vahidmy

وبلاگ شخصی وحید محمدی

vahidmy

وبلاگ شخصی وحید محمدی

وحیدمی

وبلاگ شخصی وحید محمدی . یک تایپیست که عاشق علم و تجربه است.


آدرس وبلاگ وحیدمی :

Home Page


https://vahidmy.blog.ir

+


Archive

آرشیو و بایگانی وبلاگ وحیدمی

https://vahidmy.blog.ir/archive

+


نقشه وبلاگ وحیدمی:

Sitemap

https://vahidmy.blog.ir/sitemap.xml

+

خوراکخوان وبلاگ وحیدمی

Feed

RSS

https://vahidmy.blog.ir/rss

+

آدرس مورد استفاده خزنده ها روباتها و موتورهای جستجوگر

Robot

https://vahidmy.blog.ir/robots.txt


+

مشخصات وبلاگ وحیدمی:


ساعات انتشار پست جدید وبلاگ :

بیست و چهار ساعته

وضعیت انتشار پست : نامنظم . در طول شبانه روز و در صورت صلاحدید ؛ پست جدید منتشر می کنم.


نام مدیر : وحید محمدی

گونه : وبلاگ شخصی با آدرس اختصاصی و محتوای عمومی

ژانر : تمام ژانرها

کاربرد : همه منظوره

هدف وبلاگ : به اشتراک گذاشتن دانش و تجربه با مردم و پرداخت زکات علم

مقصد مدیر وبلاگ : کسب رضای خداوند .

جنس وبلاگ : وبلاگ شخصی

تاریخ تاسیس : تیر 1398 خورشیدی



موضوعات وبلاگ : تمام علوم و فنون و مسائل مختلف در تمام زمینه


کپی برداری از مطالب وبلاگ وحیدمی به شرط لینک دادن به آدرس اصلی وبلاگ با دامنه vahidmy.blog.ir ، بلامانع و آزاد است . با خیال راحت ، کپی برداری نمایید . هیچگونه کپی رایت و انحصار برای وبلاگ وحیدمی ، وجود ندارد .

بروزرسانی:

وبلاگ وحیدمی منحصرا توسط سایت بلاگ دات آی آر به آدرس blog.ir میزبانی می شود . بنابراین بجز دامنه vahidmy.blog.ir سایر دامنه ها جعلی و فیک و خطرناک هستند .
برای مشاهده نکات جدید و ترفندهای امنیتی لطفا به آدرس زیر مراجعه فرمایید:

https://vahidmy.blog.ir/post/1



آدرس وبلاگهای تخصصی :

https://spasm.blog.ir

https://fasmy.blog.ir

https://binasm.blog.ir

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
مطالب پربحث‌تر
  • ۰۱/۰۴/۱۱
    adc
نویسندگان
پیوندها

نرم افزارهای ریکاوری فایلها و پارتیشنها بخش دوم

پنجشنبه, ۱۱ بهمن ۱۴۰۳، ۱۲:۲۶ ب.ظ




به نام خدا


نرم افزارهای ریکاوری فایلها و پارتیشنها بخش دوم




در این بخش از معرفی نرم افزارهای ریکاوری فایل ها و پارتیشنهای حذف شده و صدمه دیده ، قصد دارم کار خودم و شما را آسان کنم و لیست کامل تمام نرم افزارهای ریکاوری فایل و پارتیشن را از وبسایت پی سی دانلود ، قرار بدهم . 



زیرا تعداد این نرم افزارها و البته حجم آنها بسیار بسیار زیاد است و من برای بررسی و آزمایش تمام آنها حقیقتا وقت کافی ندارم . 



من قبلا  تمام این نرم افزارها را از وبسایت پی سی دانلود ، دانلود کرده ام تا به مرور زمان و به تدریج ؛ روی آنها آزمایش کنم و بهترین ها را انتخاب کنم . 



اما من اینجا یک ایده ی جالب برای رفع تردید در انتخاب بهترین نرم افزار ریکاوری فایل و پارتیشن را ارائه می دهم تا کار خودم و شما را آسانتر کرده باشم و از این به بعد ، بجای دانلود صدها گیگابایت فایل حجیم با عملکرد یکسان و تکراری ، فقط چند فایل که از بقیه مهمتر و کاملتر و قدرتمندتر هستند را معرفی می نمایم تا در وقت و هزینه صرفه جویی شود و از تردید و سردرگمی نجات یابیم 



ایده :


استفاده از نرم افزارها در نسخه ی ویندوز لایو :



برخی از نرم افزارهای سیستم عامل ویندوز ، از قبیل همین نرم افزارهای ریکاوری فایل و پارتیشن ، علاوه بر نسخه ی نصبی و نسخه ی پرتابل ، نسخه ی قابل بوت نیز دارند که تحت عنوان WinPE  شناخته می شوند . 



