zoomit 1
به نام خدا
زومیت 1 :
اخبار زومیت :
مخاطبین گرامی . سلام .
از این قسمت قصد دارم هر چند وقت یکبار ، اخبار سایت زومیت خصوصا اخبار امنیتی و فناوری اطلاعات را با ذکر لینک منبع ، در وبلاگم بازنشر نمایم .
هدف از اینکار بروز بودن وبلاگ و کمک به تامین امنیت فضای مجازی می باشد .
در کنار زومیت ، سعی می کنم درصورت امکان اخبار حوزه ی فناوری که توسط سایر سایتها ( از جمله دیجیاتو و ... ) منتشر می شود را نیز بازنشر نمایم .
+
+
اخبار زومیت:
مایکروسافت مزایای امنیتی ویندوز ۱۱ را توضیح داد:
هک شدن دستگاههای خودپرداز با استفاده از اپلیکیشن اندروید وNFC
https://www.zoomit.ir/security/372135-atm-nfc-hack/
هر آنچه باید درباره NFC بدانید:
https://www.zoomit.ir/tech/339788-every-things-about-nfc/
قابلیتهای کاربردی ویندوز۱۰ که پایشان به ویندوز ۱۱ نرسید:
https://www.zoomit.ir/os/372024-windows-11-features-microsoft-killed/
دومین هک لینکدین به افشای اطلاعات ۹۲ درصد از کاربران آن منجر شد:
https://www.zoomit.ir/security/372188-linkedin-second-breach/
شایعه: مایکروسافت در مورد حداقل سیستم مورد نیاز برای نصب ویندوز 11 بازنگری خواهد کرد:
https://www.zoomit.ir/os/372191-microsoft-windows-11-requirements/
اولین پیشنمایش ویندوز 11 پشتیبانی از اندروید را شامل نمیشود:
https://www.zoomit.ir/os/372173-windows-11-preview-no-android/
آیا تلفن هوشمند شما مکالمههایتان را میشنود؟
https://www.zoomit.ir/fundamental-science/372061-smartphone-listening-conversations/
به خطر افتادن اطلاعات کاربران اندروید توسط باگ امنیتی اپلیکیشن گوگل:
https://www.zoomit.ir/security/371932-security-bug-googles-android-app/
باگ امنیتی خطرناک در ۲۸ آنتی ویروس مشهور کشف شد:
https://www.zoomit.ir/security/347943-symlink-race-bugs-discovered-in-28-antivirus-products/
خب ! بخش اول اخبار فناوری اطلاعات و امنیت ، به نقل از سایت زومیت را اینجا قرار دادم . در پست بعدی سایر اخبار امنیتی سایت زومیت را بازنشر می نمایم.
+
هشدار امنیتی:
تا جای ممکن از عضو شدن در شبکه های اجتماعی و انجمنها و پلتفرمها و سایتها و نصب نرم افزارهای مشکوک ( نرم افزارهایی که هیچگونه سایت رسمی ندارند از قبیل برخی نرم افزارهای گوگل پلی ) خودداری نمایید تا مشخصات تان بر اثر حملات سایبری (هک سیاه ) افشا نگردد .
از دنبال کردن وبلاگهای مشکوک و خالی از محتوا که عمدتا توسط هکرها ساخته می شوند خودداری نمایید . ( در همین بلاگ بیان دهها وبلاگ خالی و بدون محتوا توسط هکرها ساخته شده اند که شما را (بدون اینکه درخواست کرده باشید) دنبال می کنند . مراقب باشید که یکوقت این وبلاگهای خالی بلاگ بیان را دنبال نکنید مگر برای شناسایی رفتار این وبلاگها و معرفی کردن آدرس شان به پلیس فتا . همین وبلاگ وحیدمی چندین فالوور فیک دارد که عمدتا هکر می باشند ! ) .
از نصب سیستم عاملهای بی صاحب و بی دروپیکر خصوصا سیستم عاملهای آزاد و اوپن سورس جدا خودداری نمایید مگر اینکه این سیستم عاملها توسط یک شرکت بزرگ و معتبر ( ردهت یا کنونیکال ) ساخته شده باشند و پشتیبانی شوند .
