اسرار هگز ادیتورها بخش سوم
به نام خدایی که باینری را آفرید
اسرار هگز ادیتورها بخش سوم
معماری نخستین کامپیوتر جهان
در نظر بسیاری از مردم جهان ، کامپیوتر معروف انیاک ؛ به عنوان نخستین کامپیوتر جهان در بین سالهای 1943 تا 1945 میلادی ، اولین کامپیوتر تمام دیجیتال دنیا می باشد و البته شاید خیلی از مردم بدانند که دولت آمریکا با کمک همین کامپیوتر معروف انیاک ، توانست بمب اتم بسازد و شهرهای هیروشیما و ناکازاکی ژاپن را بمباران نماید .
قبلا در پست انقلاب اسمبلی در همین وبلاگ وحیدمی ، یک فایل مربوط به روش نگهداری از کامپیوتر انیاک را آپلود کرده بودم . کتاب درون این فایل دقیقا در سال 1945 میلادی ، توسط خود آمریکاییها نوشته شد ولی چون جزو اسرار فوق سری ارتش آمریکا بود و به بمباران اتمی ربط داشت ، تا همین چند سال پیش کاملا مخفی بود و الان نیز فقط یک نسخه از این کتاب که فقط به روش نگهداری کامپیوتر انیاک مربوط می شود را توانستم پیدا کنم اما سایر نسخه های کتاب که به روش کارکرد و معماری کامپیوتر انیاک بود را هنوز نتوانستم پیدا کنم !
اما اگر بخواهیم دقیقتر به تاریخچه ی کامپیوترها و البته به نخستین کد زبان ماشین و اسمبلی جهان نگاه کنیم باید به چند سال قبل تر برگردیم . یعنی به سال 1938 میلادی و شهر برلین آلمان نازی .
قبلا در همین وبلاگ عرض کردم که دکتر کنراد زوس ، برای نخستین بار در تاریخ ، کامپیوتر z1 را با استفاده از زبان برنامه نویسی ماشین ، در سال 1936 میلادی اختراع کرد و حتی گفتم که توسط آدولف هیتلر تشویق شد و به توصیه ی هیتلر ، دکتر کنراد زوس ، از روی نقشه ی معماری کامپیوتر z1 نسخه برداری کرد تا در صورت بمباران شهر برلین ، باز هم بتواند از روی نقشه ، این کامپیوتر را البته برای ارتش آلمان نازی بازسازی نماید .
اتفاقا شهر برلین بمباران شد و کامپیوتر z1 بطور کامل نابود شد ولی نقشه هایش سالم ماندند .
اما آنچه که در این پست به شما نشان می دهم به کامپیوتر z1 ربط چندانی ندارد بلکه به نسل سوم این کامپیوتر یعنی z3 ربط دارد!!
البته فایل PDF مربوط به کامپیوتر Z3 توسط یک دانشمند علوم کامپیوتری و در دهه ی 90 میلادی تهیه شده است . لذا اگر می بینید که محتوای فایل کاملا سالم و نو به نظر می رسد به دلیل این است که این فایل در دهه ی 90 میلادی و پس از مصاحبه ی دانشمندان علوم کامپیوتری با دکتر کنراد زوس ، و در سال 1997 میلادی تهیه شده و لذا سالم باقی مانده است .
از خود نقشه های کامپیوترهای سری Z که توسط کنراد زوس و بین سالهای 1936 تا 1938 میلادی تهیه شدند ، چیزی پیدا نکردم . البته چند فایل PDF دیدم که متاسفانه دانلود نشدند .
لذا نخستین معماری ، به کامپیوتر Z3 که در سال 1938 میلادی ساخته شده است مربوط می شود . البته به گفته ی تهیه کننده ی فایل ، تفاوت چندانی بین این کامپیوترها وجود نداشته است و لذا می توانیم کد زبان اسمبلی و ماشین این کامپیوترها را تقریبا یکسان در نظر بگیریم .
