به نام خدا 



چربی خوک در غذاهای صنعتی ایران 


پس از انتشار اخباری مبنی بر وجود  چربی خوک در بستنی و ژله و بیسکویت و ماکارونی و  سایر غذاهای صنعتی ایران ؛ سایت سلامت نیوز  ؛ سعی نموده است که  این اخبار را تحت عنوان  شایعات و دروغ ؛  تکذیب نماید . 


برای مشاهده متن مربوطه به لینک زیر مراجعه فرمایید 


نکته : 


بر روی جلد  برخی بیسکویت ها  عبارتی با نام E  درج شده است که گویا همان چربی خوک است . 


مثال : 



E500


E503


E322


E330


E471


و البته تحت عنوان بی کربنات سدیم یا بی کربنات آمونیوم یا لسیتین سویا !!!


E471=گوشت یا چربی خوک 


E471=pork=گوشت خوک


این قضیه نیز همانند قضیه  تولید نمک سفید ید دار ولی سمی است که به خورد مردم می دهند در حالیکه نمک واقعی که به شکل بلورهای رنگی است را به کشورهای خارجی صادر می کنند 




وبلاگ وحیدمی در این مورد اعلام بی طرفی می کند و قضاوت را برعهده مردم و کارشناسان می گذارد هرچند که بر اساس برخی احادیث و روایات ؛  در آخرالزمان  تمام مردم حتی مسلمانها  گوشت خوک مصرف می کنند و مسخ می شوند . 





متن جوابیه سایت سلامت نیوز : 


لطفا کلیک کنید 


بررسی خبر وجود چربی خوک در مواد غذایی ایران توسط سایت سلامت نیوز



https://www.salamatnews.com




+


توصیه : 


برای  جلوگیری از مسمومیت احتمالی  ؛  تا اطلاع ثانوی  از مصرف هر نوع  غذای صنعتی خودداری کنید و فقط  غذاهای طبیعی مصرف نمایید . 


تا جای ممکن سعی کنید میوه و سبزی  مصرف نمایید 



موفق و سالم باشید 


+



آپدیت: 


البته سایت سلامت نیوز سعی کرده بی طرف و پیگیر باشد و اعلام نموده که هیچکدام از مسوولین ایران  پاسخگو نبودند و گویا این سکوت معنادار  نشانه ی صحت این شایعات است . 



تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها