.ir/rss

+

آدرس مورد استفاده خزنده ها روباتها و موتورهای جستجوگر

Robot

https://vahidmy.blog.ir/robots.txt


+

مشخصات وبلاگ وحیدمی:


ساعات انتشار پست جدید وبلاگ :

بیست و چهار ساعته

وضعیت انتشار پست : نامنظم . در طول شبانه روز و در صورت صلاحدید ؛ پست جدید منتشر می کنم.


نام مدیر : وحید محمدی

گونه : وبلاگ شخصی با آدرس اختصاصی و محتوای عمومی

ژانر : تمام ژانرها

کاربرد : همه منظوره

هدف وبلاگ : به اشتراک گذاشتن دانش و تجربه با مردم و پرداخت زکات علم

مقصد مدیر وبلاگ : کسب رضای خداوند .

جنس وبلاگ : وبلاگ شخصی

تاریخ تاسیس : تیر 1398 خورشیدی



موضوعات وبلاگ : تمام علوم و فنون و مسائل مختلف در تمام زمینه


کپی برداری از مطالب وبلاگ وحیدمی به شرط لینک دادن به آدرس اصلی وبلاگ با دامنه vahidmy.blog.ir ، بلامانع و آزاد است . با خیال راحت ، کپی برداری نمایید . هیچگونه کپی رایت و انحصار برای وبلاگ وحیدمی ، وجود ندارد .

بروزرسانی:

وبلاگ وحیدمی منحصرا توسط سایت بلاگ دات آی آر به آدرس blog.ir میزبانی می شود . بنابراین بجز دامنه vahidmy.blog.ir سایر دامنه ها جعلی و فیک و خطرناک هستند .
برای مشاهده نکات جدید و ترفندهای امنیتی لطفا به آدرس زیر مراجعه فرمایید:

https://vahidmy.blog.ir/post/1



آدرس وبلاگهای تخصصی :

https://spasm.blog.ir

https://fasmy.blog.ir

https://binasm.blog.ir

طبقه بندی موضوعی
مطالب پربحث‌تر
  • ۰۱/۰۴/۱۱
    adc
نویسندگان
پیوندها

IDE زبان اسمبلی

يكشنبه, ۱۹ بهمن ۱۳۹۹، ۰۴:۰۸ ق.ظ




به نام خدا


IDE زبان اسمبلی

The Assembly IDE




سلام دوستان ! در این پست قصد دارم تعدادی از  محیطهای توسعه ی مجتمع ( یکپارچه )  زبان اسمبلی را به شما  معرفی کنم که در اصطلاح به اینها  IDE گفته می شود و شامل نرم افزارهایی است که فرایند برنامه نویسی را بسیار آسان و سریع می نمایند . یک  چیزی شبیه به ویژوال بیسیک یا دلفی .


IDE   مخفف عبارت  Integrated development environment   و به معنای محیط مجتمع برنامه نویسی یا محیط یکپارچه ی برنامه نویسی،  می باشد .  البته بصورت  " محیط توسعه ی مجتمع"   نیز ترجمه می شود !


قدرتمندترین محیط توسعه ی مجتمع برای زبان اسمبلی تحت عنوان ویناسم یا وینسم :


آدرس سایت برنامه ی وینسم استودیو :



https://www.winasm.org/

 


برنامه ی  Winasm Studio کاملترین و حرفه ای ترین استودیوی برنامه نویسی با زبان اسمبلی می باشد . این برنامه از بسیاری جهات به برنامه ی معروف ویژوال استودیو  شباهت دارد و همانند آن بسیار کامل و قدرتمند و پر از ابزارهای جانبی می باشد که فرایند برنامه نویسی با زبان اسمبلی را بسیار آسان می کند .


البته این برنامه برای برنامه نویسان صبور و با حوصله و حرفه ای ساخته شده است زیرا که بسیاری از اجزای این برنامه حالت دستی دارند و تقریبا هیچ نوع ویزارد در کار نیست ولی نگران نباشید زیرا تعداد فراوان پلاگین دارد که برنامه نویسی را برای شما آسان می کند .


این برنامه کاملا رایگان و اوپن سورس است و سورس اش با کمک  Masm32  نوشته شده و کامپایل می گردد . پس برای کامپایل سورس این برنامه باید از قبل  Masm32  را روی ویندوز نصب کرده باشید .

این برنامه از قدرت و انعطاف پذیری بسیار بالایی برخوردار است و رقیب بسیار سرسختی برای ویژوال استودیوی شرکت مایکروسافت محسوب می شود .


شما می توانید برنامه ی Winasm Studio را که یک IDE فوق حرفه ای و مدرن برای زبان برنامه نویسی اسمبلی محسوب می شود از آدرس سایت رسمی اش دانلود نمایید . البته باید یک ایمیل داشته باشید تا بتوانید فایلها را دانلود کنید . پیشنهاد می کنم از ایمیل اصلی تان استفاده نکنید هرچند این سایت بی خطر است و هیچ مزاحمت یا تبلیغات برای شما ایجاد نمی کند  ولی احتیاط شرط عقل است .


آدرس سایت رسمی Winasm Studio :


https://www.winasm.org







 دانلود سورس کد برنامه ی Winasm Studio :


https://bayanbox.ir/download/5597424219691132933/winasm-studio-master.zip





باینری  برنامه ی  Winasm Studio :

با کمک این برنامه و البته در صورت نصب کردن Masm32 می توانید براحتی  سورس کد این برنامه را کامپایل کنید .

(شما می توانید Masm32 را از همین وبلاگ (وبلاگ وحیدمی) مستقیما دانلود نمایید) .

البته این برنامه  ذاتا یک محیط حرفه ای برای برنامه نویسی شیئ گرا و ویژوال و رویدادگرا برای زبان اسمبلی می باشد و کار کردن با ان قدری سخت است چون برای حرفه  ای ها ساخته شده است . ولی پس از مدتی کار کردن با ان  احساس راحتی خواهید کرد و دیگه سخت نخواهد بود . این برنامه نیازی به نصب ندارد و به  محض دانلود و اکسترکت می توانید با  کمک آن با زبان اسمبلی برنامه نویسی نمایید .