من قبلا این فایل را در همین وبلاگ آپلود کردم که البته مورد توجه قرار گرفت و توسط کاربران دانلود شد .
اما اینجا می خواهم تعدادی از دستورات ماشین و اسمبلی دهه ی 30 میلادی مربوط به این کامپیوترها را به عنوان اولین و قدیمی ترین و نخستین کدهای زبانهای ماشین و اسمبلی تاریخ ؛ به شما نشان بدهم .
طبق گفته ی سازنده فایل مربوط به این نقشه ، این نقشه و معماری و روش کار این کامپیوترها از طریق مصاحبه ی ایشان با دکتر کنراد زوس و در سال 1995 میلادی و اندکی قبل از فوت ایشان ، به دست آمده است و راوی نقل می کند که متاسفانه قبل از انتشار این کتاب الکترونیکی که یک سند ارزشمند تاریخی محسوب می شود ، دکتر کنراد زوس در سن 85 سالگی فوت کردند . لذا این کتاب را به ایشان تقدیم می نماید .
تاریخ انتشار این کتاب به سال 1997 میلادی برمی گردد . یعنی دو سال بعد از فوت دکتر کنراد زوس .
دکتر کنراد زوس در سال 1910 میلادی در آلمان متولد شدند و در سال 1936 میلادی نخستین کامپیوتر الکترومکانیکی جهان و نخستین کدهای زبانهای ماشین و اسمبلی جهان را ابداع نمودند و عملا تمام کامپیوترهای بعدی از جمله کامپیوتر انیاک ، براساس این کامپیوترهای سری زد (Z1 تا Z3 ) ، ساخته شدند .
دکتر کنراد زوس در سال 1995 میلادی و دو سال قبل از انتشار این کتاب الکترونیکی، در شهر برلین آلمان ، فوت نمود .
خب ، من در اینجا کدهای زبان های ماشین و اسمبلی کامپیوتر Z3 که در سال 1938 میلادی توسط کنراد زوس ، دانشمند آلمانی نوشته شده و در این کامپیوتر بصورت عملی بکار گرفته شدند را برایتان می نویسم .
این کدها ، اولین و نخستین و قدیمی ترین کدهای زبانهای برنامه نویسی ماشین و اسمبلی در طول تاریخ ، می باشند و یعنی اینکه حتی از کدهای اسمبلی خانم کاتلین بوث نیز قدیمی تر می باشند .
این کدها ثابت می کند که زبانهای ماشین و اسمبلی ، برخلاف تصور رایج ، بصورت همزمان و در دهه ی 30 میلادی اختراع شدند .
بنابراین مخترع اصلی و واقعی زبانهای ماشین و اسمبلی ، دکتر کنراد زوس می باشد و سایر افراد که بعنوان مخترع زبان اسمبلی شناخته شده اند از جمله خانم کاتلین بوث یا آقای ویلر ، دیگه از این به بعد نباید به عنوان مخترع زبان برنامه نویسی اسمبلی ، به مردم معرفی شوند .
من در این پست ، فقط این کدهای اسمبلی و ماشین و البته عملکرد آنها را بصورت مختصر می نویسم و سعی می کنم که فایل مربوطه را مجددا در همین پست ، آپلود نمایم .
من این کدها را می نویسم و این فایل را آپلود می نمایم به این امید که در درس مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی در ترم اول مقطع کارشناسی رشته ی مهندسی کامپیوتر در دانشگاههای ایران ، به جای زبانهای منسوخ شده و کودکانه ی پاسکال و بیسیک ، زبانهای ماشین و اسمبلی تدریس شوند و معماری کامپیوتر زد 3 و البته اقدامات دکتر کنراد زوس برای دانشجویان ترم اول ؛ تشریح شود .
