تجربه ی نصب کالی لینوکس یازده گیگابایتی
به نام خدا
عنوان مقاله
تجربه ی نصب کالی لینوکس یازده گیگابایتی
آدرس مقاله :
https://vahidmy.blog.ir/post/721
اگر یک نگاه به کلمات کلیدی زیر این پست بیندازید متوجه می شوید که چه مطالبی را می خواهم بیان کنم.
نیازی به توضیح نیست
فقط دارم تجربه ی شخصی خودم و البته عقاید و نظرات شخصی ام را می نویسم .
قضاوت را بر عهده ی مخاطبان می گذارم .
اینها یا تجربه ی شخصی هستند که قطعا واقعیت دارند و یا نظر شخصی .
لطفا گارد نگیرید !!
بعد از آنکه با کمک فایل تورنت دانلود شده از سایت رسمی کالی لینوکس و با کمک یک دانلود منیجر قدرتمند ویندوزی ، فایل یازده گیگابایتی ایمیج سیستم عامل کالی لینوکس را دانلود کردم و این فایل iso حجیم را به درون فلش مموری کپی کردم و سیستم را ریبوت کردم و کالی لینوکس را با تمام ابزارهای اصلی و فرعی بطور کامل نصب کردم به نتایج مایوس کننده ای رسیدم که مرا مجددا از لینوکس متنفر کرد :
برخلاف انتظارم ، کالی لینوکس هیچگونه ابزار مهندسی معکوس نداشت بجز ollydbg که البته او را نیز می بایست از اول دانلود می کردم که چون در لینوکس نمی توانستم به اینترنت وصل شوم نتوانستم نرم افزار معروف ollydbg را دانلود و نصب نمایم !
مابقی ابزارهای هک سیاه و تست نفوذ نیز فقط از طریق ترمینال اجرا می شدند !!
حتی یک ابزار با رابط گرافیکی مدرن و کاربرپسند در کالی لینوکس ندیدم در حالیکه من موقع نصب کالی لینوکس ، تمام رابطهای گرافیکی کاربر را انتخاب و نصب کرده بودم .
خود کالی لینوکس ظاهرا گرافیکی است اما اکثر نرم افزارهایش مطلقا و فقط از خط فرمان اجرا می شوند .
لذا به هیچ دردی نمی خورد . نظر شخصی .
من قبلا در محیط سیستم عامل ویندوز ؛ با صدها ابزار قدرتمند هک سیاه و تست نفوذ و مهندسی معکوس و شنود و جاسوسی و البته با دیکشنری مخصوص هکرهای کلاه سیاه آشنا شده بودم .
با ابزارهای خطرناکی همچون هیدرا و هکمن و سافت آیس و باج افزار خطرناک واناکرای .... در محیط ویندوز کار کرده بودم . با ابزارهای شنود و جاسوسی و هک شبکه و مودم و هک کرنل سیستم عامل و هک سخت افزار و ... تحت ویندوز و در محیط کاملا گرافیکی کار کرده بودم .
می خواهم بگویم که حتی ویندوز هم می تواند به یک سیستم عامل خطرناک هک و کرک و تست نفوذ و شنود و جاسوسی و اسکن پورتهای کامپیوتر و هک وای فای و .... حتی حملات سایبری تبدیل شود و هیچ نیازی به کالی لینوکس نداریم .
قبلا با هزاران شل کد و ویروس و تروجان و کی لاگر خطرناک تحت ویندوز کار کرده بودم . با کدهای مخرب جاوا اسکریپت و پایتون و وی بی اسکریپت و سی پلاس پلاس و اسمبلی نیز آشنا شده بودم . سورس کد ویروس خطرناک چرنوبیل که توسط یک هکر تایوانی و با زبان اسمبلی و علیه داس و ویندوز و پردازنده و هارد دیسک و مادربورد در دهه 1990 میلادی نوشته بود را نیز دانلود و بررسی کرده بودم .
در همین مایکروسافت استور ویندوز 10 می توانید صدها ابزار خطرناک هک سیاه و کرک و مهندسی معکوس را پیدا و دانلود و نصب نمایید .
با این توصیف ؛ چه نیازی به تبلیغ از کالی لینوکس می باشد ؟؟
کالی لینوکس همان دبیان است که فقط ابزارهای هک و تست نفوذ را دارد اما هزاران نرم افزار مفید را هرگز ندارد . مثل آفیس یا حتی یک هگز ادیتور .
کالی لینوکس ادعا می کند که می تواند سخت افزار را هک کند اما این در حالیست که من هیچ هگز ادیتور در کالی لینوکس ندیدم !!
مگه برای هک سخت افزار از هگز ادیتور استفاده نمی کننند ؟؟
ما در ویندوز نرم افزاری قدرتمند داریم که به او وین هگز می گویند ! ملقب به پادشاه هگز ادیتورها !