خوشبختانه تمام نرم افزارهای کاربردی و سیستمی و تخصصی ویندوز که نسخه ی WinPE دارند ، کاملا رایگان می باشند و هیچ نیازی به شماره سریال و کرک و کیجن و پچ و اکتیو ندارند زیرا اینها در حکم سیستم عامل لایو یا دیسک نجات ویندوز می باشند . 



طبیعی است که دیسک نجات کامپیوتر یا دیسک نجات ویندوز ، یک سیستم عامل اضطراری و اورژانسی است و برای موارد واقعا اورژانسی و حیاتی بکار می رود و عقل حکم می کند که چنین نرم افزاری کاملا رایگان باشد . 



بر همین اساس ، تمام نرم افزارهای تخصصی سیستم عامل ویندوز که به شکل دیسک نجات کامپیوتر یا دیسک نجات ویندوز یا سیستم عامل لایو  یا  WinPE ساخته می شوند خصوصا نرم افزارهای سیستمی و نرم افزارهای مربوط به ریکاوری فایل و پارتیشن و یا آنتی ویروس ها و سایر نرم افزارهای حیاتی و اورژانسی ، حتی اگر به شدت تخصصی و پیچیده و فنی باشند ، باز هم رایگان می باشند 



بنابراین من به شما پیشنهاد می کنم که بجای دانلود و نصب نسخه های نصبی و حتی نسخه های پرتابل نرم افزارهای تخصصی و پیشرفته ی ویندوز ، از نسخه ی لایو یا WinPE  این نرم افزارها استفاده کنید تا همانند یک ویندوز لایو ، از روی  سی دی یا دی وی دی یا فلش مموری بوت شده و همانند یک ویندوز کوچک تخصصی و اورژانسی ، عملیات نجات کامپیوتر یا نجات ویندوز را برای شما انجام دهند . 



شما می توانید فایل ISO این نسخه های لایو این نرم افزارهای تخصصی را با کمک نرم افزار Ventoy  به درون فلش مموری کپی نمایید 



البته باید ابتدا  یک فلش مموری با حجم نسبتا بالا مثلا 256 یا 512 گیگابایت را تهیه کنید و سپس آنرا با کمک نرم افزار Ventoy  ، فرمت و پارتیشن بندی کرده و سیستم فایل exFat را برایش انتخاب نمایید . 



سپس بصورت دستی ، تمام فایل های ISO روی هارد کامپیوترتان را که از بوت UEFI  پشتیبانی می کنند را روی این فلش ، کپی کنید و سپس کامپیوتر را از روی این فلش که چندین فایل ISO  دارد بوت کنید 



در منوی بوت ، می توانید هرکدام از این نرم افزارهای تخصصی ویندوز که عبارت WinPE را در نام او مشاهده می کنید انتخاب کرده و روی کلید Enter ضربه بزنید تا این نرم افزار تخصصی همانند یک ویندوز لایو ، بوت شود و شما به محیط آن وارد شده و عملیات نجات کامپیوتر یا نجات ویندوز نصبی روی هارد را انجام دهید . 


+


من در اینجا آدرس مربوط به دانلود تمام نرم افزارهای تخصصی مخصوص ریکاوری و بازیابی فایل ها و پارتیشن های حذف شده و صدمه دیده و مفقود شده را از وبسایت پی سی دانلود  قرار می دهم 


شما با مراجعه به صفحه ی هرکدام از این نرم افزارهای تخصصی مربوط به ریکاوری فایل و پارتیشن ، به دنبال نسخه ی WinPE  آن نرم افزار بگردید و آنرا دانلود کنید . 


به سایر نسخه ها از قبیل نسخه ی نصبی که نیاز به کرک و پچ و شماره سریال و  قطع دسترسی به اینترنت و معرفی به فایروال دارند ، اصلا کاری نداشته باشید زیرا واقعا کار کردن با این نسخه ها یک عذاب دردناک است و شما را از کارتان باز می دارد . 