زبانهای پاسکال و بیسیک و البته زبان بسیار قدیمی و سطح بالای پلانتاکتال (!!) یا پلانکالکول !!! که توسط دکتر کنراد زوس و در دهه 40 میلادی اختراع شد و فقط سه سال دوام آورد و منسوخ و منقرض شد و البته زبانهای فرترن و کوبول و الگول و لیسپ و زبانهای بی و بی سی پی ال و حتی زبانهای سی و سی پلاس پلاس و جاوا را باید جزو زبانهای مرده و منسوخ شده در نظر گرفت .
سالهاست که زبان پاسکال ؛ منقرض و منسوخ شده و به تاریخ پیوسته است .
اما زبانهای ماشین و اسمبلی که در سال 1936 میلادی عملا به کار گرفته شدند هنوز هم در سال 2023 و 2024 میلادی بکار می روند و البته تا ابد و تا روز قیامت نیز بکار خواهند رفت زیرا کامپیوتر ، فقط و فقط زبان ماشین را می فهمد و اسمبلی نیز نسخه ی قابل فهم زبان ماشین محسوب می شود و سایر زبانها یعنی زبانهای سطح بالا را که به انها کد تقلبی گفته می شود باید زبانهایی مرده دانست و فراموش کرد .
امروزه از زبانهای پاسکال و بیسیک و فورترن و کوبول و الگول و لیسپ و فورث و بی و بی سی پی ال و پی ال وان و فاکس پرو و .... فقط یک نام باقی مانده است . زیرا این زبانها مدتهاست که به تاریخ پیوسته و همانجا جا مانده اند و منسوخ و منقرض شده اند .
دیر یا زود ، شاهد انقراض کامل زبانهای سی و سی پلاس پلاس نیز خواهیم بود .
همین الان نیز در سرتاسر جهان ، به دنبال راهی هستند که از شر زبانهای سی و سی پلاس پلاس خلاص شوند و حتی به زبانهای قدیمی تر ولی اصیل تر یعنی اسمبلی و ماشین برگردند .
هیچکس را ندیدم که از زبانهای سی و سی پلاس پلاس خوشش بیاید . تقریبا همه ی برنامه نویسان و مهندسان و اساتید دانشگاه ، از این دو زبان خسته و بیزار شده اند .
پیشگویی مخترع زبان برنامه نویسی سی ، کاملا غلط از آب درآمد و زبان اسمبلی هنوز هم بکار می رود و حتی با این زبان قدرتمند ، سیستم عاملهای جدید ساخته شده اند و تحت ویندوز و لینوکس نیز نرم افزارهای بزرگ و مدرن ساخته اند اما زبانی که او در سال 1972 میلادی در آزمایشگاه بل شرکت مخابرات آمریکا اختراع کرد و در دهه ی 1980 میلادی در شهر سیدنی استرالیا از جاودانگی اش حرف زد ، در شرف انقراض است و جالب است که او زبان اسمبلی را مسخره کرد و اسمبلی را به عنوان اسباب بازی و زبان خودش را بعنوان زبان جاودانه و جهانی به مردم استرالیا معرفی کرد ولی .....
بگذریم .....
بهرحال هرچیزی به اصل و نسب خودش برمی گردد و هرچیزی که اصالت و ریشه و هویت داشته باشد عمری جاودانه دارد و هرچیزی که تقلبی و مصنوعی و بی روح و بی هویت و بی ریشه باشد دیر یا زود منقرض می شود .
زبانی که او اختراع کرد براساس محدودیتهای فنی کامپیوترهای دهه ی 1960 میلادی و صرفا برای ساخت سیستم عامل یونیکس ، اختراع شد و عملا این زبان الکن و گنگ و مازوخیستی ، به درد امروز و فردا و کامپیوترها و سیستم عاملهای مدرن نمی خورد و سینتاکس بسیار زشت و پیچیده اش اصلا کاربرپسند نیست . ضمنا شیئ گرا نیز نبود و امروزه سعی کرده اند که مجددا به اسمبلی برگردند زیرا زبان اسمبلی ذاتا یک زبان شیئ گرا و همه منظوره و البته بسیار زیبا و ساده و خوانا و قابل فهم و شسته و تمیز و جمع و جور است و هیچ نقص یا ایرادی در اسمبلی دیده نمی شود بجز وابستگی به ماشین هدف یعنی پردازنده . که خب با انقراض پردازنده های دهه ی 60 میلادی و ابقای امپراطوری جاودانه ی پردازنده ی اینتل از دهه ی 60 میلادی تا به امروز و تا ابد ، عملا قابلیت حمل این زبانهای سطح بالا به هیچ دردی نمی خورد . قابلیت حمل را بکلی فراموش کنید . ما دیگه صدها معماری جورواجور و سلیقه ای نخواهیم داشت . .
