vahidmy

وبلاگ شخصی وحید محمدی

vahidmy

وبلاگ شخصی وحید محمدی

وحیدمی

وبلاگ شخصی وحید محمدی . یک تایپیست که عاشق علم و تجربه است.


آدرس وبلاگ وحیدمی :

Home Page


https://vahidmy.blog.ir

+


Archive

آرشیو و بایگانی وبلاگ وحیدمی

https://vahidmy.blog.ir/archive

+


نقشه وبلاگ وحیدمی:

Sitemap

https://vahidmy.blog.ir/sitemap.xml

+

خوراکخوان وبلاگ وحیدمی

Feed

RSS

https://vahidmy.blog.ir/rss

+

آدرس مورد استفاده خزنده ها روباتها و موتورهای جستجوگر

Robot

https://vahidmy.blog.ir/robots.txt


+

مشخصات وبلاگ وحیدمی:


ساعات انتشار پست جدید وبلاگ :

بیست و چهار ساعته

وضعیت انتشار پست : نامنظم . در طول شبانه روز و در صورت صلاحدید ؛ پست جدید منتشر می کنم.


نام مدیر : وحید محمدی

گونه : وبلاگ شخصی با آدرس اختصاصی و محتوای عمومی

ژانر : تمام ژانرها

کاربرد : همه منظوره

هدف وبلاگ : به اشتراک گذاشتن دانش و تجربه با مردم و پرداخت زکات علم

مقصد مدیر وبلاگ : کسب رضای خداوند .

جنس وبلاگ : وبلاگ شخصی

تاریخ تاسیس : تیر 1398 خورشیدی



موضوعات وبلاگ : تمام علوم و فنون و مسائل مختلف در تمام زمینه


کپی برداری از مطالب وبلاگ وحیدمی به شرط لینک دادن به آدرس اصلی وبلاگ با دامنه vahidmy.blog.ir ، بلامانع و آزاد است . با خیال راحت ، کپی برداری نمایید . هیچگونه کپی رایت و انحصار برای وبلاگ وحیدمی ، وجود ندارد .

بروزرسانی:

وبلاگ وحیدمی منحصرا توسط سایت بلاگ دات آی آر به آدرس blog.ir میزبانی می شود . بنابراین بجز دامنه vahidmy.blog.ir سایر دامنه ها جعلی و فیک و خطرناک هستند .
برای مشاهده نکات جدید و ترفندهای امنیتی لطفا به آدرس زیر مراجعه فرمایید:

https://vahidmy.blog.ir/post/1



آدرس وبلاگهای تخصصی :

https://spasm.blog.ir

https://fasmy.blog.ir

https://binasm.blog.ir

طبقه بندی موضوعی
مطالب پربحث‌تر
  • ۰۱/۰۴/۱۱
    adc
نویسندگان
پیوندها

تردید بین آزادی لینوکس و اصالت ویندوز

شنبه, ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱، ۱۲:۵۵ ب.ظ




به نام خدا



تردید بین آزادی لینوکس و اصالت ویندوز 



این پست به زودی توسط ویندوز ۱۰ اینترپرایز  و اینترنت اکسپلورر  ۱۱  تکمیل می شود ! 



خبرهای خوبی از پورت شدن ویندوز ۱۱ آرم  روی گوشی لومیا و سرفیس دوئو  دارم . همراه با لینک دانلود درایورهای سرفیس دوئو و فیلم مربوط به نصب ویندوز ۱۱ آرم روی گوشی لومیا و سرفیس دوئو  از سایت زومیت !!



همراه با  تجربه ی بد وحیدمی  از نصب دبیان ۱۱  لایو  که البته نصب نشد و همان ابتدای بوت و قبل از نصب  ، از من نام کاربری و رمز می خواست !!!!!!! 


به یاد لینوکس مینت نسخه ۱۸ افتادم که او نیز قبل از نصب و همان ابتدای بوت ، از من رمز می خواست و مرا از لینوکس متنفر کرد !!


البته همان دبیان لایو را می توانستم بدون لایو روی هارد  نصب کنم ولی نصب نکردم  زیرا ترسیدم مجددا کل هارد دیسک توسط دبیان  فرمت شود و فایلهای شخصی ام بکلی  نابود شوند و ویندوز را از دست بدهم . 


تجربه را تجربه کردن ، خطاست .



و البته نظر نهایی وحیدمی در مورد بهترین سیستم عامل جهان که شاید این تردید  را از بین ببرد . 


از صبر و شکیبایی شما متشکرم 


لطفا به کلمات کلیدی زیر این پست نگاه کنید تا از  تفکرات ام مطلع شوید و مرا بهتر بشناسید 



لطفا  منتظر بمانید ...…


ادامه ی بحث از طریق ویندوز 10 اینترپرایز و اینترنت اکسپلورر 11 !



اجرای ویندوز 11  روی گوشی قدیمی لومیا 950 ایکس ال (مشاهده کل مطلب  درسایت  زومیت)


https://www.zoomit.ir/os/372247-windows-11-smartphone-lumia-950-xl/




اجرای نسخه ی کامل ویندوز 11 در گوشی هوشمند سرفیس دوئو 


لینک آدرس مربوط به گیک اجرا کننده ی این کار در گیتهاب :


https://github.com/WOA-Project/SurfaceDuo-Guides/blob/main/InstallWindows.md



دانلود درایورهای گوشی هوشمند سرفیس دوئو :


https://github.com/WOA-Project/SurfaceDuo-Drivers/releases/


+

+


بروزرسانی:


لینک مستقیم دانلود باینری و سورس کد درایورهای سرفیس دوئو :


https://github.com/WOA-Project/SurfaceDuo-Drivers/releases/tag/2205.51


لینک مستقیم فایلهای باینری و سورس کد ابزار آپدیت کننده درایورهای سرفیس :




https://github.com/WOA-Project/DriverUpdater/releases/tag/v1.0.0.5


تاریخ بروزرسانی این مطلب :


چهارشنبه 28 اردیبهشت 1401 شمسی ساعت 8 و 30 دقیقه بعد از ظهر


به امید خدا و اگر خدا اجازه  دهد در پست بعدی تجربیات و آزمایشات خودم از نصب نسخه های مختلف سیستم عاملهای ویندوز و یونیکس را می نویسم . البته هم اکنون روی ویندوز 10 مستقر هستم و قصد دارم ویندوز سرور 2022 را در کنار ویندوز 10 اینترپرایز روی یک هارد که بصورت GPT  فرمت شده است نصب نمایم .


نکته :


من متوجه شدم که اگر کل هارد دیسک اینترنال ( یعنی هارد داخل  کامپیوتر )  را به صورت  GPT فرمت نمایم یعنی از MBR به GPT  تبدیل کنم آنوقت هر درایور ویندوز ،  خودش به تنهایی ، به  یک هارد کاملا مستقل تبدیل می شود و بعد دیدم که توانستم سیستم عامل دبیان را که نصاب دوال بوت نداشت  روی پارتیشن  d   نصب نمایم و خوشبختانه  هیچ اتفاق بد و ناگواری برای ویندوز 10 رخ نداد


علت این امر اینست که وقتیکه شما هارد دیسک کامپیوترتان را بصورت GPT  پارتیشن بندی و فرمت می کنید  اطلاعات مربوط به جدول سکتور بوت ، در تک تک  پارتیشن ها بصورت مجزا و جداگانه مستقر می شود و هر پارتیشن به یک هارد مستقل تبدیل می گردد و هرگز شاهد رونویسی بوت لودر و خراب شدن سیستم عامل نخواهید بود و  می توانید به تعداد بی نهایت درایو پریمری  بسازید که این درایوهای پریمری،  قابلیت بوت را به هر نوع سیستم عامل ( اعم از ویندوز یا یونیکس ) را می دهد . یعنی نوعی دوال بوت سخت افزاری و ایمن .

یعنی دیگه لازم نیست سیستم عامل دوم یا سوم ، دوال بوت باشند و خود هارد دیسک  شامل پارتیشنهایی است که هر پارتیشن باعث ایجاد بوت دوگانه یا چندگانه می شود و عملا سیستم عامل اولیه و اصلی هرگز خراب نمی شود و هر دو سیستم عامل بخوبی بوت و اجرا می شوند .



لذا پارتیشن های d و  e  و  F  و  g  و  H   و I   و  J  و K   و L  و  M  و  N  که در هنگام نصب ویندوز 10 می سازید همگی از نوع پریمری  PRIMARY هستند و قابلیت بوت مستقل دارند و عملا اطلاعات جدول بوت برای هر پارتیشن کاملا جدا و مستقل هست لذا نصب دبیان روی ویندوز در هر کدام از این پارتیشن ها ، کاملا بی خطر خواهد بود  و دبیان براحتی در کنار ویندوز روی یک هارد نصب می شود و شما هم ویندوز را در اختیار دارید و هم دبیان و هم سایر پارتیشن های ویندوزی را  و عملا هیچ خطری سیستم عامل ویندوز و فایلهای شخصی تان را تهدید نمی کند .


لذا من از اینکه هارد دیسک کامپیوترم را بصورت GPT  پارتیشن بندی و فرمت کردم کاملا خوشحال هستم  .


از طریق برنامه ی  DISKPART  در خط فرمان ویندوز می توانید براحتی  هارد دیسک را از MBR به  GPT و  بالعکس تبدیل کنید اما به یاد داشته باشید که انجام اینکار بسیار خطرناک است زیرا این برنامه که یک برنامه ی سیستم عامل داس می باشد از قدرت بسیار بالایی برخوردار بوده و تمامی پارتیشن ها و محتویات هارد دیسک را بطور کامل حذف می کند و شما  عملا ویندوز و نرم افزارها و فایلها و حتی پارتیشهای خود را از دست می دهید .


البته برای اینکار باید از طریق فلش مموری حاوی نرم افزار معروف  hiren boot cd که نسخه ی لایو و زنده ی ویندوز را در خود نگه می دارد و قابل بوت است ، به سیستم وارد شوید تا بتوانید هارد دیسک حاوی ویندوز را بطور کامل فرمت کنید .


از درون خود ویندوز نمی توانید ویندوز را حذف کنید زیرا فایل قدرتمند و محبوب  pagefile.sys  که همان حافظه ی مجازی ویندوز است در اینجا  (یعنی  در عملیات فرمت کل هارد دیسک و حذف ویندوز از روی هارد )  مانع از خرابکاری شده و اجازه نمی دهد که شما ویندوز را حذف کنید .


این نیز یکی از تجربیات ام از کار با فایل معروف pagefile.sys می باشد .


البته گفته شده که فایل معروف pagefile.sys  در هنگام قطع ناگهانی برق ، مانع  از نابود شدن داده های ویندوزی می شود زیرا این فایل ، همیشه  یک کپی از ویندوز و تغییرات اش را در خودش نگه می دارد .


حقیقتا  فایل pagefile.sys  ویندوز ،  برخلاف تمام نوشته های وب فارسی ، نه فقط اضافی نیست بلکه بسیار مفید و کاربردی می باشد ولی کمتر کسی قدر این فایل را می داند !!


برای تنظیم دستی حجم فایل معروف و مفید و کاربردی pagefile.sys ویندوز ،  پس از ورود به  کنترل پنل و کلیک روی آیکون  system  در بخش advanced  ، به روش زیر رفتار کنید :


ابتدا گزینه ی مربوط به تنظیم خودکار را غیرفعال کنید . سپس  برای مقدار اولیه ، حدود 2 برابر ظرفیت حافظه ی ram کامپیوتر ، عدد مربوطه را بر حسب مگابایت تعیین کنید .


برای بخش دوم ، باید  3 برابر  حجم اولیه که تعیین کرده اید ، عددی را وارد کنید .


نکته :

تجربه نشان داده است که  حافظه ی مجازی ویندوز یعنی فایل pagefile.sys  نباید خیلی حجیم شود  زیرا  کارایی سیستم را کاهش می دهد .


بنابراین بجای حجمهای رویایی سعی کنید به همان روش بالا ( حجم اولیه برابر با دو برابر ظرفیت  ram  و حجم ثانویه  برابر با 3 برابر حجم اولیه )  رفتار کنید و سپس سیستم را  ری استارت نمایید .


بهرحال این فایل قدرتمند  pagefile.sys  ، مانع از فرمت کامل هارد دیسک و حذف ناخواسته ی ویندوز ، می شود و باید برای اینکار  از روشهای استاندارد استفاده کرد .


برنامه ی diskpart در این مورد بسیار خوب رفتار می کند اما خیلی خطرناک است .


بنابراین توصیه می کنم بجای برنامه ی قدرتمند  DISKPART  از نرم افزارهای تخصصی مربوط به پارتیشن بندی هارد دیسک که دارای رابط گرافیکی کاربر می باشند استفاده نمایید .


با اندکی جستجو در وب فارسی می توانید با اسامی این نرم افزارهای ویندوزی آشنا شوید و  کل هارد دیسک تان را بدون هیچ خطری  به  GPT تبدیل نمایید . اینطوری  عملا ویندوز و نرم افزارهایتان را از دست نخواهید داد .


نکته :


طبق تجربه ی شخصی ام ، بعد از پارتیشن بندی هارد به سبک GPT عملا دیگه نمی توانید  در برنامه ی  DISK MANAGMENT ویندوز ، سایز پارتیشنها را افزایش دهید و فقط می توانید شرینک کنید که خب باعث کاهش سایز پارتیشن  می شود !!


بهرحال سعی کنید موقع ساخت دهها پارتیشن پریمری ، به سایز هر پارتیشن و کاربردش خوب فکر کنید تا بعد از نصب ویندوز نیازی به تغییر سایز پارتیشنها نداشته باشید .


من خودم را راحت کردم و کل هارد را به سه پارتیشن تقسیم کردم که یکی را برای ویندوز 10 و بقیه را برای انجام سایر  آزمایشات ام اختصاص دادم !


یکی از این آزمایشات این است که روی یکی از این پارتیشنها ، ویندوز سرور 2022 را نصب نمایم و سپس سعی کنم نرم افزارهای کلاسیک ویندوز را روی ویندوز سرور نصب و اجرا کنم .


همچنین قصد دارم نرم افزارهای یونیورسال  مایکروسافت استور را نیز روی ویندوز سرور 2022 نصب نمایم . اگر این آزمایشات با موفقیت انجام شوند و شکست نخوردم  آنگاه ، ویندوز 10 را از روی سیستم حذف کرده و از ویندوز سرور 2022 بعنوان ویندوز دسکتاپ - سرور استفاده می کنم و از مزایای هردو ویندوز در قالب یک ویندوز بهره مند می شوم .


فقط می ماند بحث اتصال کامپیوتر به دامین که در این مورد یک سری راهکارها را  در وب مطالعه کردم . از لحاظ امنیتی بهتر است که کامپیوترمان که حالا به سرور تبدیل شده است را به دامین وصل نکنیم زیرا هکرها دقیقا منتظر همین لحظه هستند .


بهتر است که از روشهای دیگری برای تبدیل کردن کامپیوتر شخصی به سرور ، استفاده نماییم که خطرات کمتری داشته باشد .


من بعدا اگر خدا عمری بدهد لینک  مستقیم دانلود ویندوز 10 و ویندوز سرور 2022 را بصورت یک فایل تک و کامل در فرمت  ISO  در همین وبلاگ برای شما کاربران گرامی ، آپلود خواهم کرد . انشاا...



یک آزمایش دیگه نیز قرار است انجام دهم :


هک کردن فایل  کارگزار KMS  ویندوز . این فایل توسط مایکروسافت روی کامپیوتر نصب می شود و پس از 180 روز از نصب ویندوز 10 ، عملا موجب صدور پیامهایی مبنی بر اکتیو کردن ویندوز می شود .


من بجای فایلهای DLL که توسط هکرها برای اکتیو کردن ویندوز بکار می برند ، قصد دارم خود همین فایل که از نوع EXE می باشد را با کمک هگز ادیتور (hex editor)،  هک کنم تا دیگه نیازی به دستکاری رجیستری ویندوز نباشد و عملا  ویندوز دفندر  مدام مرا اذیت نکند و ویندوز بصورت دستی و توسط خودم و به شکل آگاهانه  هک و رایگان و نامحدود شود . برای اینکار از نرم افزارهای  قدرتمند c32asm   و  RosAsm  و ollydbg   و winhex   و hackman  استفاده می کنم .


اینها بهترین و قدرتمندترین ابزارهای هک و کرک می باشند .


( سعی می کنم در آینده ، جعبه ابزار کرک یعنی مجموعه ی کامل ابزارهای هک و کرک  و مهندسی معکوس  (reverse engineering) را در همین وبلاگ  ، آپلود نمایم . انشاا... ) .



البته دهها فایل در ویندوز وجود دارند که باید آنها را نیز با کمک hex editor    ، هک کنم تا ویندوز از همان ابتدای نصب ، بصورت کاملا رایگان و اکتیو، نصب شود و به فعالساز جداگانه و شخص ثالث نیاز نداشته باشد .


مطلب آخر :


من نسخه ای از سیستم عامل دبیان را که مدعی بود دارای سخت افزارهای انحصاری می باشد و آموزشی است و در فرمت بلو ری   بود  را دانلود و نصب کردم . یک فایل ایزو  با حجم 5 گیگابایت .


اما در میانه ی راه  با گزینه ی انتخاب سرور و ورک استیشن روبرو شدم که من سرور مربوطه را که رابط گرافیکی کاربر داشت را انتخاب کردم . نصب این نسخه ی خاص و غیررسمی  دبیان ، عملا بسیار دشوارتر از نسخه ی معمولی بود زیرا مشخصا این یک دبیان سرور و ورک استیشن بود و برای سرورها ساخته شده بود .