از فیلترشکن استفاده نکنید
هر فایل را از هر جایی دانلود نکنید
آنتی ویروس ویندوز را هر روز چندین بار آپدیت نمایید
اگر رفتارهای مشکوک از ماوس یا کیبورد دیدید ( مثل راست کلیک ناخواسته و پی در پی توسط ماوس و باز و بسته شدن ناخواسته ی پنجره ها توسط ماوس تان و بدون اینکه شما اینکار را کرده باشید !!) ، بدانید که سخت افزارتان دارای یک کی لاگر سخت افزاری می باشد که به ماوس یا کیبورد کامپیوترتان وصل شده و اختیار این دو ابزار ورودی و مهم را از شما می گیرند . لذا سریعا به یک مرکز معتبر فروش و تعمیر کامپیوتر مراجعه کرده و سخت افزار مشکوک را با سخت افزار معتبر و امن جایگزین نمایید .
از هر فروشگاه یا هر شرکت ، کامپیوتر یا لپ تاپ یا گوشی هوشمند خریداری نکنید . فقط از شرکتهای معتبر و مجاز خرید نمایید تا امکان نصب کی لاگر سخت افزاری از بین برود و هکرها نتوانند از راه دور و با استفاده از سخت افزار آلوده اختیار سیستم تان را به دست گیرند .
هرگز هکرها را دستکم نگیرید زیرا این افراد شغل شان هک و حملات سایبری می باشد و بابت هک کردن قربانیان ، از افراد حقیقی یا حقوقی دستمزد می گیرند . بنابراین ما هیچوقت از شر هکرها خلاص نمی شویم و فقط باید امنیت خودمان را افزایش دهیم
+
اگر می توانید با دشواریهای نصب و کار با ترمینال لینوکس کنار بیایید ترجیحا بجای ویندوز از لینوکس استفاده نمایید .
توصیه ی من به شما نصب لینوکس بلک آرچ می باشد که امنیت بیشتری نسبت به سایر لینوکسها دارد .
برای افزایش امنیت باید از برخی امکانات سیستم عامل چشم پوشی نمایید و به کم قانع باشید . برهمین اساس حتی توصیه می کنم از سیستم عامل اوپن بی اس دی یا حتی سیستم عاملهای کوچک مثل کالیبری او اس استفاده نمایید تا کمتر به حملات سایبری دچار شوید
برخلاف تصور ، اندروید اصلا ایمن نیست و براحتی هک می شود . توصیه می شود بجای اندروید از سیستم عاملهای امن تر مثل اوبونتوتاچ استفاده نمایید .
نکته ی نهایی :
از سیستم عاملها و نرم افزارهای معروف و پرکاربرد که تعداد کاربرانشان بسیار زیاد است خودداری کنید زیرا هکرها عمدتا به سیستمهای پرطرفدار حمله می نمایند . زیرا حمله به سیستمهای نایاب و ناشناس و فشرده ، انگیزه و هزینه ی بسیار بالایی می خواهد و هکرها به ندرت به چنین سیستمهایی حمله می نمایند .
باید به فکر یک جایگزین بجای ویندوز باشیم . زیرا ویندوز در وضعیتی مبهم بسر می برد و خصوصا اینکه ویندوز 10 دیگه آپدیتهای بزرگ امنیتی را دریافت نمی کند و عملا مایکروسافت آرام آرام ویندوز 10 را به امان خدا رها می کند و انرا به یک طعمه برای هکرها تبدیل می نماید .
ویندوز دفندر متاسفانه بسیاری از بدافزارهای خطرناک را شناسایی نمی کند اما درعوض ، فایلهای سالم را بعنوان بدافزار شناسایی می کند که این درنتیجه ی سیاستهای غلط شرکت مایکروسافت می باشد .
باید یا سیستم عامل را عوض کرد یا آنتی ویروس را .
ترجیحا از سیستم عاملهای خانواده ی بی اس دی استفاده نمایید .
+
+
وحید محمدی - وبلاگ وحیدمی