من خودم شخصا فقط نسخه های WinPE  این نرم افزارهای تخصصی ویندوز را انتخاب می کنم و با کمک نرم افزار Ventoy  به درون فلش مموری کپی می کنم . 



 زیرا من الان مدتی است که به ویندوز  لایو یعنی  WinPE  عادت کرده ام و از کار کردن با آن واقعا لذت می برم زیرا کاملا رایگان است و هرگز از کار نمی افتد و به شرکت مایکروسافت وصل نمی شود و مادام العمر است . 



وقتی که سیستم عامل اصلی ام ، یک ویندوز لایو یا WinPE  می باشد طبیعی است که نرم افزارهای تخصصی ام نیز باید نسخه ی WinPE داشته باشند تا از شر شماره سریال و کرک و پچ و کیجن و معرفی نرم افزار به فایروال و  مشکلاتی از قبیل لزوم عدم اتصال نرم افزار به اینترنت و هزار و یک دنگ و فنگ دیگر ، خلاص شوم 



من شخصا هرگز نرم افزارهایی که برای اجرا شدن ، به اینهمه دنگ و فنگ و عبور از هفت خوان رستم  نیاز دارند ، دانلود و نصب نمی کنم و در عوض ، سعی می کنم به دنبال نرم افزاری باشم که نسخه ی لایو یا WinPE داشته باشد که کاملا رایگان و مادام العمر  باشد. 


+

+



آدرس نرم افزارهای ریکاوری فایل ها و پارتیشن های حذف شده و مفقود شده و صدمه دیده در وبسایت پی سی دانلود :




https://p30download.ir/fa/software/category/utilities/recovery/list.php





توصیه می کنم که از این لیست مربوط به نرم افزارهای Recovery  ، فقط به دنبال نرم افزارهایی باشید که نسخه ی WinPE  داشته باشند . 



نکته:


برخی سیستم عامل ها یا نرم افزارهایی که نسخه ی WinPE  دارند بر روی برخی کامپیوترها بوت نمی شوند 



اگر این سیستم عامل یا این نرم افزار تخصصی ، از بوت UEFI پشتیبانی نکند و سیستم کامپیوتر شما ، قدیمی باشد متاسفانه این سیستم عامل یا این نرم افزار تخصصی ، قابل بوت  و  قابل استفاده نخواهد بود . 



بنابراین سعی کنید اگر کامپیوتر قدیمی دارید از نسخه های قدیمی این سیستم عامل ها یا نرم افزارهای تخصصی استفاده کنید .



من خودم کامپیوتر جدید 64 بیتی با بوت UEFI  دارم لذا فقط برخی از ویندوزهای لایو و برخی از این نرم افزارهای تخصصی را بوت می کند و بالا می آورد !



حتما به عبارت های WinPE و   UEFI توجه کنید و ببینید آیا واقعا این نرم افزار یا سیستم عامل ، از فناوری UEFI  مادربورد کامپیوترتان پشتیبانی می کند یا خیر . 



در این مورد باید از بخش پشتیبانی وبسایت پی سی دانلود ، سوال کنید  تا  شما را راهنمایی کند . 



شماره تلفن بخش پشتیبانی وبسایت پی سی دانلود در تمام صفحات مربوط به نرم افزارها ، قید شده است . 



+

+

+

+


ادامه ی آزمایشات و تجربیات شخصی ام از کار با نرم افزارهای تخصصی مربوط به ریکاوری و بازیابی فایل ها و پارتیشن های حذف شده و صدمه دیده :



من با نرم افزار R-STUDIO که در پست قبلی راجع به آن اشاره ای داشتم ، کار کردم . 


نرم افزار  ار استودیو واقعا  نرم افزار عجیب و قدرتمندی است و برای ریکاوری فایلها و پارتیشن ها ، گزینه ها و آپشن های متعدد و قدرتمندی دارد . 



اما کار کردن با آن برای من ، خیلی سخت بود . 



اما چند چیز را در مورد نرم افزار قدرتمند R-STUDIO متوجه شدم :


1- توانایی ریکاوری فایلهای حذف شده و حتی فایلهای مفقود شده و صدمه دیده ناشی از فرمت و پارتیشن بندی و تغییر سیستم فایل پارتیشن یا هارد  با اسامی واقعی و کامل !!