اما بعد از کلی دنگ و فنگ و با هزار بدبختی وقتیکه نصب کردم هنگام ورود نام کاربری و رمز ، خطا داد در حالیکه  هنگام نصب دبیان معمولی هرگز خطا نمی داد و براحتی به محیط دبیان وارد می شدم .



این موضوع مرا خیلی عصبانی و کلافه کرد و من دبیان را حذف کردم و الان تصمیم گرفتم در اقدامی مشابه ، ویندوز سرور 2022 را که قبلا نیز نصب کرده بودم را مجددا  در کنار ویندوز 10 نصب کنم و آزمایشات بالا را روی ویندوز سرور 2022 انجام دهم .


بهرحال دبیان یک سیستم عامل زمخت است و عملا بسیاری از نرم افزارهای مفید از قبیل نرم افزارهای مربوط به بوت از روی فلش مموری را ندارد و عملا نصب دبیان و سایر یونیکسها  باعث می شود که کامپیوترمان بلااستفاده شود .


حالا کاری ندارم که بسیاری از نرم افزارهای سیستم عامل  دبیان ،  بالغ بر 12 سال است که آپدیت نشده و به امان خدا رها شده اند و عملا پر از باگ و حفره ی امنیتی  هستند و باعث شدند که من مجددا در دبیان 11  شاهد هنگ کردن سیستم باشم .


در مجموع ، به این نتیجه رسیدم که تنها سیستم عامل کاربردی و مفید دنیا که این دردسرها را ندارد همین ویندوز است .


هیچ چیزی نمی تواند جای ویندوز را بگیرد .  پرچم ویندوز همیشه بالا می باشد .


این آزمایشات که اخیرا انجام دادم ، تردید بین ویندوز و لینوکس را از بین برد و من تصمیم گرفتم تا آخر عمر به ویندوز وفادار بمانم .


اگر خدا بخواهد پست بعدی را نیز طی چند روز آینده منتشر خواهم کرد . مطالب وبلاگ وحیدمی را از دست ندهید .


سعی می کنم نتایج آزمایشات و تجربیات شخصی ام را برای شما بازگو نمایم .


این وبلاگ به کار خود ادامه می دهد و نتایج آزمایشات مربوط به زبان اسمبلی  و سیستم عامل ویندوز را به شما  تقدیم می کند  و لینک مستقیم دانلود ویندوز 10 و ویندوز سرور را به شما نشان می دهد .


سعی می کنم هر ویندوز را فقط در یک فایل قرار دهم .


البته یک فایل حاوی تمامی نسخه های ویندوز 10 را نیز از سایت سرزمین دانلود ، دانلود کردم که در حد یک بلوری بود یعنی دقیقا 141 گیگ حجم داشت و شامل 10 نسخه ی مختلف و کامل ویندوز 10 بود   ولی بسیار فشرده شده بود و حجم اش 4 گیگ بیشتر نمی باشد . این را نیز انشاا ...  آپلود خواهم کرد . البته در قالب یک فایل کامل و جامع  4 گیگابایتی . این نسخه ی فشرده ی ویندوز 10  را باید حتما روی هارد GPT نصب کنید . پس سعی کنید ابتدا از تمام فایلهای روی هارد دیسک  تان کپی بگیرید و این کپی حجیم را روی هارد اکسترنال یا فلش مموری با حجم 1 ترابایت  بریزید و بعد هارد کامپیوترتان را بطور کامل و به سبک GPT  پارتیشن بندی و فرمت کنید . بعد ، می توانید با خیال راحت ویندوز سرور 2022 یا ویندوز 10 را روی هارد کامپیوترتان نصب کنید .


قیمت یک فلش مموری با حجم 1 ترابایت در دیجی کالا ،  حدود 20 میلیون تومان می باشد !!! 


 دیجی کالا بسیار گران فروش است و متاسفانه بجای کالای نو ، کالای دست دوم  و معیوب و با بسته بندی دستکاری شده و در نهایت بی کیفیتی را به شما تحویل می دهد  و حتی کالایی که به شما می فروشد شباهت چندانی به کالایی که در سایت دیده اید و سفارش داده اید ندارد  و بعضا کالای اشتباهی یا عوضی یا تقلبی و فیک  و معیوب و خراب را به شما می اندازد ! 


عملا دیجی کالا یک سایت و یک شرکت کلاهبردار و حقه باز و شیاد است  و شاکی خصوصی بسیار زیادی دارد و هزاران نفر از مردم ایران  از این سایت ، شاکی و ناراضی هستند .

دیجی کالا  کلاهبردار و حقه باز است و در معامله ، غش می کند . یعنی کالای خوب و بد را بصورت قاطی به شما می دهد یا کالای بد و معیوب را بجای کالای خوب به شما می فروشد .

لذا به دیجی کالا  اعتماد نکنید .  اگر حرفهای مرا باور نمی کنید می توانید کامنتهای هزاران کاربر ایرانی را که از خرید محصولات بنجل و دسته دوم و معیوب دیجی کالا متضرر شده اند را در زیر بخش مربوط به هر کالا  بخوانید . آیا ممکن است دهها هزار ایرانی با هم تبانی کرده باشند و قصد تخریب چهره ی دیجی کالا را داشته باشند  ؟؟؟


بعید می دانم .  تا نباشد چیزکی ، مردم نگویند چیزها .   در مسئله ی احتکار چندین تن ماسک و سایر لوازم بهداشتی و فروش ماسک دسته دوم و کثیف به مردم بدبخت  در دوران اوج  کرونا  نیز ، آبروی دیجی کالا رفت و البته طبق همیشه  توجیه  کرد .


اینها یک باند مافیایی هستند  .  مراقب باشید .


از دیجی کالا هرگز خرید نکنید . این شرکت ، کلاهبردار و مافیای اقتصاد است .


از سایر فروشگاههای معتبر و یا با مراجعه ی حضوری به شرکتهای فنی مهندسی معتبر و خوش سابقه و البته با سابقه ی طولانی ، سعی کنید فلش مموری یا هارد اکسترنال بخرید تا سرتان کلاه نرود .


ترجیحا سعی کنید به صورت حضوری خرید کنید و خودتان کالا را با دقت نگاه کنید و حتی آنرا  در همان مغازه و جلوی چشم فروشنده ، روی لپ تاپ تان آزمایش کنید تا از صحت و درستی اش مطمئن شوید ( در مورد فلش مموری و هارد اکسترنال  حتما لپ تاپ تان را به مغازه برده و فلش یا هارد را به لپ تاپ تان وصل کنید و بعد از اینکه از سلامت و صحت  این کالا مطمئن شدید دست به جیب شده و خریداری نمایید  تا امکان کلاهبرداری به حداقل برسد . )


خرید فلش 20 میلیون تومانی دور از عقل و منطق است .


لذا بهتر است بجای فلش مموری 1 ترابایت با قیمت 20 میلیون تومان  ،  از هارد اکسترنال با حجم 18 ترابایت و با  قیمت کمتر از 16 میلیون تومان استفاده کنید که از نظر اقتصادی به صرفه تر می باشد .



البته هارد اکسترنال با حجم 100 ترابایت نیز داریم که قیمت اش چیزی حدود 150 میلیون تومان می باشد !


نکته :

ویندوز 10 اینترپرایز تا حد 6 ترابایت  و ویندوز سرور 2022  تا حد 48 ترابایت حافظه ی رم   (Ram ) را پشتیبانی می کند !


بهترین ویندوز ، ویندوز سرور 2022 یا ویندوز 10 اینترپرایز می باشد زیرا این دو بسیار قدرتمند و حرفه ای می باشند و برای کار با سرور  و  ورک استیشن و دیتاسنتر  ، عالی  و مفید هستند .


شما خیلی راحت می توانید ویندوز 10 اینترپرایز را به یک ویندوز سرور تبدیل کنید .

البته با کمک نرم افزار   Windows Admin Center


بله با نصب نرم افزار  Windows Admin Center بر روی ویندوز 10 اینترپرایز،  براحتی می توانید در قالب یک مرورگر ، یک وب سرور برای آپلود فایل ایجاد کنید و عملا ویندوز 10 اینترپرایز  را به ویندوز سرور فایل تبدیل نمایید .


در این حالت نیازی به نصب ابزارهای تخصصی مربوط به مدیریت سرور که در ویندوز 10 نیز وجود دارد ، نمی باشد  و نیازی به اتصال به دامنه نیز نداریم !



من این راهکار را عملا آزمایش و تجربه کردم و حس خوبی داشتم زیرا ویندوز 10 به یک ویندوز سرور فایل تبدیل شده بود و می توانستم فایلهای خود را در معرض دید میلیونها انسان قرار بدهم و آپلود نمایم تا مردم ، فایلهای مرا دانلود کنند . زیرا صاحب یک وب سرور ویندوز  شده بودم آنهم از طریق یک برنامه ی ساده و در محیط ویندوز 10 .

این وب سرور ویندوزی که راه انداختم یک سرور فایل ( سرور مخصوص آپلود فایل ) بود  .




البته نمی دانم آیا در این صورت ، ویندوز 10 اینترپرایز می تواند بیش از 6 ترابایت حافظه ی رم را ساپورت کند یا نه ؟؟!!


بهرحال همانطور که بارها گفته ام و خواهم گفت ، ویندوز سرور 2022 می تواند تا حد  48 ترابایت حافظه ی رم و 2048 هسته ی منطقی پردازنده ( معادل با 2048  پردازنده ی تک هسته ای یا  1024 پردازنده ی 2 هسته ای که هسته های منطقی و فیزیکی و واقعی داشته باشند .  )   و 64 سوکت  را بخوبی پشتیبانی کند .


ویندوز سرور 2022  یک خوراک عالی برای سرورها و دیتاسنترها و ورک استیشن ها و حتی سوپرکامپیوترها  می باشد و از لحاظ  سرعت محاسبات  و قدرت و عملکرد عالی در  پردازشهای سنگین  و بیگ دیتا  و شبیه سازی ،  دستکمی از لینوکس ندارد .



و البته ویندوز سرور 2022 براساس ویندوز 10 اینترپرایز ، ساخته شده است !

یعنی هسته ی هردو ویندوز ، کاملا یکسان است !



من یک انسان کمالگرا هستم و به دنبال کسب قدرت می باشم و ویندوز سرور 2022 به من ، قدرت و انعطاف پذیری را هدیه می دهد .


این روزها دیگه نباید به گیگابایت فکر کنیم  زیرا هارد دیسک های جدید اکثرا بالای 2 ترابایت  ظرفیت دارند و باید حتما به روش GPT  پارتیشن بندی و فرمت شوند  تا سیستم عامل ( ویندوز یا یونیکس ) بتواند از تمام ظرفیت هارد استفاده کند .


سبک پارتیشن بندی MBR نهایتا تا 1 ترابایت را شناسایی و پشتیبانی می کند . برای حجمهای بالاتر و بیشتر از 1 ترا بایت  یعنی هارد دیسکهای جدید  باید حتما از سبک GPT برای پارتیشن بندی استفاده نمایید  تا تمام ظرفیت هارد دیسک بکار گرفته شود و  هارد دیسک ، بلااستفاده نشود .


این مباحث باعث می شود که مجددا به فلش مموری و هارد اکسترنال  و اینترنال بالای یک ترابایت فکر کنم !


بهرحال باید از فلش مموری و هارد اکسترنال استفاده نماییم زیرا هرچه می گذرد لوح های فشرده ی نوری ، بلا استفاده تر می شوند .



اینها ( فلش مموری و هارد اکسترنال )   بهترین ابزارها برای ایجاد کپی پشتیبان می باشند و هرچه باشند از  CD  و DVD  و Blue ray  یا از پلتفرمهای جاسوسی ابری شرکتهای فناوری  ( وان درایو مایکروسافت و گوگل درایو و ...  )   ،  بهتر و مطمئن تر و قابل اعتمادتر و قابل دسترس تر  می باشند .


دوران استفاده از لوح فشرده به پایان رسیده است . از بس هزاران  لوح فشرده خش خورده را در طول بیش از 22 سال کار شبانه روزی با کامپیوتر ، با مایع ظرفشویی و   دستمال کاغذی نرم و  لطیف (!!)  شستم و خش گیری کردم  و به نتیجه نرسیدم  خسته  و بیزار شدم . الان تمام لوح های فشرده  اعم از CD  و DVD   خش خورده و معیوب  را دور ریخته ام و برای نصب ویندوز یا لینوکس یا نرم افزارهای حجیم ،  فقط و فقط  از فلش مموری استفاده می کنم .


نصب سیستم عامل یا نرم افزار از روی فلش مموری ،  واقعا لذبتخش و عالی  و قابل اطمینان است .


بجای خرید پکیج گران قیمت  شامل دهها  DVD  بی کیفیت و گران قیمت حاوی نرم افزار و سیستم عامل و درایور  از فروشگاههای نرم افزار یا از سایتهای فروشگاهی ،  سعی می کنم فایلهای مورد نیازم را مستقیما و با کمترین هزینه و حتی بصورت رایگان  از اینترنت دانلود نمایم و در فلش مموری یا هارد اکسترنال ، نگهداری نمایم  تا هیچوقت آنها را از دست ندهم .


من تا به امروز صدها گیگابایت دیتای ارزشمند شامل سیستم عامل و نرم افزار و درایور و بازی  و .... را از اینترنت و با کمترین هزینه ، دانلود کرده ام و عملا دیگه هیچ نیازی به خرید پکیجهای گران قیمت و ناقص حاوی دهها  DVD  که بسیاری از نرم افزارها و بازیها   و درایورهای مورد نیازم را ندارند  و واقعا ناقص و بسیار گران قیمت و معیوب هستند و براحتی خش می خورند و از کار می افتند ،  ندارم  و از خرید این پکیجها کاملا بی نیاز شده ام .


بسیاری از لوحهای فشرده خصوصا DVD ناین ( 9 گیگ )   ، ساخت ایران یا تایوان یا چین هستند و به شدت ضعیف و بی کیفیت می باشند و براحتی خش خورده و دیگه قابل استفاده نیستند .


معذرت می خواهم اما باید بگویم که خرید هرنوع لوح فشرده  اعم از CD یا  DVD  یا Blue ray  بدلیل ماهیت خش خوردگی و ناپایداری و ظرفیت اندک  و عمر کوتاه  و کیفیت پایین  و ایجاد فشار سنگین و مرگبار به درایو لوح نوری کامپیوتر و البته فشار مرگبار و خطرناک  به پردازنده ی کامپیوتر  و تحمیل هزینه های سنگین بر شما ، عملا نوعی  حماقت و جهالت  محسوب می شود بجز  لوح حاوی سیستم عامل .


البته همان سیستم عامل را نیز فقط یکبار بخرید یا اصلا نخرید و مستقیما از اینترنت و بصورت رایگان ، دانلود کنید و روی فلش مموری رایت کنید تا بعد با کمک فلش مموری ، بتوانید سیستم عامل را روی کامپیوتر خودتان یا کامپیوتر مردم در کافی نت ( مشتری) نصب کنید و از نصب سیستم عامل یا نرم افزار یا بازی از طریق فلش مموری روی کامپیوتر ( لپ تاپ ) مشتریان  و فروش فلش مموری حاوی دیتا  به مردم ، کسب درآمد نمایید !!


اینهم یک ایده ی اقتصادی در این روزهای اوج تورم و بدبختی و گرانی !!


بهرحال ، دوران استفاده از لوح فشرده به پایان رسیده است و باید با لوح فشرده خداحافظی کرد  و از فلش  مموری یا هارد اکسترنال استفاده نمود.




بهتر است از فلش مموری یا هارد اکسترنال  برای پشتیبان گیری و ایجاد مخزن برای نگهداری حجم عظیم دیتا ، استفاده نمایید .


من سعی می کنم برخی عادات نادرست سایتهای دانلود را رفع کنم . از جمله عادت به ساخت پارتهای اضافی و تکراری برای فایلهای حجیم .


تکرار  می کنم ؛ وبلاگ وحیدمی ، سعی  می کند فایلهای  حجیم را تنها در قالب یک فایل عرضه نماید و البته بدون رمز و بصورت کاملا رایگان و با لینک مستقیم دانلود .



شخصا از فایلهای دارای چند پارت ، متنفر هستم . بسیاری از سایتهای ایرانی متاسفانه  فایل حاوی ویندوز یا نرم افزارهای حجیم را در چندین پارت با محتوای کاملا یکسان و تکراری آپلود می کنند و عملا بی خود و بی جهت  حجم نت کاربر را از بین می برند و این نوعی توهین به شعور کاربر می باشد .


من سعی می کنم برخلاف رویه ی معمول و اشتباه  سایتهای ایرانی خصوصا سایتهای معروف  پی سی دانلود و سافت 98   در ایجاد پارتهای فراوان با محتوای کاملا یکسان و تکراری  ،  رفتار کرده و تمام ویندوز یا هر  فایل حجیم را تنها در قالب یک فایل  و بدون رمز  ، آپلود نمایم  تا حجم نت کاربر از بین نرود و فرایند دانلود ،  آسان و راحت باشد .



در این مورد لینک  آپلود فایل حجیم ویندوز 10 یا ویندوز 11 یا ویندوز سرور 2022 را در پیکوفایل قرار می دهم و سپس لینک پیکوفایل را در وبلاگ وحیدمی قرار خواهم داد تا بتوانید فایلهای حجیم را در قالب تنها یک فایل  و بدون رمز و با لینک مستقیم از پیکوفایل ، از درون وبلاگ وحیدمی ،  دانلود نمایید .


این فرایند آپلود را به امید خدا در روزهای آینده در همین وبلاگ وحیدمی ، به اجرا می گذارم . انشاا...



تاریخ بروزرسانی : چهارشنبه 28 اردیبهشت 1401 شمسی ساعت  9 و 33 دقیقه عصر



پایان بروزرسانی


+

+

+

ادامه ی مطلب قبلی و اصلی  این پست !!