دانلود باینری برنامه ی Winasm Studio :



https://bayanbox.ir/download/478139386680792991/WinAsm515Full.zip





توجه داشته باشید که سورس کد این برنامه توسط خودش و با کمک Masm32 کامپایل می شود . باید برنامه ی Masm32 از قبل روی ویندوز نصب شده باشد .


 ( Masm32  را می توانید از همین وبلاگ (وبلاگ وحیدمی )  یا وبلاگ اسمبلر (https://assembler.blog.ir) دانلود نمایید . )


نکته : Masm32  نیز خودش یک IDE مدرن با پشتیبانی از زبانهای یونیکد (فارسی و ....  )  دارد که نامش  Qeditor.exe  می باشد . این برنامه درون پکیج خود Masm32  ، از قبل وجود دارد .


نکته : در میان کامپایلرهای زبان اسمبلی ،   Masm32 از همه برای ما ایرانیها بهتر است زیرا از زبان فارسی بطور کامل پشتیبانی می کند . 

البته  Fasm نیز از زبان فارسی پشتیبانی می کند ولی در حد UTF8 

یعنی 8 بیتی

.

Masm32 بطور اختصاصی برای سازگاری با زبانهای یونیکد ( فارسی - عربی - چینی - ژاپنی - هندی - روسی . .....)   ساخته شده است . لذا کاربران بسیار زیادی دارد که با خیال راحت می توانند برنامه هایی را با زبان مادری شان بسازند .


البته  Fasm و  IDE های  مختلف اش نیز تا حد زیادی از زبانهای یونیکد از جمله فارسی پشتیبانی می کنند . لذا  Fasm و برنامه هایی  که توسط او ساخته شده اند با زبانهای یونیکد از جمله فارسی هیچ مشکلی ندارند و چون Fasm بروزترین و محبوبترین اسمبلر دنیا می باشد لذا  روز به روز سازگاری اش با زبانهای یونیکد بیشتر می شود .

. در ایران نیز برنامه نویسانی وجود دارند که با  کمک همین Fasm برای ویندوز و لینوکس برنامه هایی با زبان فارسی ساخته اند .

ضمن اینکه از  Fasm برای برنامه نویسی تحت تمام سیستم عاملهای دنیا از  جمله اندروید و مکینتاش و آی او اس و ... می توان استفاده نمود .



RosAsm متاسفانه با زبانهای یونیکد رابطه ی خوبی ندارد و امکان استفاده از یونیکد بطور مستقیم در محیط RosAsm وجود ندارد و باید به روش غیرمستقیم استفاده کرد که این عامل باعث رنجش خاطر بسیاری از کاربران از سرتاسر دنیا شده است .


نکته ی اخلاقی :

اصولا طراحان نرم افزارهای آزاد ( مثل سیستم عامل لینوکس یا برخی نرم افزارهای ویندوزی یا  برخی از کامپایلرهای زبان اسمبلی ) اکثرا قصد دارند ما کاربران را به چالش بکشانند ولی  جالب اینجاست که خودشان توسط ما کاربران  به  چالش کشیده می شوند زیرا نمی دانند که کاربران حوصله ی سرو کله زدن با دشواریها و پیچیدگیهای فنی  سیستم عاملها و زبانهای برنامه نویسی را ندارند .


من خودم ذاتا دوست ندارم هیچکس را به چالش بکشانم و از این جنگولک بازیها  و لوس بازیها  و غرتی بازی ها  ( که عادت ذاتی برخی ترولها در دنیای برنامه نویسی و سیستم عامل می باشد و  مدام می خواهند هوش سرشارشان را با ادعای اینکه من فقط  11 سال سن دارم و بیایید ببینید من چقدر نابغه تشریف دارم!!!! و شما چقدر کودن هستید  ، توی سر کاربران بکوبند و احساس خودشیفتگی دارند و البته  خود گیک پندار نیز می باشند  )   متنفرم .


 شخصا حالم از این جور آدمهای متوهم و خود گیک پندار که در پستهای وبلاگهایشان هوش نداشته شان را به  رخ کاربران می کشانند   بهم می خورد .  طرف ، چهار خط کد کثیف و متعفن و ناخوانا در ترمینال لینوکس می نویسد بعد ادعای خدایی می کند و مدام می گوید من فقط 11 سال دارم  و ببینید چقدر باهوش هستم و  هی سوال و معما طرح می کند که  عقده های درونی خودش را خالی کند . ما نفهمیدیم این آدم تا کی می خواهد خودش را یک نابغه ی 11 ساله جا بزند . در حالیکه چندین سال پیش 11 ساله بود و الان باید دستکم 21 سال سن داشته باشد !!

امان از عقده های درونی این ترولهای لینوکس و امان از دکمه ی هک که همیشه جزو گزینه های روی میز این افراد می باشد و هروقت اراده کنند ما را هک می کنند  تا هوش سرشارشان را به رخ ما کاربران  ویندوز  بکشند !


 درخت هرچه پربارتر  سر به زیرتر .


یکی از چیزهایی که من در دنیای کاربران لینوکس هرگز ندیدم تواضع و فروتنی  بود . همیشه  کله ی این افراد باد دارد   و مغرور و خودشیفته هستند و در انجمن هایشان بر سر اینکه کدام میزکار لینوکس از بقیه بهتر است به همدیگه فحش می دادند ! بله فحش .

بر سر چیزهای بی ارزش  و جزئیات کم اهمیت  به همدیگه فحش و حرفهای رکیک می زدند و همدیگه رو تیکه پاره می کردند  و یک جو کثیف راه انداخته بودند . اینجا بود  که من از اون انجمن متعفن و گندیده   فرار کردم . زیرا دیدم اینها حتی به خودشان رحم نمی کنند چه رسد به کاربران ویندوز !

هر روز گیس و گیس کشی داشتند و تازه مدعی بودند که دعوا کردن خیلی هم خوبه و از این دعواها می شود چیزهای تازه یاد گرفت !!!!


یک ضرب المثل احمقانه ی چینی می گوید : دوستی از دعوا  ایجاد می شود !!!

یعنی باید انقدر همدیگه را با حرکات رزمی بزنیم تا بعد تازه بفهمیم که دوستی یعنی چی !!


اینجا هم زامبی ها و ترولهای لینوکس بر سر اینکه کدام میزکار لینوکس از بقیه بهتر می باشند از رکیک ترین فحش ها  استفاده می کردند و .....