یعنی دیدم که نرم افزار   ار استودیو ، حتی پس از پارتیشن بندی و فرمت  و تغییر سیستم فایل پارتیشن مورد نظرم ،  بازهم می تواند فایلهایی را که بدین صورت صدمه دیده و داغون شده اند را با نام کامل و واقعی برایم ریکاوری کند . 



لذا از این جهت یعنی ریکاوری فایل ها با اسامی واقعی و کامل ، بسیار شبیه به نرم افزار  رکوا  می باشد . 



این خیلی خوشحال کننده است و جای امیدواری دارد 



2- سرعت  بسیار بالای نرم افزار   ار استودیو در ریکاوری فایلها و پارتیشن ها 



3 - قدرت بسیار زیاد نرم افزار   ار استودیو در ریکاوری فایل ها و پارتیشن ها . 



بگونه ای که همه نوع فایل و همه نوع پارتیشن را حتی پس از چندین بار فرمت و پارتیشن بندی و تغییر عمدی سیستم فایل ،  براحتی و با تمام جزئیات و حتی با نمایش فایلهای متا و فایلهای سیستمی مخفی ، ریکاوری می کند  . 



اینجا بود که فهمیدم چرا بعد از پارتیشن بندی و فرمت  هارد یا پارتیشن با سیستم فایل NTFS  بیش از 151 مگابایت از حجم پارتیشن یا هارد ، اشغال می شود !!



زیرا این حجم دقیقا به همین فایلهای متا مربوط می شد که این فایلهای متا را می توان در نرم افزارهایی همچون وین هکس و رکوا و  آر استودیو مشاهده کرد . 



اما نرم افزار آر استودیو تنها به نمایش این فایلها بسنده نمی کند بلکه آنها را ریکاوری نیز می کند !



در زمینه ی نمایش و ریکاوری  فایلهای سیستمی مخفی مخصوص سیستم فایل NTFS  که باعث اشغال مقدار 151 مگابایت از فضای هارد می شوند ، نرم افزار  ار استودیو  بهتر از رکوا و وین هگز عمل می کند 



البته این فقط یک گزینه و آپشن است  و شما می توانید این آپشن را غیرفعال کنید تا در وقت تان صرفه جویی شود . 




مطلب بعدی اینست که نرم افزار  ار استودیو قبل از ریکاوری فایل ها ، ابتدا هارد یا پارتیشن را اسکن کرده و بد سکتورهای آنرا ترمیم می کند . ..



شما می توانید یکی از کدهای هگزادسیمال زبان ماشین یعنی کدهای 00  تا FF  را به نرم افزار  ار استودیو معرفی کنید تا او خودش بصورت اتوماتیک  با کمک این کدها ، در حین عملیات اسکن ، تمام سکتورهای معیوب را ترمیم نماید !



البته ناگفته پیداست که پس از تعمیر سکتورها ، هرنوع فایل که روی آن سکتور قرار دارد برای همیشه غیرقابل ریکاوری خواهد شد !!



بنابراین بهتر است اگر با این موضوع ، مشکل دارید از نرم افزار دیگری مثل WinHex   استفاده کنید تا بتوانید جلوی ترمیم اتوماتیک و غیرارادی سکتورها را بگیرید تا فایلهای شما نابود نشوند و بتوانید آنها را ریکاوری کنید . 


نرم افزار   ار استودیو علاوه بر نسخه ی نصبی ، نسخه های لایو  و WinPE نیز دارد که من توصیه می کنم فقط همین نسخه ها را به روشی که در بالا گفتم ، و پس از بوت سیستم از روی فلش مموری ،  بکار گیرید 



البته من فایل مربوط به UEFI ویندوز را در این نرم افزار ندیدم اما بجایش grub لینوکس را دیدم . 



شاید از طریق بوت لودر گراب لینوکس ، بتوانیم این نرم افزار و نرم افزارهای مشابه را روی کامپیوتر ویندوزی بوت نماییم 



اما اگر به هر دلیلی نتوانستید از نسخه ی WinPE  این نرم افزار  و سایر نرم افزارهای مشابه استفاده کنید مجبورید رنج  و گرفتاری فعالسازی نسخه ی نصبی را  تحمل کنید یا اینکه از نسخه ی پرتابل استفاده کنید.



 زیرا نسخه ی پرتابل نیز در اکثر موارد ، رایگان است و به کرک و پچ و کیجین و شماره سریال نیاز ندارد 



بهرحال اگر فایلهای ISO نرم افزار   ار استودیو و سایر نرم افزارهای تخصصی ویندوز ، روی کامپیوترتان بوت نشدند ، از نسخه ی پرتابل استفاده نمایید . 