با مراجعه به سایت زومیت و تایپ کردن لغت سرفیس دوئو  یا  surface duo می توانید به مطلبی که سایت زومیت در رابطه با اجرای ویندوز 11 آرم روی سرفیس دئو توسط این گیک  نوشته است وارد شوید.


این گیک که یک کاربر حرفه ای ویندوز می باشد عملا موجب شده که کل کاربران ویندوز در سرتاسر جهان ، به پورت شدن ویندوز روی گوشی هوشمند و تولید سرفیس فون افسانه ای و احیای سیستم عامل ویندوز 10 موبایل  امیدوار شوند .


البته برخورد سرد و خشک سایت زومیت نسبت به سیستم عامل ویندوز را درک می کنم . زیرا اکثر نویسندگان و کاربران سایت زومیت ، ترول یونیکس هستند و از ویندوز و مایکروسافت نفرت دارند .


طبیعی است که سعی کنند توی دل کاربران ویندوز را خالی کنند . اما من بعنوان کاربر ویندوز هرگز ناامید نمی شوم زیرا من معتقدم که ویندوز به ما کاربران تعلق دارد و مایکروسافت صرفا یک خادم و خدمتگذار و سرویس دهنده است زیرا خودش اعتراف کرد که ویندوز 10 یک سرویس است !!!!


می خواهم بگویم برخلاف تبلیغات ترول های یونیکس که سعی می کنند آمار واقعی سایت استات کانتر مبنی بر افزایش سهم ویندوز در دسکتاپ را نادیده گرفته و به سایتهای دروغین روی آورند و در مورد بازار سرور نیز سعی می کنند افزایش سهم ویندوز سرور به میزان 47 درصد را نادیده بگیرند و حتی مدعی شوند که سهم لینوکس و سایر شبه یونیکسها حتی از طریق کروم بوک در دسکتاپ بیشتر از سهم ویندوز است (!!!!!!!!)   ،  قاطعانه  باید بگویم که این نوشته ها بجز از یک مغز بیمار و یک ذهن عقده ای  از جای دیگری سرچشمه نمی گیرد .



اجازه دهید یک واقعیت را در مورد سیستم عامل یونیکس برایتان بگویم :


زمانیکه در سال 1965 میلادی ، سیستم عامل مولتیکس ، به دلیل استفاده از زبانهای سطح بالا ، به شدت سنگین و حجیم و پیچیده شد و تمامی شرکتها و طرفهای قرار داد از جمله MIT (به عنوان کارفرما و رهبر پروژه )  پایشان را از ماجرا کنار کشیدند و رفتند  ، بهترین زمان برای مرگ همیشگی مولتیکس و عدم تولد یونیکس بود .


اما ....


اما بواسطه ی تعصب دو نفر که نام یکی از آنها دنیس ریچی می باشد ، در شرایطی که تمام عوامل از جمله کارفرما و پیمانکار و ناظر  پا پس کشیدند و ناامید بودند ، از ساده سازی و ناقص کردن و  زدن سرو ته مولتیکس و بازنویسی مولتیکس با زبان قدرتمند و اصیل برنامه نویسی یعنی زبان اسمبلی ، سیستم عامل یونیکس در سال 1968 میلادی متولد شد و اینگونه بود که ورق برگشت و دنیا عوض شد و یونیکس از درون شکم یک سیستم عامل سنگین و شکست خورده یعنی مولتیکس ، متولد شد و پس از یونیکس ، بی اس دی یونیکس و مکینتاش و مینیکس و لینوکس و اندروید و آی او اس و ....  تولید شدند !!!!


جالب بود نه ؟؟


ببینید می خواهم بگویم : پشتکار و تلاش دو نفر ترول مولتیکس ( دنیس ریچی و آن یکی دوست اش که اسم اش را فراموش کردم !!! )  باعث شد که از درون یک سیستم عامل مرده و منسوخ شده یعنی مولتیکس ،  یک سیستم عامل جدید و زنده یعنی یونیکس  متولد شود و دنیا را دگرگون کند .



شاید اگر دنیس ریچی هوشمند نبود و زبان اسمبلی را برای بازنویسی و ساده سازی مولتیکس بکار نمی برد و سرو ته مولتیکس را نمی زد  یونیکس هرگز به دنیا معرفی نمی شد و شاید  ما در دنیا چیزی به نام لینوکس و مک و اندروید و آی او اس  نداشتیم و درعوض ،  داس و ویندوز تنها سیستم عاملهای دنیا بودند !!!!


همه چیز به پشتکار و تلاش و امید  این دو نفر مربوط می شود.



سوال :


آیا ما کاربران ویندوز در حال حاضر ، از دنیس ریچی که مخترع زبان برنامه نویسی سی و یکی از طراحان سیستم عامل مولتیکس و یونیکس بود ، عاجزتر هستیم ؟؟؟


آیا ما کاربران ویندوز،  چلاق هستیم و نمی توانیم با مهندسی معکوس ویندوز 10 اینترپرایز ، یک سیستم عامل جدید و قابل بوت و کاربردی و پایدار  بسازیم ؟؟؟


در تردید بین آزادی لینوکس و اصالت ویندوز ، تنها شاه کلید حل مشکل ، اینست که به تاریخچه ی تولد یونیکس نگاهی نو بیاندازیم و بار دیگر فکر کنیم .


بله فکر کنیم و فکر کنیم و سعی کنیم با زبانهای برنامه نویسی اصیل و واقعی یعنی ماشین و اسمبلی آشتی کنیم و بدون ترس از قوانین کپی رایت ،  ویندوز را هک کرده و از درون ویندوز یک سیستم عامل رایگان و اوپن سورس و آزاد و سریع و سبک و کوچک و انعطاف پذیر و همه منظوره بسازیم و روی تمام دیوایسها ( دسکتاپ ، سرور ، مین فریم ، سوپرکامپیوتر ، گوشی هوشمند ، تبلت ، لوازم خانگی ، ماشین آلات صنعتی ، دستگاههای پزشکی ، فضا پیما و ایستگاه بین المللی فضایی و  روترها و  روباتها و  عینکهای هوشمند واقعیت ترکیبی و  .... )  پورت نماییم .


یعنی به همان سبک و سیاق یونیکس رفتار کنیم منتها این بار بجای اینکه مولتیکس را ساده کنیم تا یونیکس اختراع شود ،  ویندوز را ساده کنیم تا سیستم عامل باینری توسط ما کاربران ویندوز اختراع شود و بتوانیم در مقابل لشکری از ترولهای یونیکس و دیوایسهای یونیکس ، مقاومت کنیم  و سیستم عامل جدید را که براساس ویندوز و با کمک زبان اسمبلی ساخته شده و رایگان و اوپن سورس و آزاد و اصیل می باشد را به دنیا هدیه دهیم و به امپراطوری هزار ساله ی یونیکس و شبه یونیکس ها خاتمه دهیم !!


شاید باور نکنید ولی ترولهای یونیکس هنوز هم از ویندوز متنفر هستند و رسما و با صدای بلند شیپور جنگ علیه ویندوز را نواخته اند .


به سایتهای خارجی مراجعه کنید تا با نوشته های ترول های خارجی که علیه ویندوز مطلب می نویسند  مواجه شوید .


این یک جنگ خطرناک است که ترولهای عقده ای یونیکس علیه ما کاربران ویندوز راه انداخته اند تا به خیال خودشان به ما کاربران ویندوز ، آزادی را هدیه دهند !!!!


کدام آزادی ؟؟؟


از کدام آزادی حرف می زنید ای ترول های یونیکس ؟؟؟؟


آزادی به چه قیمتی ؟؟؟


آزادی به قیمت از دست دادن اصالتها و هویتها و ارزشهای اخلاقی و دینی و ملی   و فرهنگ و دین و مذهب و ناموس و  اعتقادات و ترویج فساد و فحشا و سکس و پورن و  کودک آزاری و دارک وب و حملات سایبری و هک سیاه و  ناامن شدن زندگی مردم و تخریب امنیت جامعه  به بهانه ی آزادی و  انتشار کدهای مخرب و نابودی حریم خصوصی مردم و قانون شکنی و ترویج هرج و مرج و اغتشاش و آشوب در دنیا و جنگ و خونریزی و تخریب اعتقادات مردم موحد و خدا پرست و ترویج آتئیست و توهین به ساحت مقدس خدا و قرآن و دین اسلام  و پیامبران بزرگ خصوصا پیامبر اسلام و ترویج مراسم شیطانی قرآن سوزی و ترویج عقاید شیطان پرستی و همجنس بازی و  .... ؟؟؟


من این نوع آزادی کثیف و متعفن  را  هرگز دوست ندارم زیرا من ذاتا اصالت و هویت و امنیت  را دوست دارم و همیشه به دنبال کالای اصل و اوریجینال و امن و اخلاقی و بی حاشیه  می گردم .  ویندوز همان کالای اصل و اوریجینال و امن و اخلاقگرا و بی حاشیه است که هرگز به فرهنگ و دین و اعتقادات ام حمله نمی کند .




من هرگز حاضر نیستم امنیت را فدای آزادی توهمی نمایم . خیر .


این نوع آزادی ارزانی خودتان باشد  . نخواستیم .


اول امنیت و هویت و اصالت و دوم آزادی در چارچوب قوانین .


آزادی در درجه ی دوم قرار دارد زیرا انسان ذاتا موجودی شرور است و اگر به انسان آزادی کامل داده شود کل دنیا را به آتش می کشاند .



لذا آزادی باید در چارچوب قوانین و مقررات تعیین و تعریف شود  و البته امنیت باید در درجه ی اول اولویت قرار گیرد .


امنیت  ، حرف اول و آخر را می زند .


آزادی بدون امنیت با بردگی شیطان هیچ فرقی ندارد .



اگر بتوانم لایسنس ویندوز را بخرم حتما می خرم اما اگر نتوانم لایسنس ویندوز را بخرم ، کما فی السابق ،  آزادی ام را  با کمک زبانهای ماشین و اسمبلی و البته با کمک قدرتمندترین ابزار مهندسی معکوس یعنی هگز ادیتور ، بدست می آورم .


کاری که تا حالا بارها انجام دادم و از ویندوز بصورت رایگان و مفت استفاده کردم .


 

اینجا ایران است و ایران ،  قوانین خاص خودش را دارد .  ایران هرگز و تحت هیچ شرایطی  قوانین بین المللی کپی رایت را نمی پذیرد و هرگز عضو سازمان تجارت جهانی نمی شود و  کپی رایت بین المللی و ظالمانه را نمی پذیرد زیرا اگر بپذیرد نابود می شود .


قوانین ظالمانه ی کپی رایت بین المللی باید نابود شوند . اینطوری بسیاری از مشکلات حقوقی سیستم عاملها و نرم افزارها و درایورها و بازیهای کامپیوتری  خود بخود حل می شوند .


کپی رایت باید از تمام نرم افزارها و سیستم عاملها و درایورها و بازیها حذف شود  زیرا کپی رایت یعنی انحصار و استبداد و جنایت و جاسوسی .


من شخصا با کپی رایت مخالف هستم .


کپی رایت دقیقا برخلاف زکات علم است . تمام انسانها موظف هستند زکات علم شان را بپردازند . کپی رایت یعنی توهین به شعور مردم و پایمال کردن حقوق مردم .


کپی رایت ،  بزرگترین مانع نشر و انتشار علم و تجربه است .



کپی رایت یعنی استبداد و دیکتاتوری و انحصارطلبی .




و اما بهترین سیستم عامل جهان از دیدگاه وحیدمی :


اگر نظر مرا در مورد بهترین سیستم عامل جهان بپرسید در پاسخ می گویم بهترین سیستم عامل جهان ، سیستم عامل ویندوز 10 اینترپرایز معمولی می باشد . یعنی همان ویندوز 10 که دارای مایکروسافت استور است و هرگز یک سیستم عامل خام  نیست بلکه خودش هزاران نرم افزار و درایور و بازی مفید و کاربردی دارد و مرا از نصب  نرم افزارهای شخص ثالث بی نیاز می کند و البته اجازه ی نصب نرم افزارهای شخص ثالث را نیز به من می دهد و دیکتاتور نیست .


من از ویندوز سرور متنفرم !


تعجب کردید ؟؟


ببینید ویندوز سرور یک ویندوز حجیم و سنگین و ناقص الخلقه است که فقط به درد سرور می خورد و مرا محدود می کند و هیچ کارایی دیگری ندارد . همین و بس .


نصب کردن اش دشوار است . پس از نصب نیز با مشکلات عجیب و غریب مواجه می شوید و مدام از شما رمز می خواهد که هر رمزی وارد می  کنید نمی توانید لاگین کنید و عملا مجبورید ویندوز سرور را حذف کرده و به همان ویندوز 10 اینترپرایز برگردید.


در ویندوز 10 اینترپرایز معمولی  تمام ابزارهای مربوط به سرور وجود دارد و فقط یک دامین لازم دارید . بله فقط کافیست کامپیوترتان به یک دامین وصل باشد . دیگه تمام است و شما می توانید همین ویندوز 10 را که مایکروسافت استور نیز دارد و پر از نرم افزارهای مفید و کاربردی است را به ویندوز سرور تبدیل کنید .


من دامین ندارم ولی اگر شما دامین دارید نباید در تبدیل کردن ویندوز 10 به ویندوز سرور مشکلی داشته باشید .


ویندوز سرور 2019 عملا پارتیشن   C  ( درایو C )  را که محل نصب ویندوز 10 بود فرمت کرد و من ویندوز 10 را از دست دادم که  این یک فاجعه بود .


ویندوز سرور 2022 نیز در بحث  کلمه ی عبور آنقدر سختگیر است که شما اصلا نمی توانید لاگین کنید  . یعنی هرچقدر هم که رمز را درست وارد کنید نمی توانید به محیط ویندوز سرور 2022 وارد شوید !


این را تجربه کردم و کاملا درست است . سختگیری بیش از حد  ویندوز سرور 2022 در بحث امنیت و کلمه ی عبور  ، مانع از ورودم به محیط ویندوز شد . هر پسوردی که وارد می کردم مانع از ورود می شد . با وجود اینکه پسورد کاملا صحیح بود ولی گویا ویندوز کور بود و پسورد را نمی دید  و لاگین نمی شدم .


لذا از ویندوز سرور 2022 نیز بیزار شدم .


اینجاست که می گویم از ویندوز سرور متنفرم .



ضمنا من بعنوان یک کاربر خانگی چرا باید کامپیوترم بعنوان یک سرور بصورت شبانه روزی به اینترنت گران قیمت و حجمی ایران  وصل باشد ؟؟؟؟


اصلا به ویندوز سرور چه ربطی دارد که من می خواهم کامپیوترم را خاموش کنم یا نه ؟؟؟


ضمنا در حین نصب ویندوز سرور باید حتما رمز وارد کنید و این رمز باید پیچیده باشد و نمی تواند همان نام کاربری باشد  و این موجب می شود که شما بعد از نصب ، دچار مشکل شوید و هر رمزی که وارد می کنید نمی پذیرید و عملا نمی توانید به ویندوز وارد شوید !!!!


صد رحمت به دبیان !  لااقل در دبیان می توانیم نام و رمز کاربر روت و نام و رمز کاربر معمولی را تنها با یک حرف تعیین کنیم و عملا رمز ورود می تواند همان نام کاربری باشد و براحتی می توانیم به دبیان وارد شویم فقط باید قید ویندوز و فایلهای روی هارد را بزنیم !!!!


سختگیریهای فراوان مایکروسافت در بحث امنیت ویندوز سرور عملا دست ما را می بندد و اینجاست که مردم برای سرور به سمت لینوکس می روند .



با مراجعه به لینکهای بالا شاهد پشتکار یک کاربر ویندوز هستید که قصد دارد گوشیهای لومیا را زنده کند و پرچم ویندوز را بالا نگه دارد .


شما نیز تلاش کنید تا سهم ویندوز در تمام دیوایسها بالا رود و البته مهندسی معکوس را فراموش نکنید .


فراموش نکنید که هگز ادیتور یعنی قدرت و هوشمندی و انعطاف پذیری .



شما با یک هگز ادیتور ساده  می توانید هر کاری که دلتان بخواهد انجام دهید  . فقط کافیست با معماری و ساختار فایلهای مختلف ، آشنا شوید .


مثلا سعی کنید معماری فایلهای زیر را با کمک هگز ادیتور ، کشف کرده و از روی آن الگوسازی نمایید . یعنی چند فایل از هر نوع را با هم مقایسه کنید و شباهت ها و تفاوتها را یاد داشت کنید . اینطوری می توانید خودتان شخصا ، الگوهای جدیدی را بسازید . البته ساخت این الگوها باید در محیط هگز ادیتور و با دست و کدهای زبان ماشین  و در ستون وسط هگز ادیتور  ، انجام شود .


هرگز از زبانهای سطح بالا برای ساخت الگو استفاده نکنید که به بیراهه کشانده می شوید.


شما باید منحصرا به معماری و ساختار و چینش کدهای زبان ماشین که در ستون وسط هگز ادیتور قرار دارند توجه کنید . تمام مراحل الگوبرداری باید با دست و با زبان ماشین انجام شود .

هر تغییری که انجام می دهید ذخیره کنید و البته سعی کنید قبل از انجام هرنوع تغییر ، یک کپی از فایل مربوطه روی هارد نگه دارید تا اگر فایل اصلی خراب شد بتوانید فایل کپی را جایگزین کنید .  حتما  از فایل اصلی  نسخه ی پشتیبان بگیرید .


برنامه ی c32asm  ، قبل از ذخیره تغییرات ، در مورد ایجاد نسخه ی پشتیبان از شما سوال می کند . شما باید موافقت کنید تا این برنامه از فایل اصلی نسخه ی پشتیبان بگیرد .