بر سر اینکه آیا دبیان بهتر است یا  اوبونتو یا فدورا به همدیگه فحش می دادند .  همیشه هم از جواب دادن به سوالات کاربران تازه کار طفره می رفتند و مدام  به ادبیات اون کاربر گیر می دادند و  مثلا می گفتند نگو سلام . بگو درود !  بعد جنگ عرب و  عجم راه می افتاد و عملا تاپیکها  به هم می ریختند و دعوا پشت دعوا و توهین پشت توهین و هیچوقت هم اون کاربر بدبخت تازه کار که احتمالا ویندوزی یا مکی بوده به پاسخ سوالش نمی رسید . چون این افراد یک مشت  بیسواد بودند که بیسوادی شان را پشت ترمینال  لینوکس مخفی کرده بودند و عملا چیزی بلد نبودند که بخواهند به اون کاربر جواب دهند  لذا بحث را عمدا منحرف می کردند تا  سوال کننده  پشیمان شود و از انجمن فرار کند !

این افراد دوست داشتند  همچون خفاش در تاریکی  باشند و از دور به کاربران ویندوز و مک حمله کنند و سیستم ها را هک کنند . به همین جهت ما ویندوزی ها را خرمگس معرکه می دانستند .

عمدا یک جنگ زرگری راه می انداختند و بحث تاپیک را با پاسخهای تو درتو و دعوای ساختگی   منحرف می کردند و عمدا به ویندوز توهین می کردند و انرا ویندزد می خواندند تا احساسات کاربران ویندوز را جریحه دار کنند  و کاربر بی آزار  و  نجیب ویندوز را  به وسط دعوا بکشانند و ....


اینقدر به انجمن درپیتی و متعفن شان گند زدند که ناظرین انجمن مجبور شدند  کار و زندگی شان را ول کنند تا بتوانند  پستهای این ترولها را حذف کرده و فضای انجمن را پاکسازی نمایند زیرا بدجوری از طرف پلیس فتا  اخطار خورده بودند و کم مانده بود اون به اصطلاح انجمن شان فیلتر شود !


کاری ندارم که تمامی سایتها و وبلاگهایشان فیلتر شده است !!!!


هنوز فرق بین مبلغ (Moballegh) و مبلغ (Moballagh) را نمی دانند و خودشان را مبلغ Moballagh  (تبلیغ شده . هرچیزی که از او تبلیغ شود )  نرم افزار آزاد معرفی می کنند و در پاسخ به این سوال که در لینوکس که اتوکد نداریم چه نرم افزاری را بجای اتوکد پیشنهاد می کنید می گوید نمی دانم !!!


( من  مدیر این وبلاگ می دانم  و بجای او به شما جواب می دهم  :  لیبره کد  LibreCAD  و  فری کد  FreeCAD .  البته اینها اسباب بازی هستند و صد سال سیاه به گرد پای اتوکد AutoCAD  نمی رسند نه نسخه ی لینوکسی شان به درد می خورد نه نسخه ی ویندوزی شان !!  دقیقا مثل گیمپ GIMP که صد سال سیاه به گرد پای فوتوشاپ  PhotoShop  نمی رسد .  ) .




حالم از هرچی ترول و زامبی سیستم عامل یونیکس و شبه یونیکس است بهم می خورد .

همه شون یک مشت بیسواد  عقده ای و متوهم که تنها هنرشان هک کردن و حملات سایبری است و به اندازه ی سر سوزن تواضع و فروتنی و خویشتنداری ندارند .

همیشه هم بر سر اینکه کدام توزیع بی درو پیکر  لینوکس از سایر توزیعهای بی درو پیکر لینوکس بهتر است  به همدیگه توهین و اهانت می کنند و همدیگه رو جر می دند !


مثلا می  گند کالی لینوکس یک توزیع مهمل است زیرا کاربر در این توزیع دسترسی کامل به روت یعنی ریشه یا همان ادمین سیستم عامل دارد  !!

این افراد دوست دارند کاربر همیشه مطیع محض سیستم عامل باشد و هیچوقت سیستم عامل را روت نکند تا مبادا هک شود !!!

شاید هم راست می گویند اما  سر همین  موضوع باز دعوایشان می شود و همدیگه را تیکه پاره می کنند . 


سلام می کنی  یا جواب سلامت را نمی دهند یا می گویند درود . کاملا با زبان عربی مشکل دارند اما از زبان های فرنگی لذت می برند !

بجای اینکه بگویند اوبونتو یک  مشتق از دبیان است می گویند  اوبونتو یک فورک از دبیان است . یعنی با لغت  مشتق که عربی است مشکل دارند اما با لغت  فورک که انگلیسی است هیچ مشکلی ندارند .

بجای توزیع لینوکس می نویسند توضیع لینوکس !!!!

سواد فارسی و عربی و حتی انگلیسی شان افتضاح است  اما کلی ادعا دارند .


بجای مطمئن می نویسند مطمعن !!! حق دارند زیرا لینوکس یک چیدمان مزخرف احمقانه را تحت عنوان فارسی استاندارد !!!! به زور توی حلق شان کرده و اینها نمی توانند بدون غلط املایی مطلب بنویسند . طفلکی ها !!!

من خودم را کشتم تا بتوانم مثل بچه ی آدم در لینوکس به زبان فارسی و حتی انگلیسی تایپ کنم . اما مگه می شد ؟؟؟

دو تا کلید  پ  روی کیبوردم هست اما در لینوکس باید روی حرف M یا همان همزه   فشار دهم تا  حرف  پ   تایپ شود .  این مشکل در زبان انگلیسی نیز دیده می شود و جای اسلش و بک اسلش کاملا  عوض شده است .


پاسخ لینوکسی ها به من :

داداش چیدمان  یونیکس استاندارد است این بیل گیتس لعنتی بود که جای اسلش و بک اسلش را عوض کرد .  تقصیر لینوکس نیست  .  شما از ویندوز بپرس که چرا جای اسلش و بک اسلش را تغییر داده .


پاسخ من به لینوکسی ها :

وقتیکه تمام کیبوردهای دنیا براساس خواسته ی جناب بیل گیتس بازسازی و طراحی شده اند  دیگه باید با یونیکس و شبه یونیکسها  خداحافظی کرد زیرا کیبوردها به ساز  بیل گیتس می رقصند نه به ساز  دنیس ریچی !