اصرار بر احیای پردازنده های مرده و یک بار مصرف دهه های 60 و 70 میلادی ، نوعی جنون محسوب می شود که در برخی طرفداران متعصب لینوکس و اوپن سورس ، دیده می شود!!
قابلیت حمل سخت افزاری ، دیگه به یک شوخی و جوک خنده دار تبدیل شده است زیرا تمام این پردازنده ها برای همیشه نابود شدند و اینتل تنها پردازنده ی رایج در دنیای امروز و آینده است .
+
+
+
نخستین و قدیمی ترین کدهای زبانهای ماشین و اسمبلی نوشته شده در سال 1938 میلادی . برلین - آلمان . دکتر کنراد زوس . کامپیوتر Z3
علت ماندگاری این کدها از سال 1938 میلادی تا سال 2023 -2024 میلادی :
توصیه آدولف هیتلر به کنراد زوس مبنی بر تهیه نسخه ی پشتیبان از روی نقشه ی کامپیوترها در جهت امکان بازسازی این کامپیوتر درصورت بمباران شهر برلین در جنگ جهانی دوم .
کامپیوترها بقای نسل خود را به آدولف هیتلر مدیون هستند .
اگر هیتلر نبود کامپیوتر هم نبود .
زبان ماشین و اسمبلی کامپیوتر Z3 - سال 1938 میلادی - کنراد زوس - برلین - آلمان
زبان ماشین زبان اسمبلی عملکرد
Instruction Opcode
01110000 Lu خواندن کیبورد
01111000 Ld نمایش نتیجه
01001000 Lm عملیات ضرب
01010000 Li عملیات تقسیم
01011000 Lw ریشه ی جذر
01100000 Ls1 عملیات جمع
01101000 Ls2 عملیات تفریق
اینها کدهای ماشین ( 0 و 1 ) و اسمبلی ( L ) کامپیوتر Z3 می باشند که برای نخستین بار در تاریخ ، توسط کنراد زوس و در سال 1938 میلادی عملا بکار گرفته شده اند .
حرف L را می توان بعنوان مخفف Load در نظر گرفت .
مهم نیست که این کدهای اسمبلی ، از نظر ظاهری از زمین تا آسمان هفتم با کدهای اسمبلی پردازنده ی اینتل تفاوت دارند ، مهم این است که کدهای ماشین یعنی 0 و 1 ، از سال 1938 میلادی تا الان یعنی سال 2024 میلادی ، هنوز هم به همین شکل بکار می روند و این است که زبان ماشین را جاودانه کرده است .
درواقع می خواهم بگویم که ، من نه فقط به زبانهای سطح بالا بلکه حتی به زبان اسمبلی هم نقد و اعتراض دارم و معتقدم که بجز زبان ماشین یا باینری که همان 0 و 1 معروف می باشد به هیچ زبان دیگری نباید فکر کنید!!!
بله درست فهمیدید :
من زمانی می توانم ادعا کنم که زبان ماشین ( باینری) از دهه ی 1930 میلادی تا به امروز ، جاودانه مانده است وهنوز هم بکار می رود که زبان اسمبلی را نادیده بگیرم و منحصرا به زبان ماشین یعنی به ارقام 0 و 1 توجه کنم .