بنابراین بهتر است برای انجام اینکار ، از برنامه ی c32asm  استفاده نمایید تا این برنامه خودش با هر بار تغییر ، یک کپی پشتیبان از کل فایل بگیرد .

این برنامه را می توانید از همین وبلاگ وحیدمی دانلود کنید . کافیست به نقشه وبلاگ وحیدمی رجوع کنید تا به پست  مربوط به معرفی هگز ادیتور (IDE زبان ماشین )  برسید . به این پست وارد شده و برنامه ی c32asm و سایر هگز ادیتورها را دانلود نمایید .


https://vahidmy.blog.ir/post/The-Machine-Code-IDE



فایلهای لازم برای مهندسی معکوس و ساخت سیستم عامل جدید از روی ویندوز :

bin

pdf

jpg

psd

ico

cpl

ocx

sys

exe

doc

dll

msi

png

html

tif

zip

rar

7z

bmp

cab

xml

inf


تمام فایلهای ویندوز که از پسوندهای بالا استفاده می کنند را یک یکی با استفاده از هگز ادیتور ،  بازنویسی و ساده و فشرده و کوچک کنید و سعی کنید سکشن های اضافی را حذف کرده و یا با یکدیگر ترکیب کنید


فضاهای خالی درون نرم افزارهای ویندوز که عمدتا با کدهای 00  مشخص می شوند را  حذف کنید و تمام اجزای نرم افزارهای ویندوز را به هم بچسبانید و مجددا آدرسدهی نمایید تا نرم افزار ، کوچک و فشرده و امن شود و کدهای مخرب نتوانند سیستم عامل را تخریب کنند .


فشرده سازی باید حتما با دست انجام شود . از نرم افزارهای فشرده ساز هرگز استفاده نکنید .


مستندات مربوط به معماری فایلهای PE  را که در همین وبلاگ آپلود کرده ام را دانلود و مطالعه نمایید .


به پست زیر وارد شوید و محتویات فایل معروف pe.txt را شخصا ترجمه کنید .


https://vahidmy.blog.ir/post/pe-txt


من داشتم ترجمه می کردم که با محدودیتهای فنی بلاگ بیان مواجه شدم و عملا  ، نتوانستم ترجمه را به پایان برسانم . از این بابت متاسفم . امیدوارم شما بتوانید فایل را در یک محیط ایزوله و جداگانه ، با دقت ترجمه کنید و بدین ترتیب بتوانید با کمک دست ، یک نرم افزار ویندوزی را بسازید . این یعنی برنامه نویسی با زبان ماشین .



شما با کمک یک هگز ادیتور ساده می توانید ویندوز را بطور کامل هک کرده و یک سیستم عامل جدید بسازید .


من نام این سیستم عامل جدید را  باینری او اس  یا بطور خلاصه ، باینری می گذارم .


شاید هم بهتر است نام این سیستم عامل جدید را اسمبلی یا اسمبلر یا اسمبلیک  یا چیزی توی همین مایه ها ،  بگذارم .


می توانید نام این سیستم عامل را ، هگزر یا هکسر یا اسمبلی او اس  یا هگزین یا هگزان  یا هگزا   نیز بگذارید .


خلاصه اینکه نام این سیستم عامل شبه ویندوز  باید طوری انتخاب شود که تمام دنیا بفهمند که این سیستم عامل بطور کامل با زبانهای ماشین و اسمبلی و با کمک هگز ادیتور ساخته شده و حتی یک خط کد زبان سطح بالا بکار نرفته است .



بهرحال از گیک ها تشکر می کنم که روی تنها سیستم عامل اصیل و واقعی دنیا یعنی ویندوز  ، غیرت دارند و  هرگز در مقابل لشکر یونیکس و شبه یونیکسها تسلیم نمی شوند .


باید بتوانید ویندوزفون و ویندوز 10 موبایل را زنده کنید و اندروید و لینوکس و مک را شکست دهید .



این یک جنگ است .


علم روانشناسی را مطالعه کنید . رفتارهای ترول های یونیکس را زیر نظر بگیرید تا بفهمید که این افراد واقعا چه سیاستهایی را علیه ما و و ویندوز  بکار می گیرند .


باید استراتژی جدیدی را طراحی کنیم و در جنگ با دشمنان قسم خورده ی ویندوز ، از این سیستم عامل که به ما کاربران تعلق دارد و مایکروسافت صرفا سرویس دهنده ی اوست ، دفاع کنیم .


لطفا نگویید : به ما چه ؟؟  مگه ویندوز مال ماست ؟؟؟  ویندوز به مایکروسافت تعلق دارد . ویندوز کلوزد سورس است  و ....


نه دوست عزیز !  اشتباه می کنی . ویندوز به تمام مردم دنیا تعلق دارد و مایکروسافت صرفا برای حفظ اصالت و هویت و شناسنامه ی ویندوز  ، این لایسنس را  روی ویندوز گذاشته است وگرنه مایکروسافت از افزایش سهم ویندوز در تمامی عرصه ها  به هر طریقی حتی هک ویندوز و بازنشر نسخه های کرکی ویندوز و ارسال اپدیتهای ویندوز برای تمام کامپیوترهای دنیا  و توسط هرکسی  واقعا خوشحال می شود .


آن لایسنس ، عملا فرمالیته است و مایکروسافت از خدایش می باشد که شما ویندوز کرکی را که حالا آپدیت ها را نیز دریافت کرده ، از طریق برنامه ی ویندوز آپدیت به تمام کامپیوترهای سرتاسر جهان ،  اپلود کنی و تعداد دیوایسهای ویندوز را افزایش بدهی و زحمت مایکروسافت  را کم بکنی .


در شرایطی که مایکروسافت حتی ویندوزهای کرکی و قفل شکسته را نیز به نسخه ی جدید آپگرید می کند و چشم اش را روی هک و کرک می بندد و اعتنا نمی کند و با اینکار خود سهم ویندوز را حتی سهم ویندوزهای کرکی و قفل شکسته را افزایش می دهد ما دیگه نباید بین ویندوز اصیل و ویندوز کرکی که او نیز اصیل است و فقط یک فایل اضافی دارد  فرق قائل شویم . نباید این وسط ، کاسه ی داغتر از آش شویم و سجاده آب بکشیم . مجوز شرعی اش را خود مایکروسافت به ما داده ولی ما متوجه نمی شویم !!!



برخی کاربران دوگانه سوز ویندوز- یونیکس که کاربر زومیت هستند بیش از حد روی اصالت ویندوز تعصب  و وسواس  دارند  و مدعی هستند  که ویندوز را مستقیما از سایت مایکروسافت دانلود کرده اند و از ویندوز کرکی اظهار تنفر می کنند !!!  این درحالیست که از نظر فنی و تعداد فایل و معماری فایل و اصالت  ، هیچ تفاوتی بین ویندوز اصیل مایکروسافت و  ویندوز کرکی  وجود ندارد .


شما به راحتی می توانید ویندوز اصیل و اوریجینال شرکت مایکروسافت را با کمک یک فایل اسکریپت متنی ، به ویندوز کرکی و رایگان و نامحدود  تبدیل کنید بدون کوچکترین دستکاری !!!


این یک واقعیت است که کمتر کسی به آن توجه می کند .


در عمل و در واقعیت ، هیچ تفاوتی بین ویندوز اوریجینال شرکت مایکروسافت و ویندوزهای کرکی موجود در بازار ایران یا سایتهای ایرانی  وجود ندارد  و نه فقط هیچ فایلی حذف یا دستکاری نشده بلکه یکی دو فایل ساده ی متنی  نیز اضافه شده اند .


به زبان ساده تر :


تمام ویندوزهای سرتاسر دنیا و البته سرتاسر ایران ، ویندوز اوریجینال و اصیل هستند و ما اصلا چیزی به نام ویندوز کرکی و قفل شکسته نداریم زیرا ویندوز  اصلا قفل ندارد که بخواهیم انرا بشکنیم !!!!


کدام قفل ؟؟؟؟


من که هیچ نوع قفل نرم افزاری یا سخت افزاری در ویندوز اوریجینال  یا حتی ویندوز به اصطلاح کرکی و غیرقانونی  ندیدم که حالا بخواهم آنرا بشکنم !!!


عبارت ویندوز قفل شکسته  را فقط افراد کم اطلاع و پرمدعا و متعصب  بکار می برند .


 دوست عزیز ، این ویندوز است نه مترجم متن پدیده یا مترجم متن پارس یا   دیکشنری نارسیس که هزارتا قفل نرم افزاری و سخت افزاری داشته باشد .


متوجه شدی چی گفتم ؟؟؟


ویندوز ، قفل ندارد که کسی بخواهد قفل اش را بشکند !!


لذا تمام ویندوزهای شرکت مایکروسافت بدون هرنوع قفل نرم افزاری و سخت افزاری عرضه می شوند .


این ما ایرانیها هستیم که هزار نوع  قفل مسخره و مخرب نرم افزاری و سخت افزاری را روی محصولات بی کیفیت مان می گذاریم و درایوهای CD   و DVD  کامپیوترهای  مردم را خراب می  کنیم . بعد اسم خودمان را مهندس کامپیوتر می گذاریم !!!!!!


مهندس فقط مهندسین شرکت مایکروسافت:

جنس با کیفیت ( ویندوز و آفیس و ویژوال استودیو و .... )  را با قیمت مناسب و با پشتیبانی عالی در شکیل ترین و بهترین بسته بندی به سرتاسر دنیا و بدون هرنوع قفل ، ارسال کرده و می فروشند  و میلیونر و محبوب می شوند.  



خیالتان راحت باشد زیرا تمام ویندوزهایی که از شرکتها یا مغازه ها یا  گیم نت ها یا خدمات کامپیوتری در سرتاسر ایران می خرید  و قیمت شان نهایتا  13000 تومان است و همچنین تمام ویندوزهایی که به صورت رایگان  از سایتهای ایرانی و خارجی دانلود می کنید  همگی ویندوز اصل و اوریجینال شرکت مایکروسافت هستند  و هیچ فرقی با هم ندارند .


ما چیزی به نام ویندوز کرکی و قفل شکسته ،  نداریم  .


 تمام ویندوزهای سرتاسر دنیای واقعی ( مغازه ها )  و مجازی ( سایتها و وبلاگها )   ،  ویندوز اوریجینال و اصیل شرکت مایکروسافت هستند و هیچ تفاوتی با هم ندارند

 اگر باور نمی کنید کافیست ویندوزی را که از گیم نت خریده اید روی هارد کامپیوترتان یعنی روی ویندوز قبلی ،  کپی کنید و اجزایش را مشاهده کنید .


تمام ویندوزهایی که تا به امروز استفاده کرده اید اصیل و اوریجینال بودند و هستند و خواهند بود . 


کافیست چند نسخه از یک  ویندوز را از چند مغازه ی مختلف بخرید و همان ویندوز را از چند سایت مختلف دانلود کنید .


بعد،  محتویات تمام این ویندوز ( مثلا ویندوز 10 )  را روی هارد دیسک کامپیوترتان  در فولدرهای جداگانه  ، کپی کنید و تک تک فایلهای  این ویندوزها  را با هم مقایسه کنید .


هیچ تفاوتی را مشاهده نمی کنید  . یعنی عملا هیچ فایلی از ویندوزهای مختلف دستکاری یا حذف نشده است ولی شاید تعدادی فایل،  اضافه شده باشند .



بیخود به دنبال ویندوز اورجینال و اصیل نگردید . زیرا او در دستان شما و روی هارد کامپیوترتان است .


بی جهت به هیچکس تهمت دزدی نزنید و او را دزد خطاب نکنید و ادعا نکنید که شما ویندوز اوریجینال دارید و او ویندوز کرکی و قفل شکسته !!!!


این رفتارهای سخیف و بچه گانه را به دفعات مکرر در کامنتهای کاربران ایرانی  در سایتها  دیده ام و تاسف خوردم که شخص  مدعی هنوز نمی داند که تمام ویندوزهای سرتاسر دنیا یکسان هستند و هیچکدام قفل شکسته و کرکی نیستند و حتی آنهایی که ظاهرا  کرکی هستند فقط یکی دو فایل اضافی دارند و ویندوز کاملا دست نخورده و اصل می باشد .


ایکاش زود قضاوت نکنیم و به همدیگه لقب دزد ندهیم و بی جهت خودمان را قانونمدار ندانیم زیرا که ویندوز شما و ویندوز شخصی که  او را دزد می نامید و به او اهانت می کنید  ، یکسان است و هردو اصیل و اوریجینال هستند دوست عزیز و با تمدن  !!


ایکاش قبل از قضاوت و اهانت ، به خودتان زحمت می دادید و ویندوزهای مختلف را روی هارد ، مشاهده و مقایسه می  کردید تا متوجه اصل بودن تمام  ویندوزهای دنیا می شدید .



ویندوز ، در تمام کشورهای جهان حتی ایران ،  یک سیستم عامل کاملا اصیل و یکسان و مشابه  است و اصالت دارد و ریشه دارد و هرگز براساس سیستم عامل دیگری ساخته نشده است .


ویندوز فقط یک نسخه دارد و فقط توسط مایکروسافت ساخته می شود پس اصیل و اوریجینال است .


این از اصالت .


و اما  آزادی :


آیا غیر از اینست که در ویندوز این آزادی را داریم که  هر کاری دلمان بخواهد انجام دهیم ؟؟؟؟



آیا غیر از اینست که روی ویندوز می توانیم  براحتی بین صدها چینش زبان فارسی سوئیچ کنیم و از چینش فارسی معمولی  دهه ی 90 میلادی لذت ببریم ؟؟؟


آیا غیر از اینست که ویندوز اجازه ی مهندسی معکوس و کرک را به ما می دهد ؟؟؟


آیا غیر از این است که ویندوز به ما اجازه می دهد هر نوع نرم افزار اعم از نرم افزار آزاد یا نرم افزار انحصاری و تجاری را نصب کنیم ؟؟؟


ایا غیر از اینست که ویندوز به ما اجازه می دهد درایورها و نرم افزارها و بازیها را  هم از  استور و هم از سایتهای اصلی و هم از تمامی سایتهای ایرانی و خارجی  دانلود و نصب کنیم ؟؟


آیا غیر از اینست که ویندوز از تمام سبکهای برنامه نویسی از جمله برنامه نویسی ماژولار یا برنامه نویسی تک فایل  پشتیبانی می کند ؟؟؟


آیا غیر از اینست که ویندوز اجازه ی نصب و اجرای تمام زبانهای برنامه نویسی سطح بالا و سطح پایین را به ما می دهد ؟؟؟


آیا غیر از اینست که ویندوز به ما اجازه ی نصب  نرم افزارهای مذهبی و قرآنی را می دهد و هرگز علیه دین و مذهب رفتار نمی کند و به عقاید مذهبی کاربران احترام می گذارد ؟؟؟


آیا غیر از اینست که ویندوز اجازه ی نصب و اجرای یونیکس و شبه یونیکس را به ما می دهد ؟؟؟


آیا غیر از این است که کاربران یونیکس و شبه یونیکسها ( لینوکس و مک و اندروید و بی اس دی و ... )  می توانند براحتی  سیستم عامل مورد نظرشان را روی ویندوز و در کنار ویندوز نصب کرده  و از بوت دوگانه ی ویندوز - یونیکس لذت ببرند ؟؟؟


آیا غیر از اینست که مایکروسافت رسما از شبه یونیکسهای معروف یعنی لینوکس و اندروید پشتیبانی می کند ؟؟؟؟


آیا غیر از اینست که در ویندوز می توانیم براحتی  حتی شبیه ساز کامپیوترهای قدیمی دهه 60 میلادی را اجرا کنیم ؟؟؟


آیا غیر از اینست که مایکروسافت  دیدگاهی جهان شمولی دارد و هرگز روی ویندوز تعصب ندارد و از یونیکس و شبه یونیکسها حمایت می کند ؟؟؟؟


آیا غیر از اینست که ویندوز اصلا کاری به لایسنس نرم افزارها و درایورها و بازیها ندارد و اجازه ی نصب را می دهد ؟؟؟


آیا غیر از اینست که فروشگاه مایکروسافت یعنی مایکروسافت استور ، روز به روز مدرن تر می شود و در ویندوز 10  شاهد نرم افزارهای ویندوز 11 هستیم ؟؟؟


آیا غیر از اینست که در استور ویندوز 10 می توانیم نرم افزار رفع مشکل دراگ اند دروپ ویندوز 11 را  ببینیم ؟؟؟


آیا غیر از اینست که ویندوز 10  هر روز به ویندوز 11 نزدیکتر و شبیه تر می شود و ما را از نصب ویندوز 11 بی نیاز می کند ؟؟؟


اگر اسم این چیزها  آزادی نیست پس چیست ؟؟؟



من خیلی فکر کردم . دیدم  آینده به ویندوز تعلق دارد  درحالیکه  یونیکس و شبه یونیکسها خصوصا لینوکس کماکان همان معماری و سیستم و سبک پارتیشن بندی و  فلسفه و طرز تفکر  منسوخ شده و پوسیده ی دهه ی 60 میلادی را بر کاربر تحمیل می کنند .


بنابراین برخلاف تمام نوشته های وب فارسی و انگلیسی و ....  ، من رسما می گویم که ما در یونیکس و لینوکس آزادی نداریم بلکه شکلی جدید از دیکتاتوری و استبداد را داریم .


معماری لینوکس و اندروید عملا چیزهایی را بر ما تحمیل می کند که قابل تحمل نیست .


بله درست فهمیدید :


لینوکس به من  و شما آزادی نمی دهد . بلکه توهمی از آزادی را در لینوکس تجربه می کنید  .


شما در لینوکس  حتی نمی توانید مثل بچه ی آدم  و بدون مشکل ، تایپ کنید چه رسد به برنامه نویسی !!!


دو تا کلید برای تایپ حرف  پ  در ویندوز وجود دارد اما در لینوکس ، برای تایپ حرف پ  باید کلید m  را فشار دهیم . خنده دار است نه ؟؟؟  شاید هم باید به حال لینوکس و طرفداران اش گریه کرد . بله گریه دارد .


طرفداران لینوکس می گویند این ربطی به لینوکس ندارد به آنهایی ربط دارد که بلد نبودند زبان فارسی را در لینوکس تعبیه کنند !!! یا می گویند این چینش که در لینوکس دیده می شود براساس زبان فارسی استاندارد است !!!


جالب است که لینوکس را همیشه بی گناه قلمداد می کنند و تقصیر را بر گردن دیگران می اندازند .

خب این ثابت می کند که لینوکس تا چه حد بی صاحب است که هیچکس حاضر نمی شود  حتی چینش صفحه کلید فارسی و انگلیسی اش را اصلاح کند ؟؟؟


اگر لینوکس صاحب داشت این وضع را نداشت . این اصلا آزادی نیست . این ولنگاری و بی مسئولیتی طراحان لینوکس را ثابت می کند . این رفتار را نباید با آزادی کاربر یکی دانست . این آزادی نیست ، ولنگاری و هرج و مرج است  .


اگر هرج و مرج نبود لااقل یکی از توزیعهای لینوکس می بایست چینش صفحه کلید را اصلاح کند ولی هیچکدام اصلاح نمی کنند و انتظار دارند کاربر،  این شرایط جهنمی را تحمل کند و سکوت نماید !!!!



لینوکس حتی به درد تایپ هم نمی خورد چه رسد به برنامه نویسی  . این را تجربه کرده ام که می گویم . بارها در توزیعهای مختلف این تجربه ی تلخ را داشتم و هنوز هم این تجربه ی تلخ مرا آزار می دهد . بنابراین از روی باد هوا حرف نمی زنم . تجربه کردم  که می گویم . این عین حقیقت است . ترولهای لینوکس می توانند خودشان را به کری و کوری بزنند ولی حقیقت همین است که من گفتم .


تجربه دروغ نمی گوید .



چه کسی گفت : لینوکس بهشت برنامه نویسان است


دروغ گفت  .  بله  بزرگترین دروغ همین است که می گویند لینوکس بهشت برنامه نویسان است .


کدام بهشت ؟؟


این چه جور بهشتی است که اجازه نمی دهد من تمام اجزای نرم افزار لینوکس را در قالب تنها یک فایل بسازم ؟؟؟؟


این چه جور بهشت است که  مرا وادار می کند هزاران فایل اضافی را تحت عنوان دپندنسی  نصب کنم تا شاید نرم افزار لینوکسی اجرا شود ؟؟؟؟


حالم از هر چی دپندنسی و وابستگی است بهم می خورد .



چه کسی گفته برنامه نویسی در ویندوز ،  کاری دشوار است ؟؟؟


هرکس این را بگوید یا دروغگو است یا بیسواد یا مغرض یا ترول یا شیاد .


شک نکنید  که این حرف را  فقط یک احمق به زبان می آورد .


صدها زبان برنامه نویسی سطح پایین و سطح بالا را در ویندوز داریم که هیچ مشابه لینوکسی ندارند و نخواهند داشت مثل  RosAsm  یا  مثل  c32asm  .


هرگز نمی توانید در لینوکس  چیزی شبیه به این دو زبان را پیدا کنید . چون این دو زبان بطور کامل با معماری ماژولار و هزار تکه ی لینوکس ,  ناسازگار هستند و بطور کاملا عمدی برای ترویج برنامه نویسی تک فایلی ساخته شده اند و روی برنامه نویسی تک فایلی تاکید دارند . پس هرگز به دنیای لینوکس  وارد نمی شوند .


ویندوز نرم افزارهایی دارد که لینوکس حتی در خواب هم نمی تواند داشته باشد . یعنی حتی خواب این ها را نمی تواند ببیند .





فلسفه ی احمقانه ی یونیکس :


قابلیت حمل را بر کارایی ترجیح دهید !!!!


تمام بدبختی ها از همین کلمه ی " قابلیت حمل " شروع شد .


کدام قابلیت حمل ؟؟؟


مگه روی یک کامپیوتر چند مدل پردازنده را می توان پورت کرد که از قابلیت حمل حرف زدی جناب دنیس ریچی ؟؟؟؟


واقعا چرا  به کارایی و کیفیت و کاربرپسندی توجه نکردی و بازار  طراحان پردازنده های جورواجور را گرم کردی جناب دنیس ریچی ؟؟؟



قابلیت حمل  یک  شوخی ابلهانه است   . 


در شرایطی که پردازنده ی معروف  amd  مثل گوشت قربانی در دستان اپل  و گوگل و مایکروسافت  دست به دست می شود و بی صاحب شده و از رقیب قدرتمندش یعنی اینتل  ، شکست خورده است  ، قابلیت حمل را باید بگذارید دم کوزه  و  آب اش را بخورید .



فن های متعصب یونیکس باید بدانند که  گیکهای هوشمند ویندوز  یا راهی را برای حل مشکلات  ویندوز پیدا می کنند یا راهی را می سازند .


دوران رجز خوانی فن های یونیکس به سر آمده است .



من به این نتیجه رسیدم که محدودیتهای سخت افزاری ویندوز 11 ، فقط یک توهم و استراتژی جدید مایکروسافت است .


شک نکنید که مایکروسافت ما را محدود کرده تا ما بتوانیم راه حل را پیدا کنیم و محدودیت را دور بزنیم  و سهم ویندوز را افزایش دهیم .


این استراتژی جدید مایکروسافت است و واقعیت دارد و ما کاربران ویندوز که بیش از 3 میلیارد دیوایس ویندوزی را در اختیار داریم  هرگز دچار جو زدگی و توهم نشده ایم بلکه داریم واقعیت را می بینیم .


لینوکس تان را نیز دیدیم !


این بود آن  آزادی که می گفتید و گوش فلک را کر می کردید ؟؟؟؟



من کسی هستم که ویندوز 95 را روی ویندوز 10  نصب و اجرا کردم و با کمک ویندوز 95  توانستم  سرتاسر ویندوز 10 را پیمایش نمایم !!!


یعنی باور کنید خیلی لذت بخش بود .  روح و روان ام با دیدن یوزر اینترفیس زیبا و کلاسیک ویندوز 95 شاد شد .


من توانستم  شبیه ساز کامپیوتر بسیار قدیمی IBM 7090  و سیستم عامل بسیار قدیمی  IBSYS  را که به اوایل دهه ی 60 میلادی تعلق داشتند و الان خودشان در موزه خاک می خورند  روی ویندوز 10 اجرا کنم و در همین مورد یک پست را در همین وبلاگ وحیدمی نوشتم .


بله کامپیوتر معروف  IBM 7090  به همراه سیستم عامل اش یعنی IBSYS  همان دهه ی 60 میلادی منسوخ شده و به موزه منتقل شدند و سالهاست که خاک می خورند اما یک گیک ویندوز با بازنویسی سورس کد این سیستم عامل و نوشتن یک شبیه ساز برای این کامپیوتر ، عملا کاری کرد که من که یک کاربر عادی ویندوز و مقیم ایران هستم بتوانم این کامپیوتر و سیستم عامل اش را روی ویندوز 10  اجرا کنم .


ببینید همه جای دنیا  افراد غیرتمند که به ویندوز علاقه دارند دیده می شوند . کافیست وب را زیر و رو کنید .


و اما ...


بین غیرت و تعصب و حسادت فرق و تفاوت است  . تفاوت بین غیرت و حسادت  مثل تفاوت زمین تا آسمان هفتم است .


تفاوت بین غیرت و تعصب  مثل تفاوت بین زمین تا آسمان هفتم است .


من روی ویندوز تعصب ندارم بلکه غیرت دارم  .


غربی ها واژه ی غیرت را نمی فهمند و بجای آن از واژه هایی همچون حسادت و تعصب استفاده می کنند .  این یک واقعیت است که شما مردم ایران باید بدانید و در موردش تفکر و تحقیق کنید .


من از خیر لینوکس و ویندوز سرور  گذشتم .   زیرا از نظر من  ، ویندوز 10  بهترین و کاملترین سیستم عامل دنیا می باشد که هم ویندوز دسکتاپ است و هم ویندوز سرور و هم ویندوز موبایل و هم ویندوز اینترنت اشیا و هم ویندوز دستگاههای توکار و هم ویندوز .....



بله !


تصمیم نهایی من اینست که تا آخر عمر روی ویندوز 10  بمانم و هرگز به هیچ سیستم عامل دیگری حتی ویندوز 11 یا  ویندوز سرور  مهاجرت نکنم . لینوکس که جای خود دارد !


الان تردید برطرف شد .


تکلیف روشن است :


سیستم عامل فقط ویندوز


بابت حجم نت نیز نگران نیستم زیرا می توانم در تنظیمات ویندوز 10  ،  نوع اتصال را به صورت " اندازه گیری شده . حجمی "  معرفی کنم و از هدر رفتن شارژ اینترنت جلوگیری کنم .


کاری که سالهاست انجام می دهم .


بابت آزادی نیز که بالا گفتم : زبانهای ماشین و اسمبلی به من آزادی را هدیه می دهند . لذا به لینوکس نیاز ندارم  .



در سال 2025 میلادی که ویندوز 10 بازنشسته می شود من همان رفتاری را بروز می دهم که هم اکنون کاربران ویندوز 7 یا ویندوز ایکس پی یا ویندوز 95  بروز می دهند !!!


بله من فقط زمانی به ویندوز 11 مهاجرت می کنم که تمام مزایای ویندوزهای 7 و 10 را یکجا در خود داشته باشد و مرا محدود نکند .


.


مهاجرت به لینوکس یا ویندوز 11 اصلا جزو اولویتهای من نیست .


 من شخصا از اوبونتو و محیط  بدوی و سنگین اش که هنوز هم هنگ می کند متنفرم .


پس انتظار نداشته باشید که من از اوبونتو  تبلیغ کنم .



اینکه مایکروسافت ، از اوبونتوی سنگین و بدوی و هنگ کننده و بی خاصیت ،  برای راه اندازی سوپرکامپیوتر شخصی اش در لیست TOP 500  استفاده می کند مشکل مایکروسافت است نه مشکل من .


اگر من مالک یک سوپرکامپیوتر بودم حتما ویندوز 10 یا ویندوز سرور را روی آن نصب می کردم . شک نکنید که اینکار را حتما انجام می دادم . مایکروسافت بی غیرت است و به ویندوز اهمیت نمی دهد .  اوبونتو تا نسخه ی 20  قابل استفاده نبود و مدام هنگ می کرد یعنی کیبورد و ماوس بطور ناگهانی از کار می افتادند . خصوصا اوبونتو 16 که از میزکار سه بعدی و بسیار سنگین یونیتی استفاده می کرد دقیقه به دقیقه بطور ناگهانی و بی دلیل هنگ می کرد و من مجبور بودم مدام دکمه ی reset روی کیس کامپیوتر را فشار دهم . 


عملا  اوبونتو و لوبونتو  و دبیان بجز هنگ و کرش ارمغان دیگری برایم نداشتند .


اوبونتو یک میزکار بدوی و بچه گانه دارد اما بیش از 4 گیگابایت از حافظه رم را بی جهت اشغال می کند و البته اگر رم کامپیوتر بیش از 8 گیگ باشد نمی تواند  اندازه ی پارتیشن سواپ را افزایش دهد لذا در پردازشهای سنگین بدلیل عدم استفاده از حافظه ی مجازی در یونیکس و شبه یونیکسها از جمله لینوکس ، عملا شاهد هنگ و کرش هستیم .


چه کسی گفته لینوکس هنگ نمی کند ؟؟؟


هرکی گفته یک دروغگو و شیاد بوده زیرا من بارها و بارها شاهد هنگ و فریز کامل سیستم هایم  در  لینوکس بودم .  لینوکس در تمام کامپیوترهای قدیمی و جدید ام هنگ می کرد و هنوز هم هنگ می کند  . این حادثه  را بارها تجربه کرده ام  .


این حرف که لینوکس هنگ نمی کند فقط یک پروپاگاندا و تبلیغات سیاسی و کثیف است .  گول نخورید . این یک دروغ بزرگ است که ترول ها و فن های متعصب یونیکس به شما می گویند .


تجربه دروغ نمی گوید و البته تجربه ی من  به شما می گوید که لینوکس خیلی بیشتر از ویندوز هنگ و کرش می کند و خیلی زودتر از ویندوز ، سنگین و کند می شود و البته به شدت ناپایدار  و سست است .



قبلا گفته بودم که در دبیان،  به محض نصب درایور کارت گرافیک انویدیا جیفورس  از مخازن رسمی خود دبیان و از طریق برنامه ی سیناپتیک دبیان ،   این برنامه  یک پیام به من نشان می داد و می گفت که "  شما یک درایور انحصاری را نصب کرده اید در حالیکه قبلا یک درایور آزاد (نومدیا)   برای کارت گرافیک نصب شده است و سیستم قاطی کرده است برای رفع اشکال و حذف درایور انحصاری انویدیا جیفورس لطفا  سیستم را مجددا راه اندازی نمایید"   که با کلیک کردن  روی دکمه ی ok ،  سیستم ریبوت می شد و دبیان دیگه بالا نمی آمد و بوت لودر دبیان یعنی گراب بکلی به هم می ریخت و حتی با وجود انجام ویرایش گراب ، باز هم تغییرات در گراب ذخیره نشدند و گراب همچنان خراب بود و دبیان دیگه هرگز بالا نیامد و  من مجبور می شدم هارد را فرمت کنم و به همان ویندوز پایدار و مستحکم برگردم و یک نفس راحت بکشم و به فلسفه ی مزخرف و چرت یونیکس و افکار دنیس ریچی بخندم و به بیل گیتس بابت اختراع اولین سیستم عامل کاربردی جهان یعنی ویندوز تبریک بگویم .


 تفاوت بین دنیس ریچی متوهم که سواد تجاری نداشت و در مقابل بحران نرم افزار تسلیم شد و به قول معروف  :  واداد    و  بیل گیتس نابغه و قدرتمند  و سرسخت  که استاد تجارت و کارآفرینی و استعدادیابی  بود و نیازهای کاربران را می دانست و نبض بازار کامپیوترها را در دست داشت  و به کارایی اهمیت داد و قابلیت حمل را از ذهن اش بیرون انداخت   را اینجا می توان فهمید و درک کرد .


یک ویندوز قدرتمند و پایدار و کاربرپسند  بهتر از صدها یونیکس ضعیف و سلیقه ای و زهواردررفته می باشد .


دنیس ریچی شم اقتصادی و تجاری نداشت و اسیر جریانات مخوف دهه های 60 تا 80 میلادی شد و در نتیجه سیستم عامل اش یعنی یونیکس دقیقا  همزمان با تولد ویندوز 95  یعنی در سال 1995 میلادی برای همیشه نابود شد و به تاریخ پیوست .



این لینوکس و یا اندروید یا مک یا بی اس دی   که می بینید هیچکدامشان یونیکس اوریجینال دهه 60 میلادی نیستند زیرا یونیکس اوریجینال دهه ی 60 میلادی که توسط دنیس ریچی و با کمک زبان برنامه نویسی اسمبلی ساخته شد در سال 1995 میلادی توسط کنسرسیوم توخالی و پوشالی اوپن گروب برای همیشه نابود و منسوخ شد و این کنسرسیوم پدرسوخته ی شیاد اوپن گروپ عملا هیچ کدام از شبه یونیکس ها را به رسمیت نشناخته است و خودش نیز یونیکس را زنده به گور کرد طوریکه شما هرگز نمی توانید سورس کد یا باینری یونیکس اوریجینال دهه  ی 60 میلادی را در وب پیدا کنید . ما چیزی به نام سیستم عامل یونیکس نداشتیم و نداریم . یونیکس از طریق ساده سازی مولتیکس درست شد و هرگز نمی توان اسم چنین چیزی را سیستم عامل نامید  و خودش نیز در سال 1995 میلادی به تاریخ پیوست و نابود شد


هیچکدام از شبه یونیکسها ( لینوکس ، اندروید ، مک ، فری بی اس دی ، نت بی اس دی ، اوپن بی اس دی ، و ..... )  هیچ ارتباط مستقیمی با یونیکس اوریجینال  ندارند و یونیکس نیستند و فقط نام یونیکس و معماری مازوخیستی یونیکس را یدک می کشند .

 این وسط فقط سیستم عامل بی اس دی یونیکس ، با یونیکس ارتباط مستقیم  داشت و مستقیما از یونیکس اوریجینال دهه ی 60 میلادی مشتق شده بود  که البته در سال 1994 میلادی برای همیشه منسوخ شد و به تاریخ پیوست . البته بلافاصله بعد از منسوخ شدن سیستم عامل بی اس دی یونیکس ، سیستم عامل نت بی اس دی با الهام از کدهای بی اس دی یونیکس ، متولد شد که هنوز هم در حال توسعه می باشد 


لذا نزدیکترین سیستم عامل زنده ی جهان به سیستم عامل یونیکس اوریجینال دهه ی 60 میلادی ، در حال حاضر ، سیستم عامل نت بی اس دی می باشد که هنوز هم فعال است .


 اینها فرزندان سیستم عامل آموزشی و ناقص الخلقه ی مینیکس می باشند که او نیز یک مشتق ناقص از  یونیکس بود و عملا بجز آموزش به دانش آموزان ، هیچ کاربرد دیگری نداشت .


لینوکس توسط لینوس توروالدز و شب هنگام ، در خوابگاه دانشجویی ، وقتی همه خواب بودند !!  از طریق هک کردن سایت رسمی مینیکس و سرقت کد مینیکس و دستکاری این سورس کد ، اختراع شد !!


کاربران لینوکس از کلمه ی الهام استفاده می کنند و می گویند لینوکس با الهام از مینیکس ساخته شد ولی درواقع الهام درکار نبود بلکه یک هک و سرقت شبانه  در کار بود .


ریچارد استالمن قبل از لینوس توروالدز به سمت سیستم عامل مینیکس رفت ولی چون خیلی خشکه مقدس بود و سجاده آب می کشید با دیدن لایسنس مینیکس ، حاضر نشد از مینیکس برای ساختن سیستم عامل گنو استفاده کند اما لینوس توروالدز  آتئیست خداناباور که رک و نترس بود و بی تعهد بود بی سرو صدا کاری که استالمن انجام نداد را شبانه انجام داد  و بر سر استالمن منت گذاشت و سالها بین این دو نفر و البته بین لینوس و پروفسور تاتنبام خالق مینیکس،  دعوا و جنگ و درگیری بود .


خب . حق داشتند  . زیرا لینوکس یک سیستم عامل واقعی نبود بلکه یک کرنل بود که از سرقت کد مینیکس درست شده بود یعنی یک شبه سیستم عامل حرامزاده و دزدی و سرقتی !


عملا این سرقت تاریخی باعث شد که تلاشهای استالمن برای ساخت کرنل هرد شکست بخورد و آبروی استالمن نیز رفت و او بی اعتبار شد .


این وسط یک شیاد و دزد و سارق یعنی لینوس توروالدز از طریق دزدی و سرقت کد دیگران توانست یک شبه سیستم عامل به نام لینوکس بسازد .


لینوکس واقعی را منحصرا در این ادرس می توانید پیدا کنید :


https://www.kernel.org/


بله لینوکس فقط یک کرنل است  .  لینوکس سیستم عامل نیست و چیزهایی مثل دبیان یا اوبونتو یا  کالی لینوکس یا لینوکس مینت یا فدورا همگی نسخه هایی از سیستم عامل گنو می باشند .



سایت رسمی سیستم عامل گنو


https://www.gnu.org/home.en.html




سایت رسمی سیستم عامل مینیکس


http://www.minix3.org/





لینوکس تا سال 2004 میلادی ( تولد اوبونتو )  روی ماشین مجازی مینیکس اجرا می شد و امکان نصب لینوکس روی سخت افزار واقعی وجود نداشت و یا با دشواری روبرو  می شد .


اگر اوبونتو نبود دبیان عملا منسوخ می شد  . هرچند که دبیان همین حالا هم یک فسیل است تا سیستم عامل .


البته  اوبونتو نیز آش دهن سوزی نبود و لینوکس مینت را از روی آن ساختند و این ماجرا ادامه پیدا کرد تا امروز که صدها توزیع بی در و پیکر لینوکس مدام ذهن مرا مشغول کرده اند .


سایت رسمی سیستم عامل سنگین و پر از باگ اوبونتو که هیچ چیز ندارد اما بیش از 4 گیگابایت از رم کامپیوتر را بی جهت اشغال می کند  و مدام هنگ می کند  !!!


https://ubuntu.com/


اوبونتو و سایر لینوکس ها عملا چیزی به نام حافظه ی مجازی ندارند زیرا یونیکس نیز حافظه ی مجازی نداشت !


خب لینوکس فرزند مینیکس است و مینیکس فرزند یونیکس است و یونیکس فرزند مولتیکس است اما مولتیکس حافظه ی مجازی داشت و ویندوز از روی مولتیکس ساخته شد !

لذا ویندوز حافظه ی مجازی دارد و در نتیجه هنگ نمی کند . 


pagefile.sys


فایل بالا همان حافظه ی مجازی ویندوز است که می تواند بصورت دستی یا اتوماتیک تنظیم شود و  بکار رود . این فایل مانع از هنگ کردن ویندوز می شود و از ویندوز ایکس پی به اینطرف ما دیگه شاهد هنگ کردن ویندوز نیستیم .

این فایل هم بصورت اتوماتیک و هم بصورت دستی ( توسط کاربر ) قابل تنظیم است و نقش رم را برای ما بازی می کند و مانع از هنگ کردن و فریز شدن ویندوز می شود .  یعنی همان مزیت بزرگ ویندوز نسبت به لینوکس .



اما فایل swapfile.sys نیز از لینوکس به درون ویندوز  آمده است که عملا به کارایی هرچه بیشتر ویندوز کمک می کند لذا ویندوز 10 به این سنگینی با هزاران نرم افزار مخفی و آشکار ، اصلا و ابدا هنگ نمی کند و این یک واقعیت است که دارم انرا تجربه می کنم .


اما همین فایل، یعنی سواپ ،  در لینوکس نمی تواند جلوی هنگ کردن لینوکس را بگیرد زیرا لینوکس تمام هیکل اش را روی هارد ، پخش و پلا می کند و عملا به سخت افزار کامپیوتر فشار وارد می کند و سیستم هنگ می کند .


اما ویندوز فقط در پارتیشن اصلی و بصورت سیستم عامل یکپارچه نصب می شود و سایر پارتیشنهای هارد را آزاد و رها می کند و در نتیجه هیچ فشاری به سخت افزار خصوصا پردازنده ی کامپیوتر وارد نمی کند لذا ویندوز هرگز هنگ نمی کند .


ضمنا کرنل لینوکس یکپارچه است اما کرنل ویندوز دورگه و هیبریدی و ترکیبی از چند فایل است لذا باز هم به همین دلیل، لینوکس مدام هنگ می کند اما ویندوز اصلا هنگ نمی کند زیرا هسته ی ترکیبی و دو رگه مانع از هنگ کردن کل سیستم می شود  .


ما در ویندوز حتی می توانیم  ویندوز اکسپلورر را نیز ری استارت کنیم !!




نکته ی جالب :

آزادسازی پارتیشن در ویندوز به راحتی آب خوردن است اما در لینوکس ، برای آزادسازی بخشی از فضای هارد دیسک ، باید لینوکس را به  حالت لایو  ببریم و بعد از مدتی طولانی و با تحمل فشارهای این شبه سیستم عامل به کمر پردازنده ی بدبخت ، شاهد آزادسازی پارتیشن باشیم هرچند که در یونیکس و لینوکس و اندروید ، چیزی به نام پارتیشن نداریم زیرا این شبه سیستم عاملها همه چیز حتی  هارد دیسک را به شکل فایل متنی می بینند و اصولا یونیکس  در زمانی اختراع شد که هنوز فلاپی دیسک هم اختراع نشده بود چه رسد به هارد دیسک و منحصرا از نوار مغناطیسی که قابلیت پارتیشن بندی نداشت و شبیه به نوار حلقه ی فیلم ویدیویی می باشد استفاده می کرد .


آیا نوار کاست  ضبط صوت  را می توان پارتیشن بندی کرد ؟؟؟؟!!!


مسلما خیر  . 


نوار مغناطیسی دهه های 60  تا 80 میلادی نیز شبیه به نوار کاست بودند و قابل پارتیشن بندی نبودند .   طبیعی است که  معماری منسوخ و قدیمی یونیکس قادر به درک هارد دیسک نیست زیرا خیال می کند این نیز یک نوار کاست است !!!!



به همین دلیل است که ما در شبه یونیکسها یعنی لینوکس و اندروید و مک ، چیزی به نام پارتیشن نداریم و کل هارد بصورت یکپارچه فرمت و پاکسازی می شود و این یعنی حذف شدن تمام داده های ارزشمند و البته یک فاجعه ی بزرگ برای کاربران ویندوز .


عجیب است . نه ؟؟؟


در شرایطی که ویندوز  10 روی کامپیوترهای لینوکسی نیز پورت شده است چرا باید به لینوکس فکر کنم ؟؟؟


رقابت تنگاتنگ ویندوز و لینوکس به  من یک سیگنال می دهد :


سیگنال  عمر ابدی ویندوز و برچیده شدن تدریجی لینوکس .


من باید روی ویندوز سرمایه گذاری کنم و لینوکس را فراموش کنم  . زیرا لینوکس حتی در سرور نیز در حال فراموش شدن است .


شاید باور نکنید اما اگر شما مدیر شبکه باشید و دامین داشته باشید  عملا  ویندوز سرور خصوصا ویندوز سرور 2022 که براساس ویندوز 10 اینترپرایز ساخته شده است بسیار بهتر و کاملتر از لینوکس است و با ردهت لینوکس که روی سوپرکامپیوترها حضور دارد رقابت شانه به شانه دارد 


رقابت بین ویندوز سرور 2022  و  ردهت لینوکس بر سر تصاحب سرورهای بزرگ و غول پیکر و افزایش سهم  در دنیای سرورها و دیتاسنترها و ورک استیشن ها   به حدی شدید است که  در بسیاری  از کشورها  ویندوز سرور به  ردهت لینوکس تنه می زند .


امکانات تخصصی ویندوز سرور 2022 بسیار بیشتر از امکانات تخصصی دبیان است .

این درحالیست که دبیان یک سیستم عامل همه منظوره است و بطور پیشفرض برای سرورها ساخته شده است .


اما می بینیم که کمتر کسی به دبیان اهمیت می دهد و اکثر کاربران حرفه ای سعی دارند از ویندوز سرور برای سرورهای خانگی یا حتی سرورهای بزرگ و انبوه ، استفاده نمایند .


ویندوز سرور 2022  می تواند دستکم   ۴۸ ترابایت ( تقریبا  ۴۸۰۰۰  گیگابایت )  حافظه ی رم را پشتیبانی کند !!!


ویندوز سرور 2022 می تواند  دستکم   ۲۰۴۸   پردازنده ی اینتل را به راحتی و بطور همزمان به کار گیرد  و پردازشهای بسیار سنگین و محاسبات بسیار پیچیده و شبیه سازی مولکولی و داده های نجوم و فضا را انجام دهد .


لذا ویندوز سرور 2022  همچون اجدادش ( ویندوز NT  و ویندوز 2000 و ویندوز سرور 2003  )  می تواند براحتی روی سوپرکامپیوترها پورت شود و همان کارهایی را انجام دهد که لینوکس انجام می دهد .


نیاز به لینوکس ، یک نیاز کاذب و توهمی و دروغین است. جوگیر نشوید .



این یعنی اینکه ویندوز سرور 2022 که براساس ویندوز 10 ساخته شده است می تواند براحتی روی یک سوپرکامپیوتر پورت شود و در لیست   Top500  قرار گیرد  .  یعنی لیست 500 سوپرکامپیوتر طراز اول جهان از لحاظ سرعت و قدرت و توانایی .  


https://www.top500.org/


 



Voyager-EUS2



Microsoft Azure system



Voyager-EUS2  نام سوپرکامپیوتر شخصی شرکت مایکروسافت است که با استفاده از فناوری  مایکروسافت آژور کار می کند اما متاسفانه و در نهایت تاسف بجای ویندوز سرور 2022 نسخه ی آژور  از سیستم عامل بدوی و کند و سنگین و ناقص الخلقه ی  اوبونتو استفاده می کند .





لیست 10 سوپرکامپیوتر طراز اول جهان



https://www.top500.org/lists/top500/2021/11/





 سوپر کامپیوتر Voyager-EUS2 متعلق به شرکت مایکروسافت ، در این لیست در جایگاه دهم قرار دارد و متاسفانه بجای ویندوز سرور 2022  آژور ، از لینوکس اوبونتو استفاده می کند .



متاسفانه مایکروسافت،  ما کاربران ویندوز را ناامید کرد .  واقعا برای مایکروسافت بی غیرت  متاسف هستم که هیچگونه  عرق و غیرت  روی ویندوز ندارد و عملا از سیستم عامل دشمنان  برای سوپر کامپیوتر شخصی اش استفاده کرد .



باور کنید برای نصب ویندوز روی سوپرکامپیوتر هیچ محدودیت فنی  وجود ندارد .


مگه غیر از اینست که ویندوز 2000 که همه ی ما در اواخر دهه ی 90 میلادی  آنرا روی کامپیوتر شخصی نصب می کردیم در اصل ویندوز سرور و ویندوز سوپرکامپیوتر بود ؟؟؟؟؟


مگه غیر از اینست که سورس کد ویندوز 2000  چندین سال است که در گیتهاب نگهداری می شود و می توانیم انرا سفارشی کرده و مجددا روی سرورها و سوپرکامپیوترها  پورت کنیم ؟؟؟


چرا اینقدر تنبل و بی غیرت شده ایم و چرا انگیزه   و تلاش و پشتکار نداریم ؟؟؟


جالب است که ترولهای سایت زومیت از دیدن نام ویندوز 2000 در لیست سیستم عاملهای فعال  ناراحت می شوند !!!!


یعنی خاک بر سر این جماعت نادان و بی غیرت و بی بصیرت  که ترول گری و حسادت و بدذاتی و تعصب  از تمام هیکل شان می بارد و حسود و خبیث هستند و به  آن لینوکس درپیتی و زپرتی  می نازند .


یکی از دلایلی که باعث می شود سایت زومیت به لجن زار تبدیل شود وجود همین ترولها و زامبی های یونیکس و لینوکس می باشد که سالهاست با ویندوز دشمنی می نمایند و با هک و حملات سایبری  آسایش را بر میلیاردها انسان بیگناه حرام کرده اند .


لینوکس یعنی تخم جن . یعنی نطفه ی شیطان . لینوکس یعنی سیستم عامل شیطان پرستان و خفاشان .



لطفا از آزادی کاربر لینوکس حرف نزنید که خنده دار است .  کدام آزادی ؟؟؟ دیکتاتوری لایسنس گنو  را آزادی می نامید ؟؟؟؟


حقیقتا مالکین سوپرکامپیوترها به لینوکس نیاز ندارند .


خدا شاهد است قیمت لایسنس ردهت لینوکس بسیار بیشتر از لایسنس ویندوز سرور 2022 می باشد .



سایت رسمی شرکت ردهت و قیمتهای نجومی ردهت لینوکس :



https://www.redhat.com/en


لیست قیمت لایسنس نسخه های مختلف ردهت لینوکس:


https://www.redhat.com/en/store/linux-platforms


جالب است که نسخه هایی از ردهت لینوکس که به فناوری مایکروسافت آژور مجهز هستند گران قیمت تر می باشند !!!


یعنی این مایکروسافت است که هزینه ها را بالا برده است ؟؟؟


بعید می دانم . این شیطنت شرکت ردهت است که قصد دارد مایکروسافت را بدنام کند .


تمام این نسخه ها بطور ذاتی برای کار با سرورها و مین فریمها و سوپرکامپیوترها ساخته شده اند و البته روی کامپیوتر شخصی هم می توانیم بکار ببریم !!



اما سوال اساسی :


از آنجاییکه لینوکس را نمی توان هک ( بخوانید: مهندسی معکوس ) نمود و از آنجاییکه مایکروسافت قبل از فروش ویندوز ، مدت 180 رو یعنی شش ماه کامل به شما اجازه می دهد که ویندوز سرور را  روی کامپیوتر شخصی یا سرور نصب  و آزمایش کنید و اینکار را بصورت کاملا رایگان انجام می دهید و در طول این شش ماه وقت کافی برای مهندسی معکوس ویندوز ( یعنی همان کرک کردن )  در اختیار داریم ، چه نیازی به لینوکس آنهم ردهت لینوکس گران قیمت و غیرقابل کرک داریم ؟؟؟


حقیقتا چه نیازی به خرید لایسنس نجومی و گران قیمت ردهت لینوکس  داریم ؟؟؟


من می گویم هیچ نیازی به ردهت لینوکس نداریم و همین ویندوز سرور و حتی ویندوز 10  برای  کار با سرورها و سوپرکامپیوترها کاملا  کفایت می  کند و شش ماه وقت داریم ویندوز اوریجینال مایکروسافت را  خیلی شیک و مجلسی ، هک و کرک کنیم !


البته بهتر است از عبارت شیک و  مجلسی  مهندسی معکوس بجای عبارتهای احمقانه ی هک و کرک استفاده نماییم .


ما هکر یا کرکر نیستیم ما مهندس معکوس هستیم !!!!!



reverse engineering  یا مهندسی معکوس را با کمک یک هگز ادیتور ساده براحتی انجام دهید و تا پایان عمرتان و عمر سوپرکامپیوترتان از ویندوز سرور یا ویندوز 10  بصورت رایگان استفاده کنید و لذت ببرید !!!



من از کودکی عاشق مهندسی معکوس بودم و هنوز هم به مهندسی معکوس علاقه دارم .


وصیت  می کنم شما نیز به مهندسی معکوس نرم افزار روی آورید و منت کشی نکنید و پولتان را در بانک سپرده کنید .



یکسری ویدیوی آموزشی درباره ی روشهای مختلف  مهندسی معکوس یا همان reverse engineering   در اختیار دارم که به مرور زمان برایتان آپلود می کنم .


فایلهای حجیم را در پیکوفایل،  بارگیری می کنم .


با مهندسی معکوس یعنی با یک هگز ادیتور ساده می توانید کل هیکل ویندوز و آفیس و ویژوال استودیو  را رایگان و حتی اوپن سورس نمایید . سورس به زبان اسمبلی .


باور کنید به نرم افزارهای خفن از قبیل  Ida pro   یا  ollydbg  یا حتی c32asm  نیاز ندارید .


یک هگز ادیتور ساده کاملا کفایت می کند .


Programming by hex editor


گرچه هگز ادیتور قدرتمندترین ابزار جهان است اما کاربرد اصلی هگز ادیتور در تولید فایل و نرم افزار (برنامه نویسی )  است . حتی صفحات وب را نیز می توانید با هگز ادیتور و با دست بسازید !