من بعنوان یک تایپیست دست پخت بیل گیتس مخترع داس دهه ی 80 و ویندوز دهه ی 90   را می خورم نه  دنیس ریچی مخترع یونیکس  دهه ی 60  میلادی .


یونیکس مرد . خدا رحمتش کند. لینوکس هم روی ویرانه های یونیکس و البته مینیکس ساخته شده است .


ضمنا در ویندوز من  این  آزادی را دارم که همزمان از هردو چینش فارسی و فارسی به اصطلاح استاندارد به میل خودم استفاده کنم . اما در لینوکس این فارسی و حتی انگلیسی عهد بوق به زور توی حلق ام هست و نمی توانم به فارسی معمولی یا  حتی انگلیسی معمولی سوئیچ کنم .

الان همین لغت سوئیچ  را در لینوکس مجبورم بصورت  سوییچ بنویسم  !


یا بجای مطمئنا   باید بنویسم  مطمعنا  . یا بجای   هیئت باید بنویسم هیعت !


اینطوری مخاطب خیال می کند که من سواد ندارم !  چه می داند که من دارم از لینوکس استفاده می کنم .


سوال:  کدامیک درست است ؟؟

1- متنابه

2- معتنابه

3- موعتنابه

4- موئتنابه

5- موتنابه


بگذریم داشتم  می گفتم . این ترولهای لینوکس با همه چیز مشکل دارند . با تمام سیستم عاملهای استاندارد و اوریجینال و معتبر  ( ویندوز - مک - ....) مشکل دارند  . با زبان اسمبلی مشکل دارند   با قانون و مقررات مشکل دارند اما قوانین من درآوردی و نانوشته ی  فراوانی را می توانید در انجمنهایشان بشنوید ولی هرگز نمی بینید چون نانوشته هستند !


مثلا یک قانون نانوشته در انجمن های لینوکسی اینست که اگر از زمان ارسال یک تاپیک بیش از 120 روز گذشته باشد هیچکس حق ندارد در جواب به سوال اون تاپیک مطلب بنویسد و باید یک تاپیک جداگانه بسازد !!!

این قانون را اصلا ننوشته اند تا کاربران ویندوز و مک را نقره داغ کنند .


از این افراد می پرسید چطوری می توانیم در لینوکس به سبک ویندوز  چینش زبانهای فارسی و انگلیسی را روی کیبود داشته باشیم  اما در پاسخ فقط سکوت می کنند و عملا از زمان این سوال بیش از 11 سال  گذشته است و هیچ کس حق ندارد به این سوال جواب دهد !!!


اینست دیکتاتوری دنیای لینوکس . 


ترولهای لینوکس با همه چیز و همه کس مشکل دارند و مدام فلسفه بافی و مغلطه و سفسطه می کنند و از زیر بار پاسخ  به سوالات در می روند  چون خودشان هم  پاسخ سوال را نمی دانند !

با  دین و مذهب و اسلام و قرآن و زبان عربی همیشه مشکل داشته و دارند و یک مشت هرج و مرج طلب و آشوبگر هستند .  با زبان اسمبلی مشکل دارند و انرا زبان کرکرها و قانون شکنان و دزدان نرم افزار می دانند در حالیکه خودشان هکر و قانون شکن و دزد اطلاعات محرمانه ی مردم  هستند .

ترولهای  لینوکس همیشه سعی می کنند کاربران ویندوز و مک را به  چالش بکشانند تا سواد نداشته شان را به رخ بکشانند .


من بعنوان  یک تایپیست ساده و بی سواد و کودن با کمترین  میزان هوش و  البته  بعنوان  مبلغ زبان برنامه نویسی اسمبلی ( که البته قادر به برنامه نویسی با این زبان نیستم !!)    شخصا دوست دارم کار را برای کاربر  آسان و راحت کنم .  یعنی دوست دارم کاربران عادی به آسانترین شکل  با زبان اسمبلی کار کنند و دچار دردسرهای فنی نشوند و وقتشان هدر نرود .

من اگر یک زمانی ادعا کردم که استاد زبانهای اسمبلی و ماشین هستم فقط  بلوف زدم  زیرا حتی بزرگترین دانشمندان علوم کامپیوتری  نمی توانند بر این دو زبان قدرتمند و اصیل مسلط شوند و اکثرا با زبانهای سطح  بالا  و کودکانه مثل پایتون  برنامه می نویسند .


نه اینکه اسمبلی یا ماشین دشوار باشد . خیر  . دشوار نیست اما جو حاکم بر دنیا می طلبد که این دانشمندان  پایتون را علم کرده و زیر بیرق پایتون و سایر زبانهای کودکانه  سینه بزنند .

یک نفر برداشت گفت که پایتون زبان کودکان نیست زیرا حتی سازمان ناسا هم از پایتون استفاده می کند !!


بله عزیزم شما درست می فرمایید اما ایکاش می دانستید که همین ناسا در دهه ی 60 میلادی  آپولو 11 را با زبان اسمبلی به کره ی ماه فرستاد و بر روی این کره  نشاند و الان هم برای بسیاری از پروژه های محرمانه اش صرفا از اسمبلی استفاده می کند ولی جلوی چشم من و تو  زبان پایتون را تبلیغ می کند تا من و تو از اسرار محرمانه اش سر در نیاوریم .


اسمبلی  اصلا و ابدا سخت و دشوار نیست فقط نیاز به تفسیر دارد که خب هرکسی سواد تفسیر کردن اسمبلی را ندارد  از جمله خودم!


یک شباهت  عجیب بین قرآن و زبان اسمبلی !!

همه می دانیم که صرفا نمی توان با ترجمه ی قرآن به عمق قرآن پی برد و نیاز به علم تفسیر داریم یا باید از تفاسیر معتبر استفاده کرد .


بلاتشبیه اسمبلی نیز همینطور است . وقتیکه به  دستورات اسمبلی خیره می شوی مغزت هنگ می کند زیرا هنوز هیچکس هیچ تفسیری بر زبان اسمبلی ننوشته است . همه سعی می کنند اسمبلی را به زبانهای سطح بالاتر ترجمه کنند اما  هیچکس سعی نمی کند اسمبلی را برای من و  تو  تفسیر کند  زیرا تفسیر کردن اش از محالات است .