اسمبلی ، برای هر پردازنده ، املاها و نگارشهای مختلف دارد اما زبان ماشین برای تمام کامپیوترهای تاریخ از قدیم تا الان به همین شکل بوده است که می بینید . یعنی 0 و 1
وقتیکه من حتی به زبان اسمبلی رحم نمی کنم و یک منتقد سنگدل و بی رحم هستم نباید انتظار داشته باشید که به زبانهای سطح بالا رحم کنم !
من حتی به اسمبلی نیز اعتراض و نقد دارم . زبانهای سطح بالا که اصلا زبان نیستند . یک مشت کد مصنوعی و چرت و پرت و سلیقه ای و مزخرف هستند .
متاسفانه زبان اسمبلی نیز هر زمان به شکل یکسری سمبولهای مسخره و سلیقه ای بکار رفته است . جالب است که نام این سمبولها و نمادهای کاملا سلیقه ای را اینستراکشن ( دستورالعمل - کاتالوگ - بروشور - دستور - قانون - ) یا کد یادمان ( امنمونیک ) گذاشته اند !!!
بله ! نه فقط تمام زبانهای سطح بالا بلکه حتی زبان اسمبلی نیز یک مشت کاراکتر مزخرف و چرت و سلیقه ای و غیراستاندارد می باشند و تنها زبانی که از دهه ی 30 میلادی و حتی از قرن قبلی یعنی از زمان چارلز بابیج تا به امروز ، شکل و املایش ثابت مانده و هرگز تغییر نکرده و یک کد استاندارد بین المللی می باشد ، زبان ماشین است . یعنی باینری . یعنی 0 و 1 .
از سال 1938 میلادی تا سال 2023-2024 میلادی ، زبان ماشین یا بهتر است بگویم ، زبان باینری همیشه به این شکل بوده است و تا ابد خواهد بود :
00000000
11111111
یعنی همیشه با هشت رقم 0 یا 1 روبرو بوده ایم . لذا زبان ماشین به استانداردهای رایج بین المللی نیاز ندارد زیرا خودش ذاتا ، استاندارد است و هرگز سلیقه ای نیست .
بنابراین اگر علیه زبانهای سطح بالا خصوصا سی و سی پلاس پلاس مطلب نوشته ام ناراحت نشوید زیرا علیه زبان اسمبلی نیز مطلب نوشته ام .
زیرا اسمبلی نیز همچون زبان های سطح بالا فقط از یک مشت کاراکتر و یک املای سلیقه ای تشکیل شده است و اصلا یک فرمول استاندارد جهانی ندارد .
بله اسمبلی نیز همچون زبانهای سطح بالا یک زبان سلیقه ای و من درآوردی و جعلی و تصنعی است .
آن چیزی که از روز اول تا امروز و تا ابد ، اصالت دارد و اصیل و استاندارد است زبان ماشین است . یعنی باینری .
هر زمان که توانستم تمام زبانهای سطح بالا و سطح پایین را از روی کامپیوترم و از درون مغزم بیرون بریزم و منحصرا با کدهای 0 و 1 برنامه نویسی کردم آنوقت شاید خودم را یک کدنویس ساده بدانم ولی هرگز خودم را یک برنامه نویس نمی دانم و معرفی نمی کنم .
زیرا برنامه نویس واقعی کسی است که بتواند تمام سیستم ها و معماری ها و سیستم عاملها و نرم افزارها و فناوری ها و ... را منحصرا با زبان باینری یعنی 0 و 1 بسازد و هرگز از هیچ زبان دیگری حتی اسمبلی ، استفاده نکند . یعنی برنامه نویس واقعی کسی است که برای تولید نرم افزار ؛ فقط از هگز ادیتور استفاده می نماید .
هگز ادیتور یعنی hex editor یعنی چیزی شبیه به hexplorer یا WinHex یا hiew یا C32asm یا hex editor neo یا hackman یا .....
لحن من در این پست ، بسیار تند و خشن بود . عذرخواهی می کنم اما باید بدانید که اگر شما نیز با صدها اسمبلی سلیقه ای و هزاران زبان سطح بالای سلیقه ای برخورد می کردید و سرگردان و مردد می شدید و اعصابتان خرد و خاکشیر می شد شاید به همین اندازه عصبانی و خشمگین می شدید !!
در گیتهاب با یک هگز ادیتور برخورد کردم که درواقع یک سیستم عامل بود و قابلیت بوت داشت !!!!
این هگز ادیتور جدید که کاملا با زبان اسمبلی ساخته شده بود ظاهرا هگز ادیتور بود ولی در واقع یک سیستم عامل بود که می تواند روی کامپیوتر بوت شود و بالا بیاید و شما قادرید به تمام اجزای سخت افزارتان دسترسی کامل و مستقیم داشته باشید !
وقتیکه می گویم مردم از زبانهای سطح بالا خسته و بیزار شده اند و دنبال کارهای مینی مالیستی هستند و به زبانهای ماشین و اسمبلی روی آورده اند ، دروغ نمی گویم .
کافیست گیتهاب را زیر و رو کنید تا به این پروژه های جالب و بامزه برخورد کنید .
سیستم عامل باید با زبانهای سطح پایین ( ماشین یا اسمبلی) ساخته شود . ترجیحا بهتر است که فقط از زبان ماشین یعنی 0 و 1 استفاده شود تا به کامپایلر و اسمبلر و لینکر و سایر آت و آشغالها نیاز نداشته باشیم و فقط یک هگز ادیتور ساده دم دستمان باشد!!!
سیستم عامل باینری که من قصد دارم بسازم منحصرا با زبان باینری و با کمک هگز ادیتور ساخته خواهد شد . انشاا...
لینک دانلود فایل PDF حاوی نقشه و معماری و زبانهای ماشین و اسمبلی کامپیوتر Z3 محصول سال 1938 میلادی . دکتر کنراد زوس - دانشمند آلمانی - برلین آلمان :
معماری و زبان ماشین و اسمبلی اولین کامپیوتر جهان:
کامپیوتر Z3 سال 1938 میلادی . برلین . آلمان . دکتر کنراد زوس . اوایل جنگ جهانی دوم:
https://bayanbox.ir/download/2935471409518299005/Zuse-Z1-and-Z3.pdf
لینک کوتاه برای دانلود از طریق تمام دستگاهها بخصوص گوشی های هوشمند و ساعت هوشمند . کافیست روی نام دکتر کنراد زوس کلیک کنید تا این فایل PDF دانلود شود :
+
+
Site map
https://vahidmy.blog.ir/sitemap.xml
RSS
+
+
بروزرسانی:
تاریخچه ی کهن و بسیار قدیمی زبان و خط ماشین از مصر باستان و چین باستان و هند باستان تا ایران و اروپا و مخترع نخستین کدهای زبان ماشین در قرون گذشته در اروپا .
منبع : ویکی پدیا انگلیسی
این تاریخچه اعلام می کند که قدمت زبان ماشین به چند قرن قبل از میلاد مسیح و مصر باستان و هند باستان و چین باستان و اروپای رنسانس برمی گردد .
بنابراین زبان برنامه نویسی ماشین یک زبان باستانی و بسیار کهن و قدیمی است که از مصر و چین و هند باستان تا امروز کاربرد داشته است .
من قصد دارم با تکیه بر این تاریخچه و همچنین تاریخ تمدنهای باستانی مصر و هند و ایران و عراق و چین و زبانهای هند و اروپایی و خط تمدن سومری و تمدن ایلام و ارتباط بین این تمدنها و خط ها و زبانهای باستانی و زبان ماشین ؛ رسما زبان ماشین را به عنوان زبان مشترک تمام تمدن ها و اقوام و ملل باستانی و اقوام و کشورهای امروزی و زبان مشترک بین انسان و کامپیوتر ؛ بکار گیرم .
یعنی قصد دارم از این به بعد با زبان ماشین ؛ به تولید محتوا و وبلاگنویسی اقدام نمایم !