اینها واقعیت دارند . یک هگز ادیتور مثل  Winhex یا hackman  یا  hexplorer  یا tiny hexer   کار شما را راه می اندازد  .


اینها در حکم چاقوی ارتش سوئیس می باشند . به همان اندازه کارآمد و مفید .


من این چهار هگز ادیتور قدرتمند را در همین وبلاگ وحیدمی ، آپلود کرده ام . کافیست به نقشه ی وبلاگ وحیدمی مراجعه فرمایید


نقشه وبلاگ وحیدمی :


sitemap


Site map



https://vahidmy.blog.ir/sitemap.xml



نیاز به لینوکس یک نیاز کاذب  و دروغین است .   لینوکس ، آش دهن سوز نیست


لایسنس GPL  شکل جدید دیکتاتوری و استبداد است .  به همین دلیل است که می گویم ، آزادی کاربر در لینوکس ، شکل جدید استبداد و توهمی از آزادی است .



آزادی واقعی را هرگز در لایسنس GPL  پیدا نمی کنید بلکه در برنامه نویسی با هگز ادیتور ، پیدا می کنید .


اگر بنا به استفاده از نرم افزار آزاد باشد من ترجیح می دهم از لایسنسهای زیر استفاده کنم :



public domain


BSD


MIT


مایکروسافت شخصا از لایسنس  MIT   استفاده می کند . هم مختصر است  و هم مفید .


لایسنس BSD تاکید خاص روی باینری دارد .


Fasm  یا فلت اسمبلر ،   ذاتا از لایسنس  BSD استفاده می کند


RosAsm  از لایسنس GPL  استفاده می کند .


اگر روزی برسد که من یک نرم افزار بسازم آنرا تحت لایسنس MIT  در سرتاسر جهان منتشر می کنم و خودم و مردم دنیا را ا ز این تردیدهای بین این لایسنس ها نجات می دهم .


هیچ چیزی مرگبارتر از تردید نیست . از تردید و شک و دودلی و اتلاف وقت بیزارم .


الان دیگه بین ویندوز و لینوکس ، تردید ندارم . 


تکلیف روشن است : ویندوز  10 اینترپرایز .



به سایت  لینوکس اوبونتو سر می زنم و چیزهایی می بینم .  استفاده ی اوبونتو از پلتفرم ابری مایکروسافت آژور !!!


حتی در دبیان نیز از مایکروسافت آژور تبلیغ می شود !!!


دلم برای اوبونتو می سوزد زیرا بدجوری به ویندوز ،  نزدیک  و وابسته  شده است و اگر کمکهای بشردوستانه ی ساتیا نادلا به لینوکس  نبود و  شعار  "  مایکروسافت ، لینوکس را دوست دارد "   را سر نمی داد و اگر پلتفرم ابری مایکروسافت  آژور نبود ،  الان اوبونتو نیز به سرنوشت یونیکس و مینیکس دچار شده بود .


سیستم عامل موبایلی اوبونتو  یعنی اوبونتوتاچ اصلا از وبلاگ وحیدمی بازدید نمی کند زیرا اصلا وجود ندارد که بخواهد بازدید کند .


دبیان نیز از وبلاگ وحیدمی بازدید نمی کند زیرا دبیان شهر ارواح است و هیچ کاربر فعالی ندارد که بخواهد از یک وبلاگ بازدید کند .


اما سیستم عامل ویندوز 10 موبایل  هنوز هم از وبلاگ وحیدمی بازدید می کند زیرا گوشیهای لومیا هنوز هم در دست کاربران قرار دارند و عملا ویندوز 10 موبایل و حتی ویندوز فون هنوز هم زنده هستند .

البته به لطف سرفیس دوئو ، شاهد احیای ویندوز فون و ویندوز موبایل خواهیم بود . کافیست چندسال صبر کنید . ناامید نشوید . من  حاضرم تمام گوشیهای لومیا 950 ایکس ال سرتاسر جهان را بخرم و بروز نمایم تا سهم ویندوز 10 موبایل در بازار اسمارتفونها  افزایش یابد . باور کنید اگر پول کافی داشته باشم و شما نیز قدری انصاف داشته باشید تمام گوشیهای لومیا را از شما می خرم .

البته به مرور زمان و طی چند سال !!


فعلا پول چندانی ندارم ولی شک نکنید که گوشی بعدی ام دیگه اندروید نخواهد داشت و شاهد حضور گرم و صمیمی ویندوز خواهد بود .


بله گوشی بعدی ام یک گوشی ویندوزی خواهد بود . شک نکنید که قصد دارم پرچم ویندوز را بالا ببرم .


اما باید چند سال صبر کنید تا پول کافی برای خرید دستکم پنج میلیون گوشی لومیا  را بدست بیاورم بعد سعی می کنم از مبادی قانونی و طی کردن تشریفات قانونی در دفتر اسناد رسمی ، گوشیهای لومیا را از شما بخرم .


این پست را منتشر کردم تا امید را در دل کاربران ویندوز ، زنده کنم تا هرگز به سمت یونیکس نروند و ویندوز را در تمام عرصه ها وارد نمایند و فراموش نکنند که ویندوز دیگه هرگز سیستم عامل انحصاری مایکروسافت نیست بلکه یک سرویس جهانی است و به تمام کاربران دنیا تعلق دارد . لایسنس ویندوز فقط برای حفظ اصالت ویندوز است و هرگز به معنای استبداد و انحصار نیست .


هرچند که انحصار ، چندان هم بد نیست و باعث حفظ اصالت کالا می شود .


یک ویندوز اوریجینال از هزار لینوکس بی هویت و سلیقه ای  ، بهتر است .



برخلاف گفته های ترولهای یونیکس مستقر در سایت زومیت ، ما فن های ویندوز هرگز به احیای  گوشیهای لومیا دلخوش نیستیم و جوگیر نشده ایم بلکه داریم واقعیتها را به زبان می  آوریم .


همینکه کاربران ویندوزفون از وبلاگ وحیدمی بازدید می کنند یعنی اینکه ویندوزفون و ویندوز موبایل هنوز در دنیای  گوشیهای هوشمند حضور دارند و زنده هستند و نفس می کشند اما دبیان و اوبونتوتاچ را باید سیستم عاملهایی مرده و فسیل شده بدانیم زیرا کاربری ندارند که از وبلاگ وحیدمی بازدید کنددلیل از این محکمتر؟؟؟


می بینید که متوهم و جو گیر نیستم و براساس آمار بازدید کننده ها  حرف می زنم . یعنی حرفهایم کاملا درست و مستند می باشند .


براساس آمارهای وبلاگ وحیدمی ، تمام نسخه های ویندوز ، هنوز زنده هستند  و فعال می باشند زیرا کاربران ویندوز از وبلاگ وحیدمی بازدید کرده اند و این ثابت می کند که تمام نسخه های ویندوز از ویندوز 95 تا ویندوز 10  هنوز زنده می باشند و فعال هستند .



بله درست متوجه شدید : حتی ویندوز 95 هم از وبلاگ وحیدمی بازدید می کند یعنی حتی ویندوز 95 هم هنوز روی تعدادی کامپیوتر حضور فعال دارد . بنابراین حتی ویندوز 95  نیز هنوز زنده است  و کاربر فعال دارد که این کاربر فعال از وبلاگ وحیدمی بازدید کرده است .


حتی سیستم عامل آمیگا   نیز از وبلاگ وحیدمی بازدید می کند !



https://en.wikipedia.org/wiki/Amiga




بسیاری از سیستم عاملهای قدیمی هنوز بازدید کننده ی وبلاگ وحیدمی هستند اما دبیان و اوبونتوتاچ  جزو لیست بازدید کننده ها نیستند  زیرا کاربر ندارند و فراموش شده اند .


این وسط ، فقط کاربران لینوکسهای اوبونتو و فدورا از وبلاگ وحیدمی بازدید کرده اند . زیرا این دو لینوکس ، کاربران بیشتری نسبت به سایر لینوکس ها دارند و طبیعی است که از یک وبلاگ آنتی یونیکس بازدید کنند !!



همه چیز به آمار بازدید کننده ها و استفاده ی کاربران از سیستم عامل ، بستگی دارد .


آمارهای معتبر جهانی سایتهای بزرگ مثل استات کانتر نیز ثابت می کند که بیشترین تعداد کاربر فعال دسکتاپ ، به ویندوز تعلق دارد و بعد به مک و بعد به سیستم عاملهای ناشناخته ( سیستم عاملهای اسمبلی و سایر سیستم عاملهای متفرقه )  و بعد به  لینوکس و سپس کروم او اس و نهایتا فری بی اس دی  .


فری بی اس دی FreeBSD  تا همین چند ماه پیش سهمی برابر با صفر درصد داشت و الان کمی از صفر بیشتر شده است !!!


لینوکس نیز تا همین چند ماه پیش در دسکتاپ ، سهمی برابر با 1 درصد و کمتر داشت و الان به 2 درصد رسیده است !!!


جالب است که سیستم عامل مک شرکت اپل همیشه  عدد 15 درصد را حفظ می کند !!!


بله چندین سال است که سهم سیستم عامل مک در حوزه ی دسکتاپ ، حدود 15 درصد می باشد .


بدبختانه برخی سیستم عاملهای اسمبلی ( عضو گروه ناشناخته )  مثل kolibrios  عملا معماری یونیکس دارند و شبیه به یک لینوکس کوچک هستند . بنابراین در سیستم عامل کالیبری نیز چیزی به اسم پارتیشن ندیدم . سورس کد این سیستم عامل دیگه به زبان اسمبلی نیست و متاسفانه زبانهای سطح بالا ، این سیستم عامل را از هدف و شعار اولیه دور کرده اند .


سیستم عامل دکس او اس Dex OS  که بطور کامل با زبان اسمبلی نوشته شده است سالهاست که متوقف شده است .


من لینک دانلود سیستم عامل Dex OS را تحت عنوان عبارت DexOS   برای شما قرار دادم  اما شما آنرا دانلود نکردید . یعنی روی نام این سیستم عامل کلیک نکردید .


کافیست به نقشه ی وبلاگ وحیدمی مراجعه کنید تا پست مربوطه را پیدا کنید.


برای یافتن سایر سیستم عاملهایی که بطور کامل با زبان اسمبلی نوشته و تولید شده اند کافیست به پست  زیر مراجعه نمایید


پروژه های اسمبلی


https://vahidmy.blog.ir/post/Assembly-Projects


این سیستم عاملها ( خصوصا سیستم عاملهای ساخته شده با زبان اسمبلی )  ، در آمار سایت استات کانتر ، تحت عنوان  Unknown و با سهمی بالغ بر 4 درصد در دسکتاپ ،  قابل شناسایی هستند  البته سهم سیستم عاملهای ناشناخته  مدام  کم و زیاد می شود . نمودار سیستم عاملهای ناشناخته ،  نوسان فراوانی دارد  و مدام بالا و پایین می رود .  


نمودار لینوکس تقریبا ثابت است و همیشه بین 1 تا 2 درصد در دسکتاپ سهم داشته است در حالیکه بیش از 6000 توزیع کوچک و بزرگ لینوکس تا به امروز ساخته شده اند .

 واقعا جالب است . نه ؟؟


ویندوز که فقط یک نسخه دارد و فقط توسط مایکروسافت ساخته می شود بیشتر اوقات سهمی بالای هفتاد درصد داشته است .


سهم ویندوز در بازار سرورها نیز بیش از 47 درصد است و روز به روز بر این عدد افزوده می شود .


سهم لینوکس  در دنیای سرور ها  کمتر از 36 درصد و روز به روز از این عدد کاسته می شود .


این یک سیگنال است که به من و شما می گوید روی ویندوز ، سرمایه گذاری کنید زیرا  ویندوز در سرورهای بزرگ دنیا نیز در حال افزایش سهم است و روز به روز بر سهم و قدرت اش در سرورها افزوده می شود .


من اگر مدیر شبکه بودم و چندین کامپیوتر داشتم حتما از ویندوز سرور استفاده می کردم .


نفرت ام از ویندوز سرور فقط بخاطر سختگیریهایش می باشد و گرنه شخصا تمام ویندوزها را دوست دارم .


در مورد سرفیس خوب فکر کردم . با خودم گفتم : نیازی به سرفیس و ویندوز 11 ندارم  و حتی بعد از سال 2025 میلادی نیز کماکان از ویندوز 10 استفاده می کنم .


بنابراین از تردید بین ویندوز و لینوکس ، رها شدم .


ضمنا مهاجرت به لینوکس یعنی پشت پا زدن به تمام مطالب وبلاگهایم و البته توهین به خودم و سایر برنامه نویسان زبان اسمبلی . یعنی تف سربالا .


من که مدعی هستم آزادی واقعی در برنامه نویسی با هگز ادیتور است هرگز نباید به لینوکس ، فکر کنم .


بنابراین هرگز به زبان اسمبلی خیانت نمی کنم .  حرف مرد یکی است و من نیز یک مرد هستم و تحت هیچ شرایطی به لینوکس مهاجرت نمی کنم و سعی می کنم با کمک زبان اسمبلی ، ویندوز را تحت فرمان خودم در بیاورم و به آزادی برسم و از مایکروسافت بی نیاز شوم .


هرچند که تمام کاربران ویندوز ، از مایکروسافت بی نیاز هستند . زیرا ویندوز به مایکروسافت نیاز ندارد . این را من نمی گویم . تجربه ی تاریخی کاربران ویندوز ، این حرف را می زند.


حقیقتا ویندوز به شرکت مایکروسافت نیاز ندارد .


اگر اینطور نبود الان ویندوزهای قدیمی نابود شده بودند ولی می بینیم که حتی ویندوز 95 هم هنوز کاربر فعال دارد .


این ثابت می کند که ویندوز با مایکروسافت یا بدون مایکروسافت میهمان همیشگی خانه های ما می باشد .


ما با ویندوز بزرگ شده ایم و با ویندوز نیز خواهیم مرد !!



اجداد  لینوکس :


1- مولتیکس

2- یونیکس

3- مینیکس

4- لینوکس



اجداد ویندوز:


1- مولتیکس

2- سی پی ام

3- آی بی ام داس

4- پی سی داس

5- پی دی داس 

6- مایکروسافت ام اس داس

7- زیراکس

8- ویندوز



اجداد مک :


1- مولتیکس

2- یونیکس

3- بی اس دی یونیکس

4-  نت بی اس دی

5- زیراکس

6- مکینتاش

7- مک




اجداد سیستم عامل بی اس دی :


1- مولتیکس

2- یونیکس

3- بی اس دی یونیکس

4- سیستم عامل بی اس دی ( نت بی اس دی - فری بی اس دی - اوپن بی اس دی و .... )




می بینید که مولتیکس جد مشترک تمام سیستم عاملهای امروزی می باشد .


شاید بپرسید پس سیستم عامل CTSS   چی ؟؟


در جواب می گویم که سیستم عامل سی تی اس اس ، یک سیستم عامل ساده و بدوی و موقتی بود و خیلی زود عمرش به آخر رسید و جای خود را به مولتیکس داد .


مولتیکس یک پروژه ی مستقل و بزرگ بود  و برخلاف سی تی اس اس ، یک سیستم عامل همه منظوره و کاربردی بود . ضمنا معماری سی تی اس اس بگونه ای بود که سیستم عاملهای امروزی قادر به استفاده از آن نیستند چون برای اهداف خاصی ساخته شده بود و قابل گسترش نبود  . ولی مولتیکس طوری نوشته شده است  که سیستم عاملهای امروزی می توانند از روی آن ساخته شوند که البته ساخته شده اند !


هرچند که مولتیکس بسیار جلوتر از زمان خودش بود .


می توانم بگویم که ویندوز 10  ، شکل مدرنیزه ی سیستم عامل مولتیکس می باشد .


درواقع ، مولتیکس یک سیستم عامل مدرن و پیشرفته و همه منظوره بود دقیقا مثل  ویندوز . اما خب در دهه ی 60 میلادی ، نمی توانستند یک سیستم عامل همه منظوره و بزرگ و سنگین مثل مولتیکس یا ویندوز را روی دستگاههای بدوی و ساده و قدیمی ،  پورت کنند  زیرا علم هنوز پیشرفت نکرده بود و تمام سیستم عاملها و دستگاهها بسیار گران قیمت بودند و جنبه ی آزمایشگاهی داشتند و کاربرد تجاری و همگانی نداشتند و سخت افزارهایی بسیار بدوی و قدیمی و ساده داشتند که تحمل وزن سنگین مولتیکس را نداشتند !!!


لذا دنیس ریچی به داد مولتیکس رسید و با ناقص کردن مولتیکس و حذف بسیاری از اجزای کاربردی مولتیکس ، یک چیز کوچک را البته با زبان قدرتمند اسمبلی ، ساخت و نامش را یونیکس گذاشت .


یونیکس از سال 1969 تا سال 1973 میلادی منحصرا با زبان اسمبلی نوشته می شد .


از سال 1973 میلادی به بعد با توجه به رشد بی رویه و قارچگونه پردازنده ها و معماریهای اضافی و زائد و جورواجور و متضاد و متفاوت و ناسازگار و سلیقه ای  ، دنیس ریچی مجبور شد یونیکس را مجددا با زبانهای سطح بالا بازنویسی کند در حالیکه می توانست مقاومت کند و بحران نرم افزاری را  مدیریت نماید  و عملا قاطعانه بگوید که ما یونیکس را فقط روی یک معماری پورت می کنیم و سایر پردازنده ها را هرگز پشتیبانی نمی کنیم  .