هر دستور زبان اسمبلی هزاران معنا و تفسیر و برداشت مختلف دارد . دقیقا مثل آیات قرآن که هر  آیه هزاران معنای مختلف دارد  .


اما من قصد ندارم شما را از اسمبلی بترسانم یا احیانا متنفر بکنم . خیر . فقط خواستم بگویم زبانهای سطح پایین ( ماشین و اسمبلی )  همچون آیات قرآن نیاز به تفسیر دارند .

انتظار نداشته باشید یک بیسواد مثل من به شما اسمبلی یاد بدهد .

بله من سواد برنامه نویسی با هیچ زبانی را ندارم  حتی ویژوال بیسیک 6 .  من فقط  با  آزمون و خطا و کسب تجربه یک چیزایی رو یاد گرفتم اما هرگز استاد نیستم و نخواهم شد .


اگر یک زمانی مثل ترولها می خواستم زبان اسمبلی یا حتی زبان ماشین را به زور توی حلق کاربران فرو کنم  الان از این رفتارم پشیمان هستم و این دو زبان پاک و اصیل را صرفا پیشنهاد می کنم و هرگز قصد ندارم اینها را بر کاربران تحمیل کنم .  من از این به بعد فقط یک پیشنهاد دهنده هستم و دیگه مثل سابق قصد ندارم زبانهای سطح پایین و دشوار  اسمبلی و ماشین را به زور توی چشم و چار  شما  فرو کنم .


هیچ کاری با زور سمبه  پیش نمی رود . باید با لحنی خوب و دوستانه  چیزهای خوب را صرفا پیشنهاد کنیم . بعد اگر ملت خودشان اراده کردند به سمت این چیزهای خوب می روند . اگر هم نرفتند مهم نیست زیرا ما رسالت خودمان را  انجام داده ایم و پیش خدا روسفید هستیم .


اگر من  طراح یک کامپایلر برای زبان اسمبلی بودم ( یعنی:  اگر من مهندس کامپیوتر بودم )   سعی می کردم رفاه و آسایش برنامه نویسان را فراهم کنم و از اسمبلی یک غول بی شاخ و دم نسازم و تمام سلیقه ها و نیازهای مختلف برنامه نویسان را فراهم کنم و یک  اسمبلر استاندارد بین المللی همه منظوره را می ساختم و خیال خودم و کاربران را راحت می کردم اما افسوس که من فقط یک تایپیست ساده هستم و سواد طراحی و ساخت کامپایلر و زبان برنامه نویسی را ندارم . حیف .


یادتان باشد هیچوقت مردم را به چالش نکشانید وگرنه مردم شما را به چالش می کشانند .


من خودم در همین وبلاگ  ، کاربران و برنامه نویسان و حتی مهندسین کامپیوتر را به چالش کشاندم و خب از طرف  همین افراد  نادیده گرفته شدم   .  این حرکتی که من  در پستهای قبلی انجام دادم اشتباه بود . نمی بایست با  مهندسین کامپیوتر درگیر شوم . می بایست با لحنی ملایم و دوستانه از انها  درخواست کنم که درصورت تمایل و اگر حال و حوصله و وقت کافی دارند  با زبان اسمبلی یک سیستم   عامل کوچک ساده ی 512  بایتی بسازند . درواقع می بایست موقعیت و جایگاه این افراد را در نظر بگیرم و رفتاری دوستانه داشته باشم  .

من قبلا یک دیکتاتور  بودم و الان سعی می کنم که دیگه دیکتاتور نباشم و به  کاربران آزادی بدهم تا خودشان هر زبانی را که دوست داشتند بکار گیرند اما یک نیم  نگاهی هم به زبان اسمبلی داشته باشند .

من خودم را از وبلاگنویسی  بازنشسته  کردم و الان فقط برای سرگرمی و پر کردن اوقات فراغت ام   مطلب می نویسم . من دیگه آفتاب لب بام هستم .  به چالش کشاندن مردم  کار آدمهای دیوانه است . آدم عاقل هرگز  معما طرح نمی کند و مردم را به چالش نمی کشاند  چون طرح کردن معما یا تست هوش نوعی مردم آزاری محسوب می شود . مردم بیکار نیستند که به معماهای ما جواب دهند .


طراح  RosAsm  یا  طراح زبان برنامه نویسی  Plain text English      ( که می توانید آنرا از انجمن فلت اسمبلر دانلود کنید )   قصد داشتند برنامه نویسان را به چالش بکشانند اما خودشان به چالش کشیده شده و از جامعه ی برنامه نویسان  اخراج  شدند .


نکته ی طلایی : هیچوقت  عادتهای کاربران را بهم نزنید و انها را به چالش نکشانید و اذیت نکنید تا انها از شما دور نشوند .  اگر نرم افزار می سازید انرا طبق عادتهای کاربران بسازید و سعی کنید رفاه  کاربران را در نظر بگیرید و انها را به زحمت نیاندازید .


برنامه نویسی ذاتا خودش کاری بسیار سخت و حوصله سوز و خسته  کننده است .پس هرگز نباید برنامه نویسان را اذیت کرد و به چالش کشاند . بلکه  باید اسباب راحتی و آسایش  برنامه نویسان را با نوشتن نرم افزارهای  گرافیکی و سهل الاستفاده و کاربرپسند فراهم کنید  . )

پایان درس اخلاق !!


+

+


ادامه ی مطلب اصلی  این پست:


البته Masm32  صدها  IDE مختلف و قدرتمند و حرفه ای  دارد که می توانید از وب انگلیسی یا فارسی دانلود نمایید .


بعد از این مراحل شما می توانید سورس این برنامه  (Winasm Studio ) را کامپایل و یک نسخه ی جدید از آن برای خودتان بسازید .

+

+

+

برنامه ی Easycode visual assembler :


این برنامه شباهت بسیار زیادی به ویژوال بیسیک 6 می دهد لذا کار کردن با آن بسیار آسان و راحت است . این برنامه می تواند از چندین کامپایلر مختلف زبان اسمبلی پشتیبانی کند .


سایت برنامه ی Easycode visual assembler :


سایت رسمی برنامه ی Easycode visual assembler :



https://www.easycode.cat/English






برنامه ی ایزی کد ویژوال اسمبلر به دلیل شباهت فراوان به زبان معروف ویژوال بیسیک 6  همان حس راحتی و سهولت و کاربرپسندی را به شما القا می کند با این تفاوت که کامپایلر این برنامه بجای زبان بیسیک ، زبان اسمبلی می باشد که طبعا قدرت بسیار بیشتری دارد و با آن می توانید نرم افزارهای قدرتمند و مستحکم و کاربردی بسازید .

این برنامه براحتی امکان برنامه نویسی شیئ گرا و ویژوال با زبان اسمبلی را برایتان فراهم می کند و در وقت تان صرفه جویی می نماید . این برنامه کاملا رایگان است اما کلوزد سورس می باشد .  این برنامه از چندین نوع کامپایلر مختلف زبان اسمبلی از قبیل MASM32  ،  GOASM  ،Fasm  استفاده می کند . شما می توانید در تنظیمات این برنامه  نوع کامپایلر را به اختیار خودتان انتخاب نمایید.



لینک دانلود برنامه ی ایزی کد ویژوال اسمبلر :


https://bayanbox.ir/download/8831673698102594484/EasyCode20200029Eng.zip





+

+

+

برنامه ی  Fresh Flat Assembler:



https://bayanbox.ir/download/6946468668440960789/Fresh2-7-0.zip




برنامه ی Fresh یک  IDE کاملا رایگان ، اوپن سورس ، آزاد و خودکامپایل برای Fasm می باشد که بطور کامل توسط  Fasm ساخته شده و توسط  Fasm نیز می توان سورس کدش را کامپایل کرد . البته این برنامه خودش نیز خودکامپایل است زیرا Fasm در درون اش جاسازی شده و برای کامپایل کردن سورس خودش نیازی به Fasm ندارد و خودش می تواند سورس خودش را کامپایل نماید .


این برنامه شباهت فراوانی به نسخه های قدیمی زبان دلفی دارد و درواقع از روی دلفی الهام گرفته است و امکان برنامه نویسی شیئ گرا و ویژوال را با کمک فلت اسمبلر  فراهم کرده است .

برنامه ی Fresh  همانند Fasm یک زبان برنامه نویسی سطح پایین و بسیار قدرتمند و پایدار است و دارای کتابخانه ی بزرگی است که امکان برنامه نویسی برای سیستم عاملهای  ویندوز و لینوکس را فراهم می کند . درواقع نرم افزارهایی قابل حمل می سازد که به توابع API سیستم عامل  وابسته نیستند لذا قابل حمل می باشند .


این برنامه هنوز در حال توسعه است ولی کارایی دارد و می توانید از ان برای برنامه نویسی استفاده کنید . اگر احیانا آنتی ویروس سیستم تان این برنامه را مخرب تشخیص داد بدانید که این یک هشدار غلط می باشد پس موقتا آنتی ویروس را خاموش کنید و این برنامه را دانلود نمایید . البته   نسخه های جدید ویندوز 10  مشکلی با این برنامه ندارند زیرا مایکروسافت این برنامه را بخوبی می شناسد و انرا بی خطر اعلام می کند . پس نگران نباشید . زیرا  از نظر شرکت مایکروسافت این برنامه بی خطر و سالم است .


شما می توانید همه ی کارهایی که در فلت اسمبلر انجام می دادید را  با این برنامه نیز انجام دهید . شما می توانید با کمک این برنامه برای تمامی سیستم عاملهای دنیا نرم افزار و درایور  و بازی بسازید زیرا این همان  Fasm است که فقط شکل و قیافه اش با Fasm فرق دارد و البته برنامه نویسان دلفی از این برنامه خوششان می آید زیرا همان تجربه ی کار با دلفی را به انها تقدیم می کند .


سایت رسمی برنامه ی  Fresh Flat Assembler  :



https://fresh.flatassembler.net





+

+

+

RosAsm :


نیازی به گفتن نیست که RosAsm  خودش یک  IDE برای خودش می باشد  و البته این اسمبلر تنها اسمبلر دنیاست که  IDE  انحصاری خودش را دارد .  اگر  RosAsm را از وبلاگهای من دانلود کرده باشید بدنبال IDE  نباشید زیرا این برنامه خودش IDE خودش می باشد و خودش ، سورس خودش را کامپایل می کند .

RosAsm  علاوه بر اینکه یک زبان برنامه نویسی کامل است  یک IDE نیز می باشد . ضمنا  RosAsm نیز همچون Fasm یک زبان خودکامپایل و خودمیزبان است . یعنی خودش سورس کد خودش را کامپایل می نماید .


+

+

+


Radasm :

اکثر برنامه نویسان حرفه ای با  Radasm  آشنا هستند . زیرا این برنامه نه فقط اکثر کامپایلرهای زبان اسمبلی بلکه بسیاری از زبانهای سطح بالا را نیز پوشش می دهند . متاسفانه  این برنامه دیگه از سایت اصلی اش قابل دسترس نیست و من آنرا از گیتهاب دانلود کردم .


Radasm  یک نرم افزار قدرتمند شبیه به  Winasm است اما اوپن سورس نیست . فقط رایگان است . همین  .


برنامه نویسان ایرانی با Radasm آشنایی کامل دارند و شما می توانید در مورد این برنامه از آنها سوال نمایید .


دانلود  Radasm :


https://bayanbox.ir/download/8007599503185315185/RadASM-2.2.2.3-FullPackage.zip





نکته ی مهم: تمام فایلها و نرم افزارهایی که من از طریق بیان باکس برایتان آپلود می کنم از فیلترهای سختگیرانه ی ویندوز دفندر عبور کرده اند و مایکروسافت تک تک این برنامه ها را بخوبی می شناسد و مشکلی با این برنامه ها ندارد . لذا من امنیت این نرم افزارها را تضمین می کنم . زیرا توسط ویندوز دفندر اطلاعاتشان به شرکت مایکروسافت ارسال شده و امن بودنشان توسط این شرکت تایید شده است .