یعنی بجای زبان فارسی ؛ از زبان ماشین و در مبنای باینری برای وبلاگ نویسی استفاده خواهم کرد زیرا زبان ماشین زبان مشترک انسان و کامپیوتر و زبان رمزی تمدن های باستانی مصر و چین و هند و ایران و عراق و یونان و امپراتوری روم باستان محسوب می شود و البته جزو زبانهای هندواروپایی و آریایی نیز به حساب می آید .
زبان ماشین می تواند جزو زبانهای باستانی سامی منسوب به سام پسر حضرت نوح نیز قرار گیرد .
زبان ماشین زبان مشترک و باستانی تمام انسانهای ماقبل تاریخ و دوران تاریخی و اختراع خط نیز محسوب می شود .
خط ماشین یعنی اعداد ریاضی نیز از زمان مصر باستان و چین باستان و هند باستان و ایران باستان بعنوان قدیمی ترین خط جهان محسوب می شود .
نخستین شکل از خط باستانی زبان ماشین بصورت اعداد اعشاری در مبنای هشت و شانزده و سی و دو و شصت و چهار ؛ در چشم یکی از خدایان مصر باستان یعنی خدای آسمان بکار رفته است .
لذا خط و زبان ماشین ؛ به عنوان قدیمی ترین و نخستین خط و زبان تاریخ باید به دنیا معرفی شود .
قدمت خط و زبان ماشین بسیار بیشتر از آن چیزی است که قابل تصور باشد .
لینک مربوط به تاریخچه ی زبان و خط ماشین
منبع : ویکی پدیا انگلیسی :
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Binary_number
من قصد دارم خط و زبان ماشین را به خط و زبان مشترک و بین المللی تمام کشورهای جهان تبدیل نمایم .
تمام مردم جهان حق دارند خط و زبان ماشین را در مکاتبات رسمی و غیررسمی بکار گیرند .
من قصد دارم خط و زبان ماشین را جایگزین خط و زبان انگلیسی نمایم !
البته این آزمایش را در یکی از وبلاگهای تخصصی انجام خواهم داد .
مثلا در وبلاگ باینسم بطور آزمایشی ؛ از زبان و خط باستانی ماشین یعنی 0 و 1 برای تولید محتوا استفاده خواهم کرد .
البته به ازای هر کد هشت رقمی زبان و خط باستانی ماشین ؛ یک حرف یا کاراکتر زبان فارسی و انگلیسی را نیز می نویسم تا به مرور زمان بتوانید زبان و خط ماشین را یاد بگیرید و در وبلاگ نویسی بکار گیرید !!
زبان ماشین باید در ردیف زبانهای هند و اروپایی و زبانهای سامی یعنی عربی و ... و خاور دور یعنی چین و ژاپن ؛ و خط ماشین یعنی 0 و 1 نیز باید جزو خطوط باستانی قرار گیرد .
این پیشنهاد می تواند به جنگها و دعواهای قومی و اقلیتی و نژادی و زبانی و سایر جریانات مسموم سیاسی و فرهنگی پایان دهد و صلح جهانی را در کره ی زمین برقرار کند .
زبان ماشین ؛ پایانی بر تمام جنگها و اختلافات می باشد .
تمام انسانها باید با زبان ماشین یعنی 0 و 1 با یکدیگر مکاتبه و نامه نگاری و ارسال و دریافت پیامهای متنی نمایند تا تمام جنگها و خونریزی ها به پایان برسد .
البته برای صحبت کردن می توانند از زبان مادری و طبیعی استفاده نمایند .
شروع آزمایش وبلاگ نویسی با زبان و خط باستانی ماشین در وبلاگ باینسم در اولین فرصت ممکن :
آدرس وبلاگ باینسم :
تاریخ بروزرسانی :
سه شنبه مورخ 23 خرداد سال 1402 خورشیدی مصادف با 24 ذی القعده سال1444 قمری و برابر با 13 ژوئن سال 2023 میلادی
- ۰۲/۰۳/۰۸