محض احتیاط ، سعی کنید تمام نسخه های یک نرم افزار را دانلود کنید تا اگر یکی از آنها کار نکرد از دیگری استفاده کنید . 



نرم افزار   ار استودیو یک هگز ادیتور ساده دارد که از آن برای مشاهده ی محتویات مخفی درون پارتیشن ها و هارد و فلش مموری استفاده می شود . 



برخی چیزهای به شدت شخصی و خصوصی که من و شما قبلا روی هارد نگه داشته ایم و با فرمت کردن کل هارد ، به خیال خودمان اینها را نابود کرده ایم ، متاسفانه توسط این نرم افزار قدرتمند یعنی  ار استودیو  و در محیط زبان ماشین - hex editor-  کشف می شوند و این می تواند برای شما خطرناک باشد. 



به همین دلیل است که من در یکی از پستهای قدیمی وبلاگ وحیدمی ، یک پست با این عنوان منتشر کردم :



هرگز هارد دیسک و فلش مموری را به متخصصین نسپارید!!


شاید تعجب کنید و خیال کنید که من یک انسان منفی باف و بدبین هستم . 



اما من بدبین نیستم بلکه واقع بین و منطقی هستم . 



احتیاط شرط عقل است و شما نباید تحت هیچ شرایطی هارد دیسک یا فلش مموری تان را به یک متخصص یا تکنیسین یا مهندس کامپیوتر تحویل دهید تا برای شما ریکاوری یا تعمیر کند . 



شما باید خودتان شخصا و با کمک نرم افزار   ار استودیو و سایر نرم افزارهایی که از hex editor - یعن زبان ماشین -  استفاده می کنند اقدام به ریکاوری فایلهای مفقود شده و یا ترمیم هارد دیسک نمایید و البته سعی کنید به محض مشاهده ی اطلاعات خصوصی و محرمانه تان روی هارد یا فلش مموری ، سریعا با کمک همین hex editor  ، این اطلاعات خصوصی را حذف کنید و نتیجه را همانجا روی هارد یا فلش مموری مربوطه ، ذخیره کنید 



شما باید خودتان شخصا بتوانید هارد دیسک سوخته یا ضربه دیده یا خراب را بازیابی کنید . 



این نرم افزارها حقیقتا قدرتمند هستند و در امر بازیابی هارد دیسک یا فلش مموری سوخته یا خراب و بازیابی فایل ها به شما کمک می کنند . 




اگر هم واقعا به سخت افزار مخصوصی نیاز می باشد سعی کنید خودتان شخصا این سخت افزار را خریداری کرده و روش کار با آن را یاد بگیرید و خودتان شخصا با کمک آن سخت افزار تخصصی ، هارد یا فلش مموری سوخته را ترمیم کرده و فایلهای خود را ریکاوری کنید . 



البته اگر شما روی هارد یا فلش مموری ، هیچ فایل ارزشمندی ندارید و قصد ریکاوری هم ندارید می توانید با عملیات رونویسی سکتورها ، کل این رسانه ی مربوطه  یعنی هارد یا فلش مموری را بصورت نرم افزاری ، حذف کنید تا تحت هیچ شرایطی هیچکس نتواند اطلاعات محرمانه  و خصوصی تان را ریکاوری و از آنها علیه شما سو استفاده نماید . 




در مورد نرم افزار  ار استودیو ، در پستهای بعدی نکات جدیدی  را  که کشف کردم به شما می گویم 



+


من توانستم نسخه ی پرتابل نرم افزار مشهور Active@UNDELETE  را که از وبسایت پی سی دانلود ، دانلود کرده بودم براحتی روی ویندوز لایو ، اجرا کنم !



اما بدبختانه نرم افزار اکتیو ان دیلیت ، در امر بازیابی فایل های حذف شده و خراب شده ، بسیار بسیار بسیار کند  و سنگین  و زمانبر است و حوصله ی آدم واقعا سر می رود . 




من الان مدت 14 ساعت است که دارم یک فلش مموری 128 گیگابایتی را که خودم عمدا پارتیشن بندی و فرمت کردم را با کمک نرم افزار اکتیو ان دیلیت ، ریکاوری می کنم اما هنوز نتوانستم  فایل چندان زیادی پیدا کند . 