با winhex می توانید هرکاری که دلتان بخواهد انجام دهید از جمله هک سخت افزار و حذف کامل هارد دیسک و بازیابی فایلها و پارتیشنهای مفقود شده و رونویسی و فرمت شده و ایمیج گیری از هارد دیسک و رم و سیستم عامل و مشاهده ی پارتیشن ها و سیستم فایل مخفی لینوکس از درون ویندوز !!! ...
تعجب کردید ؟؟
طبیعی است زیرا فایل اکسپلورر ویندوز و مای کامپیوتر قادر به مشاهده ی پارتیشن ها و فایل سیستم لینوکس که ext4 می باشد نیستند .
اما winhex این مشکل را نیز حل کرده و شما می توانید از درون ویندوز به پارتیشنهای منطقی و غیرفیزیکی و مخفی لینوکس که از فایل سیستم ext4 استفاده می کنند دست یافته و محتویات لینوکس را از درون ویندوز مشاهده و دستکاری و هک کنید !!
بله !! هک لینوکس با کمک ویندوز !!!!!
برنامه ی winhex می تواند فایل سیستم مخفی و مجازی لینوکس را در محیط ویندوز برملا و آشکار کند !!
به قول معروف : خوشا دزدی که از دزدی بدزدد !!!!
تا دیروز ؛ لینوکس ، ویندوز را هک می کرد از امروز این ویندوز است که لینوکس را هک می کند !!!
اینها رجزخوانی و خیالبافی نیست . تجربه است . تجربه هرگز دروغ نمی گوید .
+
+
خب پرونده ی هک و تست نفوذ و مهندسی معکوس لینوکس را موقتا می بندم .
بحث بعدی در مورد File system است .
در میان فایل سیستم ها ؛ NTFS از بقیه بهتر است زیرا
1. از امنیت بالایی برخوردار است و می تواند تک تک فایل ها را رمزگذاری و ایمن و فشرده نماید
2. می تواند فایلهای بسیار بسیار حجیم و غول پیکر تا بیش از 11000 اگزا بایت یعنی 11 میلیون میلیارد گیگابایت معادل با 11 هزار تریلیون گیگا بایت ؛ را نگهداری و پردازش و مدیریت نماید لذا برای کار در کامپیوترهای بسیار قدرتمند و سریع شامل سرور و مین فریم و سوپرکامپیوتر نیز مفید است و کاربرد دارد و برای محاسبات و پردازشهای بسیار سنگین موسوم به big data نیز کارایی دارد .
3 . می تواند تا حدودا 655 ترابایت یعنی بیش از ششصد هزار گیگابایت حافظه ی ram را بخوبی ساپورت و پشتیبانی و مدیریت نماید . لذا برای کار با کامپیوترهای قدرتمند و فوق سریع و محاسبات بسیار سنگین ؛ کارایی دارد .
4. فایل سیستم NTFS تمام مزیتهای فایل سیستم های ext4 لینوکس و xfs و zfs سیستم عامل AIX شرکت IBM را یکجا در خود دارد . هرچند که این مزایا بطور پیش فرض غیرفعال هستند و این از طرف مایکروسافت بصورت کاملا تعمدی انجام شده است اما با یک هک ساده می توانیم این قابلیتهای مخفی سیستم فایل NTFS ویندوز را فعال کنیم . برای اینکار نیز می توانید از نرم افزار همه فن حریف winhex استفاده نمایید .
5 . تنها رقبای سرسخت فایل سیستم NTFS عبارتند از :
ext4 لینوکس
zfs سیستم عامل AIX مین فریم های شرکت IBM
xfs
btrfs
APFS سیستم عامل های شرکت Apple
ReFS ویندوز سرور شرکت مایکروسافت !!!
exfat ویندوز شرکت مایکروسافت !!!!
سایر فایل سیستم ها رقیب جدی برای NTFS محسوب نمی شوند زیرا NTFS ویندوز ، کمابیش بسیاری از مزایای این فایل سیستم ها را یکجا در خود دارد . مثل فایل سیستم های مربوط به پلی استیشن و ...
نکته :
فایل سیستم Refs ویندوز سرور و ویندوز 10 ؛ قادر به رمزگذاری تک تک فایلها نیست و قابلیت بوت و نصب ویندوز را ندارد . لذا ویندوز برای بوت و نصب کماکان از فایل سیستم NTFS استفاده می کند .
6. سازگاری NTFS با سیستم نامگذاری فایل ها در سیستم عامل داس . این یک مزیت است ولی برخی افراد این را یک عیب و نقص می دانند در حالیکه سازگاری رو به عقب در ویندوز و اینتل عملا یک مزیت بزرگ است که موجب بقای عمر سیستم عامل ویندوز و پردازنده ی اینتل شده است .
اینکه حالا NTFS نهایتا 256 کاراکتر را برای طول مسیر آدرس فایل درنظر می گیرد و از مسیرهاو آدرس های با اسامی فارسی پشتیبانی نمی کند چندان اهمیتی ندارد . .
اینکه گفته می شود اگر حین تغییرنام فایل ها در سیستم فایل NTFS برق قطع شود و کامپیوتر خاموش شود فایل خراب می شود چیزی است که من تا حالا تجربه نکرده ام و قطع مکرر برق و خاموش شدن ناگهانی کامپیوتر که بارها و بارها تجربه کرده ام هرگز فایلهای ویندوز را حتی حین تغییرنام خراب نکرده است . من که چنین چیزی ندیده ام .
تمام فایلها حتی پس از خاموشی ناگهانی و ناخواسته کامپیوتر ؛ سالم مانده اند .
ضمنا ویندوز ابزارهای مفیدی دارد که بطور مداوم و در پشت صحنه ؛ از تمام فایلها و فولدرها و آدرس ها و سکتورهای هارد دیسک و خود ویندوز ؛ کپی پشتیبان و ایمیج می گیرد تا در مواقع لزوم بتوانیم ویندوز را ریکاوری کنیم و به وضعیت خوب قبلی بازگردانیم .
. .
این مزیت در سیستم فایل NTFS وجود دارد و فعال است .
لذا فعلا به سیستم فایل ReFS نیاز نداریم مگر برای کامپیوترهای سرور و شبکه های ویندوزی یا هاست ویندوز . هرچند که برای ویندوز سرور نیز کماکان می توانیم از NTFS استفاده نماییم و هیچ مشکلی پیش نمی آید . در این مورد تجربه دارم .
ضمنا مایکروسافت سرمایه گذاری بزرگی روی سیستم فایل NTFS انجام داده و مرتبا آنرا آپدیت و مدرنیزه و هوشمند می کند که این ثابت می کند که فعلا این سیستم فایل حتی تا ویندوزهای جدید مثل ویندوز 12 نیز کاربرد خواهد داشت .
+
شایعات مبتنی بر این است که ویندوز 12 دستکم به هشت گیگابایت حافظه Ram نیاز دارد !!
در مورد ویندوز سنگین 11 نیز گفته اند که این ویندوز با زبان اسمبلی ساخته شده است که البته یا دروغ محض است یا منظور از زبان اسمبلی ؛ اسمبلی دات نت فریمورک یا سایر زبانهای شبه اسمبلی و سمبولیک است که بسیار سنگین و کند و حجیم و چند لایه و ناکارآمد هستند و هیچ شباهتی به زبان برنامه نویسی اسمبلی ندارند .
مایکروسافت دشمن قسم خورده ی زبان اسمبلی می باشد لذا تمام تلاش این شرکت این است که زبان اسمبلی را بدنام و بی اعتبار نماید که البته خیال خامی بیش نیست و این حیله ی مایکروسافت دیگه قدیمی و نخ نما شده است .
زبان اسمبلی یعنی این چیزهای معروف :
NASM
FASM
RosAsm
GoAsm
Tasm
Basm
Wasm
Masm
اینها زبان اسمبلی واقعی و حقیقی هستند ..
اسمبلی دات نت فریم ورک و سایر چیزهای مشابه هرگز زبان اسمبلی محسوب نمی شوند و از سخت افزار کامپیوتر ؛ فرسنگ ها فاصله دارند و لابد ویندوز 11 را با همین آت و آشغالهای دات نت ساخته اند که اینقدر سنگین شده است .
مایکروسافت و البته لینوکس هر کسی را فریب دهند من یکی را هرگز نمی توانند فریب دهند .
من نه گول دروغهای مایکروسافت را خورده ام نه گول دروغهای لینوکس را .
زیرا من با زبانهای برنامه نویسی واقعی یعنی ماشین و اسمبلی نیتیو و بومی برنامه نوشته ام و دقیقا می دانم که هم مایکروسافت دروغ می گوید و هم لینوکس !!
زیرا هردو دشمن زبانهای ماشین و اسمبلی ؛ می باشند
+
اخیرا متوجه شدم که شرکت مایکروسافت اجازه نمی دهد فایل حاوی سیستم عامل ReactOS را دانلود نمایم .
ایرادی ندارد . تا زمانیکه زبان ماشین و هگز ادیتور برقرار است و می توان ویندوز را رایگان کرد چه نیازی به سیستم عامل شبه ویندوز دارم ؟؟؟
+
بارها گفته ام و باز هم می گویم :
ویندوز 10 اینترپرایز یک سیستم عامل همه منظوره و جهانی است .
زیرا ویندوز 10 اینترپرایز ؛ هم ویندوز دسکتاپ است هم ویندوز سرور و هم ویندوز موبایل و هم ویندوز هک و کرک و مهندسی معکوس و تست نفوذ پذیری و هم اینترنت اشیا و هم دستگاههای ریز و درشت خانگی و صنعتی و تحقیقاتی و پزشکی و .....
+
نتیجه :
سیستم عامل فقط ویندوز
زبان برنامه نویسی فقط زبان ماشین
پردازنده فقط اینتل
+
پایان مقاله !!!
+
+
مقاله ی مرتبط ولی متضاد!
احیای زبان اسمبلی تحت تمام سیستم عاملها
- ۰۲/۰۲/۲۵