 زیرا او خودش شخصا  و به میل خودش  یونیکس را ساخته بود و شرکت تلفن و تگراف آمریکا هیچ دخالتی در ساخت یونیکس نداشت و  نگاه اش به دهان دنیس ریچی بود و دنیس ریچی در اوج قدرت و شهرت و محبوبیت بود . لذا حرف دنیس ریچی می توانست به بحران نرم افزار پایان دهد و عملا نیازی به اختراع زبانهای سطح  بالا نیز نبود و اسمبلی کماکان تنها زبان برنامه نویسی می ماند . ولی اینکار را نکرد و در مقابل فشار شرکتهای تولید کننده ی پردازنده  ، تسلیم شد .


بله دنیس ریچی کار اصلی و مهم یعنی مدیریت  بحران نرم افزار و حذف پردازنده های اضافی  را انجام نداد  و انواع پردازنده های متفاوت و متضاد را پشتیبانی کرد . دنیس ریچی سیستم عامل یونیکس را فدای پردازنده ها کرد . بعد برای رد گم کردن و جمع کردن این افتضاح تاریخی  ، فلسفه ی یونیکس را اعلام کرد که ناگفته پیداست که این فلسفه تا چه حد بچه گانه و ابلهانه بود .



کاری که بیل گیتس بعدها در اوایل دهه ی 90 میلادی انجام داد و پردازنده های اضافی مثل  دک آلفا و پاور پی سی را حذف کرد و  منحصرا  روی اینتل تمرکز کرد و با قاطعیت اعلام کرد که ویندوز فقط روی پردازنده ی اینتل پورت می شود و مایکروسافت بجز اینتل هیچ پردازنده ی دیگری را پشتیبانی نمی کند.


اینگونه بود که ویندوز خیلی سریع رشد کرد و پردازنده های زائد و اضافی با کمک مایکروسافت و اینتل ، حذف شدند و به تاریخ پیوستند .


دقیقا در همین تاریخ یعنی سال 1995 بود که این  حرکت عاقلانه ی بیل گیتس که ناشی از درس گرفتن از تجربیات و اشتباهات تلخ دنیس ریچی بود ، باعث تولد ویندوز 95 و مرگ یونیکس شد .





رمز موفقیت ویندوز در یک کلمه نهفته است :


تمرکز


رمز شکست یونیکس و لینوکس نیز در یک کلمه نهفته است :


تفرق


تفرق یعنی فرق یعنی تفاوت بین معماری یعنی قابلیت حمل !!!!


تفرق یعنی رقصیدن به ساز  پردازنده های جورواجور و اعمال سلیقه ی شخصی و ابداع فلسفه ی بچه گانه و غیرعقلانی یونیکس مبنی بر ارجحیت دادن قابلیت حمل بر کارایی و کاربرپسندی !!!!!!!

یعنی اهمیت ندادن به نیازهای کاربران و پراکنده کاری  و کار همزمان بر روی چندین پردازنده و تبدیل کردن سیستم عامل به یک پوسته ی قابل حمل ولی بدون عمق و کارایی .

یونیکس به اقیانوسی پهناور اما بدون عمق تبدیل شد که امکان شنا کردن را به کاربر نمی داد  . چون عمق نداشت و فقط یک پوسته و شل بود . !!!


تفرق یعنی جنگ یونیکس ها و شکایت به  دادگاه و وقفه ی دوساله ی تولید یونیکس و  توقف کامل یونیکس در سال 1995 میلادی و تولد ویندوز 95 در همین سال !!!!


تفرق یعنی تفرقه بیانداز و  حکومت کن !!!


کاری که شاید بیل گیتس انجام داده باشد و شاید هم انجام نداده باشد .


بیل گیتس بازار را می شناخت و می دانست که یونیکس برایش نان و آب نمی شود زیرا یونیکس در انحصار سرورهای غول پیکر و سوپرکامپیوترها بود  و مالکین این دستگاهها  به کاربران عادی اهمیت نمی دادند و بسیار مغرور بودند و حتی با کامپیوترهای شخصی مبارزه می کردند  !!!! 

یک جنگ احمقانه که بجز رسوایی  و بدنامی نتیجه ی دیگری برایشان نداشت .


نان و آب یعنی میکروکامپیوتر . یعنی مردم عادی که میلیونها نفر بودند . . اینگونه بود که نام شرکت را مایکروسافت گذاشت



مایکروسافت = مایکروکامپیوتر سافتویر نرم افزار کامپیوتر خانگی و کوچک = اهمیت دادن به میکروکامپیوترها و مردم عادی .


مایکروسافت دقیقا فهمید در کدام  حوزه بیشترین مشتری را دارد و بیشترین ثروت را جمع می کند  و به محبوبترین شرکت جهان تبدیل می شود .


برخلاف نوشته های نویسنده های مغرض سایت زومیت و کاربران این سایت که اکثرا  ترول یونیکس  و آنتی ویندوز هستند ، بازار کامپیوترهای شخصی نه فقط کوچک نشده است بلکه به لطف سرفیس ، این بازار بزرگتر نیز شده است و این کاملا به  نفع ویندوز است .


فقط یک انسان متوهم یا یک ترول یونیکس ،  خیال می کند بازار کامپیوترهای شخصی کوچک شده و از رونق افتاده است .



بار دیگر نگاهی می اندازیم به سهم سیستم عاملها در دنیای دسکتاپ :


https://gs.statcounter.com/os-market-share/desktop/worldwide



آمارهای وبلاگ وحیدمی ، نشان می دهد که بیشترین تعداد بازدید کننده ، از طرف ویندوز بوده است .




حالا بازهم بیایید و ما کاربران ویندوز را به خوش خیالی و رویاپردازی و جوگیر شدن متهم کنید و حقیقت را  کتمان کنید . دروغ کنتور نیست که شماره  بیاندازد  .  بازهم علیه ویندوز و به نفع یونیکس دروغ بگویید تا  عقده هایتان خالی شود .



کاربران لینوکس اوبونتو اصلا به پستهای وبلاگ وحیدمی کاری ندارند و فقط این ادرس را بازدید می کنند تا در زمانهای دلخواه ، وبلاگ وحیدمی را هک و نابود کنند !!!


https://vahidmy.blog.ir


بله کاربران لینوکس خصوصا اوبونتو  بجز صفحه ی خانگی وبلاگ وحیدمی به سایر صفحات این وبلاگ سر نمی زنند زیرا فقط برای هک کردن این وبلاگ گه گاه به  آن نگاه می کنند .


می دانم که در ذهن کاربران اوبونتو چه می گذرد . بدجوری از من متنفر هستند . ولی اصلا برایم مهم نیست . حرف حق می زنم و به سود و زیان فکر نمی کنم .


ترولهای یونیکس از دست من عصبانی هستند . خب عصبانی باشند و از این عصبانیت بمیرند .  چه بهتر . دنیا بدون یونیکس ، زیباتر و جذابتر خواهد شد . امنیت برقرار می شود و مردم یک نفس راحت می کشند زیرا با مرگ لینوکس و دارک وب و مجرمین سایبری ، امنیت و آرامش و صلح جهانی برقرار خواهد شد .


به امید مرگ لینوکس و دارک وب .



این روزها اکثر کاربران ایرانی از لینوکس فقط برای تست نفوذ استفاده می کنند زیرا می دانند که لینوکس حقیقتا کاربرد دیگری ندارد  و روی سوپرکامپیوترها نیز اگر حضور دارد بواسطه ی ماهیت ماژولار بودن سوپرکامپیوترها می باشد و چون ویندوز یک سیستم عامل یکپارچه است  چندان برای کار با سوپرکامپیوتر مناسب نیست ولی البته مایکروسافت نیز به حوزه ی سوپرکامپیوتر علاقه ندارد زیرا هیچ منفعت مالی برایش ندارد . مایکروسافت فقط روی حوزه هایی سرمایه گذاری می کند که برایش سودساز باشند و او را ثروتمند کنند و کاربر فراوان در حد چند میلیارد داشته باشند مثل حوزه ی دسکتاپ یا گوشی هوشمند .


اما مگه چه تعداد سوپر کامپیوتر در دنیا حضور دارند که مایکروسافت بخواهد دست از بی غیرتی بردارد و ویندوز سرور را روی آنها پورت کند ؟؟؟


بعید می دانم تعداد سوپرکامپیوترهای دنیا بیشتر از 5000 دستگاه باشد .


زیرا هر سوپرکامپیوتر از اتصال  هزاران مین فریم غول پیکر و سنگین و حجیم ساخته شده و بسیار بسیار گران قیمت می باشد .


لذا از سوپرکامپیوتر فقط برای اهداف بسیار بزرگ و کلان جهانی و یا در استراتژی  یا سیاستهای کلان یا محاسبات بسیار سنگین و حجیم و تحقیقات آزمایشگاهی  استفاده می شود و عملا سوپرکامپیوترها نمی توانند همه منظوره و فراگیر شوند .


در دنیای سوپرکامپیوترها فقط یک چیز اهمیت دارد :


سرعت


هرچه سرعت پردازش و محاسبات بیشتر باشد آن سوپرکامپیوتر در لیست سایت  top 500   نمره و امتیاز بالاتری کسب می کند .


سرورها نیز که دنیای خاص خودشان را دارند ولی می توانند از یک کامپیوتر خانگی نیز شروع شوند .


بله کامپیوتر سرور لزوما یک کامپیوتر غول پیکر و سنگین و حجیم و قدرتمند نیست و حتی لپ تاپ معمولی نیز می تواند با نصب ویندوز سرور به یک کامپیوتر سرور تبدیل شود !



علی الحساب که بیش از 47 درصد سرورهای دنیا از ویندوز استفاده می کنند و سهم ویندوز در دنیای سرورها نیز به آرامی رو به افزایش است و سهم لینوکس در حال کاهش می باشد .


البته اگر من مالک یا سهامدار عمده ی شرکت مایکروسافت بودم تمام دیوایسهای دنیا را به ویندوز مجهز می کردم و تیر خلاص را به پیشانی یونیکس و شبه یونیکسها شلیک می کردم  و پرچم ویندوز را بر فراز قله ی اورست نصب می کردم !!


هرچند که من همین حالا نیز  خودم را مالک ویندوز می دانم و به اراجیف مایکروسافت که نامش را لایسنس گذاشته اهمیت نمی دهم  همانطور که لینوس تورلوالدز به لایسنس مینیکس اهمیت نداد و با سرقت کردن کد مینیکس ،  لینوکس را ساخت و به مردم دنیا قالب کرد !!!


کی به کیه ؟؟؟؟!!!!



همین دبیان نیز با سرقت کردن کد لینوکس اسلکویر  ، ساخته شد  .


یعنی آیان مورداک ، کدهای لینوکس اسلکویر را سرقت کرد و این کدها توسط مالک اسلکویر در کشوی میز محل کار مورداک  مشاهده شدند ولی او به روی خودش نیاورد و علیه مورداک شکایت نکرد .


بله . دبیان نیز یک سرقت از روی کد لینوکس اسلکور می باشد . به همین سادگی .



سایت رسمی لینوکس اسلکویر (دومین توزیع لینوکس و قدیمی ترین توزیع زنده ی لینوکس در دنیا )  :


http://www.slackware.com/



https://en.wikipedia.org/wiki/Slackware


شاید بتوانیم اسلکویر را تنها لینوکس اوریجینال بدانیم زیرا نزدیکترین لینوکس به سیستم عامل یونیکس می باشد و سعی دارد تا جای ممکن خودش را به یونیکس شبیه نماید  !!


ولی خب برای من که فرقی نمی کند زیرا من از معماری و لایسنس  شبه یونیکس ها متنفرم .


من کاربر ویندوز هستم و کاری به این ندارم که کدام نسخه از لینوکس ، اوریجینال است . اگر هم داشتم الان دیگه  کاری ندارم و این موضوع را فراموش می کنم .



دبیان هنوز هم که هنوز است ناپایدار است و بوت دوگانه و هوشمند ندارد و کل هارد را فرمت و فایلها و حتی ویندوز را بطور کامل نابود می کند و پارتیشنهای ویندوز را نیز حذف و نابود می کند . یک ویرانگر به معنای واقعی کلمه که البته خودش در مقابل یک نصب ساده ی درایور ، از هم می پاشد و دیگه بالا نمی آید !!!!


سایت رسمی سیستم عامل به اصطلاح پایدار دبیان


https://www.debian.org/index.fa.html




بله این بود اون دبیان به اصطلاح پایدار  !!!


پایدار همچون صخره !!!!


معنای پایداری را نیز فهمیدیم !


مطالب فراوانی در باب  معایب و دروغهای لینوکس و البته مزایای ویندوز نوشته ام .


برای تمام مطالب جالبی که تا به امروز نوشته ام کافیست به نقشه ی وبلاگ وحیدمی مراجعه نمایید .




بله کافیست به نقشه ی وبلاگ وحیدمی رجوع کنید تا از افکار و ذهنیات ام و تجربیات ام که با واقعیت کاملا مطابق هستند و صحت دارند و حقیقتا تجربه و آزمایش شده اند  باخبر شوید و مرا بهتر بشناسید . کلمات کلیدی را نیز فراموش نکنید .

تجربه ، دروغ نمی گوید . من یک انسان تجربه گرا و آزمونگر هستم . هرچیزی که از روز اول تا به امروز در وبلاگ وحیدمی و سایر وبلاگهایم  نوشته ام براساس تجربیات و آزمایشات بوده و هرگز دروغ نگفتم .


کافیست شما نیز این مطالب را تجربه و آزمایش کنید تا به صحت نوشته هایم پی ببرید .



نقشه وبلاگ وحیدمی

Site map


https://vahidmy.blog.ir/sitemap.xml



سیستم عامل ری اکت او اس را که او نیز یک سرقت از روی کد کرنل ویندوز 95 بود و به دلیل کرنل بودن اش و مشکلات مربوط به بوت لودر و البته مشکلات حقوقی و شکایت مایکروسافت ، هنوز در مرحله ی آلفا به سر می برد و هرگز نمی توانید انرا روی سیستم های امروزی نصب کنید ،  فراموش نکنید !!


سایت رسمی سیستم عامل غیرقانونی شبه ویندوزی  ری اکت او اس :


https://reactos.org/



من دیگه کاملا از ری اکت او اس ناامید شدم زیرا هرکار می کنم حتی بوت نمی شود چه رسد به نصب .

حتی نصاب ویندوز 10 را به درون ری اکت او اس تزریق کردم ولی باز هم بالا نیامد و بوت نشد !!


خب پس با این حساب ، همان بهتر که از خود ویندوز بعنوان سیستم عامل دانمی و همیشگی و همه منظوره استفاده کنم و ذهن ام را از این تردید مسخره و احمقانه خالی کنم و خودم را راحت کنم .


بله من دارم سعی می کنم با افکار احمقانه بجنگم و تا آخر عمر به ویندوز 10 وفادار بمانم .


دارم با این  تردید احمقانه می جنگم و البته جنگ سختی در ذهن ام  به وقوع

پیوسته است ولی من باید خودم عاقل باشم و به ویندوز وفادار باشم و از مزایای فراوان ویندوز به نفع خودم استفاده کنم .


من باید یونیکس و شبه یونیکسها را برای همیشه از ذهن ام دور بریزم و فقط به ویندوز فکر کنم .


آزادی کاربر و اصالت و قدرت و بینش و بصیرت و همه ی خوبیها  در ویندوز یافت می شوند . کافیست قدری دقیقتر به معماری و ساختار ویندوز نگاه کنیم .


آزادی را در ویندوز نیز می توان یافت . کافیست بگردید تا پیدا کنید .



هگز ادیتور و زبان ماشین و معماری فایلهای pe  را فراموش نکنید . اینها عامل آزادی هستند . با اینها می توانید از روی ویندوز ، سیستم عامل مورد نیازتان را شخصا بسازید . کاری که لینوس توروالدز با سیستم عامل مینیکس کرد شما با ویندوز همان کار را انجام دهید !!!!! . موفق باشید ای گیک های ویندوز  !!!



+

وحید محمدی . کاربر ویندوز


https://vahidmy.blog.ir/rss













 







  • ۰۱/۰۲/۱۷
  • vahidmy

Android

Assembly

Fasm

Freedom

IT

Linux

Microsoft

Multics

OS

RosAsm

UNIX

Windows

Windows 10

Windows 11

binary

c32asm

debian

domain

gs.statcounter.com

hacker

hackman

hex editor

keyword

original

reverse engineering

rosasm

surface

surface duo

surface-duo

tag

ubuntu

vahidmy

vahidmy.blog.ir

zoomg

zoomit

zoomit.ir

آزادی

آزادی واقعی

آزادی کاربر

استات کانتر

اسمبلی

اسمبلی اوپن سورس واقعی است

اصالت

اصیل

انحصارطلب

اوبونتو

ایده

باینری

باینری=سورس

تجربه

ترول

تعصب

دامنه

دامین

درایور

دسکتاپ

دیکتاتور

دیکتاتوری

روانشناسی

زبان اسمبلی

زبان ماشین

زومیت

سایت زومیت

سرفیس

سرفیس دوئو

سهم سیستم عامل ها از بازار

سهم لینوکس از بازار

سهم ویندوز از بازار

سیستم عامل

سیستم عامل دبیان

فناوری اطلاعات

فیلم

لایو

لینوکس

مایکروسافت

مایکروسافت استور

مهندسی معکوس

مهندسی معکوس نرم افزار

موسیقی

مولتیکس

نظر شخصی

هاست

هاست ویندوز

هگز ادیتور

وبلاگ وحیدمی

وحیدمی

ویدیو

ویندوز

ویندوز 10

ویندوز 10 اینترپرایز

ویندوز 10 ایکس

ویندوز 11

ویندوز 95 هنوز زنده است

ویندوز به مایکروسافت نیاز ندارد

ویندوز سرور

ویندوز سرور 2022

ویندوز پادشاه دسکتاپ است

کلمات کلیدی

گیک

یونیکس