تعدادی روش مشابه اما با اسامی مختلف برای ریکاوری فایل را در نرم افزار  اکتیو ان دیلیت مشاهده می کنید . 



این روشها ظاهرا متفاوت هستند اما در عملکرد ، یکسان هستند . 


برخی روش ها نیز اصلا کار نمی کنند یا هنگ می کنند !! 




ضمنا این نرم افزار  بطور کلی و در اکثر مواقع ؛ در محیط ویندوز لایو ، مرتبا هنگ می کند !!!



من فعلا همان نرم افزارهای خوب قدیمی یعنی WinHex  و  رکوا  را بکار می برم زیرا کار کردن با  نرم افزار   ار استودیو ، با وجود امکانات فراوان و پشتیبانی از ریکاوری اسامی کامل فایلها و فولدرها ، واقعا سخت و گیج کننده است . 



من خیلی دوست دارم که تمام نرم افزارهای سیستم عامل ، بطور پیشفرض ، یک hex editor باشند زیرا هگز ادیتورها قدرتمندترین نرم افزارهای همه منظوره ی جهان هستند و من این را از روی تجربه  می گویم . 



به همین جهت ، من  نرم افزار WinHex را بر نرم افزار رکوا و بسیاری از نرم افزارهای ریکاوری فایلها ، ترجیح می دهم !!



این  تصمیم ، خیلی عجیب است زیرا WinHex  یک نرم افزار  کارآگاهی است و مخصوص پلیس فتا یا پلیس بین الملل می باشد  و در جهت کشف جرایم کامپیوتری و کشف بد افزار  بکار می رود .




اما من ، WinHex را یک نرم افزار همه منظوره و جامع الاطراف و همه فن حریف ، می بینم 




زیرا تا حدودی از زبان اسمبلی نیز پشتیبانی می کند !



در حالیکه سایر Hex editor هایی که تا بحال دیدم ( البته بجز C32asm و  Hexplorer  )  اصلا رابطه ی خوبی با زبان اسمبلی ندارند و به درد برنامه نویسی با زبان اسمبلی نمی خورند . 



خیلی جاها واقعا لازم است که ما کد زبان ماشین را بصورت دستی به کد زبان اسمبلی ترجمه کنیم تا دقیقا بفهمیم که مثلا فلان دستور در سکتور بوت هارد دیسک ، دقیقا چه کاری انجام می دهد . 



متاسفانه بجز نرم افزار hexplorer  هیچ نرم افزار دیگری را ندیدم که بتواند برنامه ی مخفی درون سکتور بوت هارد دیسک را به زبان اسمبلی دستی ترجمه نماید . 



زیرا حتی نرم افزار قدرتمندی همچون C32asm که با زبان اسمبلی ، عجین و یکپارچه است ، قادر به بازکردن هارد دیسک و پارتیشن و سکتور بوت  نمی باشد . 



ما باید بفهمیم که هنگام ریکاوری فایل های مفقود شده یا صدمه دیده یا خراب شدن سکتور بوت هارد دیسک ، این برنامه ای که فلان پیام را صادر می کند دقیقا چه کدهای زبان اسمبلی را بکار می گیرد . 




اینطوری خودمان خیلی بهتر می توانیم مشکلات مربوط به سخت افزار و نرم افزار را برطرف کنیم . 




برنامه ی hexplorer  که کاملا رایگان است می تواند کل هارد دیسک یا فلش مموری را باز کند اما برخی از پارتیشن های مخفی ویندوز یا مثلا فولدرهای مخفی ویندوز را باز نمی کند . 



متاسفانه من هنوز یک برنامه ی کامل و جامع و  همه فن حریف که مرا قانع و راضی کند ندیده ام . 




نرم افزار  ار استودیو با وجود قدرت بسیار زیادی که دارد ، اما با زبان اسمبلی کاملا بیگانه است و من نتوانستم بفهمم که آن نرم افزار کوچک که در سکتور بوت فلش مموری قرار داشت ، دقیقا چه دستورات زبان اسمبلی را بکار می گیرد ؟ 




نرم افزار WinHex نیز علی رغم قدرت بسیار زیادی که دارد ، زبان اسمبلی را به صورت بایت به بایت و البته بعضا بصورت غلط و اشتباه ؛ به زبان اسمبلی ترجمه می کند . 