ضمنا ویندوز دفندر در ویندوز 10   ،  قدرتمندترین و سختگیرترین و بروزترین آنتی ویروس دنیاست که عملا میلیونها بدافزار و باج افزار و ویروس و تروجان و روتکیت و کی لاگر و درب پشتی و  هک تولز و اکسپلویت  و شل کد   مختلف را تا به امروز شناسایی و نابود کرده است . ( کافیست بجای ویندوز 7  از ویندوز 10 استفاده کنید تا سیستم تان همیشه  امن  باشد ) .

ویندوز دفندر هم اکنون به خاری در چشم و استخوانی در گلو برای هکرهای کلاه سیاه تبدیل شده و این افراد عملا  در مقابل ویندوز دفندر تسلیم شده و هیچ کاری از دستشان برنمی آید . زیرا اکثر سایتها و بدافزارهایشان را به مایکروسافت معرفی نموده ام و عملا دست هکرهای کلاه سیاه را در پوست گردو کردم !


بنابراین نیازی به نگرانی نیست . این فایلها و سایر فایلهایی که تا به امروز آپلود کرده ام همگی از فیلترهای گوناگون  ویندوز دفندر عبور کرده اند و صحت و سلامت شان تایید شده است .


Fasm :

بله فلت اسمبلر نیز همانند  ریاکت اسمبلر (RosAsm) خودش یک IDE  دارد ولی البته صدها  IDE  جورواجور توسط برنامه نویسان برای  Fasm ساخته شده است که یکی از آنها همان Fresh بود که در بالا  لینک دانلود و البته آدرس سایتش را قرار دادم .


البته نسخه ی لینوکسی  Fasm بدلیل اینکه بصورت غیرقانونی و قاچاقی از ویندوز و داس به لینوکس وارد شده است IDE  ندارد . لذا در لینوکس نمی توانید با  Fasm  برنامه نویسی نمایید .

نسخه ی لینوکسی  Fasm  کاملا غیرقانونی است که اگر قانونی بود خود طراح اش  این نسخه را تایید می کرد و  هرگز نمی گفت که بازنشر این اسمبلر با لایسنسهای مختلف خصوصا گنو  غیرقانونی است !!!


اون نسخه ی استاندارد لینوکسی Fasm هم عملا  IDE ندارد هرچند قانونی است ولی خب قابل استفاده نیست مگر از طریق ترمینال لینوکس !!


سیستم عامل  کالیبری  Kolibrios  خودش یک نسخه ی جاسازی شده از Fasm دارد که من تحت آن  نتوانستم برنامه بسازم ! زیرا حتی اگر یک دستور اسمبلی را جابجا می کردم برنامه اجرا نمی شد . این بخاطر این بود که هکرها نتوانند  علیه این سیستم عامل  بدافزار یا ویروس بسازند .


به همین جهت تا به این لحظه سیستم عامل  کالیبری KolibriOS  امن ترین سیستم عامل دنیاست زیرا اصلا نمی توان در آن برنامه نویسی کرد !!!!!


اگر به دنبال یک سیستم عامل امن به معنای واقعی کلمه می گردید  بروید به دنبال سیستم عاملهایی که حجمشان از یک مگابایت بیشتر نیست  و فشرده هستند و شما قادر به برنامه نویسی در انها نباشید  و به اینترنت وصل نشوند !!!

شوخی نمی کنم . حقیقتا این سیستم عاملها که همگی با زبان اسمبلی ساخته شده اند  امن ترین سیستم عاملهای دنیا هستند .


هر سیستم عاملی که بیشترین تعداد زبان برنامه نویسی را  داشته باشد و برنامه نویسی در ان اسان و راحت باشد  یعنی برنامه نویسی تحت آن  از آب خوردن هم آسانتر باشد  قطعا بیشترین تعداد بدافزار و ویروس را نیز خواهد داشت ( ویندوز ) . 


ویندوز بهشت برنامه نویسان و هکرهای کلاه سفید و کرکرها و  البته لینوکس بهشت هکرهای کلاه سیاه و ویروس نویسان  و مجرمین سایبری و اتکرها و فعالین دارک وب   است .


هرکس که ادعا کند لینوکس بهشت برنامه نویسان است یک دروغگو بیشتر نیست . این  بزرگترین دروغ است  که تا به حال به مردم گفته اند . همه چیز در لینوکس صرفا بواسطه ی کپی برداری انجام می شود . برنامه نویسی سیخی  چند ؟؟؟

یک نفر  یک دبیان نوشت همه از روی دست اش تقلب کردند و صدها توزیع را صرفا با یک کپی ساده از روی دبیان ، ساختند و عوامفریبی کردند .  تمام توزیعهای لینوکس  و برنامه هایشان صرفا  کپی هایی از روی یک لینوکس قدیمی یا برنامه ی قدیمی هستند  .


زیرا فرایند برنامه نویسی در لینوکس بشدت دشوار و سخت است و همه چیز باید از طریق ترمینال مخوف لینوکس انجام شود .


حتی زبانهای ویژوال و شیئ گرا مثل لازاروس در لینوکس کارایی ندارند .  همین لازاروس روی  ویندوز بهتر از لینوکس کار می کند هرچند یک برنامه ی توخالی را با حجمی بالغ بر 40 مگابایت تولید می کند !!!!!


لینوکس  فقط یک کرنل است . چیزهایی مثل دبیان یا اوبونتو یا فدروا  یا لینوکس مینت یا مانجارو   یا کالی لینوکس یا ردهت لینوکس یا  پاپی لینوکس   یا چه می دانم وحید لینوکس (!!!!)   هیچکدام لینوکس نیستند بلکه  سیستم عامل گنو می باشند که از لینوکس صرفا بعنوان کرنل (هسته ) استفاده می کنند .


هر ننه قمری از جمله خودم می تواند یک توزیع لینوکس را صرفا با کپی برداری از لینوکسهای قبلی بسازد و نام خودش را توزیع ساز بگذارد!!!!!!!


این کلمه ی " توزیع ساز"   که  از زبان یک ترول لینوکسی در یک انجمن لینوکس شنیدم بدجوری توی حلق ام گیر کرده !!


در نظر دارم یک توزیع لینوکس بنام  Fasm linux بسازم .  هنوز نساخته ام . ایده اش در ذهنم هست اما حال و حوصله ندارم که انرا بسازم .  باید یک مقدار روی دبیان کار کنم تا قابل استفاده شود بعد انرا تغییر دهم و  سورس کدش را از اول تا اخر با   Fasm بسازم و بعد با نام   سیستم عامل  Fasm Linux  به خورد این ملت بدهم  و آنها را سر کار بگذارم  !    کی به کیه  ؟؟؟؟


بله  سیستم عامل بی معرفت دبیان که زبان فارسی را حذف کرد گزینه ی خوبی برای ساختن فسم لینوکس خواهد بود !