 


من هنوز بسیاری از نرم افزارهای قدرتمند سیستمی را که برای مهندسی معکوس و ریکاوری و سایر موارد تخصصی بکار می روند آزمایش نکرده ام . 



اما سعی می کنم این نرم افزارها را نیز آزمایش کنم و نتایج تجربیات و آزمایشاتم را در پست های بعدی بنویسم . 



فعلا دارم با کمک نرم افزار Active@UNDELET که در امر بازیابی فایل ها ، بسیار کند و سنگین و حوصله سوز است ،  فایلهای درون فلش مموری ام را ریکاوری می کنم . 




تا اینجا بیش از 15 ساعت گذشته است و من باید دهها ساعت دیگر نیز صبر کنم تا بتوانم این نرم افزار را به صورت منصفانه و عادلانه ، قضاوت و داوری کنم . 



این نرم افزار ،  باگ های فراوانی دارد و اصولا با ویندوز لایو ، سازگاری ندارد و مرتبا هنگ می کند . بنابراین اگر نتواند اسامی کامل و واقعی فایلهای مفقود شده را ریکاوری کند مجبورم او را در لیست سیاه قرار بدهم و از روی کامپیوترم حذف کنم . 



باید انتخاب های خود را به یکی دو نرم افزار واقعا قدرتمند و هوشمند ، محدود کنم . 




دو یا سه نرم افزار فوق العاده قوی و هوشمند ، بهتر است از  هزاران نرم افزار ضعیف و بی مصرف و کودن !!




من نتایج آزمایشات جدیدم در باب سایر نرم افزارهای ریکاوری را در پستهای بعدی خواهم نوشت .  انشاا... 




علی الحساب ، به لینک بالا مراجعه کنید و با مطالعه ی توضیحات وبسایت پی سی دانلود ، خودتان تصمیم بگیرید که کدام نرم افزار ریکاوری را انتخاب کنید و از دانلود و نصب بی مورد سایر نرم افزارها که اکثرا توخالی و بی ارزش هستند و کارایی ندارند خودداری کنید . 




لازم به ذکر است که شما در حین ریکاوری فایل ها ،  به اسامی کامل و ترجیحا به اسامی فارسی فایل ها  نیاز دارید . 



بنابراین ، من کماکان ،  نرم افزارهایی همچون رکوا  و  آر استودیو -R-STUDIO- را به شما پیشنهاد می دهم 



در مورد نرم افزار R-STUDIO ، حتما باید طبق توضیحات وبسایت پی سی دانلود ، رفتار کنید . 



اما اگر توانستید نسخه  ی WinPE نرم افزار R-STUDIO  را روی فلش مموری کپی کرده و بعد از بوت کردن کامپیوتر ، به این نسخه وارد شوید و عملیات ریکاوری را بخوبی انجام دهید ، آنوقت شما احتمالا بهترین نرم افزار ریکاوری را در اختیار خواهید داشت . 



این بستگی به سخت افزار کامپیوترتان دارد . زیرا ممکن است اصلا نتوانید این نرم افزار را بصورت یک ویندوز لایو ، بوت نمایید . 




من خودم هنوز فرصت نکردم نسخه ی WinPE  نرم افزار R-STUDIO  را آزمایش کنم . 



اما اگر موفق به انجام آزمایش بشوم نتایج این آزمایشات را در پست های بعدی خواهم نوشت . انشاا...



در مورد نرم افزارهای گروه Active  نیز همانطور که در پست قبلی گفتم ، متاسفانه این نرم افزارها با ویندوز لایو،  سازگار نیستند  و اجرا نمی شوند و نسخه های WinPE گروه Active نیز متاسفانه بازهم به دنبال درایو C می گردد  و بوت نمی شود !!!!



حس می کنم نرم افزارهای قدیمی و محبوب و قدرتمند گروه  Acrive ،  دیگه کارایی لازم را ندارند و باید آنها را فراموش کنید حتی اگر با آنها خاطرات خوبی داشته اید. 



در دنیای مهندسی ،  احساسات و فلسفه و خاطره بازی و نوستالژی ، هیچ جایگاهی ندارد و شما باید کاملا عقلانی و منطقی رفتار کنید و خودتان را برای تغییرات جدید آماده کنید . 



اگر انعطاف پذیر نباشید و در مقابل تغییرات زندگی ، مقاومت کنید ، تغییرات و البته زندگی ، شما را نابود خواهد کرد . 



تا بعد....