طراحان دبیان چرا با ما  ایرانیها  به  مشکل برخوردند و زبان فارسی را از صفحات وب سایت  دبیان حذف  کردند؟؟


چون خودمان   با دست خودمان  سردسته ی دموکراتها  یعنی  جو بایدن را   بر تخت پادشاهی نشاندیم و او نیز به ما رکب زد و دموکراتها زبان فارسی را از دبیان حذف کردند و از خودشان عکس یادگاری گذاشتند !!!


عاقبت خوش خیالی و ساده لوحی مسئولین ایران همین است . دوست و دشمن را از هم تشخیص نمی دهند . 


من شخصا از ترامپ متنفر و بیزارم . ولی ترامپ  ظاهر و باطنش یکی بود . رو راست بود . گفت سردار سلیمانی را به قتل می رسانم و رساند . اصلا دروغ نگفت.


اما جو بایدن  مسئولین ایران را گول زد و در اولین اقدام به دموکراتها گفت زبان فارسی را از سیستم عامل دبیان حذف کنید !


خب ! دوستان عزیز ! من دچار بیخوابی شده ام و دارم هذیان می گویم . شما فقط اون IDE   زبان اسمبلی را که بدنبالش بودید از این پست دانلود نمایید . 


بعد از ظهرتان بخیر . از دیشب تا الان بیدار بودم و داشتم کلمات کلیدی وبلاگ ام را کشف می کردم . از RSS  کمک گرفتم و اینقدر کلمات کلیدی استخراج کردم و در پست مربوطه کاشتم که  شرکت بیان این پیام را به من ارسال کرد :


(( این سایت نمی تواند بیشتر از 500 کلمه ی کلیدی داشته باشد ..... ))


خب نمی تواند که نمی تواند  . به جهنم که نمی تواند .  من دیگه عادت کردم بدون کلمه ی کلیدی مطلب بنویسم . گور بابای هرچی تگ و کلمه ی کلیدی و موضوع و دسته بندی .


موضوعات وبلاگ را دوباره برگرداندم . تا بلکه این خزنده ها دست از سرم بردارند.  


 این بلاگ بیان  و البته فارسی بلاگ بدجوری  اطلاعات جالب به ما می دهند .  در فارسی بلاگ نه فقط اسامی تمامی کشورها بلکه اسامی تمامی شهرها را به شما نشان می دهد .

هیچکس نمی تواند در فارسی بلاگ از دیدگان شما مخفی شود زیرا  به محض بازدید از وبلاگتان تمام مشخصات اش در اختیار شما قرار می گیرد از جمله کشور و شهر و  نوع  و نسخه ی سیستم عامل و نوع و نسخه ی مرورگر و خیلی چیزهای دقیق دیگه .


نکته ی جالب:  اگر در فارسی بلاگ یک  وبلاگ را دنبال کنید  نمی توانید قطع دنبال کنید و با پیام خطا مبنی بر اینکه شما قبلا این وبلاگ را دنبال کرده اید مواجه می شوید!!!



اگر پول کافی داشتم فارسی بلاگ را از مالک اش می خریدم و دستی به سر و رویش می کشیدم . امان از بی پولی .


وحید محمدی . وبلاگ وحیدمی


https://vahidmy.blog.ir




بروزرسانی

براثر حملات سایبری به وبلاگ وحیدمی ؛ تمام کامنت های کاربرها و پاسخ های من به کاربرها  ؛ حذف شدند 


لعنت خدا و نفرین ملائکه بر هکرها و اتکرها و مجرمان سایبری . 


تاریخ بروزرسانی 


یکشنبه مورخ 29 مرداد 1402 خورشیدی 


نکته : 

آدرسهای  آخرین پست وبلاگ وحیدمی را در زیر مشاهده می فرمایید . 




در پناه خداوند متعال عظیم الشان باشید 

ِ

الهم  عجل  لولیک الفرج . 



امضای همیشگی اینجانب  در جهت تایید صحت و درستی مطالب وبلاگهایم   : 


وحید محمدی . وبلاگ  وحیدمی 


https://vahidmy.blog.ir



https://vahidmy.blog.ir/archive


https://vahidmy.blog.ir/post/764
















  • ۹۹/۱۱/۱۹
  • vahidmy

Assembly

Assembly language

Binary

Easycode visual assembler

Fasm

Fasm linux

Fresh

Fresh Flat Assembler

Github

IDE

IDE for Assembly language

IDE زبان اسمبلی

IT

Integrated development environment

KolibriOS

KolibriOS is Anti Hack

Kolibrios

Masm32

Microsoft defender

Plain text english

RSS

Radasm

RosAsm

The Assembly IDE

UTF8

Unicode

WIKI

Windows Defender

debian

flat assembler

github

masm32

unicode

vahidmy

winasm

winasm studio

winasm studio download

winasm studio source code

winasm studio source code download

winasm.org

www.winasm.org

احتیاط شرط عقل است

اسمبلی

امن ترین سیستم عامل دنیا

اوپن سورس

ایزی کد ویژوال اسمبلر

ایمن ترین سیستم عامل دنیا

ایمیل

باینری

خودمیزبان

خودکامپایل

دانلود سورس کد winasm studio

دبیان

رایگان

روسی

زبان اسمبلی

زبان برنامه نویسی اسمبلی

زبان برنامه نویسی کامل

زبان مادری

زبانهای یونیکد

سورس کد

سورس کد winasm studio

عربی

فارسی

فسم لینوکس

فلت اسمبلر

محیط برنامه نویسی مجتمع

محیط توسعه ی مجتمع

محیط یکپارچه برای برنامه نویسی

محیطهای برنامه نویسی با زبان اسمبلی

هندی

ویناسم

ویناسم استودیو

ویندوز 10

ویندوز دفندر

وینسم

وینسم استودیو

پشتیبانی masm32 از زبانهای یونیکد

چینی

ژاپنی

کامپایل

گیتهاب

یونیکد